Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by automaticul View Post
    Buna seara, bineinteles, nu este o regula cati km trebuie sa reziste un converter, banuiesc ca cel care a fost schimbat nu a fost nou , a fost SH , si ca masina a functionat mai mult pe C ( confort).
    Convertorul a fost nou cumparat si schimbat la mercedes. Cutia nu are c ci doar w/s si a mers pe S.

    Stii cumva cat are garantie o piesa de la mercedes?

    Eu cand a luat masina piesa era deja schimbata are in jur de un an si vreau sa vad daca mai are garantie?

    Am uitat sa precizez ca la inceput vreo 5 minute asa turometru are oscilati.

    Multumesc. O seara placuta tuturor.
    Last edited by Luxian; 03-07-2012, 00:49 AM. Reason: 3 mesaje consecutive, foarte puțin diferite. WTF!?!?!?
    Chiar si un ceas defect poate sa arate de doua ori pe zi ora exacta.

    Comment


    • Din experienta mea si conform celor spuse de reprezentanta garantia este 2 ani.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • Multumest foarte mult ,asa am sa fac,

        Comment


        • daca ajuta pe careva,aici o cutie 722.6 revizionata si montata costa 5000 euri la MB local....

          Comment


          • Buna ziua , Dl. Automatic as vrea sa va intreb cam la cat s-ar ridica manopera la o conversie din automata in manuala. Am un w210 e280 motor m104 automat 722.5 , vin wdb2100531a195400 , si as fi interesat de ce fel de cutie manuala s-ar potrivi . Ma gandeam ca ar merge orice cutie manuala care a fost echipata cu motorul m104 sau ar merge si de pe modele mai vechi gen w126 (260 , 280 , 300) sau w124 (260 , 280 , 300 , 320) . Va multumesc
            Last edited by tybbby; 03-08-2012, 14:40 PM.

            Comment


            • Originally posted by automaticul View Post
              Buna seara, problema a aparut inainte de schimbul de ulei , sau dupa ???, cauta in paginile din urma si vei gasi poze si detalii despre acest simptom , pretul unei reparatii este destul de mare , datorita faptului ca modelul de cutie este complexa la interior , necesita 12-14 ore de munca numai reparatia la banc, demontarea, montarea de pe masina alte 6-7 ore + reglajele aferente cablurilor si presiunilor.
              Mai este si varianta cutiei SH , dar si aici cum ai noroc, cutiile sunt vechi adica au km multi in spate , si inevitabil v-a apare aceeasi problema.
              inainte sa schimb uleiul a aparut,ce ma sfatuiesti sa fac

              Comment


              • Originally posted by bogdan32 View Post
                inainte sa schimb uleiul a aparut,ce ma sfatuiesti sa fac
                se potriveste alta cutie eu cred ca am 722.4 si nu gasesc toti le/au vandut

                Comment


                • Originally posted by tybbby View Post
                  Buna ziua , Dl. Automatic as vrea sa va intreb cam la cat s-ar ridica manopera la o conversie din automata in manuala. Am un w210 e280 motor m104 automat 722.5 , vin wdb2100531a195400 , si as fi interesat de ce fel de cutie manuala s-ar potrivi . Ma gandeam ca ar merge orice cutie manuala care a fost echipata cu motorul m104 sau ar merge si de pe modele mai vechi gen w126 (260 , 280 , 300) sau w124 (260 , 280 , 300 , 320) . Va multumesc
                  Buna seara, SINCER::: , nu cred ca pretul manoperei este cel care ar trebui sa te intereseze in primul rand,si am sa iti explic si de ce.
                  V-A trebui sa schimbi: volanta , ambreiaj, cutie, pedalier, timonerie , traversa de la cutie , cardan , diferential + planetare . OK, vei spune :: le gasesc la SH cu 3-400 de euro , cat mai poate fi manopera ???.
                  O astfel de lucrare, nu este atat de simpla , cum pare , probabil sunt destui cei care au facut astfel de modificari , DAR , cate merg cum ar trebui sa mearga???.
                  In cazul masinii tale raportul diferentialului este 1:3,27 pentru ca ai cutie automata cu 5 viteze, in cazul cutiei automate cu 4 viteze, raportul diferentialului este 1:3,07,
                  Pentru a pune o cutie manuala cu 5 viteze, pe o masina ca a ta , trebue sa pui un diferential cu raportul 1:3,92, si sa gasesti o masina cu seria de caroserie pana la seria WDB2100531A962231 SAU WDB2100531X027613 care sa aiba codul 809, de pe aceste masini poti lua cutia manuala pentru a o pune pe masina ta.
                  Seria de cutie manuala trebuie sa fie 717441, daca gasesti o astfel de cutie manuala o poti cumpara , DAR sa tii cont ca iti mai trebuie si diferentialul plus alte subansamble , pretul manoperei nu cred ca mai are importanta.
                  Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                  TEL 0722623721.

                  Comment


                  • Originally posted by bogdan32 View Post
                    se potriveste alta cutie eu cred ca am 722.4 si nu gasesc toti le/au vandut
                    Buna seara, scrie-mi seria de caroserie sa vedem ce model de cutie are masina.
                    Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                    TEL 0722623721.

                    Comment


                    • Multumesc pentru informatii , se pare ca din cate am inteles nu pot sa pun o manuala decat de pe o masina identica ca a mea adica acelasi model w210 , acelasi motor m104 , dar sa fie manuala deci sanse zero .Bun avand in vedere acestea ma gandesc ca ar fii mai elegant si mai simplu daca i-as inlocui cutia tot cu una automata aicea banuiesc ca as avea mai multe variante si anume orice 722.5 sau poate chiar si un 722.4 montat pe m104 nu stiu ce ziceti ?

                      Comment


                      • Originally posted by tybbby View Post
                        Multumesc pentru informatii , se pare ca din cate am inteles nu pot sa pun o manuala decat de pe o masina identica ca a mea adica acelasi model w210 , acelasi motor m104 , dar sa fie manuala deci sanse zero .Bun avand in vedere acestea ma gandesc ca ar fii mai elegant si mai simplu daca i-as inlocui cutia tot cu una automata aicea banuiesc ca as avea mai multe variante si anume orice 722.5 sau poate chiar si un 722.4 montat pe m104 nu stiu ce ziceti ?
                        Buna ziua, imi pare rau ca te dezamagesc, nu poti folosi 722.4 , pentru ca este o cutie hidraulica, 722.5 este o cutie electro-hidraulica, adica are calculator, verifica seria de cutie a masinii si cauta una cu aceeasi serie sau ceva apropiat de modelul tau de masina .
                        Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                        TEL 0722623721.

                        Comment


                        • Din fabrica a fost echipata cu 722.510 si acuma are 722.502 nu stiu de ce asa am luato, seria la cutie care este?

                          Comment


                          • Originally posted by tybbby View Post
                            Din fabrica a fost echipata cu 722.510 si acuma are 722.502 nu stiu de ce asa am luato, seria la cutie care este?
                            Buna seara, ba eu cred ca stii , ai uitat cand ti-am reglat tija de la timonerie si ti-am atras atentia ca nu vei reusi sa faci mare lucru cu acea cutie pentru ca nu este a masinii, si ca traversa cutiei este modificata la fel si cardanul ??pierderea de apa si ulei ai reusit sa le rezolvi??

                            Cred ca nu am confundat masina W 210 , albastru
                            Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                            TEL 0722623721.

                            Comment


                            • Da aceea este , de masina nu mam mai ocupat pentru ca mi-am luat alta tot automata , insa nu se compara cu mercedesul la comfort si de aceea vreau sa rezolv cumva problema asta la cutie. O seara buna

                              Comment


                              • Buna seara tuturor! Sper ca Dl Cristian ma poate ajuta si pe mine cu cateva dileme
                                Am o cutie 722.6 cu schimbul nefacut de vreo 100.000km~5 ani si pana ii fac schimbul de ulei(momentan nu sunt fonduri si masina e sub prelata in garaj-o folosesc doar la drumuri lungi pe extern) as dori:

                                1. Sa ii verific nivelul de ulei din cutie....De ce?-in momentul cand e rece sau am de urcat vreun deal lung si masina schimba in panta(downshifting), practic iese din viteza si se tureaza in gol pana o scot din D si o pun in N sau opresc si pornesc motorul din nou...Alta data o ajut din frana(reduc pana la 10km/h) accelerez din nou si pleaca impecabil... Nu detin joja originala mercedes...As dori sa stiu nivelul care ar trebui sa fie pe joja(minim cat cm de ulei in cutie si ce culoare)ca am alta joja dar cu alte gradatii si de asemenea ce aspect ar trebui sa aiba uleiul cand il testez pe degete(culoare miros).

                                2. Sa aflu de ce maneta schimbatorului se misca stanga dreapta("+"si "-") in pozitia D dar de schimbat treptele manual nu schimba....am pus o poza cu modelul de schimbator si locasul "-D+"

                                3. Sa imi spuneti daca este bine sa mut levierul din D in N (!!Si invers!!?)in mers in decelerare si/sau ajutata usor cu frana...restul miscarilor (P-R-D)stiu ca se fac cu rotile oprite-0 km/h.

                                Tin sa adaug sa precizez ca automata mea nu are vreo eroare schimba toate cele 5 trepte foarte bine la ce turatie doresc(atat la 1500rpm cat si pe rosu dar doar din pozitia pedalei nu manual) si marsarierul merge fara probleme odata ce se incalzeste....cu conditia sa nu fie panta/rampa...

                                Cu stima!
                                Attached Files
                                ....Imi place genu' de masină cu prezenţă scenică...dramatică...enigmatică...singuratică.... animalică...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF