Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Primiti cu...Sprinterul ?!?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cristi Nazarov
  replied
  Rezolvat ieri și problema asistenta unghi mort...deși Epc-ul da 2 coduri de calculator compatibile, nu se potrivește decât codul aflat pe masina! Sh, piesa, 175 euro dar problema este ca se găsește foarte greu! Am găsit în UK...
  Operațiunea e plug&play, nu necesita codare ,nimic..Apoi, ptr a preveni o noua defecțiune, am demontat toate cele 4 calculatoare, le-am izolat bine, am izolat toate mufele și cablajul..asa ca, ar trebui sa nu mai fie probleme pe viitor..
  Apoi, compresorul de ac...trebuie schimbat!! Are joc circular în flansa și zornaie de nebun...posibil sa fie piulita din mijloc slaba, dar cei de la service au decis schimbare pe garanție...nu își bat capul cu strâns și verificat...așteptăm săptămâna viitoare și sper sa mai tina câteva mii de km...
  Attached Files

  Leave a comment:


 • Cristi Nazarov
  replied
  Sa revenim la Sprintere...
  La 533000 de km am mai schimbat o flansa elastica de la cardan, partea din fata la îmbinarea cu cutia...în ultima vreme se simțeau unele șocuri la schimbatul vitezelor..avea urme vizibile de îmbătrânire pe fiecare gaura...de reținut ca mai fusese schimbata la 200000 de km, deci ..de bună calitate!
  Aveam în plan și pompa de apa, pintre puținele piese ramase virgine pe masina..doar ca Sandu, mecanicul a zis pas...nici joc obișnuit de rulment sau alta urma de uzura nu prezintă asa ca rămâne pe masina!! Așteptăm 600 sa vedem ce spune..
  Am verificat di cărbunii pe alternator și prezintă o uzura de abia 25%...
  În schimb, la verificarea compresorului de clima am găsit și explicația zgomotului...fulia are un joc circular de aproape 1cm...posibil sa fie slaba și sa mai meargă piulita centrala stransa, dar mi-a zis sa merg la cei care au montat compresorul sa hotărască ei ce sa facă...vedem, săptămâna viitoare.. Spor, la treabă..

  Ps: codul de piesa ptr flanșa de la cardan.
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 1 photos.

  Leave a comment:


 • Cristi Nazarov
  replied
  Originally posted by haro View Post
  Hai, mai rezista, nu te da batut. Incepe sa imi placa.
  "Cel mai deștept, cedează! "
  ( proverb popular romanesc)

  Ps:ceva poze, cu mașinuțe, tractorase?? Auzi, da, nu prea ai avut jucării când ai fost mic....

  Leave a comment:


 • Sharky
  replied
  Originally posted by Sharky View Post
  De afli ce huruie sa imi spui si mie. Te rog.
  La subiect.

  Leave a comment:


 • haro
  replied
  Hai, mai rezista, nu te da batut. Incepe sa imi placa.

  Leave a comment:


 • Cristi Nazarov
  replied
  Încheiem subiectul asta acum??? Te rog!!! Ma dau bătut...gata!
  Mulțumesc.

  Leave a comment:


 • Sharky
  replied
  Scumpa e daca ii dai bani. Gen la s daca se duce o perna musai sa dai. Galeria poti sa o amani.
  daca poti amana niste probleme 3 4 ani eu zic ca e bine decat sa fugi imediat la service.

  S ul ala e de hobby nu e de daily. Daca il tine pe coleg e ok. Nu vad problema. Tot la fel stai pe scaun si la fel ai exoerienta ca unu corect la pret triplu. Apoi il dai preferabil in max 2 ani si poate scapi fara sa dai prea mult.
  Last edited by Sharky; 07-30-2022, 06:35 AM.

  Leave a comment:


 • Cristi Nazarov
  replied
  Cin te pune sa iei cazan? Si mai ales fara verificare? A, il gasesti la pret moca si te gandesti tu ca dai lovitura? Surpriza...o masina ieftina poate fi...foarte scumpa! Cand invatam asta?

  Leave a comment:


 • Sharky
  replied
  In România sigur. Acolo faci cumva sa dispara erorile.majoritatea traim in ro, unde lumea da jos dpf si tu cand iei cazanu te trezesti cu surpriza.
  nu cres ca vreunu da jos dpf asa la misto.

  Leave a comment:


 • Cristi Nazarov
  replied
  Gata nene....avem și Tuv și masina!!!
  Acum, colegu Sharky ia zi, cum păcălești tu ursul ca ai sau nu dpf pe masina? În una din pagini se vad clar rezultatele diagnozei de motor și al controlului de gaze...cum crezi tu ca nu-si dau seama ăștia ca nu ai dpf? În România poate, dar aici sigur nu ai cum!!

  În final, ma pot lauda ca am Mercedes, cu 528000 de km, în perfecta stare!!
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 3 photos.

  Leave a comment:


 • AlinMarius
  replied
  Nu spui tu sa-ti aduc eu egr-u din Polonia...?

  Mai adaugam si eu ceva la bagajul de cala..

  Leave a comment:


 • Sharky
  replied
  De afli ce huruie sa imi spui si mie. Te rog.
  ignor problema de cand am masina.
  Exact cum spui tu.
  La mine ac ul are 2 mufe, fulia si inca o mufa in corp.
  cand mufa din corp are comanda partiala huriie. Altfel xand e off sau full on tace.

  Leave a comment:


 • Cristi Nazarov
  replied
  Salutare...la 526000 schimbam al trei-lea Egr!! Mai frumos este, ca nu am găsit piesa noua!!! Doar piesa recondiționate cu piesa mea la schimb!! Și asta în Europa, UK, America !!!
  Trăim vremuri interesante! Am luat Borgwarner, fost Whaler, piesa recondiționate în Polonia!!
  Între timp pe la 500 000 km a picat și fulia de la compresorul de ac...fiind în drum, am schimbat-o în Bruxelles, compresor nou pe Nissens...Am întrebat și de varianta de a schimba doar fulia dar nu era nimeni amator de asa ceva..Compresor nou, baga aer normal, dar..face zgomot...după 10000 de km chiar a început sa se audă o huruiala! Dat jos cureaua și verificat, joc în fulie!! Cu ac cuplat merge ceas, cu ac decuplat în 2,3 secunde apare o huruiala ca de rulment..Dar de răcit, răcește! Urmează miercuri sa ajung înapoi sa vedem ce facem! Unii zic ca nu ar avea ulei suficient...deși a fost încărcat pe aparat....vedem!
  Maine, avem un examen de trecut...Tuv nou!! Unde dam noi examenul,? La reprezentanta Mercedes, din Günzburg!! Am primit oferta de la ei și e mai ieftin cu 15 euro fata de alte stații din oraș! Doar 135 euro...Acum, dacă nici ala nu mai e Tuv și asta Mercedes...nu știu ce sa mai zic! Revenim cu rezultatele!!
  Ps: aștept cu placere ziua când o sa vând mașină și o sa ma întrebe lumea despre ea! Nu prea curând, cred...
  Stima.
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 1 photos.

  Leave a comment:


 • Cristi Nazarov
  replied
  Întâlnire de gradul 3 între actuala și fosta!!
  Blacky, a devenit între timp un cuminte camper de vacanță, aflat acum în drum spre mare!!
  Attached Files

  Leave a comment:


 • Cristi Nazarov
  replied
  Gata, am rezolvat și cutia....se pare ca am baia de ulei de la cutie ruginita și ca la următorul schimb ar trebui inlocuita...mai sunt 120 tkm pana atunci..
  În rest, servire de 5 stele....plus spălat masina, plus factura trimisa acasă în 7 zile cu alte 14 termen de plata...sa tot colaborezi asa...Stima.
  Attached Files

  Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF