Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Decodare VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cu plăcere!

  WDD2052041F198777
  Sales name C 220 BlueTEC
  Order number 0 4 231 00977 (Destination: Branch Coblenz)
  Delivery date 25 04 2015
  PAINT1 197U OBSIDIAN BLACK
  Interior color 301A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
  Engine 651921 32 845143
  Gearbox 722908 06 305009
  General data for model code 205204

  Other information:
  EU approval date 20150114
  EU approval number e1*2001/116*0457*28

  Springs:
  Front suspension strut A 205 320 76 68
  Front springs A 205 321 04 04
  Rear springs A 205 324 02 04
  Rear shim A 205 324 03 84,
  A 205 324 04 84

  02B OPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET GERMAN
  03A OIL OFFSET AMOUNT +300 ML OIL
  055 AEJ 24/2
  064 STEUERCODE MAGNETVENTIL M651
  06U MBCONNECT - BASIC SERVICES
  117 PAPER CONTROL ROWI CERTIFICATION
  12P BUSINESS PACKAGE
  197U OBSIDIAN BLACK
  1P6 CONTROL CODE MARKETING
  218 REAR-VIEW CAMERA
  229L GERMANY
  235 ACTIVE PARK ASSIST
  249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
  255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
  258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
  260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
  270 GPS ANTENNA
  274 TELEPHONE ANTENNA
  275 MEMORY PACKAGE (DRIVER SEAT, STRG. COL., MIRROR)
  287 THROUGH-LOADING FEATURE
  294 KNEE AIRBAG
  2U6 SHORTENED COOLING MODULE
  2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
  300A FABRIC
  301A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
  332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
  345 RAIN SENSOR
  350 MBCONNECT - ECALL EUROPE EMERG. CALL SYS. GEN. 2
  355 PREINSTALLATION FOR NAVIGATION RETROFITTING
  357 SD CARD NAVIGATION
  35A VGS D4-0, D3 PATTERN
  379 TELEPHONY PACKAGE
  386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
  3U1 EUROPE/CIS COUNTRIES/MONGOLIA HEAD UNIT
  427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
  440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
  474 DIESEL PARTICULATE FILTER
  475 TIRE PRESSURE CONTROL
  4R8 WINTER COMPL.WHEEL - LT ALLOY MULTI-SPOKE DES. 16"
  500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
  522 AUDIO 20 RADIO NAVIGATION CAPABLE NTG5
  580 AIR CONDITIONER
  58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
  5P6 CONTROL CODE MARKETING
  620 HEADLAMPS, RIGHT-HAND TRAFFIC
  651 MOUNTED WINTER WHEELS
  677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
  6P5 STEUERCODE VERTRIEB FUER CODE 475 ANFORDERUNG
  725 CHROME LOOK ROOF RAILING
  739 TRIM PIECES - ALUMINUM
  805 YOM 14/1
  80R 17" LT ALLOY WHEEL 5 DOUBLE-SPOKE DES. ALL-ROUND
  818 CD SINGLE DRIVE
  873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
  875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
  876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
  8P1 CONTROL CODE MARKETING
  916 FUEL TANK WITH LARGE VOLUME - VOLUME 1
  927 EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
  969 COC PAPER EURO6 TECH. W/ REGISTRATION CERT. PART 2
  A09 CO2 OFFENSIVE
  A20 DIRECT START
  A21 SHIFT BY WIRE
  A62 FE TORQUE CONVERTER HOUSING 19
  A66 FE CONVERTER 19 MM
  A89 REDUCED-FRICTION
  A98 TRANSMISSION SOFTWARE RETROFIT
  B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
  B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
  B51 TIREFIT
  B59 TRANSMISSION MODE SELECTOR LEVER (AGILITY SELECT)
  F205 MODEL SERIES 205
  FS COMBI - VEHICLE
  G908 TRANSMISSION CODE VERSION 08
  GA AUTOMATIC TRANSMISSION
  HA REAR AXLE
  J7A DSM: STAR2 ELIMINATION I/O-ERROR-CONTROL CODE W 10
  J81 JUNE RELEASE
  JVM PLANT CONTROL CODE
  K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
  K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
  L LEFT-HAND STEERING
  M020 BLUETEC
  M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
  M651 R4-DIESEL ENGINE M651
  P14 AVANTGARDE PACKAGE INTERIOR
  P15 AVANTGARDE PACKAGE EXTERIOR
  P44 PARKING PACKAGE
  P49 MIRRORS PACKAGE
  R01 SUMMER TIRES
  U01 REAR BELT STATUS INDICATION
  U10 FRONT PASSENGER SEAT WITH WEIGHT SENSING
  U22 LUMBAR SUPPORT ADJUSTMENT
  U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
  U77 DIESEL EXHAUST TREATMENT BLUETEC SCR GENERATION 2
  U85 LARGE SCR TANK RESERVOIR
  V56 SPEED + LOAD INDEX 94W
  VL FRONT AXLE HALF, LEFT
  VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
  Regulament general Club Mercedes.

  Comment


  • Salut!
   Se poate o identificare pentru VIN-ul WDF63981313805491?
   Multumesc frumos!

   Comment


   • Originally posted by Andreiul85 View Post
    Salut!
    Se poate o identificare pentru VIN-ul WDF63981313805491?
    Multumesc frumos!
    Model LUXUSKOMBI
    Model Description L STAT. WAGON WHEEL. 3,200 MM, OVERHANG 1,010 MM
    Model Code 639.813
    Catalog 60R
    Body Code 3
    Engine 642890 41 423062
    Transmission 722683 08 611234
    Order Number 5353160163
    Production Number 7806331
    Paint 9197 (OBSIDIAN BLACK METALLIC MB 9197 PAINT)
    Delivery Date 07.03.13
    • 280K
    • 423
    • 474
    • 531L FRANCE, MONACO
    • 581
    • 801
    • 9197 OBSIDIAN BLACK METALLIC MB 9197 PAINT
    • AE1 AXLE RATIO I = 2.923
    • BB3 ELECTRONIC STABILITY PROGRAM (ESP)
    • C42 STABILIZER,REAR AXLE UNDER THE FRAME
    • C639
    • CL0 AIR SUSPENSION LOWER/RAISABLE
    • CL2 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
    • CL4 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL WITH TRIP COMPUTER
    • CL9 ECO POWER STEERING PUMP
    • CM2 BUMPER AND DETACHABLE PARTS PAINTED VEHICLE COLOR
    • D24 POWER GLASS TILTING/SLIDING ROOF IN PASS. COMPART.
    • E07 HILL-START ASSIST
    • E33 BATTERY MANAGEMENT
    • E57 ELECTRICS FOR TRAILER-COUPLING SOCKET
    • ED4 ABSORBENT GLASS MAT BATTERY 12 V 92 AH
    • EJ6 COMAND APS
    • EL3 LINGUATRONIC, FRENCH
    • EL9 2-WAY SPEAKER AT FRONT AND REAR
    • ES1 12 V SOCKET PASSENGER COMPARTMENT
    • ES6 AUX JACK
    • EX9 3 YEARS OF MAP UPDATES FREE OF CHARGE
    • EZ8 PARKTRONIC
    • F46 HEADLAMP WIPER/WASHER
    • F65 OUTSIDE MIRROR, AUTOMATIC FOLD-IN
    • F66 LOCKABLE GLOVE COMPARTMENT
    • F69 ELECT.ADJ.& HEAT.OUTSIDE MIRR. W/INTEG. TURN SIGN.
    • F71 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR
    • FF1 CENTER CONSOLE WITH STOWAGE COMPARTMENT
    • FH2 TRIM PIECES BURRED WALNUT VENEER DESIGN BLACK
    • FLK LUXURY COMBI
    • FS5 ILLUMINATED MIRRORS FOR SUN VISORS
    • FZ8 CONVENIENCE OPENING/CLOSING W. INFRARED REM.CONTRL
    • G40 AUTOMATIC TRANSMISSION
    • H00 HOT/COLD AIR DUCT TO PASSENGER COMP.
    • H21 ALL-RND.HEAT ABSORB.GL.W.BAND FLTR ON FR.WINDOW
    • HF2 POLLEN FILTER
    • HH9 SEMI-AUTOMATICALLY CONTROLLED TEMPMATIC A/C
    • HI2 CLIMATE ZONE 2 (MODERATE)
    • HZ0 ELECTRIC HEATER BOOSTER
    • HZ7 SEMI-AUTOM. REGULATED A/C, TEMPMATIC IN REAR
    • ID2 DVD REGIONAL CODE 2
    • IL2 EXPORT CODE
    • IL4 EU/EFTA REGION
    • IL6 METALLIC FINISH
    • IN2 WHEEL BASE 3200 MM, LONG OVERHANG
    • J56 SEAT BELT WARN. SYS. F. DRIVER + FRONT PASS. SEAT
    • J65 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR
    • JA1 INDICATOR LAMP FOR WIPER FLUID LEVEL
    • JA5 LIGHT AND RAIN SENSOR
    • JC2 SOFTTOUCH COCKPIT
    • JK3 INSTRUMENT CLUSTER WITH PIXEL MATRIX DISPLAY
    • KA1 PARTICLE FILTER
    • KP1 FUEL PUMP, ELECTRIC, CONTROLLED
    • L LEFT-HAND STEERING
    • LB9 EXIT LAMPS
    • LD0 OVERHEAD CONTROL PANEL WITH 2 READING SPOTLIGHTS
    • LD5 ADDITIONAL INTERIOR LAMP IN PASSENGER COMPARTMENT
    • LE1 ADAPTIVE BRAKE LIGHTS
    • LG1 BI-XENON HEADLAMPS WITH CORNERING ILLUMINATION
    • LG3 LED DAYTIME RUNNING LIGHTS
    • M49 ALTERNATOR 14 V / 180 A
    • MA5 EMISSION CLASS EURO 5 N1 GR.III/N2
    • MG6 ENGINE OM642 DE30LA 165 KW (224 PS) 3800 RPM
    • MG9 ALTERNATOR MANAGEMENT
    • MS1 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
    • MZ0 BLUEEFFICIENCY
    • RF1 TIRE MANUFACTURER CONTINENTAL (10)
    • RG7 TYRES 225/55 R17
    • RL8 LIGHT-ALLOY WHEELS 7JX 17
    • RM4 COMFORT TYRES
    • RR0 TIRES, ROLLING RESISTANCE-OPTIMIZED
    • RR6 SPARE WHEEL WITH JACK
    • SA6 CO-DRIVER"S AIR BAG
    • SB1 DRIVER SEAT, COMFORT
    • SB2 PASSENGER SEAT, COMFORT
    • SE4 LUMBAR SUPPORT FOR PASS. SEAT
    • SE5 LUMBAR SUPPORT FOR DRIVER SEAT
    • SH7 THORAX SIDEBAG F.DRIVER + FRONT PASS.(IN BACKREST)
    • SK4 AUTOMATIC CHILD SEAT RECOGNITATION (AKSE)
    • SZ4 RUFFLED POCKET(S), FRONT INDIV. SEAT BACKREST(S)
    • T19 SLIDING DOOR LEFT
    • T70 CHILD SAFETY LOCK ON DOORS IN PASS. COMP.
    • U73 ARMRESTS FOR SEATING IN PASSENGER COMPARTMENT
    • UR1 SEAT RAIL SYSTEM WITH QUICK COUPLING
    • US4 3-PASS.COMF.BENCH SEAT,1ST ROW,OUTER SEAT FOLDABLE
    • US5 3-SEAT BENCH, COMF., 2ND ROW W. FOLDING OUTER SEAT
    • V33 CARPET IN REAR
    • V36 HEADLINER
    • V44 CARPET IN FRONT VEHICLE INTERIOR
    • VH1 GRAB HANDLES IN REAR
    • VP3 EQUIPMENT LINE, AMBIENTE
    • VX3 LEATHER LUGANO ANTHRACITE
    • W16 LEFT FRONT WINDOW, FIXED IN SIDE WALL/SLIDING DOOR
    • W17 RIGHT FRONT WINDOW,FIXED IN SIDE WALL/SLIDING DOOR
    • W32 ELETRIC VENT WINDOW PASSENGER COMPARTMENT
    • W65 TAILGATE
    • W70 COLOR GLAZING IN REAR, BLACK GLASS
    • W78 LIFTGATE/REAR-END DOOR WINDOW W/ WIPER+WASHER SYS.
    • X43 PLATES / PRINTED MATERIALS FRENCH
    • XA6 WEIGHT VARIANT 3,050 KG
    • XC9 COC PAPERS
    • XM0 MODEL IMPROVEMENT
    • XO7 MERCEDES-BENZ MOBILO WITH DSB AND RUST-TH.WARRANTY
    • XZ1 MODEL GENERATION 1
    • Y44 HAZARD WARNING TRIANGLE
    • Z42 APPROVAL AS PASSENGER CAR
    • ZC6 SALES CODE 1
    • M642
    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

    W126 280SE
    W123 280CE
    W126 500SEC
    W220 500L

    'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

    Comment


    • Va rog frumos daca e posibil o"decodare" VIN pentru WDB2030461F475062 . Va multumesc!

     Comment     • VIN:
      WDB2030461F475062
      WMI / VDS / VIS:
      WDB 203046 1F475062
      Manufacturer:
      Mercedes-Benz DCAG DAIMLER AG
      Brand:
      Mercedes-Benz
      Model:
      C-CLASS
      Region/Plant:
      Bremen Germany
      Check:
      6
      Year:
      2001
      Sequential number:
      75062
      Build Sheet:

      Chassis

      Sales designation: C 180 Kompressor
      Order number: 0 2 297 19816
      Delivery date: 03 09 2003
      Market: AG,Europe
      Production order: N

      Paint code 1:
      994U AMETHYST VIOLETT METALLIC PAINT
      Equipment:
      701A LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE
      Engine no.:
      271946 30 225589
      Transmission:
      716628 01 795888 [transmissionType = GM]
      Steering:
      Front axle 1:
      Rear axle 1:
      Rear axle 2:


      SA code
      202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
      230B CUSTOMER SERVICE - STATION EUROPE
      250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
      260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
      287 THROUGH-LOADING FEATURE
      297L COMPANY EMPLOYEE
      2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
      543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
      580 AIR CONDITIONER
      650 L.A.WHL 5-HOLE DESIGN TURIN 16 INCH
      673 HIGH-CAPACITY BATTERY
      690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
      693 ALL-ROUND WD-BLUE GLASS,BAND FILTER,REAR WINDOW-ES
      700A LEATHER COMBINATION
      701A LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE
      756 RADIO MB AUDIO 10 CD WITH VK/RDS
      804 YEAR OF MODIFICATION
      926 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 4 TECHNOLOGY
      954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
      985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
      994U AMETHYST VIOLETT METALLIC PAINT
      F203 SERIES PRODUCTION 203
      GM MANUAL TRANSMISSION
      HA REAR AXLE
      L LEFT-HAND STEERING
      M013 ENGINE REDUCED PERFORMANCE
      M18 DISPLACEMENT 1.8 LITER
      M271 R4-GASOLINE ENGINE M271
      NE7 CONTROL CODE BREMEN PLANT
      VL FRONT AXLE HALF, LEFT
      VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
      994U AMETHYST VIOLETT METALLIC PAINT
      701A LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE
      M271 R4-GASOLINE ENGINE M271
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

      Comment


      • Multumesc!

       Comment


       • Buna seara!

        Ma poate ajuta cineva cu o decodare VIN?
        WDB1240211B558503

        Stiti cumva cum as putea afla si istoricul?
        Masina a fost la revizii in mare parte la reprezentanta!

        Va multumesc mult!

        Comment


        • Salut!
         Pentru istoric poti incerca la reprezentanta!
         Model 200 E
         Model description PASSENGER CAR, SEDAN FROM IDENT NO. B 065854 ALSO INSTALLED ON B 014528, B 016676, B 016766, B 022474
         Model code 124.021
         Catalog 15S
         Release period 200-300 9 / 89-10 / 92; 200D-300D 9 / 89-7 / 93
         Body 20513
         Engine 102963 12 033528
         Transmission 722400 03 082986
         Order number 0029729559
         Headlights Hella
         Wiper SWF 910618
         Interior 061
         Color 702 (СKD - А / М - CANCELED PARTS IN VIETNAM)
         • 240 OUTDOOR TEMPERATURE INDICATION
         • 412 ELECTRIC SLIDING HATCH WITH LIFTING USE
         • 420 automatic transmission 4-STUP.
         • 430 REAR SEAT HEADREST LEFT AND RIGHT
         • 452
         • 466
         • 537 ANTENNA MECHANICAL AND FRONT SPEAKERS - WITHOUT
         • 591 TEPLOS.ZEL.ST.PO TRANS., OBOG.ST.ST.2-SL. WITHOUT ST.ES.
         • 620 EXHAUST NEUTRALIZATION SYSTEM
         • 682 FIRE EXTINGUISHER
         • 812 SPEAKERS IN THE REAR STRUCTURE
         • 702 SKD - A / M - CANCELED PARTS IN VIETNAM
         • 061A FABRIC BLACK
         Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

         Comment


         • Multumesc mult!

          Comment


          • Va rog sa imi decodati o serie de 500se . VIN: wdb12603612003738
           Bond....James Bond !!! => Benz... Mercedes-Benz !!!

           Comment


           • Originally posted by Tudor_88 View Post
            Va rog sa imi decodati o serie de 500se . VIN: wdb12603612003738

            500 SE (126.036),
            Engine: 117961 12 003876, Transmission: 02 022776
            Model Code 126.036
            Catalog 287
            Production Period STANDARD To 09/85
            Body 03444
            Engine 117961 12 003876
            Transmission 02 022776
            Order Number 0057110827
            Lights BOSCH
            Interior 235
            Paint 480
            • 202 OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
            • 221 LEFT FRONT SEAT, ELECTRICALLY ADJUSTABLE
            • 222 RIGHT FRONT SEAT, ELECTRICALLY ADJUSTABLE
            • 233
            • 256 RADIO HI-LINE USA VERSION
            • 260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
            • 406
            • 410
            • 430 OFFROAD PACKAGE
            • 440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
            • 466
            • 470 SEMI-ACTIVE ROLL STABILISATION (SEMI ARS)
            • 480 SELF-LEVELLING SUSPENSION
            • 504 SPEED SIGN DETECTION
            • 525 CONNECT 20 HIGH (NTG7)
            • 543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
            • 570 FOLDING ARMREST, FRONT
            • 588
            • 592 ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-VSG
            • 603
            • 636 DELETION - WARNING TRIANGLE
            • 640 15-HOLE LIGHT ALLOY RIMS
            • 656 LIGHT ALLOY WHEELS, 10-HOLE
            • 665 DO NOT PUT FUEL IN THIS VEHICLE
            • 673 HIGH-CAPACITY BATTERY
            • 812 BLU-RAY PLAYER
            • 235A LEATHER MUSHROOM
            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

            W126 280SE
            W123 280CE
            W126 500SEC
            W220 500L

            'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

            Comment


            • O decodare pentru wddjk5ha7df016486 se poate?
             "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

             Comment


             • Originally posted by herchea View Post
              O decodare pentru wddjk5ha7df016486 se poate?
              Model SL 350
              Model Description SL-ROADSTER
              Model Code 231.457
              Catalog D45
              Engine 276954 30 371611
              Transmission 722906 04 703432
              Order Number 0284933044
              Production Number 2815252
              Interior 801A
              Paint 799U (DIAMOND WHITE - METALLIC PAINT)
              Delivery Date 31.01.13
              • 053 YOM 12/2
              • 168 STEUERCODE NTG 4.5 GEN2
              • 173 STEUERCODE ZAHNSTANGE
              • 199 MAYBACH BREATHER CAP
              • 205B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - ENGLISH
              • 211B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - ARABIC
              • 218 REAR-VIEW CAMERA
              • 235 ACTIVE PARK ASSIST
              • 246 ANALOG CLOCK
              • 249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
              • 251B DIGITAL SERVICE BOOKLET
              • 276B AIRBAGLABLE - ARABIC/ENGLISH
              • 277 SPORTS STEERING WHEEL
              • 285 DRAFT STOP (FABRIC DESIGN)
              • 2U3 AIR FILTER WITH WATER PROTECTION
              • 301 ASHTRAY PACKAGE
              • 305B HEAD UNIT LANGUAGE - BRITISH ENGLISH
              • 309 CUP HOLDER
              • 335B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - ENGLISH
              • 386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
              • 401 FRONT SEAT CLIMATE CONTROL
              • 409 FRONT LEFT AND RIGHT MULTICONTOUR SEAT
              • 412 GLASS VARIO ROOF
              • 427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
              • 477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
              • 486 SPORTS SUSPENSION
              • 4U6 AIR CONDITIONING WITHOUT DIFFUSE AIR FLOW
              • 500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
              • 512 COMAND APS WITH DVD CHANGER
              • 518 UNIVERSAL COMMUNICATIONS INTERFACE (UCI)
              • 581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
              • 608 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH (IHC)
              • 622 HEADLAMP WITH ILS, RIGHT-HAND TRAFFIC
              • 623 VERSION FOR THE GULF STATES
              • 668 PRODUCT PROT. F FREIGHT PACKAG. W TIE-DOWN HOOKS
              • 675 BATTERY CHARGER KIT
              • 682 FIRE EXTINGUISHER
              • 687 MODEL YEAR ON TYPE LABEL
              • 770 AMG 19" SPOKED WHEELS WITH MIXED TIRES
              • 772 AMG STYLING PACKAGE-FRONT SPOILER, SIDE SKIRT
              • 799U DIAMOND WHITE - METALLIC PAINT
              • 800A LEATHER/NAPPA/SEMI-ANILINE
              • 801A LEATHER/NAPPA/SEMI-ANILINE - BLACK/ANTHRACITE
              • 803 YOM 12/1
              • 810 PREMIUM SOUND SYSTEM
              • 849L KUWAIT
              • 871 SENSORS FOR TRUNK LID OPENING/CLOSING
              • 874 AQUABLADE INCL. HEATED WINDSHIELD WASHER SYSTEM
              • 877 AMBIENCE ILLUMINATION
              • 881 REMOTE TRUNK LOCKING
              • 882 INTERIOR SAFEGUARD
              • 883 POWER CLOSING SYSTEM
              • 887 SEPARATE TRUNK LID LOCKING
              • 889 KEYLESS - GO
              • 8XXL ASIA
              • 915 FUEL TANK WITH GREATER CAPACITY - VOLUME 2
              • 91U ROOF INTERIOR TRIM, BLACK FOIL
              • 926 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 4 TECHNOLOGY
              • 950 AMG SPORTS PACKAGE
              • 97V SPEED- + LOADINDEX 96Y XL+98Y XL
              • 986 DEVIATING VIN WITH MODEL YEAR
              • 989 IDENTIFICATION LABEL UNDER WINDSHIELD
              • A20 DIRECT START
              • A21 SHIFT BY WIRE
              • A23 CAP
              • A63 FE TORQUE CONVERTER HOUSING-0
              • A64 FE CONVERTER 0 MM
              • A89 REDUCED-FRICTION
              • A99 U-VALVE BODY ASSEMBLY WITH VGS 4-0
              • B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
              • B08 ELECTRONIC HORN
              • B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
              • B12 WHEEL REPLACEMENT TOOL
              • F231 MODEL SERIES 231
              • FR ROADSTER
              • G906 TRANSMISSION CODE VERSION 06
              • GA AUTOMATIC TRANSMISSION
              • HA REAR AXLE
              • J2A NAT2 WITH NEW DSM
              • K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
              • K15 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 15000 KM
              • L LEFT-HAND STEERING
              • M276 V6-GASOLINE ENGINE M276
              • M35 DISPLACEMENT 3.5 LITER
              • N95 CONTROL CODE BREMEN PLANT
              • N98 CONTROL CODE BREMEN PLANT
              • P17 KEYLESS-GO PACKAGE
              • R01 SUMMER TIRES
              • R66 TIRE WITH RUN-FLAT PROPERTIES
              • U18 AUTOMATIC CHILD SEAT RECOGNITATION (AKSE)
              • U25 ILLUMINATED DOOR SILL
              • U28 H.D. BRAKES
              • U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
              • VL FRONT AXLE HALF, LEFT
              • VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
              • W69 TRIM PIECES - PIANO LACQUER DESIGNO BLACK
              • X00 LEATHER, DESIGNO, UNI-COLOR
              • X17 DESIGNO CLASSIC RED SINGLE-COLOR LEATHER
              Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

              W126 280SE
              W123 280CE
              W126 500SEC
              W220 500L

              'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

              Comment


              • Multumesc foarte frumos!
               "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

               Comment


               • Va rog frumos daca e posibil o decodare VIN pentru WDD2040021F410521 .
                Va multumesc mult!

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF