Salut,
Ai ales 4x4 până la urmă? Presupun că o să dai mai multe detalii despre mașină când o vei prezenta.
Ai ales 4x4 până la urmă? Presupun că o să dai mai multe detalii despre mașină când o vei prezenta.
Am incalzire, senzori fata/spate, full LED adaptive, padele, park assist si cam atat. Dar nu regret un cent dat pe ea, imi place maxim si trage... cat te lasi pe ea. In depasiri pe Dealu Negru sar pistoanele din ea
. Nu trage de la 160 in sus, dar mna sunt 170 de cai, ce te astepti. Nu scoate palc de fum, pata de ulei, nu m-a lasat niciodata, ce sa mai, merita banii. Top speed a fost 231 dar sincer imi dadea impresia ca mai duce, nu sunt sigur daca e electronica limita.
Am incalzire, senzori fata/spate, full LED adaptive, padele, park assist si cam atat. Dar nu regret un cent dat pe ea, imi place maxim si trage... cat te lasi pe ea. In depasiri pe Dealu Negru sar pistoanele din ea
. Nu trage de la 160 in sus, dar mna sunt 170 de cai, ce te astepti. Nu scoate palc de fum, pata de ulei, nu m-a lasat niciodata, ce sa mai, merita banii. Top speed a fost 231 dar sincer imi dadea impresia ca mai duce, nu sunt sigur daca e electronica limita.
)

In deosebi Bucurestiul.
(sau asa mi-au promis). Inainte sa-i descopar, cumparam de pe reviziemercedes.ro, si ei sunt foarte OK si ii recomand, dar automag a venit cu preturi mai competitive. Nu pot sa-mi dau cu parerea despre posibile produse contrafacute, intrucat nu ma pricep atat de bine, dar la cat ma pricep cutiile si produsele s-au prezentat foarte bine si mi-e greu sa cred ca un astfel de magazin cat de cat cunoscut s-ar face de ras cu produse false.
) as merge mai des la reprezentanta daca as face 1 schimb pe an, dar cum se pare ca o sa fac 4, nu mi s-a parut un cost justificat. Ca si frecventa, nu astept 10.000 km (ma mai orientez si in functie de cat de mult am condus in oras).

. Imi place mult in continuare, dar cine spune ca nu se plictiseste de o masina, minte.

. Imi place mult in continuare, dar cine spune ca nu se plictiseste de o masina, minte.
Să știi să lupți când vrei să ai. 
Să nu regreți când pierzi sau dai 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment