Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Decodare VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Multumesc LauLaur!

  Comment


  • Salut,
   Se poate o decodare pt: WDD2120931A375130
   Multumesc

   Comment


   • Cu plăcere!
    WDD2120931A375130
    Baumuster 212093
    Sales name E 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY
    Order number 0 0 204 40470 (Destination: Branch Bielefeld)
    Delivery date 01 12 2010
    PAINT1 775U IRIDIUM SILVER - METALLIC FINISH
    Interior color 401A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
    Engine 642858 41 068398
    Gearbox 722966 03 086591
    062 YOM 10/1 GROUP 2
    108 CONTROL CODE MARKETING
    110 FUEL AMOUNT FOR COLLECTION BY CUSTOMER
    202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
    211 EPS STEERING (ELECTRIC STEERING)
    229L GERMANY
    230 PARKING GUIDANCE
    233 AUTONOMOUS INT. CRUISE CONT. PLUS (DISTRONIC PLUS)
    236 ADAPTIVE REAR INTERIOR LIGHT
    237 ACTIVE BLIND SPOT ASSIST
    238 ACTIVE LANE KEEPING ASSIST (FAP)
    23P DRIVING PACKAGE
    249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
    255B No code designation available
    260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
    260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
    279 ELECTRONIC GEAR RANGE SELECTION
    287 THROUGH-LOADING FEATURE
    291 PELVIS AIRBAG (PELVISBAG)
    294 KNEE AIRBAG
    2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
    302B HEAD UNIT LANGUAGE - GERMAN
    332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
    386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
    400A FABRIC
    401A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
    409 FRONT LEFT AND RIGHT MULTICONTOUR SEAT
    427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
    428 STEER.WHEEL GEARSHIFT BUTTONS/SHIFT PADDLE PAINTED
    474 DIESEL PARTICULATE FILTER
    477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
    489 AIRMATIC DUAL CONTROL / AIR SUSPENSION SEMI-ACTIVE
    518 UNIVERSAL COMMUNICATIONS INTERFACE (UCI)
    527 COMAND DVD APS WITH NAVIGATION
    580 AIR CONDITIONER
    58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
    600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
    608 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH (IHC)
    619 CORNERING ILLUMINATION
    622 HEADLAMP WITH ILS, RIGHT-HAND TRAFFIC
    731 TRIM PIECES - WOOD BURRED WALNUT VENEER
    775U IRIDIUM SILVER - METALLIC FINISH
    801 YOM 10/1
    810 PREMIUM SOUND SYSTEM
    81P COMAND WITH NAVIGATION UPDATE
    873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
    875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
    915 FUEL TANK WITH GREATER CAPACITY - VOLUME 2
    928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
    955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE
    967 COC PAPER EURO 5 TECH. W. REGISTRAT .CERT. PART 2
    A21 SHIFT BY WIRE
    A35 SOFTWARE 1
    A62 FE TORQUE CONVERTER HOUSING 19
    A66 FE CONVERTER 19 MM
    A86 T VALVE BODY ASSEMBLY WITH VGS 3
    A89 REDUCED-FRICTION
    F212 MODEL SERIES 212
    FW LIMOUSINE
    G966 TRANSMISSION CODE VERSION 66
    GA AUTOMATIC TRANSMISSION
    HA REAR AXLE
    J1A NAT2 WITH OPTIMIZED DSM
    J52 ADDITIONAL CODE FOR DAMPING MAT
    J82 FULL-LOAD VENTILATION OM668
    K10 SOFTWARE CONTROL FOR STATIC CURVE ILLUMINATION
    K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
    K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
    L LEFT-HAND STEERING
    M005 VEHICLES WITH 4-MATIC-/ALL WHEEL DRIVE
    M014 ENGINE INCREASED PERFORMANCE
    M019 SERVICE REPOSITIONED
    M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER
    M642 V6 DIESEL ENGINE OM642
    P35 LIGHT PACKAGE (FFO)
    R01 SUMMER TIRES
    R96 18" LIGHT ALLOY WHEEL 5-SPOKE DESIGN ALL-ROUND
    U01 REAR BELT STATUS INDICATION
    U18 AUTOMATIC CHILD SEAT RECOGNITATION (AKSE)
    U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
    U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
    V60 SPEED -+ LOADINDEX 97Y XL
    VL FRONT AXLE HALF, LEFT
    VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
    Last edited by Florin_WES; 03-13-2019, 11:13 AM. Reason: Am schimbat culoarea.
    Regulament general Club Mercedes.

    Comment


    • Buna ziua!
     WDD2052071F453807
     Multumesc!

     Comment


     • Cu plăcere!

      WDD2052071F453807
      Baumuster 205207
      Sales name C 200 d
      Order number 0 6 212 00503 (Destination: Branch Berlin)
      Delivery date 05 09 2016
      PAINT1 796U CITRINE BROWN - METALLIC FINISH
      Interior color 605A FABRIC/IMITATION LEATHER/MICROFIBER - BEIGE
      Engine 651921 33 724722
      Gearbox 722908 08 424177


      02B OPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET GERMAN
      03A OIL OFFSET AMOUNT +300 ML OIL
      064 STEUERCODE MAGNETVENTIL M651
      1P6 CONTROL CODE MARKETING
      218 REAR-VIEW CAMERA
      229L GERMANY
      235 ACTIVE PARK ASSIST
      249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
      255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
      258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
      260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
      270 GPS ANTENNA
      274 TELEPHONE ANTENNA
      287 THROUGH-LOADING FEATURE
      294 KNEE AIRBAG
      2U6 SHORTENED COOLING MODULE
      2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
      332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
      345 RAIN SENSOR
      351 E-CALL EMERGENCY CALL SYSTEM
      355 PREINSTALLATION FOR NAVIGATION RETROFITTING
      357 SD CARD NAVIGATION
      35A VGS D4-0, D3 PATTERN
      360 HERMES - COMMUNICATION MODULE UMTS
      367 LIVE TRAFFIC CAPABILITY
      3U1 EUROPE/CIS COUNTRIES/MONGOLIA HEAD UNIT
      427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
      440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
      448 TOUCHPAD WITH ROTARY PUSHBUTTON
      474 DIESEL PARTICULATE FILTER
      475 TIRE PRESSURE CONTROL
      500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
      522 AUDIO 20 RADIO NAVIGATION CAPABLE NTG5
      550 TRAILER COUPLING
      55U ROOF INTERIOR TRIM BEIGE FABRIC
      580 AIR CONDITIONER
      5P6 CONTROL CODE MARKETING
      600A FABRIC/IMITATION LEATHER/MICROFIBER
      605A FABRIC/IMITATION LEATHER/MICROFIBER - BEIGE
      611 AMBIENT ILLUMINATION
      632 RIGHT-HAND TRAFFIC STATIC LED HEADLAMP
      677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
      6P5 STEUERCODE VERTRIEB FUER CODE 475 ANFORDERUNG
      720 ROOF RAILING
      796U CITRINE BROWN - METALLIC FINISH
      807 YEAR OF MODIFICATION
      818 CD SINGLE DRIVE
      840 DARK TINTED GLASS
      873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
      876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
      890 AUTOMATIC REAR-END DOOR
      893 KEYLESS START
      8U8 I-SIZE-MARKING (ISOFIX SUCCESSOR)
      916 FUEL TANK WITH LARGE VOLUME - VOLUME 1
      927 EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
      969 COC PAPER EURO6 TECH. W/ REGISTRATION CERT. PART 2
      A09 CO2 OFFENSIVE
      A106 DSM STAR2.0
      A20 DIRECT START
      A21 SHIFT BY WIRE
      A62 FE TORQUE CONVERTER HOUSING 19
      A66 FE CONVERTER 19 MM
      A89 REDUCED-FRICTION
      A98 TRANSMISSION SOFTWARE RETROFIT
      B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
      B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
      B59 TRANSMISSION MODE SELECTOR LEVER (AGILITY SELECT)
      DA2 No code designation available
      F205 MODEL SERIES 205
      FS COMBI - VEHICLE
      G908 TRANSMISSION CODE VERSION 08
      GA AUTOMATIC TRANSMISSION
      H24 TRIM PIECES - WOOD FENG BROWN - FINELINE
      HA REAR AXLE
      JVM PLANT CONTROL CODE
      JVV PLANT CONTROL CODE
      K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
      K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
      L LEFT-HAND STEERING
      M013 ENGINE REDUCED PERFORMANCE
      M020 BLUETEC
      M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
      M651 R4-DIESEL ENGINE M651
      P15 AVANTGARDE PACKAGE EXTERIOR
      P22 INTERIOR LUXURY PACKAGE
      P44 PARKING PACKAGE
      P49 MIRRORS PACKAGE
      P55 NIGHT PACKAGE
      P65 ERGONOMICS PACKAGE
      R01 SUMMER TIRES
      R04 17" LT ALLOY WHEEL 5 DOUBLE-SPOKE DES. ALL-ROUND
      U01 REAR BELT STATUS INDICATION
      U09 LEATHER-CLAD INST.PANEL + BELTLINE (ART. EMBOSSED)
      U10 FRONT PASSENGER SEAT WITH WEIGHT SENSING
      U12 FLOOR MATS - VELOUR
      U22 LUMBAR SUPPORT ADJUSTMENT
      U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
      U77 DIESEL EXHAUST TREATMENT BLUETEC SCR GENERATION 2
      U85 LARGE SCR TANK RESERVOIR
      V56 SPEED -+ LOAD INDEX 94W
      VL FRONT AXLE HALF, LEFT
      VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
      Last edited by Florin_WES; 03-15-2019, 14:56 PM.
      Regulament general Club Mercedes.

      Comment


      • Buna dimineata!

       WDD2052071F514517

       Multumesc!

       Comment


       • Buna dimineata!

        Main data
        Ident. number (FIN) WDD2052071F514517
        VIN WDD2052071F514517
        Baumuster 205207
        Sales name C 200 d
        Order number 0 6 233 13563 (Destination: Branch Bremen)
        Delivery date 19 01 2017
        PAINT1 149U POLAR WHITE
        Interior color 301A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
        Engine 651921 33 913844
        Gearbox 722908 14 287959
        SA codes
        02B OPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET GERMAN
        03A OIL OFFSET AMOUNT +300 ML OIL
        057 YOM 16/2
        064 STEUERCODE MAGNETVENTIL M651
        149U POLAR WHITE
        1P6 CONTROL CODE MARKETING
        218 REAR-VIEW CAMERA
        229L GERMANY
        235 ACTIVE PARK ASSIST
        255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
        258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
        260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
        270 GPS ANTENNA
        274 TELEPHONE ANTENNA
        287 THROUGH-LOADING FEATURE
        294 KNEE AIRBAG
        2U6 SHORTENED COOLING MODULE
        2U8 ALTERNATIVE REFRIGERANT
        2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
        300A FABRIC
        301 ASHTRAY PACKAGE
        301A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
        309 CUP HOLDER
        30P COMPARTMENT PACKAGE
        332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
        345 RAIN SENSOR
        351 E-CALL EMERGENCY CALL SYSTEM
        355 PREINSTALLATION FOR NAVIGATION RETROFITTING
        357 SD CARD NAVIGATION
        35A VGS D4-0, D3 PATTERN
        360 HERMES - COMMUNICATION MODULE UMTS
        367 LIVE TRAFFIC CAPABILITY
        386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
        3U1 EUROPE/CIS COUNTRIES/MONGOLIA HEAD UNIT
        427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
        440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
        448 TOUCHPAD WITH ROTARY PUSHBUTTON
        474 DIESEL PARTICULATE FILTER
        475 TIRE PRESSURE CONTROL
        522 AUDIO 20 RADIO NAVIGATION CAPABLE NTG5
        550 TRAILER COUPLING
        580 AIR CONDITIONER
        58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
        5P6 CONTROL CODE MARKETING
        632 RIGHT-HAND TRAFFIC STATIC LED HEADLAMP
        645 N/A
        677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
        6P5 STEUERCODE VERTRIEB FUER CODE 475 ANFORDERUNG
        70B SAFETY VEST - DRIVER
        720 ROOF RAILING
        739 TRIM PIECES - ALUMINUM
        807 YEAR OF MODIFICATION
        807 *1 722.9__ 20050822 YEAR OF MODIFICATION
        807 *2 205____ 20110414 YOM 16/1
        807 *3 651.9__ 20140602 YOM 16/1
        818 CD SINGLE DRIVE
        840 DARK TINTED GLASS
        851 ACOUSTIC GLAZING
        873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
        876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
        877 AMBIENCE ILLUMINATION
        8U8 I-SIZE-MARKING (ISOFIX SUCCESSOR)
        916 FUEL TANK WITH LARGE VOLUME - VOLUME 1
        927 EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
        969 COC PAPER EURO6 TECH. W/ REGISTRATION CERT. PART 2
        A09 CO2 OFFENSIVE
        A106 DSM STAR2.0
        A20 DIRECT START
        A21 SHIFT BY WIRE
        A62 FE TORQUE CONVERTER HOUSING 19
        A66 FE CONVERTER 19 MM
        A89 REDUCED-FRICTION
        A98 TRANSMISSION SOFTWARE RETROFIT
        B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
        B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
        B59 TRANSMISSION MODE SELECTOR LEVER (AGILITY SELECT)
        DA2 No code designation available
        DMG No code designation available
        F205 MODEL SERIES 205
        FS COMBI - VEHICLE
        G908 TRANSMISSION CODE VERSION 08
        GA AUTOMATIC TRANSMISSION
        HA REAR AXLE
        JVM PLANT CONTROL CODE
        JVV PLANT CONTROL CODE
        K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
        K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
        L LEFT-HAND STEERING
        M013 ENGINE REDUCED PERFORMANCE
        M020 BLUETEC
        M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
        M651 R4-DIESEL ENGINE M651
        P14 AVANTGARDE PACKAGE INTERIOR
        P15 AVANTGARDE PACKAGE EXTERIOR
        P44 PARKING PACKAGE
        P55 NIGHT PACKAGE
        P65 ERGONOMICS PACKAGE
        R04 17" LT ALLOY WHEEL 5 DOUBLE-SPOKE DES. ALL-ROUND
        U01 REAR BELT STATUS INDICATION
        U10 FRONT PASSENGER SEAT WITH WEIGHT SENSING
        U12 FLOOR MATS - VELOUR
        U22 LUMBAR SUPPORT ADJUSTMENT
        U25 ILLUMINATED DOOR SILL
        U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
        U77 DIESEL EXHAUST TREATMENT BLUETEC SCR GENERATION 2
        U85 LARGE SCR TANK RESERVOIR
        V57 SPEED + LOAD INDEX 94H
        VL FRONT AXLE HALF, LEFT
        VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
        SPRINGS
        Front suspension strut A 205 320 76 68 ,
        Front springs A 205 321 04 04 ,
        Rear springs A 205 324 02 04 ,
        Rear shim A 205 324 03 84 , A 205 324 04 84
        Other information
        EU approval date 20160902
        EU approval number e1*2001/116*0457*33
        Additional info for engine
        Engine 651921 33 913844
        AGG_VAR A 651 010 94 18
        Variant A 651 010 94 18
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

        Comment


        • Salutare, ceva îmi da eroare
         • WDC1641211A562419

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF