Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozitul e aberant ... ce putem face?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu unul i-as pune la zid si i-as ciurui ca pe hotii de cai,asta-i furt pe fata ce fac ei cu noi.

Comment

• Tu cat timp crezi ca poate trai un om fara conturi bancare si fara nimic pe numele lui?
      Atata timp cat politicienii si smecherii din jurul lor pot nu vad de ce nu poate si un om de rand sa adopte stratagema asta ....

sa nu plateasca 20 de milioane de oameni taxele este o utopie.
      Tocmai ca suntem o natie de rahat si nu suntem uniti ... asta mi se pare o solutie ideala ..

Mie utopie mi se pare aia cu petitii si memorii la guvern ... chiar ma amuzam cand a fost vax potestul ala in Bucuresti acu ceva vreme, cum stau aia in guvern si beau whisky la racoare si rad de cateva mii de fraieri care lesina in caldura afara ...
      1991 R129 300SL-24
      1991 w124 300CE-24
      1993 w202 C280
      1978 w116 450SEL 6.9
      1987 w201 190E 2.0
      1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

• Tara condusa de jepcari si cretini care dau legi aberante si abuzive. Singura solutie: EMIGRAREA
        Mercedes Benz E190, anul de fabricatie 1998, 190.000 km parcursi, culoarea alba, tip caroserie berlina, capacitate cilindrica 2300 cc.

Comment

• Visati frumos in continuare atunci. Niciodata, nicaieri pe imensul asta pamant nu se vor putea aduna 20 de milioane de oameni sa nu plateasca impozitul. Poate ar fi bine sa mai si incetati cu natie de rahat, ca din natia asta fac si eu parte si chiar si tu. Tot sariti aici ca suntem o natie de rahat, dar in toamna l-ati votat pe Popeye pentru o galeata portocalie si o sacosa de plastic sau n-ati mers la vot pentru ca "n-ati avut cu cine vota".

Nu va platiti impozitele si veti zbura din case. Cea mai buna solutie este cea propusa de cineva mai sus: vinzi masina catre maicata si nu o mai declari la primarie si ceaules impozit. Daca stai mai aproape de bulgari sau ai pe cineva care se ocupa o bagi acolo si iarasi ai scapat. LE... sau EMIGRAREA

Comment

• Sunt de acord cu Ford_V6, ca suntem o natie slaba si dezbinata.

Cand s-au facut protestele impotriva reducerii pensiilor, a salariilor bugetarilor si marirea TVA-ului, s-au adunat vreo 20.000 de oameni (cred) , adica fix banana. O masa de oameni ridicol de mica raportat la totalul populatiei si usor de ignorat de catre guvernanti.

La spanioli in schimb, au iesit vreo 3 milioane de oameni in strada numai in Madrid, ceea ce nu prea se poate trece cu vederea. Dar cata vreme la noi majoritatea sindicatelor sunt corupte, si nici n-avem cojones sa facem scandal, stam si suportam sau emigram.

Eu stau si ma uit la masina, ca nu mi-am permis sa imi platesc rahatul ala de RCA.

Comment

• Originally posted by ttc View Post
              Sunt de acord cu Ford_V6, ca suntem o natie slaba si dezbinata.

Cand s-au facut protestele impotriva reducerii pensiilor, a salariilor bugetarilor si marirea TVA-ului, s-au adunat vreo 20.000 de oameni (cred) , adica fix banana. O masa de oameni ridicol de mica raportat la totalul populatiei si usor de ignorat de catre guvernanti.
              Te intreb ca fapt divers...tu ai iesit in strada??

Comment

• Nu, n-am iesit. Si nu ma laud cu asta. M-am auto-inclus in aceasta natie, n-am zis ca sunt mai breaz.

Daca eram in sistemul bugetar (m-am retras din invatamant in 2006) mai mult ca sigur ca ieseam. Asa, daca-i zic patronului ca vreau sa ma duc din Baia Mare in Bucuresti sa fac scandal si ca vreau liber 3 zile, asta e in stare sa ma intrebe daca nu cumva vreau sa-mi caut un alt loc de munca.

Comment

Nu, n-am iesit. Si nu ma laud cu asta. M-am auto-inclus in aceasta natie, n-am zis ca sunt mai breaz.

Daca eram in sistemul bugetar (m-am retras din invatamant in 2006) mai mult ca sigur ca ieseam. Asa, daca-i zic patronului ca vreau sa ma duc din Baia Mare in Bucuresti sa fac scandal si ca vreau liber 3 zile, asta e in stare sa ma intrebe daca nu cumva vreau sa-mi caut un alt loc de munca.
                  Adica la patronul tau ii convine impozitul mare la masini?? Lucra la guvern cumva, sau e chiar insusi "marele" Boc? ))))

Ontopic: A mai trecut o luna si tot nimic?!
                  ......pt mine e tot mai bine asa pt ca tot mai tare ma impulsioneaza sa plec din tzarania asta!
                  Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Nu, n-am iesit. Si nu ma laud cu asta. M-am auto-inclus in aceasta natie, n-am zis ca sunt mai breaz.

De acord cu tine si la mine e aceeasi situatie ,doar ca acei patroni ar trebuii sa aibe un pic de creier si sa iasa ei de buna voie cu angajatii in strada pentru ca asa cum noua oameni simpli nu ne e bine cred ca nici lor cu 25 % tva si alte taxe si impozite nu le e bine .Cum e sa platesti la un parc de sa zicem 10-15 utilitare de 2500cc impozitul ca firma dupa noile reglementari ?

Comment

Sunt de acord cu Ford_V6, ca suntem o natie slaba si dezbinata.

La spanioli in schimb, au iesit vreo 3 milioane de oameni in strada numai in Madrid, ceea ce nu prea se poate trece cu vederea. Dar cata vreme la noi majoritatea sindicatelor sunt corupte, si nici n-avem cojones sa facem scandal, stam si suportam sau emigram.

Eu stau si ma uit la masina, ca nu mi-am permis sa imi platesc rahatul ala de RCA.
                      Apropo, ce masina ai ca a ta e sub 2000 cmc? Dupa cum scrie la profil. Tu inca nu suferi asa tare ca altii cu 2.4 si mai sus

Comment

• O idee de compromis ar fi asta: Sa ai domiciliul intr-o comuna declarata zona defavorizata....am aflat asta dupa ce am platit impozitul la 525i, masina fiind inscrisa pe cineva dintr-o astfel de comuna, eu platindu-i acum cateva zile 460Ron pe anul acesta CU TOT CU PENALIZARI!!! pe motorul de 2497cc, pe care daca il inscriam pe mine(domiciliat in Cj-N) trebuia sa platesc pe anul acesta 690Ron FARA PENALIZARI.....deci am platit cu aprox 40% mai putin
                        Last edited by Luxian; 10-02-2010, 21:26 PM.
                        Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

• Nu mai are rost sa va intrebati ce puteti face ca sa fie mai bine in tara asta pentru ca nu puteti face chiar NIMIC. Atata vreme cat Nana Marie si Badea Ioane din Cucuietii de sub Munte vor crede ca tot ce debiteaza iubitul nostru guvern e citat din Sfanta Biblie, sigur nu se va schimba nimic, iar tara asta are din pacate multe "nane " si "badea".

Aici e dictatura sub numele de "democratie", iar daca s-ar gasi vreo doi "Che Guevara" sa incerce macar aglomerarea unei suficiente mase de oameni pt a isca o noua "revolutie" in doi timpi si trei miscari le-ar bate la usa SRI-ul (a se citi "securitatea"). Voi chiar credeti ca aia dorm sau nu se uita si ei pe internet sa vada cu se se ma ocupa "plebea"? Nu poti praji o ceapa degerata fara sa le puta alora.

Nu sufar de mania persecutiei sau a teoriei conspiratiilor, dar eu cred ca aici chiar nu se mai poate face nimic decat un singur lucru: GO WEST!!!, si asta pana se mai poate.
                          Nimeni din clasa politica nu doreste sa ne fie noua bine, pt ca un popor caruia i-e bine nu poate fi manipulat. Iar oameni buni si cu simtul dreptatii nu pot ajunge sa faca politica.
                          Concluzia? Acest thread nu-si mai are rostul din pacate.

Sa traiti BINE!!!
                          Last edited by dr_krl; 10-04-2010, 17:01 PM.

Comment

• Impozitul e aberant? Think twice http://www.dailybusiness.ro/stiri-au...arlament-50251

Comment

• In sfarsit apare ceva interesant...

Comment

• De cand dracu este Mercedes clasa C de 1600 cc? Cititi doar articolul... Vedeti dragi colegi,oameni din astia calculeaza impozitele,oameni care habar nu au de nimic.Punct.
                                W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF