Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intrebari / sfaturi / calcule & extra -- E class W212 Facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Si la mine tot stanga spate )) dar daca nu-i de la drumuri, atunci care ar fi cauza? Nu are nici o varsta si nici un rulaj care sa justifice "lejer" ruptura. Maybe just bad luck .

  Am comandat toate piesele pe original conform seriei. 195 de eurasi (TVA dedus + transport inclus) de la acesti baieti -- https://www.fixparts-online.com .

  Pare rezonabil. Sa vedem acu manopera

  La 211 arc fata rupt inseamna ca ramai in drum.
  Sa tot fie vreo saptamana buna de cand merg cu el asa, si pana vin piesele, pana le schimb, inca vreo 2. Trebuie doar sa nu te mai dai pe curbe si sa iei denivelarile usor, altfel se aude un fier pe fier cam uratel si sigur nu se intampla chestii bune pe acolo )
  Last edited by george_pfx; 08-04-2021, 11:09 AM.

  Comment


  • #62
   Rugina de la sarea din Romania.
   Fa o poza cu arcu rupt dupa ce rezolvi problema si probabil acolo vei vedea raspunsul. Eu pariez ca zona rupa e patrunsa bine de rugina.
   Nu uita ca rezistenta e data de puterea a 4-a a grosimii, deci ajunge sa pierzi 0.5mm din cauza coroziunii si zona respectiva se slabeste considerabil, se va indoi mai tare, fisura se adanceste mai tare si tot asa.

   Dupa mine si de bate fier pe fier, nu prea cred ca are ce se strica in spate. Poate bucata rupta se incaleca cu restul arcului, dar ce iti mai pasa din moment ce il schimbi?

   Comment


   • #63
    Salut. Doresc să-mi cumpăr un w212 an 2015. L-am găsit și vreau săi fac și eu o verificare cu istoricul ei după codul vin. Ma poate ajuta cineva? Va mulțumesc anticipat. Cod vin este WDD2120011B109008

    Comment


    • #64
     Long time no talk Intru cam rar pe aici din pacate.

     Am ramas pieton vreo 3 luni si nu am mai facut prea multi km nici in rest. E-ul meu are spre 250k acum si peste 2 sapt face 3 ani in posesia mea si vreo 80k rulati.

     Arcurile spate le-am schimbat vara trecuta dupa cum va povesteam, uitati si o poza cu arcul rupt. Nu stiu, arata bine, arata rau? )

     Nu am apucat sa fac detailing-ul si inca ma bate gandul, spuneati pe aici ca aveti ceva recomandari? As face si interior si exterior.

     Alte "noutaturi"... am tot carpit si vopsit o bara fata de am innebunit, ba m-au zgariat in parcare, ba am luat caine (de 2 ori) fix cu acelasi colt de bara, fix aceeasi ruptura. Macar cainii nu au avut nimic ). Recomand foarte mult Master Werkstatt in Brasov pentru serviciile de vopsitorie. Preturi nu tocmai mici dar totusi rezonabile, si calitate foarte buna.

     Pentru roti am inteles ca Top Wheels din Baneasa ar fi ce trebuie? Vreau sa indrept, sablez si vopsesc jentile, 2 dintre ele au avut ceva atingeri senzuale cu Mr. Bordura, iar cu dreapta fata am luat un crater de m-am mirat ca n-a ramas roata acolo. Am mutat-o pe spate ca ii stramba si imi da vibratii in volan la viteze mari. Dar vreau sa le rezolv pe toate cat de curand.

     Iarna asta la temperaturi foarte reci dimineata am sesizat ceva scartait, nu stiu daca e de la curele sau de la role dar cred ca la toamna o sa le schimb pe toate sa fiu sigur, nu ar trebui sa fie prea scumpe ma gandesc?

     Tampoane motor si cutie nu sunt nici ele la prima tinerete si au inceput sa trimita ceva vibratii, dar inca nu suparatoare. Daca am timp poate le fac odata cu rolele, dar le-as mai lasa un an totusi.

     O curatire de clapeta acceleratie, EGR si alte minunatii isi are sensul? Sunt foarte riguros cu uleiul iar de mers merg mai mult extraurban si turat, dar poate spre 300k nu ar strica totusi o astfel de operatiune.

     Voi ce experiente ati mai avut? Apropo, mi se pare mie sau au cam crescut preturile la masini SH? )

     Sanatate si drumuri bune!
     Attached Files

     Comment


     • #65
      Cu arcurile asa e treaba la mercedes, doar nu esti singurul. MAcar sunt ieftine si e ieftina si manopera daca ai sculele necesare.

      Doar la masinile bune au crescut preturile. Dar greu sa gasesti una buna, acolo se tine de pret. Partea proasta e ca e plin de cazane supraevaluate la preturi de te doare capul, dar economia nu o duce tocmai bine, asa ca raman cu lunile pana gasesc fraierul.
      Cat despre inflatie, ce sa mai zici?
      Taxa invizibila care o simtim toti.

      Comment


      • #66
       Salut.
       Poti arunca o privire in topicul meu din My Car, acolo am povestit cate ceva despre detailing, curatat clapeta, egr, etc..

       Să știi să lupți când vrei să ai.
       Să nu regreți când pierzi sau dai

       Comment


       • #67
        Originally posted by Sharky View Post
        Cu arcurile asa e treaba la mercedes, doar nu esti singurul. MAcar sunt ieftine si e ieftina si manopera daca ai sculele necesare.

        Doar la masinile bune au crescut preturile. Dar greu sa gasesti una buna, acolo se tine de pret. Partea proasta e ca e plin de cazane supraevaluate la preturi de te doare capul, dar economia nu o duce tocmai bine, asa ca raman cu lunile pana gasesc fraierul.
        Cat despre inflatie, ce sa mai zici?
        Taxa invizibila care o simtim toti.
        195E arcurile si parca 400 RON manopera. Not bad as zice.

        Pe la capitolul suspensii ce anume tinde sa mai faca probleme? Nu sunt absolut sigur dar parca stanga spate da cate-o troncanitura la anumite denivelari si anumite viteze cand stelele se aliniaza ) nu e ceva pronuntat dar parca se intampla din cand in cand.

        ​​​
        Originally posted by AlinMarius View Post
        Salut.
        Poti arunca o privire in topicul meu din My Car, acolo am povestit cate ceva despre detailing, curatat clapeta, egr, etc..
        Mersi frumos, arunc o geana pe acolo

        Comment


        • #68
         Stai sa faca mai rau.
         daca nu se prinde mecanicu ce e stai pana face joc.
         Altfel e la ghici si costa.

         Comment


         • #69
          O mai las sa sada dar atunci, nu-mi place jocul ala de ghici ce are ) mersi fain

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF