Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa cumpar un Mercedes W 210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rulmentii sunt inca in garantie, se pare ca nu au fost inca centrati. Maine o sa mergem impreuna la firma la care are garantia sa ii centreze. Deci se scad de pe lista. Raman telescoapele cele mai scumpe, si schimbul de ulei la cutie (cu tot cu filtru si garnitura)

Puteti va rog sa-mi spuneti cam cat m-ar duce urmatoarele piese, care as vrea sa le schimb cat mai repede:
    1. ulei cutie + filtru ulei + garnitura
    2. cap de bara - am inteles ca preturile pleaca de al 50 de lei
    3. curea agregate - asta banuiesc ca nu ar trebui sa fie peste 100 de lei
    4. bascula superioara dreapta fata - asta am uitat sa o mentionez prima oara

@paul1983: am obtinut un total pentru piese din lista aia si de la un magazin, si ei mi-au zis tot cam asa, 2000 si ceva de lei doar piesele, daca e sa mai pun manopera, o sa se adune...

Telescoapele le-as schimba cu tot cu arcuri, daca nu ma costa prea mult. Nu stiu cat sunt arcurile. Are cineva idee?
    Last edited by Luxian; 12-11-2009, 00:13 AM.
    ...

Comment

• Originally posted by Luxian View Post
      Rulmentii sunt inca in garantie, se pare ca nu au fost inca centrati. Maine o sa mergem impreuna la firma la care are garantia sa ii centreze. Deci se scad de pe lista. Raman telescoapele cele mai scumpe, si schimbul de ulei la cutie (cu tot cu filtru si garnitura)

Puteti va rog sa-mi spuneti cam cat m-ar duce urmatoarele piese, care as vrea sa le schimb cat mai repede:
      1. ulei cutie + filtru ulei + garnitura
      2. cap de bara - am inteles ca preturile pleaca de al 50 de lei
      3. curea agregate - asta banuiesc ca nu ar trebui sa fie peste 100 de lei
      4. bascula superioara dreapta fata - asta am uitat sa o mentionez prima oara

@paul1983: am obtinut un total pentru piese din lista aia si de la un magazin, si ei mi-au zis tot cam asa, 2000 si ceva de lei doar piesele, daca e sa mai pun manopera, o sa se adune...

Telescoapele le-as schimba cu tot cu arcuri, daca nu ma costa prea mult. Nu stiu cat sunt arcurile. Are cineva idee?

Telescoape am fost eu sa ma interesez ptr masina mea si stiu un magazin unde sunt intre 250{italiene parca}-400{de la mama lor:Stuttgart}.Acolo au si arcuri{si toate piesele enumerate de tine mai sus-doar ca sunt mai ieftine}suna-ma maine daca vrei si iti spun unde e magazinul.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• @mircea600sel: sunt plecat din Timisoara. Sper ca maine sa ajung sa o vad. O sa te intreb de magazin in cazul in care bat palma maine cu el.
        ...

Comment

• Pana urma, nu am mai batut palma cu respectivul. In schimb, am cumparat Avantgarde-ul lui Wild.

Cei 170 de cai primiţi de la Moşu sunt fenomenali.
          ...

Comment

• Te cred ca sunt fenomenali,ii simt eu pe ai mei 143 daramite 170 ai tai,frumoasa si multa parte de ea sa ai.

Comment

• Bun asa colegu, baga niste poze si pretul achizitiei daca vrei....
              E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

• Mulţumesc pentru urări. Poze o să pun când o să-i fac, momentan le pot prezenta pe cele din topicul de vânzare a lui wild (care sunt facute asta vara), şi pe care le găsiţi şi aici.

Mai am de asemenea niste poze mai noi, în care se văd mai bine "bubele" aici.

Preţul e destul de ok zic eu, o să-l public cu tot cu lista de defecte ale maşinii (probabil o să deschid un topic nou la secţiunea My Car). Până atunci, nu pot să zic decât că e un preţ ok pentru ambele părţi (cel puţin din punctul meu de vedere).
                ...

Comment

• Punctele de vopsea sarita dovedesc ca masina nu a fost vopsita ( " aranjata") . Rugina sa o rezolvi cat mai repede sa nu se extinda.
                  In rest, sa te poarte sanatos. Bafta !

Comment

• Faza cu vopseaua sarita chiar nu ma deranjeaza. Asa cum ai zis si tu, arata ca masina nu a fost lovita.

Pana acum, toate E-Klasse-urile care le-am vazut se imparteau in 2 categorii: care au inceput de rugina, si care au fost vopsite. Avand in vedere ca nu stii niciodata motivul real al vopsirii, am preferat sa aleg una cu cat mai putin ruginita si cu vopseaua originala.

Sper sa rezolv rugina prin primavara - vara, cand o sa vina vremea calda, si o sa treaca umezeala. Pana atunci nu cred ca pot face mare lucru (poate doar sa pun vaselina pe acolo).
                    ...

Comment

• Pai sa inteleg ca se poate inchide, omul a cumparat masina pe care a gasit-o in urma cautarilor. Ii doresc sa aiba noroc de ea si daca vrea sa o prezinte si el o poate face la My Car .
                      E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF