Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa cumpar un Mercedes W 210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Luxian View Post
    @no_problem: Să-nţeleg că a 2-a a fost taxi. Fapt confirmat şi de seria maşini (tocmai am sunat si am aflat VIN-ul).

Prima nu cred ca a fost taxi, din urmatoarele motive:
    • este model Elegance (pe taxi se foloseşte clasic din câte ştiu)
    • după codul VIN nu găsesc nici o dotare specifică taxi
    • tapiţeria din stofă se găseşte mai rar pe taxi

Vă rog să mă contraziceţi în cazul în care mă înşel.
    Taxi sunt si elegance dar mai rare intr`adevar. Ce este suspect la masina e ca exteriorul este de elegance cu bandouri si inscriptie specifica, dar interiorul e de classic... tapiteria este de classic, scaunele de classic, volanul care nu e imbracat in piele e de classic... deci masina facuta din bucati. Trage tu concluzia de aici.

O zi buna!

Comment

Dupa cum vezi repet pe consola schimbatorului de viteze , deasupra butonului de deschidere a geamului pasager dreapta se mai afla un buton in cazul ambelor masini , din ce stiu eu si asta sigur acel buton este martorul de taxi scrie si pe el , ar mai fii posibil ca acel buton sa fie pentru perdeluta electrica dar nu cred , oricum masina a doua pare suspecta parerea mea.
      E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Vis-a-vis de taxiuri , in mare parte taxi au fost si sunt pe modelele de clasic , sunt si modele taxi elegance si chiar avantgarde.

Comment

Mulţumesc pentru lămuriri. Nu ştiu ce să cred despre prima maşină în schimb. După VIN nu reuşesc să-mi dau seama dacă e Elegance sau nu.

Apropo, când o maşină are bara din spate "afumată" ca în poza asta, înseamnă ca are ceva probleme cu turbina / catalizator & stuff ?
          ...

Comment

salut

Nu exista reguli,doar unele au fost taxi din nascare,altele nu....cit despre elegance,in vin-ul ce ai pus link scrie clar ca da,frantuzoaica e elegance...afumarea e relativa,unu tinar cu picioru greu afuma orice diesel,in anumite regimuri si temperaturi afuma toate,inclusiv cdi.Altii le deschid pompele la pompagii (debit marit)sau chip-uite ca sa plece mai bine in ture de jos...
            Last edited by DMIHNEA; 11-23-2009, 18:47 PM.

Comment

Mulţumesc pentru lămuriri. Nu ştiu ce să cred despre prima maşină în schimb. După VIN nu reuşesc să-mi dau seama dacă e Elegance sau nu.

Apropo, când o maşină are bara din spate "afumată" ca în poza asta, înseamnă ca are ceva probleme cu turbina / catalizator & stuff ?
              Chiar unul din injectoare cand afuma asa rau.

Comment

Originally posted by cipa View Post
                Taxi sunt si elegance dar mai rare intr`adevar. Ce este suspect la masina e ca exteriorul este de elegance cu bandouri si inscriptie specifica, dar interiorul e de classic... tapiteria este de classic, scaunele de classic, volanul care nu e imbracat in piele e de classic... deci masina facuta din bucati. Trage tu concluzia de aici.

O zi buna!
                Nu-mi dau seama din poze daca este crom pe manerele la usi,bandourile alea cu crom se pot schimba foarte usor sa poti fura ochiul cumparatorului,cat despre interior nu apartine elegance-ului.

Comment

Am mai găsit încă una suspectă.
                  Are numere de bulgaria si costa vreo 2350 euro inscrierea, nu stiu sigur ce varianta e elegance sau avantgarde.

Ce părere aveţi despre maşină din poze?
                  ...

Comment

Este varianta elegance .

Comment

Am mai găsit încă una suspectă.
                      Are numere de bulgaria si costa vreo 2350 euro inscrierea, nu stiu sigur ce varianta e elegance sau avantgarde.

Ce părere aveţi despre maşină din poze?
                      Varianta elegance dar bara fata este de classic.... mai mult ca sigur masina a fost plenita in fata, cat de rau acuma nu stiu.

Comment

Off topic
                        Se vede ca domnul cipa isi cauta tot w210, stie cam tot despre el).

Comment

Scuze de double post.

Comment

Originally posted by mercedes_mercedes View Post
                            Dap, şi îi mulţumesc pentru ajutorul oferit. Sper să-l pot ajuta şi eu pe dumnealui când o să fie nevoie.
                            Last edited by Luxian; 11-24-2009, 13:43 PM.
                            ...

Comment

Este Elegance intr-adevar dupa bandouri(crom),jante si chiar si antena e specifica elegance-ului,dar farurile alea sunt afumate rau.

Comment

Originally posted by mercedes_mercedes View Post
                                Off topic
                                Dap, şi îi mulţumesc pentru ajutorul oferit. Sper să-l pot ajuta şi eu pe dumnealui când o să fie nevoie.
                                Pai suntem pe un forum al impatimitilor stelutei... ma chinui sa ma informez si sa cunosc cat mai multe Si stimati colegi nu ma mai domniti atata ca domnul Cipa nu are decat vre`o 24 ani nu e mos inca.

O seara buna!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF