Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa cumpar un Mercedes W 210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu n-am nici varsta legala pentru permis, deci cu "domnul" pot. Bafta la cautarea de stelute. Offf topic

Comment

Updates:

Am fost in târg la Arad. Din păcate nu am văzut prea multe w210 de vânzare. Am văzut în schimb multe w202 şi CLK-uri. Am revăzut E320 din Crişneu Criş şi câteva E-uri w210 modelul dinainte de facelift sau cu volan pe dreapta.

@cipa: anunţul cu maşina aia la 8000 euro nu mai este valabil, sau cel puţin nu l-am găsit eu. Chiar eram curios să văd cum arată.

Între timp am mai găsit câteva "noutăţi" pe autovit:
      1. E270 - 7500 euro (în afară de km ăia incredibil de puţini ce mai este suspect la ea?)
      2. E200 - 6700 euro (asta nu are poze cu interiorul, e cineva care o ştie?)
      3. E220 - 6999 euro (faruri - no comment, şi a fost taxi, e cineva care ştie maşina?)

PS: tocmai m-a sunat un prieten care a văzut maşina asta, se pare ca e grav lovită faţă şi interiorul deteriorat.
      Last edited by Luxian; 11-29-2009, 12:50 PM.
      ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
        Updates:

Am fost in târg la Arad. Din păcate nu am văzut prea multe w210 de vânzare. Am văzut în schimb multe w202 şi CLK-uri. Am revăzut E320 din Crişneu Criş şi câteva E-uri w210 modelul dinainte de facelift sau cu volan pe dreapta.

@cipa: anunţul cu maşina aia la 8000 euro nu mai este valabil, sau cel puţin nu l-am găsit eu. Chiar eram curios să văd cum arată.

Între timp am mai găsit câteva "noutăţi" pe autovit:
        1. E270 - 7500 euro (în afară de km ăia incredibil de puţini ce mai este suspect la ea?)
        2. E200 - 6700 euro (asta nu are poze cu interiorul, e cineva care o ştie?)
        3. E220 - 6999 euro (faruri - no comment, şi a fost taxi, e cineva care ştie maşina?)

PS: tocmai m-a sunat un prieten care a văzut maşina asta, se pare ca e grav lovită faţă şi interiorul deteriorat.
        Deci am nimerit`o ca 270 ala a fost lovit in fata?

Cat despre celelalte masini... prima 270 cdi cam putini dotari la pretul care il cere... doar climatronic... nu tu piele nu tu xenon, nu scaune incalzite... mie unul mi se pare un pret mare pr asa masina fara dotari.

A 2a a fost clar revopsita... foarte posibil sa fi fost taxi.

Iar a 3a dupa cum ai zis a fost taxi... am mai vazut pe un site poze cu ea (nu sunt sigur 100%) si am vazut o faza funny; ii schimbase butonul pe care scria TAXI cu un buton pt lasarea tetierelor de pe spate in jos... deci masina era dotata... avea 2 astfel de butoane

Uite o masina car e e mai pe gustul meu... asta se poate numi full; am vb cu proprietarul este neamt de cenatenie romana si momentan este plecat. Din cate am inteles singurul defect este trapa care se deschide dar nu se mai inchide... nu a facut`o pt ca i`a fost ceruta suma de "doar" 500 euro pt. repararea defectiunii.

http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.ph...6offset%253D15
        Last edited by cipa; 11-29-2009, 13:05 PM.

Comment

Da, ai nimerit-o cu a 2a. Banuiam şi eu ca e lovită, numai că nu mă aşteptam să fie atât de rău lovită (din câte am înţeles şi aripile şi capota erau stâmb puse).

Multă baftă cu maşina din Hunedoara. Am văzut-o şi eu pe net, şi chiar am sunat să-ntreb, dar este puţin peste bugetul meu, şi nici nu părea dispus să mai lase.
          ...

Comment

Originally posted by cipa View Post

Cat despre celelalte masini... prima 270 cdi cam putini dotari la pretul care il cere... doar climatronic... nu tu piele nu tu xenon, nu scaune incalzite... mie unul mi se pare un pret mare pr asa masina fara dotari.
            Dotari 270cdi din anunt:CUTIE TIPTRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
            E 270 ELLEGANCE,ABS,ESP,BAS,SRS,SCAUNE ELECTRICE,OGLINZI RABATABILE ELECTRIC,0GLINDA CU SENZOR ANTI-ORBIRE,TETIERE ELECTRICE,WEBASTO,MP3,COMENZI VOLAN,COTIERA FRIGORIFICA,JENTI ORIGINALE MERCEDES R16,PACHET CROM

Ptr. Luxian:cu toate ca are destule dotari,nu te gandi sa o cumperi....ptr ca este din bucuresti{intreaba-l pe claudiu g. cum sta treaba}

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

mircea600sel: Da, ştiu poveste cu Bucureştiul. Oricum, o să rog un prieten să o vadă dacă are drum prin Bucureşti, nu mă grăbesc să ma duc să văd toate maşinile imediat cum apar (aşa sunt multe care par super faine în zona Cluj / Maramureş, dar cine are chef să facă atâta drum doar să vadă o maşină).

După cum se arată piaţa se pare că sunt slabe şanse să mai găsesc ceva înainte de sărbători.
              ...

Comment

Hot stuff:

Cum vi se pare?
                Stie cineva ce sunt butoanele alea de pe usa?
                ...

Comment

Din cate stiu eu sunt scaunele electrice si memorarea pozitiei scaunului. Sigur iti va explica cineva mai pe indelete.

Comment

Originally posted by Luxian View Post
                    Hot stuff:

Cum vi se pare?
                    Originally posted by mercedes_mercedes View Post
                    Din cate stiu eu sunt scaunele electrice si memorarea pozitiei scaunului. Sigur iti va explica cineva mai pe indelete.
                    + volan reglabil electric.

Comment

• Originally posted by mercedes_mercedes View Post
                      Da acelea sunt + volan reglabil electric .Mi-ai luat-o inainte.

Comment

• Frumos Avantgardu si din cate vad e si full.

Comment

• Pai daca nici asta nu mai are dotari Luxiane, ca e full, nu stiu zau ce-ti doresti de la o masina,asta e chiar super,aaa poate e motorul prea mare intr-adevar,am observat mai tarziu asta,scuze,in rest e belea,are optiuni ca la S-klasse.

Comment

• Dotarile ca dotarile, nu zic ca nu ma incanta, dar cand ma gandesc ca impozitul actual e "doar" 20 de milioane...

Sa nu mai vorbim ca se zvoneste ca din 2010 o sa scoata astia taxa si sa bage impozit in functie de varsta,poluare si cilindree. Daca o sa am de plata si mai mult!?

Oricum, astept sa o vad si in realitate. La cate masini am vazut ca arata impecabil pe net, si cand ajungi acolo vezi cu totul altceva, deja nu imi mai fac planuri si nu mai judec pana nu vad masina cu ochii mei.

Pana acum si asta pare faina. Si din ce am vorbit cu proprietarul la telefon pare intretinuta, revizii facute la reprezentanta (deci se pot verifica in caz ca-mi place masina). Acum nu-mi ramane decat sa o vad.
                            ...

Comment

• Originally posted by Luxian View Post
                              Hot stuff:

Cum vi se pare?
                              To interiorul este din pacate schimbat... nu m`as mira ca scaunul sofer sa nu mearga in toate pozitiile si memoriile la el sa nu functioneze... cert este ca scaunele bancheta si fetele de usa nu sunt otiginale ale masinii... la acea culoare trebuia sa fie si jumatatea inferioara a bordului si calul si cotiera... de ce sa le fi schimbat? Asta nu stiu.

Suna`l si intreaba`l si de culoarea tapiteriei... iti garantez ca e asa cum zic eu...
                              Last edited by cipa; 11-29-2009, 23:11 PM.

Comment

• Originally posted by Luxian View Post
                                Dotarile ca dotarile, nu zic ca nu ma incanta, dar cand ma gandesc ca impozitul actual e "doar" 20 de milioane...

Sa nu mai vorbim ca se zvoneste ca din 2010 o sa scoata astia taxa si sa bage impozit in functie de varsta,poluare si cilindree. Daca o sa am de plata si mai mult!?

Oricum, astept sa o vad si in realitate. La cate masini am vazut ca arata impecabil pe net, si cand ajungi acolo vezi cu totul altceva, deja nu imi mai fac planuri si nu mai judec pana nu vad masina cu ochii mei.

Pana acum si asta pare faina. Si din ce am vorbit cu proprietarul la telefon pare intretinuta, revizii facute la reprezentanta (deci se pot verifica in caz ca-mi place masina). Acum nu-mi ramane decat sa o vad.
                                Un impozit de 20 de mil pt un posesor de Mercedes nu e mare lucru. Daca gasesti masina sa fie buna, isi merita banii pe intretinere si impozite. De ce crezi ca majoritatea tinerilor de 18-19 ani isi iau BMW pisicute cu motoare 1.6 vai de mama lor... Masina e relativ usor de cumparat dar la un Mercedes intretinerea e mai costisitoare. Iti mai spun din nou, nu te grabi sa iti gasesti masina, sunt destule, ai rabdare si ti-o vei gasi.
                                Multa bafta in continuare.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF