Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Decodare VIN

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Buna seara. Ma puteti ajuta si pe mine, va rog?
  WDB2110061A738853

  Multumesc mult!! O seara placuta tuturor.

  Comment


  • Cu plăcere!

   WDB2110061A738853
   Baumuster 211006
   Sales name E 220 CDI
   Order number 0 4 206 00592 (Destination: Branch Erfurt)
   Delivery date 23 12 2004
   PAINT1 747U PERLITE GRAY METALLIC FINISH
   Interior color 331A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
   Engine 646961 30 352435
   Gearbox 722699 05 839272
   General data for model code 211006

   033 PORTABLE CTEL CONVERSION (FROM NOKIA TO SIEMENS)
   055 AEJ 24/2
   109 CONTROL CODE MARKETING
   110 FUEL AMOUNT FOR COLLECTION BY CUSTOMER
   202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
   206L ERFURT BRANCH
   220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
   250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
   260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
   260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
   287 THROUGH-LOADING FEATURE
   2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
   330A FABRIC
   331A FABRIC - BLACK/ANTHRACITE
   354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
   388 PHONE MOBILE, MTUS-SYSTEM
   423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
   474 DIESEL PARTICULATE FILTER
   525 RADIO AUDIO 50 APS
   580 AIR CONDITIONER
   747U PERLITE GRAY METALLIC FINISH
   805 YEAR OF MODIFICATION
   819 CD CHANGER
   873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
   910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
   926 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 4 TECHNOLOGY
   953 CLASSIC/STANDARD EQUIPMENT
   985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
   H08 WOOD TRIMM CALYPTUS
   M002 ENGINES WITH EXH.TURBOCHARGER WITH INTERCOOLER
   M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
   M646 R4-DIESEL ENGINE OM646
   P80 SPECIAL MODEL FLEET PACKAGE
   R18 LM 7-HOLE-DESIGN 16 ZOLL ALL ROUND
   U18 AUTOMATIC CHILD SEAT RECOGNITATION (AKSE)
   Regulament general Club Mercedes.

   Comment


   • Salut. Sunt destul de nou pe acest forum. Doresc sa achizitionez un MB cu seria WDB2110411B355346, ma puteti ajuta cu ceva informatii? Va multumesc.

    Comment


    • Cu plăcere!

     WDB2110411B355346
     Baumuster 211041
     Sales name E 200 KOMPRESSOR
     Order number 0 8 278 44989 (Destination: Company employees)
     Delivery date 13 06 2008
     PAINT1 775U BRIGHT SILVER METALLIC CLEAR COAT PAINT
     Interior color 741A FABRIC, AVANTGARDE - BLACK / ANTHRACITE
     Engine 271956 31 089955
     Gearbox 716631 02 448240

     202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
     220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
     229L GERMANY
     249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
     255B No code designation available
     260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
     280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
     287 THROUGH-LOADING FEATURE
     293 SIDEBAG IN REAR LEFT AND RIGHT
     2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
     332B INSTRUMENT CLUSTER LANGUAGE - GERMAN
     411 6-SPEED MANUAL TRANS.
     414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
     477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
     48N STEUERCODE WERK SINDELFINGEN/GRAZ
     523 RADIO AUDIO 20
     580 AIR CONDITIONER
     600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
     619 CORNERING ILLUMINATION
     622 HEADLAMP WITH ILS, RIGHT-HAND TRAFFIC
     673 HIGH-CAPACITY BATTERY
     732 WOOD VERSION,BIRD'S EYE MAPLE BLACK/ANTHRACITE
     740A FABRIC, AVANTGARDE
     741A FABRIC, AVANTGARDE - BLACK / ANTHRACITE
     775U BRIGHT SILVER METALLIC CLEAR COAT PAINT
     808 AEJ 07/1
     873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
     875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
     926 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 4 TECHNOLOGY
     954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
     985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
     F211 SERIES PRODUCTION 211
     FW LIMOUSINE
     GM MANUAL TRANSMISSION
     HA REAR AXLE
     K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
     K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
     L LEFT-HAND STEERING
     M019 SERVICE REPOSITIONED
     M18 DISPLACEMENT 1.8 LITER
     M271 R4-GASOLINE ENGINE M271
     NB0 NEW VEHICLE DOCUMENTS: DAIMLER AG
     R01 SUMMER TIRES
     R11 LA 17" 5 DOUBLE SPOKE DESIGN
     V06 SPEED -+ LOADINDEX 95W
     VL FRONT AXLE HALF, LEFT
     VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
     Regulament general Club Mercedes.

     Comment


     • Buna ziua, Ma puteti ajuta si pe mine, va rog? WDB2021212F034697
      Bond....James Bond !!! => Benz... Mercedes-Benz !!!

      Comment


      • WDB2021212F034697
       Baumuster 202121
       Sales name C220D
       Order number 0 3 539 19676 (Destination: Ireland)
       Delivery date 1993-11
       PAINT1 199 No code designation available
       Interior color 001A No code designation available
       Engine 604910 20 001870
       Gearbox 717416 06 439047

       001A No code designation available
       199 No code designation available
       341 ADDITIONAL BLINKER LAMPS
       362 RHS IN ACC. WITH EU REGULATION
       412 ELECTRIC SLIDING ROOF
       430 HEADREST IN THE REAR, LEFT AND RIGHT
       461 INSTRUMENT WITH MILES IND. AND ENGLISH LEGEND
       570 FOLDING ARMREST, FRONT
       593 ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-ESG,BF
       613 LAMP UNIT - ASSYMETRICAL, LH TRAFFIC
       668 PACKAGING FOR SHIPPING VEHICLES WITH TIE-DOWN HOOK
       984 COC DOC., DELETION OF VEHICLE REGISTRATION DOC.
       Regulament general Club Mercedes.

       Comment


       • wdd2122011b338087 Multumesc!

        Comment


        • Cu plăcere!

         WDD2122011B338087
         Sales name E 220 BlueTEC
         Order number 0 5 517 57918 (Destination: Denmark)
         Delivery date 15 04 2016
         PAINT1 775U IRIDIUM SILVER - METALLIC FINISH
         Interior color 111A IMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
         Engine 651924 33 470615
         Gearbox 725014 00 387705

         00B OPERATORS MANUAL AND SERVICE BOOKLET DANISH
         056 AEJ 25/2
         05U MBCONNECT - REMOTE ONLINE
         064 STEUERCODE MAGNETVENTIL M651
         06U MBCONNECT - BASIC SERVICES
         077 YEAR OF MODIFICATION 15/0 ECHELON 2
         108 CONTROL CODE MARKETING
         110A IMITATION LEATHER
         111A IMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
         117 PAPER CONTROL ROWI CERTIFICATION
         121 STEUERCODE FUER NOX-TT3-SENSOR LANGSAM
         1A6 4-CYL. DIESEL CONVERTER
         1U2 SNOW GRID
         1U3 VEHICLE WAXING
         20A EHS GENERATION
         211 EPS STEERING (ELECTRIC STEERING)
         248 REAR SEAT WITH INTEGRATED CHILD SEAT
         249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
         255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
         258 COLLIS.WARN. SYS. W/ ACTIVE BRAKE INTERV. FCW STOP
         260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
         279 ELECTRONIC GEAR RANGE SELECTION
         287 THROUGH-LOADING FEATURE
         291 PELVIS AIRBAG (PELVISBAG)
         294 KNEE AIRBAG
         2A2 CONVERTER VERSION 3
         309 CUP HOLDER
         330B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - DANISH
         343K MEASURE PACKAGE CONTROLLER UNIT TRANSMISSION PARTS
         3A7 ASSEMBLY, ACTUATORS (THREE WHEELS)
         3U1 EUROPE/CIS COUNTRIES/MONGOLIA HEAD UNIT
         421 9-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
         428 STEER.WHEEL GEARSHIFT BUTTONS/SHIFT PADDLE PAINTED
         43R 16" LIGHT ALLOY WHEEL MULTI-SPOKE DESIGN ALL-ROUND
         474 DIESEL PARTICULATE FILTER
         475 TIRE PRESSURE CONTROL
         481 UNDERSHIELDS
         4U4 RADIATOR GRILLE WITH CENTER STAR
         500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
         502 3 YEARS OF MAP UPDATES FREE OF CHARGE
         517L DENMARK
         531 COMAND APS NTG5/NTG5.5
         551 BASIC ANTITHEFT ALARM SYSTEM (ATA)
         580 AIR CONDITIONER
         58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
         5A1 ELECTROHYDRAULIC CONTROLLER UNIT-CONVERTER
         5XXL EUROPE
         628 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH PLUS (IHC+)
         642 DYNAMIC LED HEADLAMPS, RIGHT-HAND TRAFFIC
         670 RESIDUAL ENGINE HEAT UTILIZATION (MRA)
         677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
         6A2 JOINT FLANGE W/ GW 110 / 3, 3-ARM X 110
         6P5 STEUERCODE VERTRIEB FUER CODE 475 ANFORDERUNG
         775U IRIDIUM SILVER - METALLIC FINISH
         7A1 DIFFERENT LENGTH OF TORQUE CONVERTER HOUSING
         806 AEJ 25/1
         815 DVD SINGLE DRIVE
         873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
         882 SENSOR SYSTEM AND ANTITHEFT ALARM SYSTEM
         927 EURO 6 TECHNOLOGY EXHAUST GAS CLEANING
         937 REINFORCEMENT PACKAGE
         954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
         965 ELECTR. PROVISION FOR HIRED CARS / TAXICAB
         968 COC PAPER EURO6 TECH. W/O REGISTRATION CERT.PART 2
         989 IDENTIFICATION LABEL UNDER WINDSHIELD
         A045 OIL OFFSET QUANTITY +450GR OIL
         A09 CO2 OFFENSIVE
         B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
         B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
         B16 EXHAUST TIP
         B51 TIREFIT
         B54 MBCONNECT - REAL-TIME TRAFFIC DATA
         F212 MODEL SERIES 212
         FS COMBI - VEHICLE
         G011 TRANSMISSION CODE VERSION 11
         GA AUTOMATIC TRANSMISSION
         GA7 AUTOMATIC TRANSMISSION
         H79 TRIM ELEM. - ALUM W. LONGIT./TEXTURED GRAIN (2C16)
         HA REAR AXLE
         K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
         K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
         L LEFT-HAND STEERING
         M020 BLUETEC
         M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
         M651 R4-DIESEL ENGINE M651
         N2C STEUERCODE W50 FUER PPS-INTERNE VERWENDUNG
         P49 MIRRORS PACKAGE
         P54 THEFT PROTECTION PACKAGE
         PAA EDITION E
         R05 ROLLING RESISTANCE-OPTIMIZED SUMMER TIRE
         U01 REAR BELT STATUS INDICATION
         U13 BADGE FOR SPECIAL MODEL
         U60 PEDESTRIAN PROTECTION - ACTIVE ENGINE HOOD
         U66 FLOOR MATS - SPECIAL MODEL
         U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
         U77 DIESEL EXHAUST TREATMENT BLUETEC SCR GENERATION 2
         V72 SPEED -+ LOADINDEX 99W XL
         VL FRONT AXLE HALF, LEFT
         VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
         Regulament general Club Mercedes.

         Comment


         • Buna dimineata,ma puteti ajuta cu info:
          • WDD2040251A388510
          • Multumesc anticipat.

          Comment


          • Cu plăcere!

           WDD2040251A388510
           Baumuster 204025
           Sales name C 350 CDI
           Order number 0 9 292 22180 (Destination: Factory sales)
           Delivery date 20 05 2010
           PAINT1 197U OBSIDIAN BLACK
           Interior color 201A LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
           Engine 642830 40 953246
           Gearbox 722902 02 654807
           General data for model code 204025

           003 MANUAL DATE-CONTROLLED VEHICLE
           024 QM RELEASE VEHICLES
           102 CONTROL PRODUCTION TEST 2
           112 CONTROL CODE ENSURE OF MATURITY 2 RGA2
           197U OBSIDIAN BLACK
           1P1 CONTROL CODE MARKETING
           200A LEATHER
           201A LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
           202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
           220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
           229L GERMANY
           236 ADAPTIVE REAR INTERIOR LIGHT
           249 INTERIOR AND EXTERIOR MIRROR,AUTOMATICALLY DIMMING
           255B No code designation available
           260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
           280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
           287 THROUGH-LOADING FEATURE
           294 KNEE AIRBAG
           299 PRESAFE
           2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
           302B HEAD UNIT LANGUAGE - GERMAN
           332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
           345 RAIN SENSOR
           386 UNIVERSAL TELEPHONY PACKAGE
           427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
           440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
           442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
           474 DIESEL PARTICULATE FILTER
           477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
           500 ELECTRIC FOLDING OUTSIDE MIRROR
           512 COMAND APS WITH DVD CHANGER
           518 UNIVERSAL COMMUNICATIONS INTERFACE (UCI)
           53N STEUERCODE WERK SINDELFINGEN/GRAZ
           551 BASIC ANTITHEFT ALARM SYSTEM (ATA)
           580 AIR CONDITIONER
           584 ELECTRIC WINDOW REGULATOR
           600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
           622 HEADLAMP WITH ILS, RIGHT-HAND TRAFFIC
           645 N/A
           677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
           734 TRIM PIECES - WOOD EUCALYPTUS
           801 YOM 10/1
           810 PREMIUM SOUND SYSTEM
           813 LINGUATRONIC-GERMAN (VOICE OPERATION)
           81P COMAND WITH NAVIGATION UPDATE
           873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
           875 HEATED SCREEN WASH SYSTEM
           882 SENSOR SYSTEM AND ANTITHEFT ALARM SYSTEM
           909 ALTERNATOR MANAGEMENT
           916 FUEL TANK WITH LARGE VOLUME - VOLUME 1
           928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
           955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE
           967 COC PAPER EURO 5 TECH. W. REGISTRAT .CERT. PART 2
           96T STEUERCODE FUER BAULOSE
           99N STEUERCODE WERK SINDELFINGEN/GRAZ
           A22 NEW CONVERTER GENERATION
           A24 JOINT FLANGE, 4-ARM 120
           A49 CONVERTER WITH 3 FRICTION DISKS
           A52 R- VALVE BODY ASSEMBLY WITH VGS 3
           B12 WHEEL REPLACEMENT TOOL
           F204 MODEL SERIES 204
           FW LIMOUSINE
           G902 TRANSMISSION CODE VERSION 02
           GA AUTOMATIC TRANSMISSION
           HA REAR AXLE
           J52 ADDITIONAL CODE FOR DAMPING MAT
           K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
           K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
           L LEFT-HAND STEERING
           M019 SERVICE REPOSITIONED
           M30 DISPLACEMENT 3.0 LITER
           M642 V6 DIESEL ENGINE OM642
           P47 PARKING PACKAGE HIGH
           P49 MIRRORS PACKAGE
           P54 THEFT PROTECTION PACKAGE
           Q38 GV KONDENSATORANSCHLUSS
           R80 LA WHEEL MULTI-SPOKE DESIGN 20" MIXED TYRES
           U01 REAR BELT STATUS INDICATION
           U12 FLOOR MATS - VELOUR
           U18 AUTOMATIC CHILD SEAT RECOGNITATION (AKSE)
           U72 DVD PLAYER WITH REGIONAL CODE 2, EUROPE, JAPAN
           V21 SPEED -+ LOADINDEX 91H
           VL FRONT AXLE HALF, LEFT
           VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
           Regulament general Club Mercedes.

           Comment


           • Salut stimati colegi,exista posibilitatea ca cineva sa imi poata decoda si mie VIN-ul unui W210?....VIN:WDB 210048 2B 4934073...Multumesc anticipat.

            Comment


            • Cu plăcere!

             WDB2100482B493407
             Baumuster 210048
             Sales name E 200 KOMPRESSOR
             Order number 0 2 537 93476 (Destination: Great Britain)
             Delivery date 28 01 2002
             PAINT1 941U ARAGONITE BLUE METALLIC
             Interior color 051A CLOTH ANTHRACITE
             Engine 111957 32 386899
             Gearbox 722616 03 455024
             General data for model code 210048

             050A FABRIC CLASSIC
             051A CLOTH ANTHRACITE
             205B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - ENGLISH
             221B SIGN COOLANT/REFUELING - ENGLISH
             236B WITHOUT CUSTOMER SERVICE - STATION INDEX
             280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
             304 ODDMENTS TRAY, FRONT WITH SOCKET
             345 RAIN SENSOR
             423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
             461 INSTRUMENT WITH MILES IND. AND ENGLISH LEGEND
             500 OUTSIDE REAR VIEW MIRROR LH AND RH FOLDING
             537L GREAT BRITAIN
             551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
             5XXL EUROPE
             611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
             613 HEADLAMP LEFT-HAND TRAFFIC
             668 PACKAGING FOR SHIPPING VEHICLES WITH TIE-DOWN HOOK
             673 HIGH-CAPACITY BATTERY
             756 RADIO MB AUDIO 10 CD WITH VK/RDS
             802 AEJ 01/1/X
             833 INVALID/GREAT BRITAIN,ADDITIONAL PARTS
             877 READING LAMP IN THE REAR
             882 INTERIOR SAFEGUARD
             910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
             941U ARAGONITE BLUE METALLIC
             984 COC DOC., DELETION OF VEHICLE REGISTRATION DOC.
             989 IDENTIFICATION LABEL UNDER WINDSHIELD
             M001 ENGINES WITH SUPERCHARGER
             M010 EVO ENGINES
             M111 R4-GASOLINE ENGINE M111
             P33 SPECIAL MODEL KOMFORT/COMFORT PACKAGE
             Regulament general Club Mercedes.

             Comment


             • Salut! Ma ajutati va rog si pe mine cu informatii despre: WDD2040481A539384.
              Multumesc mult!

              Comment


              • Cu plăcere!

               WDD2040481A539384
               Baumuster 204048
               Sales name C 200 BlueEFFICIENCY
               Order number 0 1 557 11917 (Destination: Austria)
               Delivery date 13 04 2011
               PAINT1 890U CAVANSITE BLUE METALLIC FINISH
               Interior color 235A LEATHER - BEIGE
               Engine 271860 30 232577
               Gearbox 722997 07 007788

               Other information:
               EU approval date 20110218
               EU approval number e1*2001/116*0431*19

               Additional info for engine:
               Engine 271860 30 232577
               AGG_VAR A 271 010 82 46
               Variant A 271 010 82 46

               Springs:
               Front suspension strut A 204 320 71 66
               Front springs A 204 321 03 04
               Rear springs A 204 324 03 04
               Rear shim A 210 325 02 84

               1U2 SNOW GRID
               1U3 VEHICLE WAXING
               202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
               220A LEATHER
               230 PARKING GUIDANCE
               235A LEATHER - BEIGE
               240 LED DAYTIME RUNNING LIGHTS
               255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
               260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
               280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
               287 THROUGH-LOADING FEATURE
               294 KNEE AIRBAG
               2U1 RADIATOR SHUTTER
               302B HEAD UNIT LANGUAGE - GERMAN
               332B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - GERMAN
               345 RAIN SENSOR
               427 AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
               440 TEMPOMAT (CRUISE CONTROL)
               442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
               44R 17" LT ALLOY WHEEL 5 DOUBLE-SPOKE DES. ALL-ROUND
               477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
               485 (COMFORT RUNNING GEAR)
               4U4 RADIATOR GRILLE WITH CENTER STAR
               51U BLACK FABRIC ROOF INTERIOR TRIM
               523 RADIO AUDIO 20
               557L AUSTRIA
               580 AIR CONDITIONER
               584 ELECTRIC WINDOW REGULATOR
               5XXL EUROPE
               600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
               608 AUTOMATIC HIGH BEAM SWITCH (IHC)
               622 HEADLAMP WITH ILS, RIGHT-HAND TRAFFIC
               736 TRIM PIECES - WOOD ASH BLACK
               802 N/A
               873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
               890U CAVANSITE BLUE METALLIC FINISH
               909 ALTERNATOR MANAGEMENT
               910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
               928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
               954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
               966 COC PAPER EURO 5 TECH. W/O REGIST. CERT. PART 2
               99N STEUERCODE WERK SINDELFINGEN/GRAZ
               A20 DIRECT START
               A22 NEW CONVERTER GENERATION
               A41 SOFTWARE 2
               A63 FE TORQUE CONVERTER HOUSING-0
               A87 U VALVE BODY ASSEMBLY WITH VGS 3
               A89 REDUCED-FRICTION
               B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
               B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
               F204 MODEL SERIES 204
               FW LIMOUSINE
               G997 TRANSMISSION CODE VERSION 97
               GA AUTOMATIC TRANSMISSION
               HA REAR AXLE
               J82 FULL-LOAD VENTILATION OM668
               K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
               K13 CONTROL CODE FOR SERVICE INTERVAL 25000 KM
               L LEFT-HAND STEERING
               M010 EVO/VEHICLE UPGRADE ENGINES
               M013 ENGINE REDUCED PERFORMANCE
               M18 DISPLACEMENT 1.8 LITER
               M271 R4-GASOLINE ENGINE M271
               P47 PARKING PACKAGE HIGH
               R01 SUMMER TIRES
               U01 REAR BELT STATUS INDICATION
               V50 SPEED -+ LOAD INDEX 91W
               VL FRONT AXLE HALF, LEFT
               VR FRONT AXLE HALF, RIGHT
               Last edited by Florin_WES; 05-15-2019, 10:00 AM.
               Regulament general Club Mercedes.

               Comment


               • Salut,inca una te rog: WDD2040481A553463.
                Multumesc mult!

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF