Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Decodare VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Salutare, ma ajutati cu WDB2100831X034229. Multumesc anticipat!
  Oo\=|=/oO

  Comment


  • Salut
   Ma puteti ajuta si pe mine cu detalii despre masina? Multumesc
   WDD2452081J238074

   Comment


   • Originally posted by Bufuu View Post
    Va rog frumos daca e posibil o decodare VIN pentru WDD2040021F410521 .
    Va multumesc mult!
    Model C 220 CDI
    Model Description C SEDAN
    Model Code 204.002
    Catalog 61R
    Engine 651911 30 099689
    Transmission 722646 07 853576
    Order Number 0922250127
    Production Number 0217461
    Interior 101A
    Paint 359U (TANZANITE BLUE METALLIC FINISH)
    Delivery Date 21.09.09
    • 100A IMITATION LEATHER
    • 101A IMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
    • 1P1 CONTROL CODE MARKETING
    • 202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
    • 220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
    • 229L GERMANY
    • 255B
    • 260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
    • 280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
    • 294 KNEE AIRBAG
    • 2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
    • 302B HEAD UNIT LANGUAGE - GERMAN
    • 32P START PACKAGE FOR FACELIFT
    • 332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
    • 359U TANZANITE BLUE METALLIC FINISH
    • 423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
    • 440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
    • 442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
    • 474 DIESEL PARTICULATE FILTER
    • 477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
    • 510 AUDIO 20 RADIO WITH CD CHANGER
    • 580 AIR CONDITIONER
    • 584 ELECTRIC WINDOW REGULATOR
    • 600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
    • 614 BI-XENON HEADLAMPS FOR RIGHT-HAND TRAFFIC
    • 619 CORNERING ILLUMINATION
    • 677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
    • 70O
    • 800 AEJ 09/1
    • 873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
    • 909 ALTERNATOR MANAGEMENT
    • 928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
    • 953 CLASSIC/STANDARD EQUIPMENT
    • 967 COC PAPER EURO 5 TECH. W. REGISTRAT .CERT. PART 2
    • B12 WHEEL REPLACEMENT TOOL
    • F204 MODEL SERIES 204
    • FW LIMOUSINE
    • GA AUTOMATIC TRANSMISSION
    • H80 PLASTIC TRIM PARTS
    • HA REAR AXLE
    • K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
    • K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
    • L LEFT-HAND STEERING
    • M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
    • M651 R4-DIESEL ENGINE M651
    • NB6 CONTROL CODE BREMEN PLANT
    • P47 PARKING PACKAGE HIGH
    • R01 SUMMER TIRES
    • R75 16" LIGHT ALLOY WHEEL 7-SPOKE DESIGN W/ WIDE TIRES
    • U01 REAR BELT STATUS INDICATION
    • U37 FOGLAMP
    • V22 SPEED- + LOADINDEX 91V
    • VL FRONT AXLE HALF, LEFT
    • VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
    • 030 ELECTR. REGULATED DIESEL FUEL PUMP
    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

    W126 280SE
    W123 280CE
    W126 500SEC
    W220 500L

    'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

    Comment


    • Originally posted by ilieraduioan View Post
     Salut
     Ma puteti ajuta si pe mine cu detalii despre masina? Multumesc
     WDD2452081J238074
     Model B 200 CDI
     Model Description S-TOURER
     Model Code 245.208
     Catalog 66D
     Engine 640941 30 335967
     Transmission 722800 00 281177
     Order Number 0721704320
     Production Number 4800571
     Interior 451A
     Paint 696U (NIGHT BLACK - STANDARD FINISH)
     Delivery Date 30.03.07
     • 202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
     • 220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
     • 229L GERMANY
     • 249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
     • 250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
     • 260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
     • 260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
     • 280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
     • 2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
     • 345 RAIN SENSOR
     • 386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
     • 400A FABRIC
     • 426 9-SPEED AUTOMATIC DUAL CLUTCH TRANSMISSION
     • 440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
     • 451A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
     • 474 DIESEL PARTICULATE FILTER
     • 477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
     • 500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
     • 525 CONNECT 20 HIGH (NTG7)
     • 543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
     • 570 FOLDING ARMREST, FRONT
     • 573 CHILD SEAT MOUNTING, ISOFIX IN REAR
     • 581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
     • 593 ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-ESG,BF
     • 615 BI-XENON HEADLICHT W.ACTVIE CURVELIGHT RIGHT-DRIVE
     • 619 CORNERING ILLUMINATION
     • 673 HIGH-CAPACITY BATTERY
     • 696U NIGHT BLACK - STANDARD FINISH
     • 723 TRUNK COVERING
     • 739 TRIM PIECES - ALUMINUM
     • 807 YEAR OF MODIFICATION
     • 873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
     • 875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
     • 876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
     • 900 EXTERIOR CHROME PACKAGE
     • 985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
     • K10 SOFTWARE CONTROL FOR STATIC CURVE ILLUMINATION
     • K12 STEUERCODE FUER SERVICEINTERVALL 30000 KM
     • K14 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 20000 KM
     • M014 ENGINE INCREASED PERFORMANCE
     • M20 DISPLACEMENT 2.0 LITER
     • M640 R4 DIESEL ENGINE OM640
     • P78 SPECIAL MODEL "CARBON LOOK EDITION"
     • R01 SUMMER TIRES
     • R23 LIGHT ALLOY WHEEL 5-SPOKE DESIGN 16" ALL ROUND
     • U01 REAR BELT STATUS INDICATION
     • U31 HEADPHONES F. REAR SEAT ENTERT. SYST. (AMOUNT 1)
     • U37 FOGLAMP
     • U58 HEADPHONES F. REAR SEAT ENTERT. SYST. (AMOUNT 2)
     • U59 SEAT COMFORT PACKAGE
     • V21 SPEED- + LOADINDEX 91H

     Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

     W126 280SE
     W123 280CE
     W126 500SEC
     W220 500L

     'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

     Comment


     • Originally posted by PapyVicK View Post
      Salutare, ma ajutati cu WDB2100831X034229. Multumesc anticipat!
      Verifica daca VIN-ul este corect!
      Last edited by mer_se280; 11-30-2019, 15:32 PM.
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

      W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

      'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

      Comment


      • Originally posted by mer_se280 View Post

       verifica daca vin-ul este corect!
       wdb2100831x036229
       Oo\=|=/oO

       Comment       • Va multumesc mult!

        Comment


        • Buna ziua!
         Pentru vehiculul cu VIN: WDB2020781F965482 ma puteti ajuta cu o decodare?
         Multumesc!

         PS- La multi ani Romaniei si romanilor!

         Comment


         • Originally posted by PapyVicK View Post

          wdb2100831x036229
          Model E 430 4MATIC
          Model Description E SEDAN
          Model Code 210.083
          Catalog 66G
          Production Period From MODELLJAHR CODE 800
          Body 00000
          Engine 113940 30 160454
          Transmission 722669 11 934502
          Order Number 0954355808
          Lights HELLA
          Wiper BOSCH
          Interior 212A
          Paint 366U (AZURITE BLUE - METALLIC)
          Delivery Date 13.01.00
          • 213 PARAMETER STEERING
          • 242 FRONT SEAT RH ELECTRIC ADJUSTABLE WITH MEMORY
          • 249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
          • 260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
          • 275 MEMORY PACKAGE (DRIVER SEAT, STRG. COL., MIRROR)
          • 316 INVALID/ TELEPHONE (D2B) CENTER CONSOLE (MOTOROLA)
          • 352 COMAND
          • 401 DELUXE FRONT SEATS WITH VENTILATION AND HEATING CO
          • 414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
          • 423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
          • 500 OUTSIDE REAR VIEW MIRROR LH AND RH FOLDING
          • 543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
          • 550 TRAILER COUPLING
          • 551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
          • 581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
          • 600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
          • 611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
          • 612 HEADLAMP-XENON R.H.TRAFFIC
          • 673 HIGH-CAPACITY BATTERY
          • 679 BASIC WHEEL AS SPARE WHEEL
          • 680 L.A. WHL, 5-HOLE DESIGN, AVANTGARDE
          • 693 ALL-ROUND WD-BLUE GLASS,BAND FILTER,REAR WINDOW-ES
          • 800 AEJ 06/1/M/X
          • 810 SOUND SYSTEM
          • 819 CD CHANGER
          • 831 VERSION FOR ITALY SUPPLEMENTARY PARTS
          • 876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
          • 882 INTERIOR SAFEGUARD
          • 910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
          • 915 FUEL TANK WITH LARGER CAPACITY
          • 925 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU3-MEASURES
          • 954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
          • 984 COC DOC., DELETION OF VEHICLE REGISTRATION DOC.
          • 210A LEATHER
          • 366U AZURITE BLUE - METALLIC
          • 212A LEATHER GALAXY BLUE/MERLIN BLUE
          • M113 V8-GASOLINE ENGINE M113
          Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

          W126 280SE
          W123 280CE
          W126 500SEC
          W220 500L

          'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

          Comment


          • Originally posted by xred View Post
           Buna ziua!
           Pentru vehiculul cu VIN: WDB2020781F965482 ma puteti ajuta cu o decodare?
           Multumesc!

           PS- La multi ani Romaniei si romanilor!
           Model C 180
           Model Description STATION WAGON
           Model Code 202.078
           Catalog 45H
           Engine 111921 10 180728
           Transmission 717417 07 833435
           Order Number 0021786071
           Lights VALEO
           Interior 781A
           Paint 040 (C 220 CANADA SPECIAL EDITION)
           Delivery Date 16.03.00
           • P12 ESPRIT SELECTION - SPECIAL MODEL W/S 202
           • 240 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR
           • 273 TELEPHONE PRE-INSTALLATION D-NET MOBILE
           • 292 SIDEBAG
           • 354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
           • 570 FOLDING ARMREST, FRONT
           • 580 AIR CONDITIONER
           • 753 RADIO MB AUDIO 10 CC WITH VK/RDS
           • 800 AEJ 06/1/M/X
           • 923 OUTPUT INCREASE OF ENGINES
           • 959 EQUIPMENT PACKAGE ESPRIT
           • 988 REG. DOC. AND COC CERTIFICATE WITH EC TYPE LABEL
           • 780A FABRIC, HERAKLION
           • 040 C 220 CANADA SPECIAL EDITION
           • 781A CLOTH BLACK
           Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

           W126 280SE
           W123 280CE
           W126 500SEC
           W220 500L

           'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

           Comment


           • Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu decodare pentru WDF44770113188526 . Multumesc !

            Comment


            • Originally posted by crisscross View Post
             Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu decodare pentru WDF44770113188526 . Multumesc !
             Model KOMBI-WAGEN
             Model Description CREWBUS WHEELBASE 3200 MM, SHORT OVERHANG
             Model Code 447.701
             Catalog 60V
             Body Code 3
             Engine 651950 33 566102
             Transmission 711680 01 042913
             Order Number 5623501705
             Production Number 1189304
             Paint 9744 (PAINT COLOR, BRIL.SILVER METALLIC MB 9744)
             Delivery Date 03.06.16
             • 213K
             • 235L WUERZBURG
             • 800
             • 9744 PAINT COLOR, BRIL.SILVER METALLIC MB 9744
             • A11
             • C447
             • CF9 BASIC CHASSIS PLUS
             • CL1 STEERING WHEEL ADJUSTABLE IN INCLINATION & HEIGHT
             • CL2 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
             • CL4 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL WITH TRIP COMPUTER
             • E07 HILL-START ASSIST
             • E1N BECKER MAP PILOT
             • ED4 ABSORBENT GLASS MAT BATTERY 12 V 92 AH
             • EL8 TWO-WAY LOUDSPEAKER FRONT
             • EN7 AUDIO 15
             • EZ5 PARKING PACKAGE
             • EZ7 ACTIVE PARK ASSIST
             • F447
             • F48 HEATER FOR WINDSHIELD WASHER SYSTEM
             • F61 INSIDE REARVIEW MIRROR
             • F66 LOCKABLE GLOVE COMPARTMENT
             • F68 HEATED AND ELECTRICALLY ADJUSTABLE OUTSIDE MIRROR
             • FKB COMBI
             • FR8 REAR-VIEW CAMERA
             • FS5 ILLUMINATED MIRRORS FOR SUN VISORS
             • FZ8 CONVENIENCE OPENING/CLOSING W. INFRARED REM.CONTRL
             • GE1 6-SPEED MANUAL TRANSMISSION TSG 380
             • H00 HOT/COLD AIR DUCT TO PASSENGER COMP.
             • H12 HOT WATER ADDITIONAL HEATER
             • H16 SEAT HEATER FOR DRIVER
             • H20 HEAT-ABSORBING GLASS ALL ROUND
             • HH9 SEMI-AUTOMATICALLY CONTROLLED TEMPMATIC A/C
             • HI1 CLIMATE ZONE 1 (COLD/COMFORT)
             • HZ0 ELECTRIC HEATER BOOSTER
             • IG5 BASIC
             • IL1 INLAND (GERMANY)
             • IL4 EU/EFTA REGION
             • IL6 METALLIC FINISH
             • IN1 WHEEL BASE 3200 MM, SHORT OVERHANG
             • J55 SEAT BELT WARNING SYSTEM FOR FRONT PASSENGER SEAT
             • JA1 INDICATOR LAMP FOR WIPER FLUID LEVEL
             • JA6 COLLISION PREVENTION ASSIST
             • JF1 RAIN SENSOR
             • JK3 INSTRUMENT CLUSTER WITH PIXEL MATRIX DISPLAY
             • JW8 ATTENTION ASSIST
             • JX2 MAINTENANCE INTERVAL 40,000 KM
             • K203
             • KB5 MAIN TANK 70 L
             • KP4 ADBLUE TANK LARGE
             • L LEFT-HAND STEERING
             • LA2 HEADLAMP ASSIST
             • LC4 COMFORT OVERHEAD CONTROL PANEL
             • LC8 LIFTGATE AMBIENT ILLUMINATION
             • LD9 INTERIOR LAMP(S) IN REAR
             • LE1 ADAPTIVE BRAKE LIGHTS
             • LG2 LED INTELLIGENT LIGHT SYSTEM
             • LG4 TAIL-, BRAKE AND TURN SIGNAL LIGHTS IN LED TECH.
             • LX5 EUROPE
             • M40 ALTERNATOR 14 V / 200 A
             • MB6 EMISSION CLASS EURO 6B M/N1 GR. II
             • MG3 ENGINE OM651 DE22LA 120KW (163HP) 3800RPM
             • MG9 ALTERNATOR MANAGEMENT
             • MS1 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
             • R21 WHEEL SIZE GROUP 1
             • RF1 TIRE MANUFACTURER CONTINENTAL (10)
             • RG1 TIRES 205/65 R16
             • RM7 SUMMER TIRES
             • RS3 6.5 J X 16 STEEL WHEELS
             • RY2 TIRE PRESSURE MONITORING AT FA + RA, WIRELESS
             • S04 ADJUSTABLE FRONT PASSENGER SEAT
             • SA6 CO-DRIVER"S AIR BAG
             • SB1 DRIVER SEAT, COMFORT
             • SH1 DRIVER THORAX/PELVIS SIDEBAG
             • SH2 FRONT PASSENGER THORAX/PELVIS SIDEBAG
             • SH9 WINDOWBAGS FOR DRIVER AND FRONT PASSENGER
             • T14 ACTIVE SLIDING DOOR LOCK
             • T70 CHILD SAFETY LOCK ON DOORS IN PASS. COMP.
             • T74 GRAB HANDLE FOR ENTRANCE
             • U60 SEATING, PASS. COMP., 2-SEAT BENCH SEAT, 1ST ROW
             • U63 SEATING,PASS.COMP.,3RD BENCH SEAT,2ND ROW
             • UR3 REAR SEAT MOUNT W/ QUICK FASTENER; 2 SEAT ROWS
             • V23 INTERIOR TRIM, UPGRADED VERSION
             • V36 HEADLINER
             • V41 PLASTIC FLOOR TPO IN PASSENGER COMPARTMENT
             • VH1 GRAB HANDLES IN REAR
             • VY2 BLACK TUNJA FABRIC
             • W16 LEFT FRONT WINDOW, FIXED IN SIDE WALL/SLIDING DOOR
             • W17 RIGHT FRONT WINDOW,FIXED IN SIDE WALL/SLIDING DOOR
             • W29 REAR FIXED WINDOW
             • W65 TAILGATE
             • W70 COLOR GLAZING IN REAR, BLACK GLASS
             • W78 LIFTGATE/REAR-END DOOR WINDOW W/ WIPER+WASHER SYS.
             • X30 REGISTRATION CERTIFICATE, PART II
             • XA8 WEIGHT VARIANT 3,100 KG
             • XC9 COC PAPERS
             • XN5 AENDERUNGSPAKET 5 - II
             • XO9 MERCEDES-BENZ MOBILOVAN WITH DSB AND RUST-TH.WARR.
             • XU1 PLATES / PRINTED MATERIALS GERMAN
             • XZ0 MODEL GENERATION 0
             • Y10 FIRST AID BAG
             • Y44 HAZARD WARNING TRIANGLE
             • Z42 APPROVAL AS PASSENGER CAR
             • Z9B DRIVER COMFORT PACKAGE
             • ZC5 SALES CODE 0
             • ZQ8 TOURER PRO
             • M651
             Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

             W126 280SE
             W123 280CE
             W126 500SEC
             W220 500L

             'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

             Comment


             • Buna , ma ajutati si pe mine va rog ?
              WDB2110061A914290

              Multumesc Anticipat

              Comment


              • Rux
               Ident. number (FIN) WDB2110061A914290
               VIN WDB2110061A914290
               Baumuster 211006
               Sales name E 220 CDI
               Order number 0 5 206 04410 (Destination: Branch Erfurt)
               Delivery date 25 11 2005
               PAINT1 775U BRIGHT SILVER METALLIC CLEAR COAT PAINT
               Interior color 331A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
               Engine 646961 30 493630
               Gearbox 722699 06 311452
               SA codes
               202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
               220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
               228 AUXILIARY HEATER
               229L GERMANY
               250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
               260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
               260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
               2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
               301 ASHTRAY PACKAGE
               309 CUP HOLDER
               330A FABRIC
               331A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
               354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
               388 PHONE MOBILE, MTUS-SYSTEM
               404 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT LEFT
               423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
               474 DIESEL PARTICULATE FILTER
               474 *1 646.9__ 20030617 DIESEL PARTICULATE FILTER
               474 *2 211____ 20030709 PARTICLE FILTER
               49N STEUERCODE WERK SINDELFINGEN/GRAZ
               525 RADIO AUDIO 50 APS
               580 AIR CONDITIONER
               673 HIGH-CAPACITY BATTERY
               690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
               775U BRIGHT SILVER METALLIC CLEAR COAT PAINT
               806 YEAR OF MODIFICATION
               873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
               875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
               910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
               926 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 4 TECHNOLOGY
               953 CLASSIC/STANDARD EQUIPMENT
               985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
               H08 WOOD TRIMM CALYPTUS
               M002 ENGINES WITH EXH.TURBOCHARGER WITH INTERCOOLER
               M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
               M646 R4-DIESEL ENGINE OM646
               R18 LM 7-HOLE-DESIGN 16 ZOLL ALL ROUND
               Additional info for engine
               Engine 646961 30 493630
               AGG_VAR A 646 010 08 47
               Variant A 646 010 08 47
               Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

               Comment


               • Mersi de info

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF