Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa cumpar un Mercedes W 210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am sunat la tipul din timisoara, nu lasa sub 6300. Consider ca e mult pentru o masina lovita si cu defectele care le are.

Cred ca o sa-l mai sun pe tipul cu masina din Arad, E320-ul verde. Poate are el drum prin Timisoara zilele astea si apuc sa-l vad.
    ...

Comment

• Nu te poti lua neaparat dupa culoare (crem) ca a fost taxi. Gasesti si in Germania mai nou taxiuri infoliate crem si sub folie alta culoare metalizata,sa nu mai vorbim de cele aduse din Franta care sunt pe taxi direct argintii,sau albastre. Majoritatea w 210 argintii aduse din Franta au fost taxi(mai ales cele din nordul tarii).

Comment

• In legatura cu taxi, pana acum am observat asa:
        • culoarea masinii nu prea conteaza (pot sa aibe orice culoare taxi-ul, e infoliat crem si la vanzare dau folia jos), daca e crem - 99.99% sigur taxi, gri metalizat - foarte probabil (olanda,belgia,franta si mai rar si germania)
        • daca ai VIN-ul masinii, o sa aiba in lista de dotari optiuni specifice taxi (antene suplimentare, etc)
        • daca masina a fost crem, si apoi vopsita, se poate vedea la: compartimentul motor (putini vopsesc pe acolo) si pe sub mochete (nu cred ca sta nimeni sa dezmembreze masina sa o poata vopsi si pe acolo
        • masinile care au fost taxi au butonul de taxi in dreapta schimbatorului, cel mai din fata (multi il schimba si pun acolo butonul pentru tetiere - care in mod normal ar trebui sa fie sus, langa avarii)
        • de obicei masinile de taxi vin in varianta Classic (dar nu numai). cand masina este varianta classic, si este foarte dotata (climatronic, trapa, sistem de incalzire auxiliar, xenon + spalator). De fiecare data cand dau de o varianta Classic foarte bine dotata sunt suspicios (daca era luata de un om normal, nu mai bine dadea banii pe un Elegance / Avantgarde?)
        • motorizarile cele mai des folosite pe taxi sunt E200 si E220.

Si cam asta ar fi indiciile pe care le caut eu la o masina sa aflu daca a fost sau nu taxi. Nu e o metoda 100% sigura si nu iti garanteaza pe deplin ca masina a fost taxi, dar mi-a fost de foarte mare ajutor in multe situatii.

In legatura cu vanatoare de w210, s-ar putea sa ajung saptamana viitoare in Bucuresti, sa vad masina lu' wild si masina asta.
        Last edited by Luxian; 12-04-2009, 10:44 AM.
        ...

Comment

• Colegu` wild e foarte de treaba poti vorbi linistit cu el si`l poti intreba orice despre masina... si eu trebuia sa ajung s`o vad de vre`o 2 ori... da` au aparut altele si nu am mai putut face deplasarea.

Spor in continuare la cautare

Comment

• Originally posted by cipa View Post
            Colegu` wild e foarte de treaba poti vorbi linistit cu el si`l poti intreba orice despre masina...
            Am vazut ca e foarte de treaba, din pacate e si foarte ocupat.

@cipa: Tu ce ai mai rezolvat cu masina din Hunedoara? Ai fost sa o vezi?
            ...

Comment

• Ti-am spus eu ca aia va fii masina ta pe care ai sa o cumperi, presupun ca e cea la care am sunat si eu cand am cerut mai multe detalii despre masina, e masina cumparata de la noi de la reprezentanta, aia e nu??? Sunt curios sa o vad si eu, poate cand ajungi in zona adica in Bucuresti si vrei sa ma uit si eu la masina sa imi dau cu parerea si am timp suna-ma, am intelesa ca tipul sta langa mine in zona la Timpuri Noi, nr de tel 0722.77.43.33
              E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

• Originally posted by Luxian View Post
                Am vazut ca e foarte de treaba, din pacate e si foarte ocupat.

@cipa: Tu ce ai mai rezolvat cu masina din Hunedoara? Ai fost sa o vezi?
                Eu astept sa vina tipul cu 270`ul din Germanica s`o vad live... masina din HD nu prea ma incanta din poze sincer... sper sa nu raman dezamagit de 270 asta pt ca are toate dotarile pe care le`as putea dori de la un Mercedes... din pacate am aflta intre timp ca omul a dat cu ea intr`o groapa mai bine zis crater din Romania si a bagat in ea vre`o 6000 euro s`o repare , reparatia fiind facuta in Germania cu actele doveditoare... nu stiu ce sa zic despre acest lucru...

Un sfat ar fi bine venit oricand din parte oricum se pricepe... daca i`a fost afectata directia si altele pe dedesupt mai poate iesi masina calumea dupa reparatia din Germania?

Comment

• Mie imi rezulta ca reparatia de 6000 fuse in urma la alt impact.....casca ochii bine..........vezi ce scrie pe actele..........doveditoare

Comment

• Daca si-a reparat masina cu 6000 euro de ce ar vinde-o cu 7-8000 euro? Cu alte cuvinte o da la 1-2000 euro? Eu cred ca avaria a fost mai grava si el nu e multumit de felul in care a iesit. Altfel e putin ilogic, cel putin pentru mine...

Oricum, sa speram ca va fi bine...
                    ...

Comment

• Originally posted by cipa View Post
                      Eu astept sa vina tipul cu 270`ul din Germanica s`o vad live... masina din HD nu prea ma incanta din poze sincer... sper sa nu raman dezamagit de 270 asta pt ca are toate dotarile pe care le`as putea dori de la un Mercedes... din pacate am aflta intre timp ca omul a dat cu ea intr`o groapa mai bine zis crater din Romania si a bagat in ea vre`o 6000 euro s`o repare , reparatia fiind facuta in Germania cu actele doveditoare... nu stiu ce sa zic despre acest lucru...

Un sfat ar fi bine venit oricand din parte oricum se pricepe... daca i`a fost afectata directia si altele pe dedesupt mai poate iesi masina calumea dupa reparatia din Germania?
                      Sa fim seriosi,daca era un 600 euro mai ziceam,dar 6000 nu-i lua nici daca i facea toata fata praf intr-un cap de pod sau ceva,abereaza,deci ai grija mare.

Comment

• 300 td

Originally posted by DMIHNEA View Post
                        Mie imi rezulta ca reparatia de 6000 fuse in urma la alt impact.....casca ochii bine..........vezi ce scrie pe actele..........doveditoare
                        Referitor la butonul ala Dmihnea,am coborat intr-o zi ca am vazut-o la bloc din nou,nemaivazand-o de mult am crezut ca a vandut-o,dar se pare ca nu si e ASR clar.

Comment

• E 220

Originally posted by Luxian View Post
                          Daca si-a reparat masina cu 6000 euro de ce ar vinde-o cu 7-8000 euro? Cu alte cuvinte o da la 1-2000 euro? Eu cred ca avaria a fost mai grava si el nu e multumit de felul in care a iesit. Altfel e putin ilogic, cel putin pentru mine...

Oricum, sa speram ca va fi bine...
                          Mie imi place mult Elegance-ul al E220,asa ca orienteaza-te,of course ca si 270-ul e splendid,dupa cum se si vede dar astea te golesc la buzunare (impozite ,asigurari...)

Comment

• Multumesc pt. atentionari... si eu m`am gandit ca e cam mult 6000 euro... o sa fiu f. atent la ce si cum arata si merge masina... astept sa am contacteze cand revine din Germanica si va voi tine la curent... Numai bine!

Comment

• Am verificat masina asta.

Mecanicul mi-a descoperit urmatoarele piese ce trebuiesc inlocuite:
                              • Rulmenti fata S+D
                              • cap bara stanga
                              • amortizoare(defecte: dreapta fata si stanga spate)
                              • garnitura baie cutie(ulei + filtru cutie)
                              • pompita recirculare (unde vine asta?)
                              • curea agregate

Motorul e ok.

Ce ziceti? O sa ma coste mult, se merita... ?
                              ...

Comment

• Te sare de 2000 lei toate si legat de amortizoare sa nu iti inchipui ca le schimbi exact in ordinea care ai enumerat-o tu,adica dreapta fata si stanga spate,astea le iei toate noi,ca ma gandesc ca nu vrei sa ai un telescop de 8 ani si unu nou nu?,masina arat bine din poze ,acum alegera e a ta.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF