Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Decodare VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ok scuze am reverificate seria:
  WDD2040071F061916/34
  multumesc anticipat

  Comment


  • Cu plăcere!
   Pe viitor, respectă regulile generale de postare.

   WDD2040071F061916
   Baumuster 204007
   Sales name C 200 CDI
   Order number 0 7 216 50991 (Destination: Branch Duesseldorf)
   Delivery date 12 09 2007
   PAINT1 040U BLACK
   Interior color 701A LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE
   Engine 646811 30 126660
   Gearbox 722699 07 114056

   Other information:
   EU approval date 20070709
   EU approval number e1*2001/116*0431*03

   Additional info for engine:
   Engine 646811 30 126660
   AGG_VAR A 646 010 86 98
   ETV_BM 64681130
   Variant A 646 010 86 98
   Number for spare parts 64681130
   For this vehicle the basic engine A646010520380 can be supplied alternatively.

   Springs:
   Front suspension strut A 204 320 04 13
   Front springs A 204 321 04 04
   Rear springs A 204 324 03 04
   Rear shim A 210 325 03 84

   038 STEUERCODE - ANPASSUNG GPS-SIGNAL NTG5.5
   040U BLACK
   202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
   220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
   229L GERMANY
   250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
   260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
   260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
   280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
   294 KNEE AIRBAG
   2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
   302B HEAD UNIT LANGUAGE - GERMAN
   332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
   345 RAIN SENSOR
   423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
   440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
   442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
   474 DIESEL PARTICULATE FILTER
   477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
   523 RADIO AUDIO 20
   580 AIR CONDITIONER
   584 ELECTRIC WINDOW REGULATOR
   700A LEATHER COMBINATION
   701A LEATHER COMBINATION - BLACK/ANTHRACITE
   739 TRIM PIECES - ALUMINUM
   808 AEJ 07/1
   873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
   954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
   985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
   F204 MODEL SERIES 204
   GA AUTOMATIC TRANSMISSION
   HA REAR AXLE
   K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
   K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
   L LEFT-HAND STEERING
   M002 ENGINES WITH EXH.TURBOCHARGER WITH INTERCOOLER
   M006 POWER OUTPUT VARIANT
   M010 EVO/VEHICLE UPGRADE ENGINES
   M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
   M646 R4-DIESEL ENGINE OM646
   R01 SUMMER TIRES
   R48 17" LIGHT ALLOY WHEEL 5 DBL-SPOKE DESIGN ALL-ROUND
   R66 TIRE WITH RUN-FLAT PROPERTIES
   U01 REAR BELT STATUS INDICATION
   U37 FOGLAMP
   V50 SPEED + LOAD INDEX 91W
   VL FRONT AXLE HALF, LEFT
   VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
   Regulament general Club Mercedes.

   Comment


   • Mulțumesc încă odată

    Comment


    • Salutare. Proaspat posesor de C220 CDI 2002 . Ma poate ajuta cineva cu decodarea unei serii de sasiu? VIN: WDB2032061F253446
     Multumesc anticipat si o zi buna!

     Comment


     • Originally posted by Ionut Muraru View Post
      Salutare. Proaspat posesor de C220 CDI 2002 . Ma poate ajuta cineva cu decodarea unei serii de sasiu? VIN: WDB2032061F253446
      Multumesc anticipat si o zi buna!
      General Data
      FIN WDB2032061F253446
      Model C 220 CDI
      Engine 611962 30 522084
      Transmission 722699 03 475757
      Order Number 0 1 226 97941
      Order Location MUNICH BRANCH
      Interior FABRIC - BLACK/ANTHRACITE (001A)
      Paint 1 BRILLIANT SILVER METALLIC (744U)
      Release Date 2002-02-15
      Delivery Date 2002-02-18
      Code Description
      000A FABRIC
      001A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
      226L MUNICH BRANCH
      293 SIDEBAG IN REAR LEFT AND RIGHT
      345 RAIN SENSOR
      414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
      423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
      533 SPEAKERS FRONT AND REAR - WITHOUT RADIO
      580 AIR CONDITIONER
      669 SPARE WHEEL / FOLDING WHEEL
      673 HIGH-CAPACITY BATTERY
      744U BRILLIANT SILVER METALLIC
      802 CHANGE OF MODEL YEAR, THE LAST FIGURE SHOWING THE NEW MODEL YEAR
      988 VEH. TIT. OF OWN. & COC DOC. + MODEL PLATE (MACH.)
      M002 ENGINES WITH EXH.TURBOCHARGER WITH INTERCOOLER
      M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
      M611 R4-DIESEL ENGINE OM611

      Comment


      • Salutare, recent am achizitionat un ML 350 CDI , ma poate ajuta cineva cu o decodare a seriei VIN si sa imi spuna ce tip de cutie am pe el . Adica e 7G-Tronic sau 7G-Tronic plus .
       Seria VIN WDCW1641251A664681 . Multumesc anticipat.
       Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

       Comment


       • Cu plăcere!

        WDC1641251A664681
        Sales name ML 350 CDI 4MATIC
        Order number 0 1 223 70030 (Destination: Branch Darmstadt)
        Delivery date 24 11 2010
        PAINT1 197U OBSIDIAN BLACK
        Interior color 161A IMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
        Engine 642820 41 032647
        Gearbox 722902 02 953889

        Additional info for engine:
        Engine 642820 41 032647
        AGG_VAR A 642 010 31 43
        Variant A 642 010 31 43
        For this vehicle the basic engine A642010180780 ca be supplied alternatively.

        Other information:
        EU approval date 20100906
        EU approval number e1*2001/116*0315*17

        160A IMITATION LEATHER
        161A IMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
        197U OBSIDIAN BLACK
        202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
        213 SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
        214 ADAPTIVE DAMPING SYSTEM
        220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
        228 AUXILIARY HEATER
        229L GERMANY
        234 BLIND SPOT ASSISTANT
        236 ADAPTIVE REAR INTERIOR LIGHT
        249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
        255B No code designation available
        260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
        294 KNEE AIRBAG
        299 PRESAFE
        2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
        332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
        345 RAIN SENSOR
        386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
        414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
        427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
        436 COMFORT HEADREST DRIVER AND FRONTPASSENGER
        438 HEAD-UP DISPLAY CLASSIC
        474 DIESEL PARTICULATE FILTER
        477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
        489 AIRMATIC DUAL CONTROL / AIR SUSPENSION SEMI-ACTIVE
        500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
        50R 20" LIGHT ALLOY WHEEL 10-SPOKE DESIGN ALL-ROUND
        512 COMAND APS WITH DVD CHANGER
        518 UNIVERSAL COMMUNICATIONS INTERFACE (UCI)
        553 TRAILER HITCH WITH TURNING ANGLE SENSOR
        560 ELECTRIC. ADJUSTABLE DRIVER SEAT L. AND R.
        580 AIR CONDITIONER
        600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
        615 BI-XENON HEADLICHT W.ACTVIE CURVELIGHT RIGHT-DRIVE
        668 PRODUCT PROT. F FREIGHT PACKAG. W TIE-DOWN HOOKS
        673 HIGH-CAPACITY BATTERY
        690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
        691 PRODUCT PROTECTION - BUMPER
        720 ROOF RAILING
        723 TRUNK COVERING
        729 TRIM PIECES - WOOD POPLAR
        7I4 CONTROL CODE TUSCALOOSA PLANT
        801 YOM 10/1
        81P COMAND WITH NAVIGATION UPDATE
        840 DARK TINTED GLASS
        873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
        875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
        877 AMBIENCE ILLUMINATION
        890 AUTOMATIC REAR-END DOOR
        904 EQUIPMENT PACKAGE BASIC
        928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
        967 COC PAPER EURO 5 TECH. W. REGISTRAT .CERT. PART 2
        A05 TRANSMISSION ALL-WHEEL CAPABLE
        A21 SHIFT BY WIRE
        A22 NEW CONVERTER GENERATION
        A49 CONVERTER WITH 3 FRICTION DISKS
        A52 R- VALVE BODY ASSEMBLY WITH VGS 3
        A89 REDUCED-FRICTION
        B12 WHEEL REPLACEMENT TOOL
        F164 SERIES 164
        FW LIMOUSINE
        G902 TRANSMISSION CODE VERSION 02
        GA AUTOMATIC TRANSMISSION
        HA REAR AXLE
        J58 RIGHT BRACKET
        K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
        K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
        L LEFT-HAND STEERING
        M019 SERVICE REPOSITIONED
        M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER
        M642 V6 DIESEL ENGINE OM642
        NC0 NAG2 PLUS
        P49 MIRRORS PACKAGE
        P61 SPECIAL MODEL "GRAND EDITION"
        R01 SUMMER TIRES
        U09 LEATHER-CLAD INST.PANEL + BELTLINE (ART. EMBOSSED)
        U12 FLOOR MATS - VELOUR
        U13 BADGE FOR SPECIAL MODEL
        U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
        V46 SPEED +- LOADINDEX 104 Y
        VL FRONT AXLE HALF, LEFT
        VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
        Y90 DESIGNO BLACK FABRIC ROOF INTER. TRIM/WINDOW FRAME
        Regulament general Club Mercedes.

        Comment


        • Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
         Salutare, recent am achizitionat un ML 350 CDI , ma poate ajuta cineva cu o decodare a seriei VIN si sa imi spuna ce tip de cutie am pe el . Adica e 7G-Tronic sau 7G-Tronic plus .
         Seria VIN WDCW1641251A664681 . Multumesc anticipat.
         A89 este codul care diferențiază cutiile. Modelele cu A89 au 7g+.
         http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34         https://www.youtube.com/channel/UCQp...Pr1obVsJMeVMuA

         www.mbretrofit.ro

         Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

         Comment


         • Salut, sunt proaspăt deținător de Viano W639 3.0 CDI și am o problemă cu diferențialul. As vrea să-l schimb iar codul de pe piesă este A 6393510105, cod care corespunde diferențialelor de pe Vito 111 Cdi. Vin-ul mașinii este WDF63981313484291, mă puteți ajuta cu codul diferențialului și raportul acestuia? Mulțumesc anticipat!

          Comment


          • andrei carp,

           Thread-ul ăsta este doar pentru decodări VIN.
           Pentru probleme tehnice, avem secțiuni dedicate fiecărei clase.
           Regulament general Club Mercedes.

           Comment


           • Originally posted by andrei carp View Post
            Salut, sunt proaspăt deținător de Viano W639 3.0 CDI și am o problemă cu diferențialul. As vrea să-l schimb iar codul de pe piesă este A 6393510105, cod care corespunde diferențialelor de pe Vito 111 Cdi. Vin-ul mașinii este WDF63981313484291, mă puteți ajuta cu codul diferențialului și raportul acestuia? Mulțumesc anticipat!

            Mode FIN/MD VIN Sales designation Assortment class Market

            Item no. 5

            Part number A 639 350 18 14

            MD mode WDF 63981313484291

            CDI30TRE/L4X23200 Van Europe

            Mod. des. overview Catalog Major assembly: Major assembly MD Group Subgroup

            - Parts list -

            Designation/description Quantity Version TRANSMISSION001 REAR AXLE HOUSING WITH DIFFERENTIAL I = 2,923 Code: AE1 [007] From Chassis: 285209 From Date: 31/10/2006

            L STAT. WAGON WHEEL. 3,200 MM, OVERHANG 1,010 MM 60R

            35 - REAR AXLE 005 - REAR AXLE HOUSING WITH DIFFERENTIAL

            Comment


            • Salutare!

             Vă rog frumos, un prieten și-a cumpărat un A180d, an 2018 (parcă). Îmi puteți spune „ce are pe ea”? Mulțumesc

             VIN: WDD1760121J744360

             Comment


             • Cu plăcere!

              WDD1760121J744360
              Sales name A 180 d
              Order number 0 7 517 56443 (Destination: Denmark)
              Delivery date 17 01 2018
              PAINT1 696U NIGHT BLACK - STANDARD FINISH
              Interior color 471A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
              Engine 607951 00 504485
              Gearbox 711632 01 164708

              00B OPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET DANISH
              058 YOM 17/2
              11U MBCONNECT - REMOTE ONLINE (HERMES)
              14U SMARTPHONE INTEGRATION PACKAGE
              154 CONV HU ENTRY FROM MELCO TO PANASONIC / OPTIMI. HW
              15U PRE-INSTALLATION SMARTPHONE INTEGRATION MB LINK
              16U SMARTPHONE INTEGRATION APPLE CARPLAY
              17U SMARTPHONE INTEGRATION ANDROID AUTO
              194 CONVERS. INNER HEADLIINER PROC. IN RASTSTATT PLANT
              1U3 VEHICLE WAXING
              213 SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
              218 REAR-VIEW CAMERA
              235 ACTIVE PARK ASSIST
              249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
              255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
              258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
              280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
              290 WINDOWBAG
              294 KNEE AIRBAG
              2U8 ALTERNATIVE REFRIGERANT
              330B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - DANISH
              345 RAIN SENSOR
              351 E-CALL EMERGENCY CALL SYSTEM
              360 HERMES - COMMUNICATION MODULE UMTS
              367 LIVE TRAFFIC CAPABILITY
              3U1 EUROPE/CIS COUNTRIES/MONGOLIA HEAD UNIT
              411 6-SPEED MANUAL TRANS.
              440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
              442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
              450A FABRIC
              471A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
              474 DIESEL PARTICULATE FILTER
              475 TIRE PRESSURE CONTROL
              4U7 VOLTAGE DIP FUSE FOR START/STOP SYSTEM
              500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
              517L DENMARK
              51U BLACK FABRIC ROOF INTERIOR TRIM
              522 AUDIO 20 RADIO NAVIGATION CAPABLE NTG5
              538 ATTENTION ASSIST (DROWSINESS DETECTION)
              543 SUN VISOR WITH ADDITIONAL FUNCTION
              581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
              5U4 RADIATOR GRILLE IN DIAMOND LOOK
              5XXL EUROPE
              608 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH (IHC)
              632 RIGHT-HAND TRAFFIC STATIC LED HEADLAMP
              666 PRODUCT PROT.F.TRANSPORT VEH. W/O TIE-DOWN HOOKS
              677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
              696U NIGHT BLACK - STANDARD FINISH
              6P5 STEUERCODE VERTRIEB FUER CODE 475 ANFORDERUNG
              772 AMG STYLING PACKAGE-FRONT SPOILER, SIDE SKIRT
              791 18" AMG SPOKE WHEELS ALL-ROUND
              808 YOM 17/1
              818 CD SINGLE DRIVE
              873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
              893 KEYLESS START
              927 EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
              968 COC PAPER EURO6 TECH. W/O REGISTRATION CERT.PART 2
              989 IDENTIFICATION LABEL UNDER WINDSHIELD
              B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
              B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
              B59 TRANSMISSION MODE SELECTOR LEVER (AGILITY SELECT)
              DA1 No code designation available
              DA2 No code designation available
              F176 MODEL SERIES 176
              FS COMBI - VEHICLE
              GM MANUAL TRANSMISSION
              HA REAR AXLE
              K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
              K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
              L LEFT-HAND STEERING
              M15 CAPACITY 1,5 LITER
              M607 R4 DIESEL ENGINE M607
              P27 STYLE PACKAGE
              P49 MIRRORS PACKAGE
              P66 SPECIAL MODEL FINAL EDITION
              R01 SUMMER TIRES
              U01 REAR BELT STATUS INDICATION
              U25 ILLUMINATED DOOR SILL
              U59 SEAT COMFORT PACKAGE
              U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
              U62 ILLUMINATION PACKAGE
              V52 SPEED -+ LOADINDEX 92Y XL
              VL FRONT AXLE HALF, LEFT
              VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
              Regulament general Club Mercedes.

              Comment


              • Mulțumesc frumos Florin_WES . Am încercat să vă scriu un mesaj privat dar probabil datorită numărului mic de postări nu am voie momentan. V-aș fi recunoscător dacă mi-ați putea oferi cîteva informații adiționale însă am vrut să vă trimit mesaj deoarece topicul acesta este despre altceva. Nu știu cum să procedez...

               Comment


               • Dacă te referi la detalii despre istoricul mașinii, asta poți afla doar în reprezentanțele MB.
                Regulament general Club Mercedes.

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF