Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Decodare VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pt WDB1240281B885066 se poate?
  Merci!
  Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

  Comment


  • Model 280 E / E 280
   Model Description PASSENGER CAR,SEDAN
   Model Code 124.028
   Catalog 44Q
   Production Period 200-320 From 10/92; 200D-300D From 7/93
   Body 03673
   Engine 104942 12 004914
   Transmission 722433 03 268552
   Order Number 0255337784
   Lights HELLA
   Wiper SWF 921106
   Interior 065
   Paint 249 (AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR)
   • 221 LEFT FRONT SEAT, ELECTRICALLY ADJUSTABLE
   • 222 RIGHT FRONT SEAT, ELECTRICALLY ADJUSTABLE
   • 420 AUTOMATIC TRANSMISSION 4-GEAR
   • 570 FOLDING ARMREST, FRONT
   • 593 ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-ESG,BF
   • 620 AIR POLLUTION CONTROL
   • 673 HIGH-CAPACITY BATTERY
   • 855 TEL. TELEAID AT "UPPER CENTER CONSOLE",NOKIA,D-NET
   • 249 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR
   • 065A CLOTH CREAM BEIGE
   Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

   W126 280SE
   W123 280CE
   W126 500SEC
   W220 500L

   'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

   Comment


   • Salutare, rog daca se poate o decodare vin pentru masina mea (WDBRF40J55A652716).Va multumesc anticipat

    Comment


    • Cu plăcere!

     FIN WDB2030401A652716
     VIN WDBRF40J55A652716
     Sales name C 230 KOMPRESSOR
     Order number 0 5 705 64792 (Destination: USA)
     Delivery date 02 04 2004
     PAINT1 723U CUBANITE SILVER - METALIC
     Interior color 111A IMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
     Engine 271948 30 358788
     Gearbox 722695 05 206638
     General data for model code 203040

     Additional info for engine:
     Engine 271948 30 358788
     AGG_VAR A 271 010 20 02
     ETV_BM 27194830
     Variant A 271 010 20 02
     Number for spare parts 27194830
     For this vehicle the basic engine A271010070280 can be supplied alternatively.

     110A IMITATION LEATHER
     111A IMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
     212B OP. INSTRUCT. AND MAINT. BOOKLET-ENGL. FOR USA/CAN
     221B SIGN COOLANT/REFUELING - ENGLISH
     232 GARAGE DOOR OPENER WITH 284 - 390 MHZ FREQUENCY
     244 SPORTS SEATS, FRONT
     249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
     264 LICENSE PLATE ATTACHMENT AMERICA
     265 LINES-NO.PLATE DISCONTINUED
     283B AIRBAGLABLE - ENGLISH
     293 SIDEBAG IN REAR LEFT AND RIGHT
     301 ASHTRAY PACKAGE
     309 CUP HOLDER
     345 RAIN SENSOR
     387 MOBILE PRE.-INSTALLATION (MTUS) USA / CANADA
     414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
     423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
     461 INSTRUMENT WITH MILES IND. AND ENGLISH LEGEND
     486 SPORTS SUSPENSION
     494 U.S. VERSION
     524 PRODUCT PROT. F.PAINT - TRANSPORT VEH.PRESERVATION
     531 COMAND APS
     535 AUDIO 20 CD RADIO, USA
     540 ROLLER BLIND, ELECTRIC, FOR REAR WINDOW
     543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
     551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
     573 CHILD SEAT MOUNTING, ISOFIX IN REAR
     580 AIR CONDITIONER
     634 DELETION - FIRST AID KIT
     636 DELETION - WARNING TRIANGLE
     639 LA 5 SPOKE DESIGN 17" WITH MIXED TIRES
     668 PRODUCT PROT.F.TRANSPORT VEH. W/ TIE-DOWN HOOKS
     673 HIGH-CAPACITY BATTERY
     690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
     691 BLUE HEAT-INSULATING GLASS ALL-AROUND, GLASS REAR
     705L UNITED STATES (USA)
     723U CUBANITE SILVER - METALIC
     763 RADIO REMOTE CONTROL W/ PANIC SWITCH (315 MHZ)
     772 AMG STYLING PACKAGE-FRONT SPOILER, SIDE SKIRT
     7XXL NORTH AND SOUTH AMERICA
     805 YEAR OF MODIFICATION
     873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
     875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
     949 SPORTS PACKAGE
     954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
     986 IDENTIFICATION NUMBER (VIN-NO.)
     989 IDENTIFICATION LABEL UNDER WINDSHIELD
     F203 SERIES PRODUCTION 203
     FW LIMOUSINE
     GA AUTOMATIC TRANSMISSION
     HA REAR AXLE
     L LEFT-HAND STEERING
     M014 ENGINE INCREASED PERFORMANCE
     M18 DISPLACEMENT 1.8 LITER
     M271 R4-GASOLINE ENGINE M271
     VL FRONT AXLE HALF, LEFT
     VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
     Regulament general Club Mercedes.

     Comment


     • Salut
      Oare ma poti ajuta si pentru un A class? VIN - WDB1680311J053608
      Multumesc anticipat!

      Comment


      • Cu plăcere!

       WDB1680311J053608
       Baumuster 168031
       Sales name A140
       Order number 0 7 297 48192 (Destination: Company employees)
       Delivery date 23 06 1998
       PAINT1 933U OCEAN BLUE
       Interior color 608A CLOTH/LEATHER SLATE GREY
       Engine 166940 30 055490
       Gearbox 716501 00 055032
       General data for model code 168031

       Other information:
       Lights units Bosch

       280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
       292 SIDEBAG
       330 CD COMPARTMENT
       441 STEERING COLUMN, ADJUSTABLE
       580 AIR CONDITIONER
       593 ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-ESG,BF
       600A MAGNUM / DALI / MULTICOLOR FABRIC
       608A CLOTH/LEATHER SLATE GREY
       647 LIGHT ALLOY WHEELS 5-SPOKE DESIGN
       723 TRUNK COVERING
       755 RADIO MB SPECIAL SINGLE CD
       808 AEJ 06/1/M/X
       873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
       880 CLOSING SYSTEM WITH INFRARED REMOTE CONTROL
       923 EMISSION CONTROL D3-MEASURES
       933U OCEAN BLUE
       954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
       988 VEH. TIT. OF OWN. & COC DOC. + MODEL PLATE (MACH.)
       M166 R4-GASOLINE ENGINE M166
       Regulament general Club Mercedes.

       Comment


       • Salut,

        Va rog sa-ni spuneti si mie despre vin WDD2122021A973721.

        Multumesc.

        Comment


        • Cu plăcere!

         WDD2122021A973721
         Sales name E 220 CDI
         Order number 0 3 531 41036 (Destination: France)
         Delivery date 05 02 2014
         PAINT1 775U IRIDIUM SILVER - METALLIC FINISH
         Interior color 211A LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
         Engine 651924 32 087447
         Gearbox 722908 07 737304
         General data for model code 212202

         Springs:
         Front suspension strut A 212 320 87 38
         Front springs A 212 321 13 04

         Other information:
         EU approval date 20131114
         EU approval number e1*2007/46*0200*19

         03A OIL OFFSET AMOUNT +300 ML OIL
         064 STEUERCODE MAGNETVENTIL M651
         072 MODIFICATION YEAR 13/M/0 SCALE 2
         076 MODIFICATION YEAR 13/M/0 SCALE 3
         108 CONTROL CODE MARKETING
         1U2 SNOW GRID
         207B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - FRENCH
         210A LEATHER
         211 EPS STEERING (ELECTRIC STEERING)
         211A LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
         218 REAR-VIEW CAMERA
         235 ACTIVE PARK ASSIST
         249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
         255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
         258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
         260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
         261B AIRBAGLABEL - FRENCH/ENGLISH
         279 ELECTRONIC GEAR RANGE SELECTION
         287 THROUGH-LOADING FEATURE
         291 PELVIS AIRBAG (PELVISBAG)
         294 KNEE AIRBAG
         301 ASHTRAY PACKAGE
         337B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - FRENCH
         347 EMERGENCY CALL SYSTEM ECALL EUROPE
         35A VGS D4-0, D3 PATTERN
         427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
         428 STEER.WHEEL GEARSHIFT BUTTONS/SHIFT PADDLE PAINTED
         44R 17" LT ALLOY WHEEL 5 DOUBLE-SPOKE DES. ALL-ROUND
         474 DIESEL PARTICULATE FILTER
         477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
         4U4 RADIATOR GRILLE WITH CENTER STAR
         502 3 YEARS OF MAP UPDATES FREE OF CHARGE
         512 COMAND APS WITH DVD CHANGER
         513 TRAFFIC SIGN RECOGNITION
         518 UNIVERSAL COMMUNICATIONS INTERFACE (UCI)
         51U BLACK FABRIC ROOF INTERIOR TRIM
         531L FRANCE
         580 AIR CONDITIONER
         5XXL EUROPE
         628 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH PLUS (IHC+)
         642 DYNAMIC LED HEADLAMPS, RIGHT-HAND TRAFFIC
         677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
         690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
         775U IRIDIUM SILVER - METALLIC FINISH
         804 YOM 13/1
         840 DARK TINTED GLASS
         915 FUEL TANK WITH GREATER CAPACITY - VOLUME 2
         928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
         954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
         966 COC PAPER EURO 5 TECH. W/O REGIST. CERT. PART 2
         A20 DIRECT START
         A21 SHIFT BY WIRE
         A62 FE TORQUE CONVERTER HOUSING 19
         A66 FE CONVERTER 19 MM
         A89 REDUCED-FRICTION
         A98 TRANSMISSION SOFTWARE RETROFIT
         B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
         B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
         B12 WHEEL REPLACEMENT TOOL
         B54 MBCONNECT - REAL-TIME TRAFFIC DATA
         F212 MODEL SERIES 212
         FS COMBI - VEHICLE
         G908 TRANSMISSION CODE VERSION 08
         GA AUTOMATIC TRANSMISSION
         H79 TRIM ELEM. - ALUM W. LONGIT./TEXTURED GRAIN (2C16)
         HA REAR AXLE
         J5A DSM: STAR1 FBS4 UPDATE
         J81 JUNE RELEASE
         K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
         K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
         L LEFT-HAND STEERING
         M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
         M651 R4-DIESEL ENGINE M651
         R01 SUMMER TIRES
         U01 REAR BELT STATUS INDICATION
         U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
         U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
         V73 SPEED -+ LOADINDEX 99Y XL
         VL FRONT AXLE HALF, LEFT
         VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
         Regulament general Club Mercedes.

         Comment


         • Bună ziua,

          Pentru mașina mea: WDB2032421F321108, m-ați putea ajuta cu o decodare?

          Cu mulțumiri în avans.

          Comment


          • Cu plăcere!

           WDB2032421F321108
           Sales name C 200 KOMPRESSOR
           Order number 0 2 229 51206 (Destination: Branch Stuttgart)
           Delivery date 23 07 2002
           PAINT1 904U MIDNIGHT BLUE
           Interior color 001A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
           Engine 271940 30 024665
           Gearbox 716628 01 578320
           General data for model code 203242

           Other information:
           EU approval date 20020222
           EU approval number e1*98/14*0158*04

           000A FABRIC
           001A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
           202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
           230B CUSTOMER SERVICE - STATION EUROPE
           260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
           287 THROUGH-LOADING FEATURE
           2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
           354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
           580 AIR CONDITIONER
           669 SPARE WHEEL / FOLDING WHEEL
           673 HIGH-CAPACITY BATTERY
           756 RADIO MB AUDIO 10 CD WITH VK/RDS
           803 AEJ 02/1/X
           852 MOBILE.PRE-INSTALL.COMPL.ON TOWER NOKIA SERIES 5/6
           904U MIDNIGHT BLUE
           926 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 4 TECHNOLOGY
           985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
           F203 SERIES PRODUCTION 203
           GM MANUAL TRANSMISSION
           HA REAR AXLE
           L LEFT-HAND STEERING
           M18 DISPLACEMENT 1.8 LITER
           M271 R4-GASOLINE ENGINE M271
           NA5 CONTROL CODE BREMEN PLANT
           VL FRONT AXLE HALF, LEFT
           VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
           Regulament general Club Mercedes.

           Comment


           • Ma puteti ajuta cu WDC1641221A267566?

            Multumesc

            Comment


            • Cu plăcere!

             WDC1641221A267566
             Baumuster 164122
             Sales name ML 320 CDI 4MATIC
             Order number 0 6 288 36257 (Destination: Authorities)
             Delivery date 06 06 2007
             PAINT1 775U IRIDIUM SILVER - METALLIC FINISH
             Interior color 201A LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
             Engine 642940 40 399085
             Gearbox 722902 01 173615

             182 CONVERTER WITH DEV. CHARACTERISTIC
             200A LEATHER
             201A LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
             202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
             213 SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
             220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
             229L GERMANY
             250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
             260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
             280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
             2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
             301 ASHTRAY PACKAGE
             386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
             427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
             474 DIESEL PARTICULATE FILTER
             477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
             524 VEHICLE PROTECTIVE COVER (FULL BODY COVER)
             527 COMAND DVD APS WITH NAVIGATION
             560 ELECTRIC. ADJUSTABLE DRIVER SEAT L. AND R.
             580 AIR CONDITIONER
             668 PRODUCT PROT. F FREIGHT PACKAG. W TIE-DOWN HOOKS
             673 HIGH-CAPACITY BATTERY
             690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
             720 ROOF RAILING
             723 TRUNK COVERING
             731 TRIM PIECES - WOOD BURRED WALNUT VENEER
             775U IRIDIUM SILVER - METALLIC FINISH
             807 YEAR OF MODIFICATION
             840 DARK TINTED GLASS
             873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
             876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
             904 EQUIPMENT PACKAGE BASIC
             985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
             987 BATTERY ISOLATION SWITCH FOR SHIPMENT VEHICLES
             989 IDENTIFICATION LABEL UNDER WINDSHIELD
             A05 TRANSMISSION ALL-WHEEL CAPABLE
             A21 SHIFT BY WIRE
             A22 NEW CONVERTER GENERATION
             A45 O-SHIFT PLATE WITH VGS2
             F164 SERIES 164
             FW LIMOUSINE
             G902 TRANSMISSION CODE VERSION 02
             GA AUTOMATIC TRANSMISSION
             J58 RIGHT BRACKET
             K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
             K12 STEUERCODE FUER SERVICEINTERVALL 30000 KM
             K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
             L LEFT-HAND STEERING
             M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER
             M642 V6 DIESEL ENGINE OM642
             R02 ALL SEASON TYRES
             R44 LIGHT ALLOY WHEEL 7-SPOKE DESIGN 17" ALL-ROUND
             U31 HEADPHONES F. REAR SEAT ENTERT. SYST. (AMOUNT 1)
             U61 LUXURY PACKAGE
             V33 SPEED+ - LOADINDEX 104 V
             Regulament general Club Mercedes.

             Comment


             • Ma puteti ajuta cu WDD2050041R141513 ?

              Multumesc

              Comment


              • Cu plăcere!

               WDD2050041R141513
               Baumuster 205004
               Sales name C 220 d
               Order number 0 5 543 52449 (Destination: Italy)
               Delivery date 26 01 2016
               PAINT1 988U DIAMOND SILVER - METALLIC FINISH
               Interior color 001A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
               Engine 651921 33 131180
               Gearbox 716754 00 052178

               Other information:
               EU approval date 20150219
               EU approval number e1*2001/116*0431*36

               Springs:
               Front suspension strut A 205 320 05 13
               Front springs A 205 321 05 04
               Rear springs A 205 324 02 04
               Rear shim A 205 324 01 84

               000A FABRIC
               001A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
               045 STEUERCODE FUER LUFTFILTER INCL. SIEB
               064 STEUERCODE MAGNETVENTIL M651
               06B OPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET ITALIAN
               06U MBCONNECT - BASIC SERVICES
               117 PAPER CONTROL ROWI CERTIFICATION
               165 PRODUCTION LOCATION VEHICLE SOUTH AFRICA
               1P6 CONTROL CODE MARKETING
               255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
               258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
               270 GPS ANTENNA
               274 TELEPHONE ANTENNA
               294 KNEE AIRBAG
               301 ASHTRAY PACKAGE
               336B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - ITALIAN
               345 RAIN SENSOR
               350 MBCONNECT - ECALL EUROPE EMERG. CALL SYS. GEN. 2
               355 PREINSTALLATION FOR NAVIGATION RETROFITTING
               357 SD CARD NAVIGATION
               386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
               3U1 EUROPE/CIS COUNTRIES/MONGOLIA HEAD UNIT
               425 6-SPEED MANUAL TRANSMISSION (NMT2)
               448 TOUCHPAD WITH ROTARY PUSHBUTTON
               474 DIESEL PARTICULATE FILTER
               475 TIRE PRESSURE CONTROL
               485 (COMFORT RUNNING GEAR)
               522 AUDIO 20 RADIO NAVIGATION CAPABLE NTG5
               543L ITALY
               580 AIR CONDITIONER
               58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
               5P7 CONTROL CODE MARKETING
               5XXL EUROPE
               632 RIGHT-HAND TRAFFIC STATIC LED HEADLAMP
               6P5 STEUERCODE VERTRIEB FUER CODE 475 ANFORDERUNG
               806 AEJ 25/1
               80R 17" LT ALLOY WHEEL 5 DOUBLE-SPOKE DES. ALL-ROUND
               818 CD SINGLE DRIVE
               831 LICENSE PLATE FASTENING ITALY
               913 AIR-CONDITIONING SYSTEM FOR HOT COUNTRIES
               916 FUEL TANK WITH LARGE VOLUME - VOLUME 1
               919 AIRCON COOLING POWER PACKAGE
               927 EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
               968 COC PAPER EURO6 TECH. W/O REGISTRATION CERT.PART 2
               988U DIAMOND SILVER - METALLIC FINISH
               A09 CO2 OFFENSIVE
               B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
               B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
               B54 MBCONNECT - REAL-TIME TRAFFIC DATA
               DL2 No code designation available
               F205 MODEL SERIES 205
               FW LIMOUSINE
               GM MANUAL TRANSMISSION
               H80 TRIM PIECES - PLASTIC
               HA REAR AXLE
               JRA PLANT CONTROL CODE
               JRB PLANT CONTROL CODE
               JRC PLANT CONTROL CODE
               JRD PLANT CONTROL CODE
               K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
               K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
               L LEFT-HAND STEERING
               LS1 BODYSHELL LOAD STAGE 1 / 1.5
               M020 BLUETEC
               M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
               M651 R4-DIESEL ENGINE M651
               P15 AVANTGARDE PACKAGE EXTERIOR
               P75 BASE PACKAGE, INTERIOR
               R01 SUMMER TIRES
               U01 REAR BELT STATUS INDICATION
               U10 FRONT PASSENGER SEAT WITH WEIGHT SENSING
               U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
               U77 DIESEL EXHAUST TREATMENT BLUETEC SCR GENERATION 2
               U85 LARGE SCR TANK RESERVOIR
               V56 SPEED + LOAD INDEX 94W
               VL FRONT AXLE HALF, LEFT
               VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
               Regulament general Club Mercedes.

               Comment


               • Buna ziua,

                Ma ajutati si pe mine cu seria de sasiu WDD2052041F198777?

                Multumesc anticipat

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF