Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozitul e aberant ... ce putem face?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ElCid View Post
    Totusi, cand infloreste iasomia?
    Off topic. Nu cred ca se mai gaseste in aceasta tara(s-o fi uscat).

S-a mai schimbat ceva ceva in privinta drumurilor, cel putin in zona noastra. Se fac dar foarte incet. Orsova- Timisoara este super acum, de la 5-6 ore(nu demult) la 2 ore si 30 minute(acum) se simte, dar a durat ceva ani. A mai ramas o portiune Orsova-Dr. Tr. Severin care, cred ca anul viitor va fi gata.

De impozite nu mai zic nimic, am renuntat la o masina numai datorita acestui impozit.
    Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

• Ai dreptate, unele drumuri s-au facut ca noi, dar problema e ca nu rezista si in 2-3 ani sunt iar pline de gropi. Stii de ce? Ptr. ca sunt facute de ,,clientii'' politici, cu zgarcenie la materiale si cu superficialitate, dar mult mai scumpe, ca manopera, fata de Germania, de ex. Cele mai bune afaceri sunt cele cu Statul. Iasomie importam de la Gaddafi, ca are prea multa!

Comment

• Originally posted by crstn_savu View Post
        Statul ne ofera si niste chestii pe care nu le platim gen: ni se trage apa pana in fata casei, ni se mai matura strazile, ni se uda strazile in zile caniculare, se mai inlocuiesc retele de apa/canalizare pentru care nu platim la sensul ca dupa ce e gata lucrarea nu vine sa-ti tranteasca factura in fata care credeti-ma nu e mica in cazul acestui gen de utilitati (cine s-a interesat cat costa 1 metru de apa/canalizare stie la ce ma refer). Mai putem vorbi apoi de salariile bugetarilor,iluminat public care iar tot din astfel de bani se platesc. Tocmai pentru toate acestea noi trebuie sa contribuim la bugetul de stat prin taxe/impozite/amenzi.

Deci nu merge asa ca am eu un teren de un hectar si ma autoproclam independent ca eu am terenul si nu mai imi trebuie nimic. Sa fim realisti si sa tinem cont ca toti beneficiem de pe urma unor servicii publice pe care nu le platim decat prin aceste taxe si impozite anuale, iar daca nu ai nimic norocul tau ca poti boscheta si beneficia de serviciile publice gratis.
        Da, numai ca daca vezi ce am zis eu mai sus si verifici, o sa vezi ca pt orice factura platesti PESTE 50% DIN CUANTUMUL ACESTEIA SE DUCE LA STAT(cel putin teoretic, ca se mai dau si nefiscalizabile :P)
        Pt trasul apei si canalizarii aceleia stai linistit ca am platit fiecare cu vf si indesat, de banii care s-au dat o puteau face din teava de inox de 12mm de groasa sa nu se mai rupa in veci, dar dupa cum se vede tot din ceva ce se sparge si corodeaza usor o fac, dar banii ca pt inoxul ala sunt platiti, stai linistit!

Si pana la urma urmei, ala cu fiatu sau polo de 1.1 nu tot atata cat cel cu 55AMG-ul beneficiaza macar teoretic??!!!! .....la urma urmei nu da destul pe piese si consumabile si la benzinarie cel din urma! Sau eventual impozitul sa fie ca si la imobiliare in functie de valoare si calculata anual, ca si asa au multi frecatori de menta pe la finante!!!
        Daca vroiau sa faca ecologie trebuiau sa sponsorizeze efectiv cumpararea unei masini euro5 sau electrica, astfel incat sa poti sa o iei la sfert de pret, sa fie cumva cum e in teorie cu panourile solare pt casa verde!
        Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

• Vreau sa ma duc zilele astea la rar ca mia expirat talonu si ma rog ce mai trebuie facut ca sa o pun pe numele meu. Chestia e ca 190'ul meu are motor de 3.0 diesel si ma rupe la asigurare si impozit. Tata are si el un w124 cu motor de 1.9 si ma gandeam sa fac un transplant doar pentru o zi cat sa fac raru si dupaia il pun la loc. Ce vreau sa stiu e daca e vreo problema ca apare la ei 2 vehicule cu acelasi motor. Nici nu stiu cum se procedeaza, poate ma ajutati voi...
          cand o sa faci milionul de km cu altceva decat om601, sa ma anunti!

Comment

• Originally posted by carmine View Post
            Daca te duci cateva pagini in urma ai sa vezi ca despre asta s-a discutat. In viitorul apropiat cand o sa fii oprit in trafic polistul va avea posibilitatea sa verifice pe langa I.T.P., asigurare, rogvineta etc si faptul ca masina este sau nu radiata de la financiar, urmand ca ala de-o conduce (daca e scoasa de la fisc) sa ia pe carca un mic dosarel ca merge cu masina radiata pe drumurile publice. Legea e destul de ambigua, dar se va modifica sigur.

In ceea ce priveste rogvineta :

In curand aceste cioace se vor sfarsi (radiere fiscal, ITP naspa etc).

http://www.clubmercedes.ro/impozitul...e-t171p23.html
            Abea astept sa patesc asa ceva pt a putea cere azil politic in alta tara mai ales nonmembra UE. CONFISCAREA ORICARUI BUN NU SE POATE FACE DECAT PRIN DECIZIE JUDECATOREASCA DEFINITIVA SI IREVOCABILA, SI NU PRIN UNA ADMINISTRATIVA!!! ...altfel e o incalcare a dreptului la proprietate, indiferent ca bunul respectiv e o rabla de oltcit ruginit si stricat sau un S nou noutz, CHIAR DACA LA AMBELE TRE SA DAI UN IMPOZIT DE 1000 DE ORI VALOAREA MAXIMA A BUNULUI RESPECTIV!
            Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

• Ninja tu chiar crezi ca Americanii te vor primi cu bratele deschise ca esti tu un roman simpatic si hartuit sexual de conducatorii patriei. Altii se chinuie saracii ani de-a randul sa-si ia viza si sa minta frumos in fata consulului si pe tine te vor primi asa usor. La fel de complicat este si pentru alte tari pentru ca daca ar fi usor ar cere lumea in masa azil politic.

Legat de confiscarea masinii nu vad sa scrie nimic in postul lui Carmine. Posibilitatea sa se ajunga acolo exista. Uitati cazul celui caruia i-a fost confiscat in Elvetie, Atentie! ELVETIA, SLS-ul pentru ca a depasit viteza legala pe autostrada cu vreo... 150km/h. Deci daca intr-o tara gen Elvetia se poate, nu se va putea face asa ceva in Romanica, tara tuturor posibilitatilor?

Stiam ca degeaba postez aici, una zic si alta se intelege. Putem tot sta si discuta pana ne creste barba pana la Pul...pa si tot nu ajungem la ceva palpabil. Am explicat clar intr-un post, intr-o paranteza ca tot ce scriam despre destinatia sumelor adunate la buget s-ar aplica "in principiu" intr-o tara civilizata si ca e normal sa se plateasca impozite. Acuma ca ei nu tin cont de conditiile din tara si ne impoziteaza ca intr-o zara unde venitul minim este de vreo 5-6 ori mai mare decat la noi sau ca banii aceia ii utilizeaza defectuos e partea a doua.

LE. Nu mai postez ca deja mi-a ajuns barba pana la buric si nu se gaseste o solutionare ok pentru problema impozitului.
              Last edited by crstn_savu; 03-01-2011, 20:27 PM.

Comment

Ninja tu chiar crezi ca Americanii te vor primi cu bratele deschise ca esti tu un roman simpatic si hartuit sexual de conducatorii patriei. Altii se chinuie saracii ani de-a randul sa-si ia viza si sa minta frumos in fata consulului si pe tine te vor primi asa usor. La fel de complicat este si pentru alte tari pentru ca daca ar fi usor ar cere lumea in masa azil politic.

Legat de confiscarea masinii nu vad sa scrie nimic in postul lui Carmine. Posibilitatea sa se ajunga acolo exista. Uitati cazul celui caruia i-a fost confiscat in Elvetie, Atentie! ELVETIA, SLS-ul pentru ca a depasit viteza legala pe autostrada cu vreo... 150km/h. Deci daca intr-o tara gen Elvetia se poate, nu se va putea face asa ceva in Romanica, tara tuturor posibilitatilor?

Stiam ca degeaba postez aici, una zic si alta se intelege. Putem tot sta si discuta pana ne creste barba pana la Pul...pa si tot nu ajungem la ceva palpabil. Am explicat clar intr-un post, intr-o paranteza ca tot ce scriam despre destinatia sumelor adunate la buget s-ar aplica "in principiu" intr-o tara civilizata si ca e normal sa se plateasca impozite. Acuma ca ei nu tin cont de conditiile din tara si ne impoziteaza ca intr-o zara unde venitul minim este de vreo 5-6 ori mai mare decat la noi sau ca banii aceia ii utilizeaza defectuos e partea a doua.

LE. Nu mai postez ca deja mi-a ajuns barba pana la buric si nu se gaseste o solutionare ok pentru problema impozitului.
                S-a vazut in postul asta calitatea rumanului care nu-si vede barna din ochi dar vede treaba altuia, si care-si merita soarta de sclav al altora mai jmekeri.... cu astfel de cuvinte spuse mai sus se vede clar ca si tu iti meriti aceasta soarta, asa ca plateste cu bucurie impozitul "fara numar" din partea mea daca vrei(defapt si din partea mea) si mai ales cu convingerea ca statul iti da inapoi muuulte servicii sociale printre care mai ales "autostraji" care strica si G-ul si mai ales 'uniune ieuropeana'(prescurtatea)

Ce zic eu si ce intelegi tu: Treaba cu SLS-ul confiscat in Elvetia s-a intamplat fix dupa cum am zis eu ca se poate, si anume prin HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA SI IREVOCABILA, si mi se pare si mie o decizie justa, autostrada chiar nu e pista de testat bolizi la +250kmph, pt asa ceva exista unele portiuni de Autobahn daca chiar fantezia erotica a bogatasului era sa mearca cu 300 pe un drum public. Deci daca nu pricepi o treaba nu insista ca mai rau faci, sincer!

Nici tu nu ai inteles bine....o pun pe seama bug-ului general de scris pe forum, si eu am zis ca sa se plateasca impozit chiar cred ca cel mai mult de-aici dar intr-un cuantumuum logic, si anume in conformitate cu valoarea bunului, fara o discriminare prea mare, si anume pt un Maybach nou sa platesti intr-adevar vo 50mil pe an, dar pe o cobra 300D, hai sa fim seriosi, ca si la cat polueaza fata chiar de un 1.4 pe gaz, nu tre sa fie o diferenta mai mare de 3-4 ori a sumei! Deci daca la logan platesti cam 1 mil, nu mi se pare corect ca la o cobra de jumate valoarea acestuia sa platesti indiferent de motorizare mai mult de 5 mil/an!!!
                Impozitul din instrument de strans bani la buget a devenit instrument de manipulare!!!

Comment

• Scuza-ma colega dar vorbesti de avioane in continuare. Nu detii o masina si vorbesti de AMG-uri si G-uri si cum vei cere azil politic cand ti se va confisca masina. Pana una alta sunt in situatia ca trebuie sa platesc un impozit peste cat merita jegu asta de stat si analizand clar situatia nu am ce sa fac efectiv. Bani sa platesc avocatii in procese impotriva statului nu am, iar sa alerg naked prin fata parlamentului ca is prea mari impozitele nu am de gand.

La frectiile astea de proteste aranjate in spatele portilor inchise de sefi de sindicate cu ceafa lata si buzunaru gros nu am sa particip ca rezultatul este egal cu 0.

In solutii cu caracter provizoriu gen Bulgaria, vandut de pe mama pe tata, schimbat motor si pus inapoi asta mai mare fara reomologare si alte avioane care prezinta o doza de risc iar nu am sa investesc pentru ca eu nu merg pana la coltul strazii cu masina sa imi iau paine ci 80% parcurg in afara localitatilor si deci sunt foarte predispus la controale si decat sa investesc impozitu pe 2-3 ani pentru ceva riscant mai bine stau cuminte si cand nu-mi voi mai permite LUXUL de a avea o masina o voi vinde si imi voi cumpara o japoneza.

Una peste alta apreciez usoarele trimiteri gen: nu mai insista ca mai rau faci/iti meriti soarta. Iti multumesc foarte frumos ca ma faci prost indirect. O zi buna sa ai si continua sa vorbesti despre avioane, AMG-uri, G-uri... eu ma retrag.

Comment

• Originally posted by geolgau View Post
                    Vreau sa ma duc zilele astea la rar ca mia expirat talonu si ma rog ce mai trebuie facut ca sa o pun pe numele meu. Chestia e ca 190'ul meu are motor de 3.0 diesel si ma rupe la asigurare si impozit. Tata are si el un w124 cu motor de 1.9 si ma gandeam sa fac un transplant doar pentru o zi cat sa fac raru si dupaia il pun la loc. Ce vreau sa stiu e daca e vreo problema ca apare la ei 2 vehicule cu acelasi motor. Nici nu stiu cum se procedeaza, poate ma ajutati voi...
                    Daca vei avea motorul omologat pe 190 ul tau ai sa poti merge.Dar omologarea tot de la RAR se ia , si asta odata cu un brat de acte.In concluzie , daca zici ca trebuie sa mergi zilele astea , cam greu de rezolvat .

Comment

• Ok, nu are rost sa ne jignim reciproc, ca nu rezolvam nimic si la urma urmei suntem majoritatea in situatia de a platii ceva Statului ( unii mai mult, altii mai putin ) si nu suntem dusmani, caci ptr. toti inamicul principal e Statul. Deci cautam solutii ptr. a contracara actiunile Statului impotriva buzunarului nostru. Solutiile realiste cred ca sunt: masini cu motoare cat mai mici ( nasol ), inmatricularea in alte tari ( ceva riscuri asumate ), inmatricularea pe o ruda sau cunostinta care are reducere sau scutire la impozit ( pensionari, veterani, fostii deportati, persoane cu handicap), dar sa te poti baza pe acea persoana, sa nu-ti faca surprize ( eventual incheiati un act intre voi ). Cam astea ar fi solutiile pe care le cunosc, restul gen ,,nu platesc, sau o radiez'' nu sunt chestii serioase si oricum vor fi cat de curand ,,cernute'' de politie. E adevarat ca uneori mai ,,visam'' si ne apuca revolta, dar realitatea e una si teoria e alta, deci ori strangem din dinti si platim, ori emigram, ca de revolutie pas, in tara asta lasa.

Comment

Scuza-ma colega dar vorbesti de avioane in continuare. Nu detii o masina si vorbesti de AMG-uri si G-uri si cum vei cere azil politic cand ti se va confisca masina. Pana una alta sunt in situatia ca trebuie sa platesc un impozit peste cat merita jegu asta de stat si analizand clar situatia nu am ce sa fac efectiv. Bani sa platesc avocatii in procese impotriva statului nu am, iar sa alerg naked prin fata parlamentului ca is prea mari impozitele nu am de gand.

La frectiile astea de proteste aranjate in spatele portilor inchise de sefi de sindicate cu ceafa lata si buzunaru gros nu am sa particip ca rezultatul este egal cu 0.

In solutii cu caracter provizoriu gen Bulgaria, vandut de pe mama pe tata, schimbat motor si pus inapoi asta mai mare fara reomologare si alte avioane care prezinta o doza de risc iar nu am sa investesc pentru ca eu nu merg pana la coltul strazii cu masina sa imi iau paine ci 80% parcurg in afara localitatilor si deci sunt foarte predispus la controale si decat sa investesc impozitu pe 2-3 ani pentru ceva riscant mai bine stau cuminte si cand nu-mi voi mai permite LUXUL de a avea o masina o voi vinde si imi voi cumpara o japoneza.

Una peste alta apreciez usoarele trimiteri gen: nu mai insista ca mai rau faci/iti meriti soarta. Iti multumesc foarte frumos ca ma faci prost indirect. O zi buna sa ai si continua sa vorbesti despre avioane, AMG-uri, G-uri... eu ma retrag.
                        Acuma tu te inflamezi ca ai de platit 800Ron pe an....sub 200E, si nu se inflameaza altii pt 500E/an si uite ca si pe mine ma afecteaza chestiile astea, ca am vrut acum 2 zile sa imi iau W124 E300 pe gaz la 700E, dar n-a vrut proprietarul sa imi lase numerele, si in plus era si cam crapacit, dar si asa il luam daca imi lasa numerele, si sa il treaca numai sa-l radieze de la finante de pe el...
                        Acuma scuza-ma, dar din fericire cam am avut dreptate, nu te-am facut deloc prost, doar te consider putin pripit si neatent la unele aspecte, asa cum ne vrea statul ca toti sa fim, si anume cam ignoranti, sa ne pacaleasca

Originally posted by ElCid View Post
                        Solutiile realiste cred ca sunt: masini cu motoare cat mai mici ( nasol ), inmatricularea in alte tari ( ceva riscuri asumate ), inmatricularea pe o ruda sau cunostinta care are reducere sau scutire la impozit ( pensionari, veterani, fostii deportati, persoane cu handicap), dar sa te poti baza pe acea persoana, sa nu-ti faca surprize ( eventual incheiati un act intre voi ). Cam astea ar fi solutiile pe care le cunosc, restul gen ,,nu platesc, sau o radiez'' nu sunt chestii serioase si oricum vor fi cat de curand ,,cernute'' de politie. E adevarat ca uneori mai ,,visam'' si ne apuca revolta, dar realitatea e una si teoria e alta, deci ori strangem din dinti si platim, ori emigram, ca de revolutie pas, in tara asta lasa.
                        Masini cu motoare cat de mici in acte e ok, la unele marci merge si va merge mult si bine, atata timp cat nu se exagereaza(sa ai in acte 1.6 si defapt tu sa ai 3.5 V8 nu prea merge, dar cu 2.0 in acte si 3.0 defapt la acelasi nr de cilindrii la unele motoare garantez eu ca merge )
                        O revolta controlata ar fi de preferat, gen Grecia, dar sa nu degenereze in revolutie, ca atunci retraim perioada de tranzitie 91-99 care a fost cam groaznica...asa ca mai bine tot e cu emigrarea :P
                        Last edited by Carmine; 03-02-2011, 21:44 PM.

Comment

• Originally posted by NinjaV12 View Post
                          S-a vazut in postul asta calitatea rumanului care nu-si vede barna din ochi dar vede treaba altuia, si care-si merita soarta de sclav al altora mai jmekeri.... cu astfel de cuvinte spuse mai sus se vede clar ca si tu iti meriti aceasta soarta, asa ca plateste cu bucurie impozitul "fara numar" din partea mea daca vrei(defapt si din partea mea) si mai ales cu convingerea ca statul iti da inapoi muuulte servicii sociale printre care mai ales "autostraji" care strica si G-ul si mai ales 'uniune ieuropeana'(prescurtatea)
                          Am sa va rog sa reveniti ON TOPIC si sa aveti grija la limbajul folosit. Multumesc.

Deci:

Originally posted by ElCid View Post
                          Ok, nu are rost sa ne jignim reciproc.
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• Impozitul e aberant...ce putem face?

O idee ar fi sa renuntati la motoarele mari daca nu vreti sa platiti atat de multi bani statului.

Nu-mi spuneti ca nu se poate, unii au inceput deja sa faca asta, va dau exemplu unei persoane cu BMW X6 3.0 d care a ales sa il schimbe pe un BMW X3 2.0 d. Din cauza impozitelor. Nu ca nu avea de unde plati, dar din principiu.

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2010/10/01bmwx32011fd.jpg http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2010/10/27bmwx32011fd.jpg am schimbat x6 3.0d cu un x3 2.0dA, aproape identic cu cel din foto - are alte jante si alt trim. l-am adus de la pitesti de la motor ag, iar am obtinut ...

Sa nu intelegeti ca va invit sa va cumparati un BMW X3 2.0 d, dar ideea de downsizing ramane valabila pentru orice buzunar.

Comment

• Vor sa ne vada pe toti asa:

Comment

• Am mers cu Aixam d-asta de 15kw(21cai) si nu e asa de rau....pt a ajunge cu chiu cu vai, dar la un consum de sub 3litrii de motorina/100km, deci cost pt combustibil de max 15Ron/100km ce-i drept, dar la cat de unsafe sunt chiar mergand toata lumea sub vit maxima in oras si cat de slaba dinamica au, de tre sa ramai tot pe banda 1 si nu poti intra in depasiri sau sa intrii usor intr-un trafic aglomerat daca vrei sa intrii de pe o strada adiacenta.
                                Amainte am vazut la tv inca o data, ca in tara asta tziganizata ca sa te descurci tre sa te conformezi si sa te fofilezi deci sa faci ca si aia cu palate cu turnulete, care "nu plateste shafule inpozit, ca de unde sa plateste daca nu are de unde, mancati-as!" .....da bani de 'meleu' 400Cdi au fost.....(d-aia nu mai au ca au dat toti banii pe ML-u :P )

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF