Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cât ghinion să ai ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Straff,

    Nu stiu cum te cheama, dar te asigur ca nimeni nu vrea sa te transforme in eroul-negativ al acestei povesti "triste".
    Eroul negativ este cel ce ti-a vandut masina.
    Raman la parerea ta, dincolo de cea a juristului unitatii, ca poti castiga in instanta. Cred ca nu te-ai vazut cu cine trebuie.
    Dar ma rog, daca nu ai nervi si ceva rabdare, atunci las-o asa.
    Dar reiau ca tu cu gura ta ai spus ca mai sunt si altii care si-au luat-o. Undeva povestile astea triste, trebuie sa se termine, nu ?

    EU consider faptul ca, prin povestea ta, asa cum sustinea si antevorbitorul meu, poate cei ce stiu sa citeasca o sa fie mai atenti cand dau de fierul mult visat la un pret de chilipir.
    Repet - poate de acum inainte vei salva multi oameni.
    1963 Simson SR2E
    1990 Mercedes W124 250d
    2001 Mercedes W210 200K
    2005 Mercedes W211 220cdi
    2018 Suzuki Baleno

    Comment


    • #77
      Straff,

      Daca esti din Iasi/Bacau/Roman, sau macar imprejurimi, iti pun la dispozitie avocatul/avocata firmelor mele.
      Onorariile (macar consultanta, sau poate o alta opinie care sa-ti cristalizeze mai bine sansele) ti le achit eu.

      Think about it !

      Nu este o gluma.
      1963 Simson SR2E
      1990 Mercedes W124 250d
      2001 Mercedes W210 200K
      2005 Mercedes W211 220cdi
      2018 Suzuki Baleno

      Comment


      • #78
        Straff : Cu masina mai este de tras , swap-ul la motor are nevoie de o minte luminata care sa iti imperecheze km reali cu motor / cutie

        Comment


        • #79
          Originally posted by Straff View Post
          Cl600 eu personal lucrez în M.A.I am vb cu poliția, nu am vb cu un avocat bătrân am vb cu juristul unității... și cu un avocat care a avut caz asemânător plus multe forumuri unde au pățiț aceași chestie....( de la cine am cumparat eu mașina ei au cumparat în 2018, ei pot spune că și ei au luat țeapă la rândul lor) Nu am nici bani necesari să mă duc prin instanța nici timpul nici puterea sufletească.
          Nu am înteles ce vrei să spui cu faptu să pun km înapoi după ce schimb motorul.... NU VREAU SĂ VÂND MAȘINA ce e așa de greu de înțeles vreau sa o repar pentru mine să mă bucur de ea ....si da nu am nimic in potrivă nici să pun km înapoi chiar și la 700.000 nu are nici o relevanța km parkursi cât timp nu vreau să vând mașina. Ca am in bord 305000 și eu știu ca de fapt sunt multi mai multi nu ma satisface cu nimic numarul mic în bord.
          In principiu, nu contează unde lucrezi. Însă toți cei care primesc salariu, sunt automat plătitori de taxe și impozite.
          Astfel, ai drepturi, de exemplu ai dreptul sa nu fi inginer sau investigator de numere VIN.

          Am înțeles că nu vrei sa vinzi mașina, dar asta nu înseamnă să renunți la dreptul de a o vinde...

          Oricare ar fi argumentul vânzătorului, la fel că și al tău în situația foarte probabilă când te vei sătura de reparat un MB taxi, se aplică regula regresului.


          Adică, vei fi reclamat de următorul, la rândul tău reclami vânzătorul și tot așa...toate astea pentru că acum deții "mortul in casă", adică o mașină manipulată.

          Acum, lipsa reclamației, poate însemna că tu ai manipulat mașina.
          Si vânzătorul poate avea drepturi!

          Sunt f multe scenarii care se pot alinia...de exemplu, siguranța în trafic, a ta și mai ales a participanților...vezi valori software de adaptare / îmbătrânire, vezi pretenții eronate pentru cutie, ABS, casetă direcție, etc....300K vs 700K.


          ​​​​​​Acum, cea mai importantă problemă a mașinii, este manipularea ( se poate prezuma că și airbag e înlocuit cu rezistențe sau caseta de direcție e recondiționată pe șanț), motorul sau kilometrajul se pot remedia .


          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


          www.mbretrofit.ro

          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

          Comment


          • #80
            [QUOTE=george_b_20;n928049]Straff,

            Daca esti din Iasi/Bacau/Roman, sau macar imprejurimi, iti pun la dispozitie avocatul/avocata firmelor mele!

            Toata stima !!!Uite ca mai sunt si oameni dispusi sa puna ceva la bataie pentru a ne scoate din starea asta de Miorita, specifica poporului roman !!!Bravooo !

            Colegul Cl600, haideti totusi sa nu mai dam cu pietre in bietul om ca e si asa destul de batut.....Corect, aveti perfecta dreptate in tot ce spuneti despre aceasta masina, dar asta nu inseamna ca o fi singura de pe soselele patriei si ca la 700 tkm e o epava pe roti !!!Stiu eu pu unul care sare des de 700 tkm si apoi mai si vinde acele masini in buna stare... nu dam nume !!!

            Asa ca, ori il indrumat si ajutam cu totii sa ia calea justitiei, in numele tuturor celor pacaliti, ori il ajutam clar si concret, cu sfaturi si ideei sa rezolve problema....

            Eu ma ofer, sa facem o cheta sa poata merge in justitie pentru dreptatea tuturor care nu au ajuns acolo !!Dvs, (cl600) va oferiti sa-i puneti un soft original,km si toate up-date -urile pentru a aduce masina la zi...cadou de Craciun !! Zic eu, fiecare cu ce poate....ca nu se rupe buzunarul...
            De Craciun, fii mai bun,fii adevarat.......la,la,la,la,la.... Asta, in cazul cel mai sigur in care o sa ramana cu masina in curte...
            Last edited by Cristi Nazarov; 12-09-2020, 13:09 PM.
            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

            Comment


            • #81
              Este prima oară când simt că sunteți cu mine și nu contra mea cea ce ma bucură până acum parcă toată lumea mă ataca pe mine că nu am făcut aia că trebuia și asta trebuia si aia eu sunt un om simplu crescut intrun oraș micuț eu am încredere în oameni probabil cea mai mare problema a mea, nici prin cap nu îmi trecea că pot păți așa ceva.
              Și vă spun sincer pentru liniștea mea sufletească eu zic că am avut ghinion și asta e și pentru simplu fapt ca să nu port pică pe nimeni să nu stau eu toată ziua cu gândul la ce țieapă mi-am luat. Ce sa fac? să doresc eu răul cuiva? Nu ...nu sunt eu omul ăla Am plâns destul și așa.
              Înteleg ce spune domnul cl600 și da ii dau dreptate ...dar eu consider că nu o sa fiu eu cel care poate opri asta .....
              In legatura cu locul de muncă să stiti că contează unde lucrez find militar în cadrul MAI (pompier) nu pot da în judecată doar așa cum vreau eu intervine parchetul militar e foarte complicat.
              Sunt deacord și cu pericolul de care spuneți pentru asta inainte de a scoate mașina din service ii se va face o verificare sa nu fiu pericol public .
              Eu vă spun sincer sunt o carte deschisă eu nu am ce ascunde dar nu o să mă duc în instantă pentru că mar consuma prea mult ....și sufletește și cu timpul stau foarte prost (munca studii copii).
              Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit chiar mi a căzut bine.
              Cel mai mare ajutor în momentul de fața ar fi să găsesc un motor cu care nu iau din nou țeapă.
              In legatură cu mecanici e din nou o poveste lunga și nu vreau să vă plictisesc ...dar am gașit service-ul care a fost cel mai ok până acum și care nu a vrut să mă facă de bani.
              O să vă mai spun ceva..... eu când am vazut mașina asta am zis asta e a mea (asta am simțit)...puteți zice că sunt prost poate chiar sunt ....da e mașina mea a foast taxi asta e ....a murit motorul asta e il schimbăm cade cutia o sa il schimb si pe ala.... da e masina mea si numa când mă gândesc la cât este de frumoasă îmi vine zâmbetul pe față chiar și cu atatea probleme o să mă inteleagă doar câțva care au simțit același lucru.



              Comment


              • #82
                E clar....ai o problema cu oamenii.. daca abia acum ai simtit ca sunt de partea ta !!!Absolut in toate posturile am fost de partea ta !!!Am avut si am, recunosc,o problema cu vanzatorul !!Raman la parerea ca au stiut ce vand !!Poate, nu au stiut nici ei la timpul lor, ce cumpara, asta as putea sa accept....Dar cred, ca , in mare masura au stiut ce iti vand tie !!!!O masina care a luat-o pe span si care trebuie vanduta!!Nu te amagi cu prezentarea lor artistica !! Am intalnit de multe ori genul de persoane....Bun, ca tu ai fost si clientul de care era nevoie.. asta e alta treaba si ai si tu o tona de scuze pentru aceasta situatie.... ...am lamurit asta sa trecem la treaba....
                Motoare se gasesc in Germania, ai vazut cat costa, 3500-4000 de euro...Eu, te pot ajuta cu cumparatul si trimisul lui in Romania....dar prevad eu ca ajungi pe undeva pe la banii dati pe masina..
                Ai nevoie de ceva, ma gasesti aici,mesaj sau telefon...Pentru restul...exista Mastercard, vorba reclamei...
                Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                Comment


                • #83
                  Cred ca ne agitam degeaba , colegul a inteles pe
                  dos ....vanzarorii au fost oameni de buna credinta , dotati cu gazon taiat corespunzator ....noi am fost impotriva lui , pe la postul #80 a inceput sa simta simpatia colegilor .

                  Comment


                  • #84
                    Exact despre asta vorbeam....... eu vă mulțumesc pentru fiecare sfat care lam primit pentru fircare miștocăreală pentru compasiunea unora, ce a fost de vorbit sa vorbit vă doresc numa bine tuturor, sărbători fericite!
                    Când dispun de bani pt motor reparație mai vorbim.

                    Comment


                    • #85
                      Mda, doar că de la Miorița putem ajunge la Meșterul Manole.
                      Folosind argumentul referitor la omul simplu, sacrificiul personal este necesar pentru o construcție/reparație solidă.


                      Însă, copilașii moderni, pot interpreta ușor altfel legenda...., de exemplu cum că întotdeauna este de preferat sacrificiul altuia....că tu sa trăiești sentimentul firesc numit Mercedes.




                      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                      www.mbretrofit.ro

                      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                      Comment


                      • #86
                        Da, sa arunci pisica moarta e sport national.
                        pana la urma masinile la noi se vand cand te saturi sa mai bagi bani in ele.

                        ​​​​​​Rareori se vand de bune.

                        Ai incercat sa vezi cu cat o poti vinde defecta? Iei pe ea 3mii?
                        Nu de alta dar masina asta sigur are si alte probleme la rulajul ala.
                        Ce te faci daca dupa ce pui motoru si cutia, cheluind o groaza de bani, iti crapa convertoru?
                        Sau ac ul, ca telescoapele si elementele de suspensie sigur nu mai sunt ca noi.
                        Sa le faci pe toate s ar putea sa constati ca iesi la o suma fabuloasa.

                        Nu ar strica o cercetare de piata.
                        posibil sa nu am dreptate, dar mai cere si alte pareri pana sa te apuci sa o repari.

                        Comment


                        • #87
                          Nu m-aș apuca sa repar mașina aia. Are 700k toată nu numai motorul. Sunt șanse sa intri in probleme mult mai mari decât cele actuale.

                          Am înțeles ca nu poți merge pe calea instanței și dacă as fi in locul tau la fel as face, dar mergi la o reprezentanta și cere un istoric, apoi mai fa niște presiuni la vânzător, ceva amenințări ca-l chemi in instanța, ca-i faci plângere penală ... spune-i ca ai împrumutat banii, ca te uiți la mașina și plătești rate... vezi și tu cum îl iei si poate îți da măcar profitul lui înapoi, tot ziceai ca ti-a făcut o impresie buna. Nu se poate sa ramaneti prieteni așa.

                          Încerca sa vezi ce poți sa iei pe ea la dezmembrări.

                          Eu zic ca te ajunge mai ieftin sa iei alta mașina (verificată cum trebuie de data asta), decât sa te apuci de reparat. Pentru ca, după ce zici ca ai terminat, o sa pice altceva și tot așa...

                          Cu banii tu știi mai bine... te poți orienta și la altceva mai pe buget.

                          Curând am trecut pe la reprezentanta și un client cu o problema tot la un E class zicea, mai in gluma, mai in serios, ca dacă ai Mercedes, tre sa ai tot timpul un 3000 de euro puși deoparte.

                          Singurul caz in care as păstra mașina, ar fi dacă as repara-o la reprezentanta. Dar nu cred ca se poate pune in discuție.


                          Last edited by vladmarcu; 12-10-2020, 20:42 PM.

                          Comment


                          • #88
                            Salut comunitatea si empatizez cu colegul aflat la ananghie!
                            Dacă esti din Bucuresti, te pot ajuta cu un service bun, unde sunt 2-3 băieți artiști pe motoare. Fac si Mercedes si BMW si Volvo + restul lumii. Acolo am văzut pt prima data in viata mea cum doar ascultând un motor 3.0 diesel de BMW la relanti, au spus direct ce problema are si au avut dreptate 100%.
                            Personal, am refacut cap coada 2 motoare la ei si ambele lucrări au ieșit fără reproș, iar manopera a fost mult sub cat estimasem eu inițial. E service autorizat si ofera factura si garantie la manopera, însă nu știu daca iti ofera garantie pentru montaj si împerechere a unui motor sh. Cam greu de obținut asta. Poate doar sa cumperi motorul de unde spun ei, au si cativa furnizori de motoare sh in care au incredere ca le schimba daca sunt probleme cu ele.
                            Si eu consider că vânzătorul stia de problema si te-a ars fără scrupule. Ar fi indicat sa mai recuperezi o parte din suma, macar sa te ajuți cumva de banii ăia.
                            Momentan, caut un Mercedes pentru sufletul meu, însă sunt dispus să astept oricat si ma documentez cum pot si cat de bine pot. Asimilez rapid informatie si experiente de la colegi.
                            Eu am buget de W211 cat ai dat tu pe W212 si sper sa prind unul întreținut bine la banii ăștia. Nu ma deranjează km multi daca masina e in mintile ei.
                            E mare ajutor cu forumurile, pentru cine are răbdare să citească.
                            Sa auzim de bine!
                            Last edited by FBogdan; 01-16-2021, 01:49 AM.

                            Comment


                            • #89
                              Salutare!
                              In primul rand, imi pare rau pentru patania ta, facem parte din acceasi categorie de ”ghinionisti", insa tu ai avut mai mult decat mine..
                              Si eu sunt in aceeasi situatie, am luat o masina de protocol fara sa imi dau seama ce cumpar (norocul meu ca masina avea doar 100k km dati inapoi) deci masina in prezent are vreo 320k reali. E vorba tot despre W212 E200 OM651.
                              Masinile sunt bune..eu 4 ani nu am investit mare lucru in ea, dupa care.......a inceput.... calculator cutie 7g, senzor dpf, electroventilator, radiator ac, baterie filtru de ulei, pierderi pe la baie, toate in mai putin de 1an.
                              Ceea ce inseamna ca de la un anumit nr. de km (sau cicluri de viata) incep sa cada piese! Gandestete ca masina ta are dublul km cat are a mea, deci poti sa-i faci motorul si dupa sa cada alte piese de care depinde rulajul ei si sa nu o poti intretine si iarasi sa o tii pe dreapta.

                              In primul rand, trebuia sa verifici si tu in ce interval de preturi merg masinile astea (verific si eu de multe ori piata auto din RO), observ ca jongleaza intre 6500(cea mai ieftina) si sare de 12.000 cea mai scumpa. Si de acolo te intrebi, de ce ajunge la 12.000 euro? Pentru ca alea sunt masini care au km. reali si o intretinere corespunzatoare, si cele de la coada sunt masini cu bube.

                              In al doilea rand puteai sa te orientezi mai bine inspre un w211 intretinut corespunzator, poate mai ramaneai si cu ceva banuti

                              In al treailea si in ultimul rand eu iti recomand sa vinzi masina, sa vezi ce poti sa iei pe ea asa, fara motor, eventual sa mai mulgi ceva bani de pe vanzator cu amenintari legate de instanta si etc..
                              Poate intr-un final mai scoti macar 5.000 euro si iti cauti o masina la care acest buget sa fie intre medium si maxim ca pret de piata ( w203, w211 daca tot vrei Mercedes).

                              E foarte greu sa cumperi un motor SH si cum spun toti colegii sa fii sigur ca e si bun, te duce poate 2500 euro, 3000euro unul in mintile lui. Plus montaj si manopera ( cum spune si colegul cl600) - codare calculatoare cutie, abs si cine stie cate si mai cate prostii electronice care tin in primul rand de siguranta ta deci mai pune si aici 1000 euro , plus chestii minore pe care nu le luam in calcul mai pune si aici 1000euro (revizie dupa ce montezi motorul, suruburi, piese minore, o curea imbatranita, spray-uri de curatare, uleiuri, apa)....
                              Intr-un final poti ajunge cu reparatia la 80% din pretul pe care l-ai platit pe ea, deci aproape 11.000 euro, pentru o masina cu 700tk km e cam mult.

                              Stima!
                              Sper sa gasesti rezolvarea, sa iti faci curatenie in ganduri si sa alegi decizia cea mai buna pentru tine !





                              Să știi să lupți când vrei să ai.
                              Să nu regreți când pierzi sau dai

                              Comment


                              • #90
                                Nu prea ai cum sa treci de la W212 la W203. La un W211 bine bine dotat poate poate,dar la 203 nu te lasa nicicum psihicul

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF