Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cât ghinion să ai ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Motoarele sunt identice . OM651 a venit in 3 trepte de putere 136 / 170/ 204 Cp .Sunt variante E5 si E6
    Acest motor a echipat gama Sprinter , Ml , S class , C clas , E class , V class .

Daca era un motor cu probleme cu siguranta vuia
    toata lumea auto .

Cazurile expuse sunt masini cu istoric necunoscut , intretinere necorespunzatoare , sa nu generalizam acum
    si sa speriem actualii ( printre care sunt si eu ) si viitorii posibili proprietari .

Totusi MB are masini care duc peste 500k km fara reparatii cu mult peste concurenta existenta . Dovada ca E class este masina preferata pt taxi in foarte multe tari .

Comment

Taxiurile din Germania sunt cea mai buna reclama pro acest motor !!Mai mult de atat nu poti spune !!Dar, vorbim de intretinerea lui !!!Aici pica multe masini din Romanica !!De aceea motorul de Sprinter a ajuns la 840 tkm chiar daca a schimbat uleiul la 50 si 60000 de km !!Pentru ca restul intretinerii a fost ca la carte cu produse OEM !!!
      Cat priveste spanul din filtru, pentru colegul Sharky, da se urmareste de la schimb la schimb in filtrul de ulei !!Cand apare prima data se ia in calcul, iar la al doi-lea schimb daca el persista sau de obicei se inmulteste, se schimba uleiul si filtrul si apoi masina apare pe taraba la vanzare !!Nu la un pret mic ci la pretul pietii deoarece ea inca functioneaza !!Si uite asa , in drum spre casa....e proaste rau Mercedes-ele astea ! Stiu concret, un C si un E vandute in Romania pe acest principiu !!!
      De aceea eu spun si sustin: primul criteriu la cumpararea unei masini ar trebui sa fie istoricul ei !!Restul le mai reglezi apoi din paine.. Stima.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Hey eu nu vreau să sperii pe nimeni nici să vorbesc rău de Mercedes dacă citiți bine titlul este "cât ghinion să ai ?" Eu și până în momentul de față sunt convins că a fost pur și simplu ghinionul meu , pe mașină sa cerut 7000 euro a fost pe olx, am negocioato până la 6300 destul de greu au zis că sub 6500 nu o dau nici cum și am fost la casa oamenilor ( nu păreau să fii avut nevoie de bani ...până si ultimul firicel de iarbă era taiat la aceași marime în curte ) mi-a povestit toată istoria vieți lor mi-au spus de ce vând mașina și ori provin eu dintr-o zonă mai cu oameni de cuvânt și am eu prea mare încredere în oameni sau pur si simplu le acord prezumția de nevinovăție pentru a nu simții ură pt cineva, dar nici nu am curaj să bag mâna în foc pentru vânzători acum ce a fost a fost, nu mai vreau să îmi bat capul cu a fost țeapă sau nu doar mă consum degeaba,
        Întradevă am și eu cunoscuții care au acest model de mașină sau sprinter și asta a fost una dintre motive pt care lam luat ....860.000 km 780.000 pe Sprinter care cărau tone nu glumă deci pe un E class mă ține pe viață ( credeam eu) și oameni buni când vedeam un E class w212 pe strada parcă avea inima mea o bătaie în plus sincer vă spun foarte mult mi-am dorit modelul ăsta de mașină.
        Problema mea cea mai mare nu este că sa stricat mașina problema mea este că nu dispun de bani necesari să o repar acum, sunt un simplu salariat de aveam bani nu stateam să scriu pe forum :-)) am văzut și linkul cu motorul complet dar 3500 euro .... cam mult pentru mine, am cerut niște oferte de preț de la dezmembrări 2000-2500 euro în romănia motor fără anexe și asta va fii varianta finală voi cumpara un motor SH neaparat de la o firmă care îmi va putea oferi seria mașini de pe care provine motorul nu de alta dar mai am un (carvertical ) și care îmi oferă cea mai mare garenție ce credeți voi aleg varianta bună?
        Și acum cred că sunt cele mai frumoase mașinii! :-)

Comment

Atașez și niște poze
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 2 photos.

Comment

Se poate sa ne pui poze cu interiorul masinii la consola de clima si cu tapiteria ? Antena de pe plafon cum este ?
            Zici ca nu a fost taxi ?
            Last edited by b97dmt; 11-29-2020, 17:20 PM.

Comment

Nu am poze cu înteriorul ( când să le fac în cei 100 km cât a mers ?).....anunțul a fost șters acolo erau poze cu interiorul mașina, e la service că vă faceam poze acum , nu pot să fac enunțurii dacă a fost taxi sau nu, carvertical mi a spus că nu a fost taxi dar nu am nici-o încredere în aplicația aia poate a fost , interior arată foarte bine volanul consola dar și ele pot fi schimbate are o singura ruptură spatarul scaunului soferului de aproximativ 2-3 cm și ecranul din mijloc nu este spart e decolorat in partea de jos dar mi sa zis că e de la telefonul aruncat acolo ......și mașina provine din spania nu știu cât se folosesc acolo ca și taxiuri

Comment

Salutare....absolut toata lumea de aici cred ca plange pe umarul tau.. Nu cred ca iti cauta nimeni tie vre-o vina...doar incercam sa invatam cu totii cat mai mult din aceasta patanie.....Despre vanzatori, in cazul in care nu iti sunt rude lasa-i asa cum se vad..nu incerca sa-i mai speli... Ca ai avut ghinion...clar...dar hai sa vedem si adevaratele motive pentru care ai avut acest ghinion !!
                Uite doar, un singur exemplu despre masini,model, km si pret.....ca exemplu doar...

Ai mare grija sa nu apara pe Olx si sa te indragostesti si de ea...
                Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com

Comment

Da dacă apărea pe olx cu 250.000 -300.000 îmi dadea carvertical că nu are km dați înapoi cu siguranță asta o luam ca are culoare mai faină :-)
                  Nu spăl vânzători ......sunt străini
                  Și totuși simnt un pic de răutate din partea ta Cristi !

Comment

Chiar vă rog dacă nu vreții să dați o părere valoroasă un sfat bun, de miștourii nu am nevoie ..... și iți mulțmesc pentru exemplul dat ...nici macar negru sau crem nu e să zici că a fost taxi și din 2012 până azi masina aia cred că a mers non stop :-)

Comment

Te contrazici singur cu cel Carvertical...acum il crezi acuma nu... Are si ala parti bune, dar nu trebuie luat ca si Biblie..
                      Da, nu trebuie sa simiti tu ca o transmit eu destul de clar.. Am o mare rautate pentru cei care "vand" in Romania de buna credinta iar tu ramai cu caruta in drum...Daca te deranjeaza rautatea cu care am grija de tine si de buzunarul tau....atunci ma mut la Mures..

PS: Ok.....spor la reparat...eu ma retrag la depou....
                      Last edited by Cristi Nazarov; 11-29-2020, 17:55 PM.

Comment

Am răspuns ironic la gluma ta prin care ai zis să nu mă indrăgostesc de asta dacă apre pe olx, nu m-am contrazis! Eu te înțeleg dar eu nu sunt vânzător......în fine mulțumesc pt sfaturile tale și părerea ta ....

Comment

Te-am intrebat de interior deoarece masinile taxi , au niste semne specifice .
                          La cotiera au avut statie , antena de pe plafon a avut-o un pic altfel .
                          Presurile stil tavita , tapiteria artificiala cu scaun copil , plus in portbagaj un “ceva”.

Sa stii ca exista masini de “protocol” care fac curse de la aeroport / oras sunt taxi de aeroport doar , nu au culoare specifica si dotari de taxi. Dar ruleaza 2/3 soferi pe ele.

Imi pare rau sa iti spun dar pretul era “primul” semn de averizare pe care trebuia sa il iei in calcul. Culoarea iar era un semn .....te costa un 700-800 lei o verificare la reprezentanta .

Chiar imi pare rau pt patania ta.

E clar ca trebuie un motor sh , il dai pe asta jos si pui altul . Doar ca trebuie sa fii atent la ce cumperi de data asta.

Ps: poate CL600 ne ajuta cu seria postata de tine.
                          Daca nu incerc eu ceva .

Comment

Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                            Salutare....absolut toata lumea de aici cred ca plange pe umarul tau.. Nu cred ca iti cauta nimeni tie vre-o vina...doar incercam sa invatam cu totii cat mai mult din aceasta patanie.....Despre vanzatori, in cazul in care nu iti sunt rude lasa-i asa cum se vad..nu incerca sa-i mai speli... Ca ai avut ghinion...clar...dar hai sa vedem si adevaratele motive pentru care ai avut acest ghinion !!
                            Uite doar, un singur exemplu despre masini,model, km si pret.....ca exemplu doar...

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...d-21143e948dfe

Ai mare grija sa nu apara pe Olx si sa te indragostesti si de ea...
                            Si asta postata de tine are presuri de taxi .
                            Mai mult ca sigur ca a fost decolantzata.
                            Si mai zic unii ca “pica” om651 dintr-o data .

Comment

Auzi la el ...taxi.... Aia era sigur masina care ducea soferii de taxi la munca.. de la toate companiile din oras... marea majoritatea a taxiurilor , crem se vand la 400-500000 km maxim, putine au km aia...peste 700!!Da fie vorba intre noi, la cum arata interiorul....zboara lejer cu 220 000 de km si carte service boss, pe plaiurile dambovitene !

Comment

Ai luat o ieftin, dupa parerea mea. Unu bun nu se da la banii aia. Mai ales cu istoric demonstrabil.

Ciudata chestia cu spanul. Ma gandeam ca e o chestie care degenereaza rapid. Adica de il vezi o data, a doua oara nu mai ai la ce schimba uleiul.
                                Dar asa...e f nasol.

Acu legat de intretinere, sunt curios ce intelegi prin intretinere serioasa.
                                de ce au nevoie aceste masini pe langa un ulei si niste filtre?
                                Sunt ceva setari si misculatii care trebuie facute pe langa?
                                (Doar intreb).

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF