Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Decodare VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mulțumesc frumos!

  Comment


  • Buna seara. Ma puteti ajuta cu o decodare VIN
   WDB2110261A243990
   Multumesc!

   Comment


   • Cu plăcere!

    WDB2110261A243990
    Baumuster 211026
    Sales name E 320 CDI
    Order number 0 2 249 51217 (Destination: Branch Augsburg)
    Delivery date 18 02 2003
    PAINT1 744U BRILLIANT SILVER METALLIC
    Interior color 831A AMARETTA/LEATHER/NAPPA/SEMI-ANILINE - BLACK/ANTH.
    Engine 648961 30 015744
    Gearbox 722626 04 315331

    202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
    213 SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
    230B CUSTOMER SERVICE - STATION EUROPE
    249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
    249L AUGSBURG BRANCH
    280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
    2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
    414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
    423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
    525 RADIO AUDIO 50 APS
    580 AIR CONDITIONING
    600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
    614 BI-XENON HEADLAMPS FOR RIGHT-HAND TRAFFIC
    744U BRILLIANT SILVER METALLIC
    803 AEJ 02/1/X
    819 CD CHANGER
    830A AMARETTA/LEATHER/NAPPA/SEMI-ANILINE
    831A AMARETTA/LEATHER/NAPPA/SEMI-ANILINE - BLACK/ANTH.
    873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
    910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
    915 FUEL TANK WITH LARGER CAPACITY
    954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
    988 VEH. TIT. OF OWN. & COC DOC. + MODEL PLATE (MACH.)
    M002 ENGINES WITH EXH.TURBOCHARGER WITH INTERCOOLER
    M32 CAPACITY 3,2 LITER
    M648 R6-DIESEL ENGINE OM648
    U36 COMAND PREINSTALLATION
    Regulament general Club Mercedes.

    Comment


    • Buna ziua, vă rog să ma ajutati cu decodarea VIN WDD2120891A203877,
     Multumesc

     Comment


     • Cu plăcere!

      WDD2120891A203877
      Baumuster 212089
      Sales name E 350 CDI 4MATIC
      Order number 0 9 217 07165 (Destination: Branch Frankfurt)
      Delivery date 05 03 2010
      PAINT1 197U OBSIDIAN BLACK
      Interior color 708A LEATHER COMBINATION - GRAY
      Engine 642856 40 951702
      Gearbox 722962 02 800155

      030 ELECTR. REGULATED DIESEL FUEL PUMP
      050 AEJ 19/2
      061 STEUERCODE FUER KRAFTSTOFFPUMPE
      108 CONTROL CODE MARKETING
      197U OBSIDIAN BLACK
      1P1 CONTROL CODE MARKETING
      202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
      213 SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
      229L GERMANY
      230 PARKING GUIDANCE
      233 AUTONOMOUS INT. CRUISE CONT. PLUS (DISTRONIC PLUS)
      234 BLIND SPOT ASSISTANT
      236 ADAPTIVE REAR INTERIOR LIGHT
      23P DRIVING PACKAGE
      249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
      255B No code designation available
      260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
      260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
      279 ELECTRONIC GEAR RANGE SELECTION
      280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
      287 THROUGH-LOADING FEATURE
      291 PELVIS AIRBAG (PELVISBAG)
      294 KNEE AIRBAG
      2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
      302B HEAD UNIT LANGUAGE - GERMAN
      309 CUP HOLDER
      332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
      386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
      409 FRONT LEFT AND RIGHT MULTICONTOUR SEAT
      427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
      428 STEER.WHEEL GEARSHIFT BUTTONS/SHIFT PADDLE PAINTED
      474 DIESEL PARTICULATE FILTER
      476 AUTOMATIC LANE RECOGNITION
      477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
      489 AIRMATIC DUAL CONTROL / AIR SUSPENSION SEMI-ACTIVE
      513 TRAFFIC SIGN RECOGNITION
      527 COMAND DVD APS WITH NAVIGATION
      580 AIR CONDITIONER
      600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
      608 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH (IHC)
      619 CORNERING ILLUMINATION
      622 HEADLAMP WITH ILS, RIGHT-HAND TRAFFIC
      700A LEATHER COMBINATION
      708A LEATHER COMBINATION - GRAY
      736 TRIM PIECES - WOOD ASH BLACK
      800 AEJ 09/1
      873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
      875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
      915 FUEL TANK WITH GREATER CAPACITY - VOLUME 2
      928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
      954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
      967 COC PAPER EURO 5 TECH. W. REGISTRAT .CERT. PART 2
      A21 SHIFT BY WIRE
      A31 SOFTWARE (INDIVIDUAL)
      A36 TORQUE CONVERTER HOUSING AGA
      A49 CONVERTER WITH 3 FRICTION DISKS
      A52 R- VALVE BODY ASSEMBLY WITH VGS 3
      B12 WHEEL REPLACEMENT TOOL
      F212 MODEL SERIES 212
      FW LIMOUSINE
      G962 TRANSMISSION CODE VERSION 62
      GA AUTOMATIC TRANSMISSION
      HA REAR AXLE
      J52 ADDITIONAL CODE FOR DAMPING MAT
      K10 SOFTWARE CONTROL FOR STATIC CURVE ILLUMINATION
      K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
      K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
      L LEFT-HAND STEERING
      M005 VEHICLES WITH 4-MATIC-/ALL WHEEL DRIVE
      M019 SERVICE REPOSITIONED
      M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER
      M642 V6 DIESEL ENGINE OM642
      P35 LIGHT PACKAGE (FFO)
      P81 DYNAMIC PACKAGE EXTERIOR
      R01 SUMMER TIRES
      R11 N/A
      U01 REAR BELT STATUS INDICATION
      U18 AUTOMATIC CHILD SEAT RECOGNITATION (AKSE)
      U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
      U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
      V06 SPEED- + LOADINDEX 95W
      VL FRONT AXLE HALF, LEFT
      VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
      Regulament general Club Mercedes.

      Comment


      • Multumesc frumos

       Comment


       • Salut,
        Va rog frumos o decodare pentru seria VIN : WDD2050371R075117
        Va multumesc!

        Comment


        • Originally posted by mbcar View Post
         Salut,
         Va rog frumos o decodare pentru seria VIN : WDD2050371R075117
         Va multumesc!
         Model C 200 BLUETEC / D
         Model Description C sedan
         Model Code 205.037
         Catalog C01
         Body code W
         Engine 626951 F0 011351
         Transmission 716 700 00 033457
         Order number 0551309087
         Production number 3075452
         Interior 131A
         Paint 988U (DIAMOND SILVER - METALLIC FINISH)
         Delivery Date 05/27/15
         • 01B
          OPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET DUTCH
         • 055
          YOM 14/2
         • 05U
          MBCONNECT - REMOTE ONLINE
         • 06U
          MBCONNECT - BASIC SERVICES
         • 130A
          IMITATION LEATHER
         • 131A
          IMITATION LEATHER - BLACK / ANTHRACITE
         • 165
          PRODUCTION LOCATION VEHICLE SOUTH AFRICA
         • 1P6
          CONTROL CODE MARKETING
         • 235
          ACTIVE PARK ASSIST
         • 255B
          MB MOBILO WITH DSB AND GGD
         • 258
          COLLIS.WARN. Sys. W / ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
         • 260
          TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
         • 270
          GPS ANTENNA
         • 287
          THROUGH-LOADING FEATURE
         • 294
          KNEE AIRBAG
         • 2U1
          RADIATOR SHUTTER
         • 2U6
          SHORTENED COOLING MODULE
         • 331B
          INSTRUMENT CLUSTER / HU LANGUAGE - DUTCH
         • 345
          RAIN SENSOR
         • 350
          MBCONNECT - ECALL EUROPE EMERG. CALL SYS. GEN. 2
         • 355
          PREINSTALLATION FOR NAVIGATION RETROFITTING
         • 357
          SD CARD NAVIGATION
         • 3U1
          EUROPE / CIS COUNTRIES / MONGOLIA HEAD UNIT
         • 413
          PANORAMIC SLIDING SUNROOF / GLASS SUNROOF
         • 425
          6-SPEED MANUAL TRANSMISSION (NMT2)
         • 440
          TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
         • 474
          DIESEL PARTICULATE FILTER
         • 475
          TIRE PRESSURE CONTROL
         • 513L
          Belgium
         • 522
          AUDIO 20 RADIO NAVIGATION CAPABLE NTG5
         • 580
          AIR CONDITIONER
         • 58U
          ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
         • 5P7
          CONTROL CODE MARKETING
         • 5XXL
          EUROPE
         • 632
          RIGHT-HAND TRAFFIC STATIC LED HEADLAMP
         • 677
          AVANTGARDE / STANDARD SUSPENSION
         • 682
          FIRE EXTINGUISHER
         • 6P5
          STEUERCODE VERTRIEB FUER CODE 475 ANFORDERUNG
         • 805
          YOM 14/1
         • 80R
          17 "LT ALLOY WHEEL 5 DOUBLE-SPOKE DES. ALL-ROUND
         • 818
          CD SINGLE DRIVE
         • 916
          FUEL TANK WITH LARGE VOLUME - VOLUME 1
         • 927
          EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
         • 968
          COC PAPER EURO6 TECH. W / O REGISTRATION CERT.PART 2
         • 988U
          DIAMOND SILVER - METALLIC FINISH
         • B03
          DIRECT START / ECO START / STOP FUNCTION
         • B09
          REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
         • B51
          TIREFIT
         • F205
          MODEL SERIES 205
         • Fw
          LIMOUSINE
         • GM
          MANUAL TRANSMISSION
         • H80
          TRIM PIECES - PLASTIC
         • HA
          REAR AXLE
         • K11
          ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
         • K13
          CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
         • L
          LEFT-HAND STEERING
         • LS1
         • M020
          BLUETEC
         • M16
          DISPLACEMENT 1.6 LITER
         • M626
          R4 DIESEL ENGINE M626
         • P15
          AVANTGARDE PACKAGE EXTERIOR
         • P75
          BASE PACKAGE, INTERIOR
         • R01
          SUMMER TIRES
         • U01
          REAR BELT STATUS INDICATION
         • U10
          FRONT PASSENGER SEAT WITH WEIGHT SENSING
         • U60
          PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
         • U77
          DIESEL EXHAUST TREATMENT BLUETEC SCR GENERATION 2
         • U85
          LARGE SCR TANK RESERVOIR
         • V56
          SPEED + LOAD INDEX 94W
         • Vl
          FRONT AXLE HALF, LEFT
         • VR
          FRONT AXLE HALF, RIGHT
         Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

         W126 280SE
         W123 280CE
         W126 500SEC
         W220 500L

         'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

         Comment


         • Buna Ziua,

          Ma ajutati Si pe mines va rog cu 2 vin-uri?
          WDD1760121J273662
          WDD1760121J277334

          Va multumesc anticipat!

          Comment


          • Cu plăcere!

           WDD1760121J273662
           Baumuster 176012
           Sales name A 180 CDI
           Order number 0 4 229 50283 (Destination: Branch Stuttgart)
           Delivery date 30 04 2014
           PAINT1 650U CALCITE WHITE - STANDARD FINISH
           Interior color 001A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
           Engine 607951 00 112207
           Gearbox 724020 20 016969

           000A FABRIC
           001A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
           054 YOM 13/2
           202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
           229L GERMANY
           235 ACTIVE PARK ASSIST
           255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
           258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
           260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
           290 WINDOWBAG
           294 KNEE AIRBAG
           2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
           332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
           3P1 DISCOUNT, QUANTITY DISCOUNT CUSTOMERS
           428 STEER.WHEEL GEARSHIFT BUTTONS/SHIFT PADDLE PAINTED
           429 7-SPEED AUTOMATIC DUAL CLUTCH TRANSMISSION
           440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
           442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
           474 DIESEL PARTICULATE FILTER
           477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
           485 (COMFORT RUNNING GEAR)
           523 RADIO AUDIO 20
           538 ATTENTION ASSIST (DROWSINESS DETECTION)
           580 AIR CONDITIONER
           58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
           650U CALCITE WHITE - STANDARD FINISH
           804 YOM 13/1
           873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
           928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
           967 COC PAPER EURO 5 TECH. W. REGISTRAT .CERT. PART 2
           B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
           B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
           B51 TIREFIT
           F176 MODEL SERIES 176
           FS COMBI - VEHICLE
           G020 TRANSMISSION CODE VERSION 20
           GA AUTOMATIC TRANSMISSION
           HA REAR AXLE
           JM6 CONTROL CODE RASTATT/MERCOSUL PLANT
           K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
           K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
           L LEFT-HAND STEERING
           M15 CAPACITY 1,5 LITER
           M607 R4 DIESEL ENGINE M607
           R00 STEEL WHEEL
           R01 SUMMER TIRES
           U01 REAR BELT STATUS INDICATION
           U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
           V20 SPEED- + LOADINDEX 91T
           VL FRONT AXLE HALF, LEFT
           VR FRONT AXLE HALF, RIGHT           WDD1760121J277334

           Baumuster 176012
           Sales name A 180 CDI
           Order number 0 4 513 62083 (Destination: Belgium)
           Delivery date 24 04 2014
           PAINT1 893U MONOLITH GRAY METALLIC FINISH
           Interior color 651A FABRIC/IMIT. LEATHER/MICROFIBRE - BLACK/ANTHRACITE
           Engine 607951 00 119697
           Gearbox 724020 20 025130

           054 YOM 13/2
           201B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - DUTCH
           213 SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
           235 ACTIVE PARK ASSIST
           255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
           258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
           260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
           265B AIRBAGLABLE - DUTCH/ENGLISH
           280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
           290 WINDOWBAG
           294 KNEE AIRBAG
           301 ASHTRAY PACKAGE
           331B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - DUTCH
           345 RAIN SENSOR
           428 STEER.WHEEL GEARSHIFT BUTTONS/SHIFT PADDLE PAINTED
           429 7-SPEED AUTOMATIC DUAL CLUTCH TRANSMISSION
           440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
           442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
           474 DIESEL PARTICULATE FILTER
           477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
           483 VEHICLE DYNAMICS PACKAGE
           486 SPORTS SUSPENSION
           508 NAVIBOX PREINSTALLATION
           513L BELGIUM
           51U BLACK FABRIC ROOF INTERIOR TRIM
           523 RADIO AUDIO 20
           538 ATTENTION ASSIST (DROWSINESS DETECTION)
           543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
           580 AIR CONDITIONER
           5XXL EUROPE
           600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
           614 BI-XENON HEADLAMPS FOR RIGHT-HAND TRAFFIC
           650A FABRIC/IMITATION LEATHER/MICROFIBER
           651A FABRIC/IMIT. LEATHER/MICROFIBRE - BLACK/ANTHRACITE
           682 FIRE EXTINGUISHER
           772 AMG STYLING PACKAGE-FRONT SPOILER, SIDE SKIRT
           791 18" AMG SPOKE WHEELS ALL-ROUND
           804 YOM 13/1
           840 DARK TINTED GLASS
           873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
           893U MONOLITH GRAY METALLIC FINISH
           928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
           950 AMG SPORTS PACKAGE
           966 COC PAPER EURO 5 TECH. W/O REGIST. CERT. PART 2
           B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
           B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
           B51 TIREFIT
           F176 MODEL SERIES 176
           FS COMBI - VEHICLE
           G020 TRANSMISSION CODE VERSION 20
           GA AUTOMATIC TRANSMISSION
           HA REAR AXLE
           K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
           K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
           L LEFT-HAND STEERING
           M15 CAPACITY 1,5 LITER
           M607 R4 DIESEL ENGINE M607
           R01 SUMMER TIRES
           U01 REAR BELT STATUS INDICATION
           U25 ILLUMINATED DOOR SILL
           U26 FLOOR MATS - AMG
           U59 SEAT COMFORT PACKAGE
           U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
           U62 ILLUMINATION PACKAGE
           V52 SPEED- + LOADINDEX 92Y XL
           VL FRONT AXLE HALF, LEFT
           VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
           Regulament general Club Mercedes.

           Comment


           • Salutare...o decodare ptr un Sprinter...WDB9066351S931153....Ma intereseaza cel mai mult ce norma de poluare este 5 sau 6....iar daca e 6 e sau nu cu adblue??? Din cate stiu eu, tot ce e 6 e cu adblue dar la asta in anunt apare doar 6 si atat....Multumesc.
            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

            Comment


            • Originally posted by Cristi Nazarov View Post
             Salutare...o decodare ptr un Sprinter...WDB9066351S931153....Ma intereseaza cel mai mult ce norma de poluare este 5 sau 6....iar daca e 6 e sau nu cu adblue??? Din cate stiu eu, tot ce e 6 e cu adblue dar la asta in anunt apare doar 6 si atat....Multumesc.
             Model 324, 309CDI, 311CDI, 315CDI, 318CDI
             Model Description PANEL VAN, WHEELBASE 4325MM, 3.5T OVERHANG 1615MM
             Model Code 906.635
             Catalog 62X
             Body Code 3
             Engine 642896 41 592673
             Transmission 722902 05 652628
             Front Axle 1 457814
             Rear Axle 741421 C 933484
             Order Number 7422200112
             Production Number 5618225
             Lights /HELLA
             Paint 6868 (PAINT COLOR OPAL GREEN MB 6868)
             Delivery Date 27.05.14
             • 181
             • 222L WUPPERTAL
             • 280K
             • 427
             • 581
             • 617K
             • 6868 PAINT COLOR OPAL GREEN MB 6868
             • 927
             • 940K
             • AR2 AXLE RATIO I = 3.923
             • BB9 ELECTRONIC STABILITY PROGRAM (ESP9I)
             • C15 VEHICLE LOWERING
             • C21 TWO-STAGE REAR SPRING
             • C42 STABILIZER,REAR AXLE UNDER THE FRAME
             • C45 H.D. FRONT AXLE STABILIZER
             • C47 H.D. SHOCK ABSORBERS
             • C906
             • CF3 CHASSIS FOR APPLICATION B
             • CF6 FRONT SPRING AND DAMPER REINFORCED
             • CL1 STEERING WHEEL ADJUSTABLE IN INCLINATION & HEIGHT
             • CL4 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL WITH TRIP COMPUTER
             • CT1 VIBRATION ABSORBER
             • D06 SUPER-HIGH ROOF PAINTED IN VEHICLE COLOR
             • D50 PARTITION PANEL FULL-WIDTH
             • E07 HILL-START ASSIST
             • E1N BECKER MAP PILOT
             • E30 BATTERY MASTER SWITCH, ONE-PIN
             • E33 BATTERY MANAGEMENT
             • E43 13-POLE TRAILER PLUG SOCKET
             • ED4 ABSORBENT GLASS MAT BATTERY 12 V 92 AH
             • EK1 TERMINAL STRIP FOR ELECTRICAL CONNECTION
             • EL8 TWO-WAY LOUDSPEAKER FRONT
             • EN7 AUDIO 15
             • ES0 JUMP START CONTACT
             • ES2 12 V SOCKET, TRUNK/CARGO AREA
             • EZ8 PARKTRONIC
             • F46 HEADLAMP WIPER/WASHER
             • F49 WINDSHIIELD HEATED
             • F61 INSIDE REARVIEW MIRROR
             • F66 LOCKABLE GLOVE COMPARTMENT
             • F68 HEATED AND ELECTRICALLY ADJUSTABLE OUTSIDE MIRROR
             • F906
             • FF4 STOWAGE COMPARTMENT ABOVE HEADLINER
             • FF5 STOWAGE BOX/TRAY ABOVE WINDSHIELD
             • FF8 SINGLE-SIZE SLOT AT FRONT UNDER ROOF LINER
             • FJ1 HINGED LID FOR STOWAGE COMPARTMENT
             • FK3 CHROME-PLATED RADIATOR GRILLE
             • FKA PANEL VAN
             • FR8 REAR-VIEW CAMERA
             • FZ5 ANTI-THEFT ALARM SYSTEM
             • FZ8 CONVENIENCE OPENING/CLOSING W. INFRARED REM.CONTRL
             • FZ9 TWO ADDITIONAL MASTERS
             • G42 7G-TRONIC PLUS
             • H12 HOT WATER ADDITIONAL HEATER
             • H15 SEAT HEATER FOR FRONT PASSENGER
             • H16 SEAT HEATER FOR DRIVER
             • H21 ALL-RND.HEAT ABSORB.GL.W.BAND FLTR ON FR.WINDOW
             • H22 HEATED REAR WINDOW
             • H72 ELECTRIC ROOF VENT II
             • HH9 SEMI-AUTOMATICALLY CONTROLLED TEMPMATIC A/C
             • HI1 CLIMATE ZONE 1 (COLD/COMFORT)
             • HY1 RADIO REMOTE CONTROL FOR AUXILIARY WATER HEATER
             • IG3 SPRINTER STANDARD
             • IL1 INLAND (GERMANY)
             • IL4 EU/EFTA REGION
             • IR6 WHEELBASE 3400 MM, OVERHANG 1615 MM
             • IT4 3.5 METRIC TONS
             • J10 SPEEDOMETER KM/H
             • J58 SEAT BELT WARNING SYSTEM FOR DRIVER SEAT
             • J65 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR
             • JA5 LIGHT AND RAIN SENSOR
             • JA6 COLLISION PREVENTION ASSIST
             • JA7 BLIND SPOT ASSISTANT
             • JK3 INSTRUMENT CLUSTER WITH PIXEL MATRIX DISPLAY
             • JP2 DRIVING ASSISTANCE PACKAGE
             • JV6 TACHOGRAPH PREPARATION
             • JW5 LANE KEEPING ASSIST
             • JW6 ASSYST SERVICE INTERVAL INDICATOR
             • KB0 MAIN TANK 100 LITER
             • KL1 FUEL-LEVEL SENSOR FOR AUXILIARY HEATER
             • KL5 FUEL FILTER WITH WATER SEPARATOR
             • KP1 FUEL PUMP, ELECTRIC, CONTROLLED
             • L LEFT-HAND STEERING
             • L16 HALOGEN FOG LAMPS
             • L65 COURT. LIGHTS F. TRUNK/PASS. COMP. W. DOOR CONT.
             • L94 ELIMINATION OF PARKING LIGHT
             • LA1 HIGH BEAMS ASSISTANT
             • LB1 SIDE MARKING LIGHTS
             • LB5 CENTER HIGH-MOUNTED BRAKE LAMP
             • LB9 EXIT LAMPS
             • LD0 OVERHEAD CONTROL PANEL WITH 2 READING SPOTLIGHTS
             • LE1 ADAPTIVE BRAKE LIGHTS
             • LG1 BI-XENON HEADLAMPS WITH CORNERING ILLUMINATION
             • LG5 DAY DRIVING LIGHT
             • LX5 EUROPE
             • M49 ALTERNATOR 14 V / 180 A
             • MG5 ENGINE OM642 DE30LA 140KW (190HP) 3800RPM
             • ML5 ALTERNATOR MANAGEMENT PLUS
             • MP6 ENGINE VERSION EURO VI
             • MS1 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
             • P47 MUDFLAP FRONT
             • P48 REAR MUD FLAPS
             • Q67 REAR TOWING LUG
             • R65 SPARE WHEEL CARRIER UNDER FRAME END
             • R87 SPARE WHEEL
             • RF1 TIRE MANUFACTURER CONTINENTAL (10)
             • RH2 TYRES 235/65 R16 C
             • RL5 6.5 J X 16 LIGHT ALLOY WHEELS
             • RM0 ALL-SEASON TIRE
             • RX1 WHEELS WITHOUT BRAND SPECIFICATION
             • RY2 TIRE PRESSURE MONITORING AT FA + RA, WIRELESS
             • S22 DRIVER"S SEAT ARMREST
             • S25 CO-DRIVER"S SEAT ARMREST
             • S87 DRIVER SEAT FRAME, LOW
             • S88 FRONT PASSENGER SEAT FRAME, LOW
             • SA5 AIRBAG DRIVER SIDE
             • SA6 CO-DRIVER"S AIR BAG
             • SB3 DRIVER SEAT SUSPENSION SEAT
             • SB4 PASSENGER SEAT SUSPENSION SEAT
             • SH7 THORAX SIDEBAG F.DRIVER + FRONT PASS.(IN BACKREST)
             • SH9 WINDOWBAGS FOR DRIVER AND FRONT PASSENGER
             • SK0 DRIVER COMFORT HEAD RESTRAINT
             • SK1 FRONT PASSENGER COMFORT HEAD RESTRAINT
             • T16 SLIDING DOOR RIGHT
             • T19 SLIDING DOOR LEFT
             • T77 LOAD COMP.SLID.DOOR ENTRANCE GRAB HANDLE AT PRT.WL
             • T86 ENTRANCE GRAB AT CORNER PILLAR AT RIGHT REAR
             • V85 SMOKER PACKAGE
             • VA7 STOWAGE COMPARTMENT WITH NET IN REAR-END DOORS
             • VY2 BLACK TUNJA FABRIC
             • W16 LEFT FRONT WINDOW, FIXED IN SIDE WALL/SLIDING DOOR
             • W17 RIGHT FRONT WINDOW,FIXED IN SIDE WALL/SLIDING DOOR
             • W54 REAR-END DOORS, DOUBLE-WING, OPENING TO SIDE WALL
             • W61 WINDOW IN LIFTGATE/REAR-END DOORS
             • W70 COLOR GLAZING IN REAR, BLACK GLASS
             • W73 REAR-END DOOR STEP
             • WM3 STEUERCODE WERK
             • WM4 STEUERCODE WERK
             • WR9 STEUERCODE WERK
             • X30 REGISTRATION CERTIFICATE, PART II
             • X90 SPRINTER SALES DESIGNATION DELETED
             • X93 DELETION OF MODEL BADGE
             • XC9 COC PAPERS
             • XM0 MODEL IMPROVEMENT
             • XO9 MERCEDES-BENZ MOBILOVAN WITH DSB AND RUST-TH.WARR.
             • XU1 PLATES / PRINTED MATERIALS GERMAN
             • XV0 STEUERCODE - BZM PRUEFUNG
             • XZ1 MODEL GENERATION 1
             • Y10 FIRST AID BAG
             • Y43 HYDRAULIC JACK
             • Y44 HAZARD WARNING TRIANGLE
             • Y45 EMERGENCY LANTERN
             • Z41 APPROVAL AS TRUCK
             • Z9A CABIN COMFORT PACKAGE
             • Z9B DRIVER COMFORT PACKAGE
             • ZM0 PANEL VAN
             • M642
             Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

             W126 280SE
             W123 280CE
             W126 500SEC
             W220 500L

             'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

             Comment


             • Danke... ..Euro 6, nu zice nik de adblue....se pare ca nu are....poate o fi mai bine...
              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

              Comment


              • Salutare!

               Ma intereseaza si pe mine o decodare la acest CLA

               WDD1173031N017820
               Să știi să lupți când vrei să ai.
               Să nu regreți când pierzi sau dai

               Comment


               • Poftiti va rog....


                FIN WDD1173031N017820
                Model CLA 220 CDI
                Engine 651930 31 715282
                Transmission 724003 00 234543
                Order Number 0 3 553 03361
                Order Location NETHERLANDS
                Interior FABRIC / ARTICO - BLACK / ANTHRACITE (351A)
                Paint 1 MOUNTAIN GRAY - METALLICH FINISH (787U)
                Release Date 2013-06-11
                Delivery Date 2013-06-12
                Code Description
                201B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - DUTCH
                213 SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
                235 ACTIVE PARK ASSIST
                255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
                258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
                25R 17" LIGHT ALLOY WHEEL 10-SPOKE DESIGN ALL-ROUND
                265B AIRBAGLABLE - DUTCH/ENGLISH
                280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
                290 WINDOWBAG
                294 KNEE AIRBAG
                331B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - DUTCH
                345 RAIN SENSOR
                350A FABRIC / ARTICO
                351A FABRIC / ARTICO - BLACK / ANTHRACITE
                428 STEER.WHEEL GEARSHIFT BUTTONS/SHIFT PADDLE PAINTED
                429 7-SPEED AUTOMATIC DUAL CLUTCH TRANSMISSION
                440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
                442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
                474 DIESEL PARTICULATE FILTER
                477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
                485 (COMFORT RUNNING GEAR)
                509 NAVIBOX
                523 RADIO AUDIO 20
                538 ATTENTION ASSIST (DROWSINESS DETECTION)
                543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
                553L NETHERLANDS
                580 AIR CONDITIONER
                58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
                5XXL EUROPE
                600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
                614 BI-XENON HEADLAMPS FOR RIGHT-HAND TRAFFIC
                645
                787U MOUNTAIN GRAY - METALLICH FINISH
                804 YOM 13/1
                873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
                900 EXTERIOR CHROME PACKAGE
                927 EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
                968 COC PAPER EURO6 TECH. W/O REGISTRATION CERT.PART 2
                A10 LOW-PRESSURE EXHAUST GAS RECIRCULATION
                A35 SOFTWARE 1
                B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
                B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
                B51 TIREFIT
                DC1 No code designation available
                F117 SERIES PRODUCTION 117
                FC COUPE
                G003 TRANSMISSION CODE VERSION 3
                GA AUTOMATIC TRANSMISSION
                H88 TRIM PIECES - PLASTIC BLACK STRUCTURED
                HA REAR AXLE
                J81 CHANGED OIL FILLING OM613
                K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
                K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
                L LEFT-HAND STEERING
                M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
                M651 R4-DIESEL ENGINE M651
                U01 REAR BELT STATUS INDICATION
                U25 ILLUMINATED DOOR SILL
                U59 SEAT COMFORT PACKAGE
                U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
                U62 ILLUMINATION PACKAGE
                V76 SPEED- + LOADINDEX 93H XL
                VL FRONT AXLE HALF, LEFT
                VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
                Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF