Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Primiti cu...Sprinterul ?!?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A schimbat și la noi MB bidonul, prețul a rămas la fel de mic.
    Attached Files
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • De curiozitate, are sau nu folie de protectie sau doar dopul de plastic??Asta daca se poate "dezvalui " aceasta informatie.. Pana la urma, nu dumneavoastra ambalati acest produs...Stima.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment


      • Eu sunt utilizator,...și înafara de sigiliul capacului nu am văzut folie sau altceva.

        La mine, uleiul vine prin rețeaua MB, din același mare depozit ( Oradea ) de unde se aprovizionează toate reprezentantele.

        Am comandat de'a lungul timpului și la butoi de 200L și la 5 și la 1L. Nu am sesizat niciodată diferențe sau ceva să mă facă să mă îndoiesc.
        Pe de altă parte, dacă scoatem din calcul 229.52 sau AMG, uleiurile normale 229.51 sau 229.5, sunt atât de ieftine încât trebuie sa fi f prost sa te bucuri pt câtva lei si sa renteze contrafacerea.
        Probabil asta a fost și logica lui MB, sa îl facă atât de ieftin încât să nu merite contrafacerea sau smenuiala la revizie.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


        www.mbretrofit.ro

        Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

        Comment


        • Inteleg acum cum sta treaba .. Insa tot mi se pare absurd,totusi nu cred ca o sa distrugi un motor daca faci 15 sau 20k in Romania, nu cred ca este asa rau, mai ales in cazul meu care depind numai de A1 si A2.. si drumuri europene..
          Să știi să lupți când vrei să ai.
          Să nu regreți când pierzi sau dai

          Comment


          • Originally posted by cl600 View Post
            Eu sunt utilizator,...și înafara de sigiliul capacului nu am vãzut folie sau altceva.
            Pai, tocmai de aici cred eu ca vine intervalul de revizie din Romania versus Europa, ca sa nu zic Germania !!Politica de pret ieftin o fi avand ea o explicatie, dar nu stam acum sa studiem economia internationala .Doar putem sa intelegem si sa-i aratam colegului Alin ca isi poate cumpara linistit o masina de "dincolo" chiar daca a facut schimburile de oloi la peste 20-30000 de km
            Eu, atat timp cat am vazut pe fierul meu ca e diferenta, o sa merg pe mana lor !Stima
            PS:Nu are legatura cu uleiurile dar legat de intrebarile timide ale autoritatilor si neicrederea oamenilor care nu au avut ocazia sa vada diferenta intre produsele vandute in Europa si cele din Romanica, sa-i mai dam colegului Alin un exemplu simplu din teren:
            -incepand din 2005 cand am fost plecat prima data in Germania si pana acum 2 ani cand am luat familia si "am uitat" sa ne mai intoarcem, imi faceam cumparaturile uzuale de acolo.Si dau un singur exemplu:servetelele de unica folosinta din bucatarie !Luati o rola de la un market de dincolo,rupeti un servetel,stergeti mainile de apa si lasati-l apoi la uscat.O sa aveti surpriza cand se usuca sa arate in proportie de 90 % la fel ca prima data!Eu spune-am in gluma ca daca nu ai pres la usa, poti rupe un servetel si il pot folosi 2-3 pesoane sa isi sterga pantofii ! Incercati asta si cu unul romanesc!!Nu mai vorbim de restul produselor, dero la care nu mai foloseti Lenor ptr ca miroase destul si fara,ulei de masline,etc....Sunt unii colegi printre noi care vaneaza pietele de weekend pentru a achizitiona astfel de produse pentru ca, "no,is altfel" Si uite asa intelegi ca de fapt sunt doua piete diferite,din care unii sigur au de castigat !!Ramane sa ne alegem singuri in ce parte ne situam, dar pentru asta avem nevoie de informatii !!
            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

            Comment


            • Interval de revizie mai mic recomandat in Romania se iau in calcul si ore de functionare intr un numar de km . De ex 10 mii km in Ro nu este acelasi lucru cu 10 mii km Germania ca ore de functionare ale motorului . Eu am "stricat" ulei bun in7-8 mii de km in traficul din Bucuresti .
              Honda.

              Comment


              • Obiectie..domn judecator !!!
                Tocmai la faza cu orele de functionare sunt campion si totusi uleiul din De a rezistat 50 000 de km! Masina face 6000 de km in fiecare saptamana,motorul se porneste la Galati si se opreste...in Belgia !!In 48 de ore sta 3-4 cand dorm,in rest niciodata,la peco sau chiar daca opresc 5-10 minute eu nu opresc motorul !!Deci are ore de functionare...mai mult decat prevede legea!! Acelas lucru il spuneam si eu ca e normal ca un motor care functioneza de nebun zile intregi sa strice uleiul mai repede, dar uite ca uleiul lor nu se strica !!
                In ianuarie am cautat o luna intreaga sa imi iau masina si am gasit 2 care aveau tot asa ultima revizie la 45 si 49 000, cu uleiul negru taciune in ele dar la ambele era peste nivelul de mijloc al jojei !!Stiu, o sa imi spui ca a completat vanzatorul cu o zi inainte uleiul , dar nu cred....
                Acum, fiecare schimba ce si cand crede de cuviinta, dar eu zic ca aia nu de prosti au intervalele service asa de mari !! Stima.
                Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                Comment


                • E chiar invers.
                  Tu mergi GL-BE, in alea 48 ore.
                  Altii in 48h adunate de condus poate nu fac nici macar un sfert din dinstana aia!
                  Ca sa nu zic ca aduna vreo 20-30 porniri de la rece, tu nici macar una nu oi ai de la rece, ca in 4 ore nu se raceste motoru chiar de tot.
                  Nu tu condens amestecat in ulei si altele.

                  De asta ce zici?

                  Comment


                  • De aceea avem la modelele astea mai noi assyst-ul,sa ne indice cat de cat momentul in care sa schimbam uleiul,cei care merg predominant pe exterior aduna mai multi km parcursi decat cei ce baga multa distributie si stationare pe oras,din ce am observat eu la mine,o ora de functionare este echivalentul la 100 km parcursi pe assyst,nici eu nu ating 10.000 km parcursi ca imi apare pe assyst ce distanta mai am de parcurs pana la schimb(7.000-6000 km).La drumuri lungi motorul cu tot cu zemurile din el nu sunt atat de solicitate ca pe oras,plecari,opriri,accelerari si depasiri atarna greu.

                    Comment


                    • Daca uleiul e bun si rezista, se pare ca alta piesa a iesit la pensie saptamana trecuta:alternatorul !!Desi era programata ca pe la 500000 de km sa schimb preventiv carbunii (la Steluta au picat pe la 560000) deoarece la acest model se pare ca doar acestia se uzeaza si nu releul de incarcare, doamna Blacky nu a mai asteptat si s-a autoinvitat in reprezentanta Mercedes din Aachen !!!Costul distractiei,alternator nou cu montaj,curatat calcul de erori si incarcat bateria (s-a aprins becul rosu in mers si a tinut curentul din baterie exact pana in curtea reprezentantei) a fost de doar....1230 de euro !Dar na, cine are masina intretinuta doar la reprezentanta cu piese de origine!!!Cand ma gandesc ca in tara ma costa 200 de lei toata distractia ma apuca plansu...
                      Urmeaza un curatat de Egr, ca am o eroare de la el de ceva timp, asta daca o sa mearga demontat si o sa avem ce curata, daca nu...altul nou...Trebuie facuta neaparat ca altfel o dam in Dpf-uri si alte prostii si nu e cazul...In rest kilometri...cam 80 000 (optzeci de mii) de cand am luat masina.. . Ne mai auzim....Stima.
                      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                      Comment


                      • Intrebare de roman: nu se putea repara vechiul alternator? Din cate stiu, se duc de regula carbunii sau puntea de diode ori, care nici la ei nu costa 1200 eur.

                        Comment


                        • Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                          doar....1230 de euro ... in tara ma costa 200 de lei toata distractia
                          No, aia da ...
                          Lord W126 500SE -> 2.5D
                          Lady W123 230C -> 240D
                          W124 -> 200D
                          W208 CLK200 -> 2.0

                          W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                          Comment


                          • Originally posted by grizzlee View Post
                            Intrebare de roman: nu se putea repara vechiul alternator? Din cate stiu, se duc de regula carbunii sau puntea de diode ori, care nici la ei nu costa 1200 eur.
                            Raspuns de neamt: la aceasta varianta de alternator singura piesa de schimb disponibila este....alternatorul !!
                            Asa vine si pe original si pe producator.Bun in Romanica exista varianta schimbat carbunii, pe care o face orice atelier electric, dar asa ceva nu ezicsta in Germanica !! Acum ca sa mi se para si mie mai dulce, se deduce Tva-ul din acea suma, se baga restul pe cheltuieli si se deduce la sfarsitul anului, plus ca, asa cum spuneam, avem masina....100% Mercedes Benz....Das Bester oder nichts !!! Suna bine ,nu??
                            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                            Comment


                            • No,cam asa arata amenda de la Aachen !! Asta ca sa nu zica lumea ca doar ne laudam...
                              Attached Files
                              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                              Comment


                              • Originally posted by Cristi Nazarov View Post
                                No,cam asa arata amenda de la Aachen !! Asta ca sa nu zica lumea ca doar ne laudam...


                                La pretul asta trebuia ca pe durata reparatiei sa stai la jackuzzi,cu icre negre si domnisoare blonde .......
                                Last edited by cruiser; 05-22-2018, 07:15 AM.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF