[QUOTE=Cristi Nazarov;434616]Multumesc de urari, dar nu ma incadrez in clubul celor cu multe kg
.De schimbul de ulei am scapat deoarece am primit masina cu ...o revizie de 1200 euro facuta in urma cu o luna !!
.Stiu si eu de schimbul de ulei la 60 000 de km, dar sa inteleg din factura ca uleiul de la cutie pe care il am eu acum e pentru interval de service de 120 000 km ???? Intreb asta si datorita faptului ca in cartea service,uleiul de motor este schimbat la un interval de 50 000 de km,doar in reprezentanta....Desi pare de neacceptat si greu de crezut pentru noi, ma gandesc ca or sti aia ce au de facut
Nu am avut pana acum vreun Mercedes de nou,din ce mai citisem si eu primul schimb la automata era la 120.00 iar apoi la interval de 60.000.Posibil sa fi gasit vrei ulei care sa reziste mai mult cine stie.
Legat de uleiul din motor si intervalul de schimb nu ma pronunt,depinde si ce zice Assyst-ul din bord,depinde si de cum s-a mers cu el.Din experienta mea de 2 ani pe om651 316 2015 nu am facut mai mult de 4luni/11.000 km de la schimb la schimb,regimul meu este de 6h/zi 100km adica distributie....Sunt curios si eu.

Nu am avut pana acum vreun Mercedes de nou,din ce mai citisem si eu primul schimb la automata era la 120.00 iar apoi la interval de 60.000.Posibil sa fi gasit vrei ulei care sa reziste mai mult cine stie.
Legat de uleiul din motor si intervalul de schimb nu ma pronunt,depinde si ce zice Assyst-ul din bord,depinde si de cum s-a mers cu el.Din experienta mea de 2 ani pe om651 316 2015 nu am facut mai mult de 4luni/11.000 km de la schimb la schimb,regimul meu este de 6h/zi 100km adica distributie....Sunt curios si eu.
Comment