Aro a fost incadrat la jeep, iar cei de carau cartofi si ceapa in piete cu ele au fost nevoiti sa renunte la masini. Taxa de lux la Aro. Sunt curios cat e la un motor de 2800 cum am eu, asa, just for fun.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Impozitul e aberant ... ce putem face?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
-
Originally posted by andrei_preoteasa View PostCum sa zica de un Aro ca are o valoare de 9000 de Euro? Ala din primul exemplu. Si ala din al doilea exemplu are o valoare de doar 750 de E?!? ' the fuck is this?
Dotari standard : sistem anti-furt , inchidere centralizata , servo-directie , aer conditionat , radio-casetofon.
Si avea ca optionale , preturi fara TVA :
faruri ceata : 63 euro
trapa plafon : 98 euro
jante aliaj : 1969 euro
Pret total cu TVA si "full opsan" : 20754 euro .
Deci cei cu Aro ar trebuii jupuiti pentru ca circula cu masini de lux .Last edited by w124researcher; 10-13-2010, 20:31 PM.Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Inscrierea masini pe numelei unui veteran de razboi sau a unei vaduve de veteran de razboi va scapa de impozit. Atentie - au dreptul acesta doar pentru o singura masina. Bunica mea (vaduva de veteran ) a visat toata viata sa aiba un Mercedes, asa ca i-am indeplinit visul... are acum o frumusete de W202 C280...
Comment
-
Originally posted by ronyn View Postfratilor va invat eu ce sa faceti imatriculatile la BULGARI asa le dam o lectie la guvernanti si asa scapti de impozit la bulgari este 12 euro pe an impozitBruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.
W126 280SE
W123 280CE
W126 500SEC
W220 500L
'Mercedes Benz...The Best or Nothing'
Comment
-
Originally posted by mer_se280 View PostNu o sa mearga treaba cu Bulgari foarte mult timp. Ieri am auzit la stire ca Bulgaria vrea sa introduca o taxa pe poluare pentru autovehicule care 'emigreaza' din alte tari. Taxa respectiva va fi introdusa doar din anul 2012. Ramane de vazut.
Dar toate acestea tot un raspund la intreabrea de baza a topicului: "Ce putem face?"
Se pare ca ne conduc strainii, ca dovada ultima "greseala" a guvernantilor de a vota o lege in Parlamentul Romaniei din "neatentie". A sarit FMI-ul ca ars cand a auzit ca se vrea reduceerea TVA la alimente la 5% si neimpozitarea pensiilor sub 2000 RON. Deci daca nici macar parlamentarii nu pot face ce vor, fie chiar si din ratiuni populiste cum au vrut, oare ce sa mai spunem noi, plebea?
Comment
-
Inmatriculati masinile la vecini.Timp de inmatriclare echivalent cu orice stat UE, exceptie facand RO.Verificare stare tehnica si autenticitate, idem.
La gogoasa mea platesc la bulgari aceiasi bani ca ii platesc in romania anual daca as avea inmatriculata aici.Dar ma retine faptul ca trebuie sa arunc nejustificat niste bani so inscriu la noi, si documentandu-ma pe siteul ARR cum decurge procedura de verificare a masinii, si asistand la verificarea unui Renault Espace din '02 am ajuns la concluzia ca le duci masina buna si pleci cu ea de acolo varza.
Am ramas stupefiat cand am vazut in ce hal trag de Espace, nu mai avea mult si facea spagatu.Pur si simplu topaia masina pe stand.
Asa ca am ramas cu numerele vecinilor, unde de curand am fost sa imi fac revizia, care mi sa spus ca nu este posibila daca nu se poate plati impozitul.Verificand masina inca era in baza de date la impozit, asa ca totul a decurs normal, si actele sunt autentice.Ompozitul lam platit prin transfer bancar.
Spor la inscris masinile la vecini.
Prefer sa am rabla de mercedes la bulgari si restul sa aiba cozonacul de Logan in RO.In caz de doamne fereste, ceva neprevazut, am sa dau interviu in presa ca: "masinile straine de import din UE sunt mai sigure decat fiarele fabricate in romania"Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html
Comment
-
"Prefer sa am rabla de mercedes la bulgari si restul sa aiba cozonacul de Logan in RO.In caz de doamne fereste, ceva neprevazut, am sa dau interviu in presa ca: "masinile straine de import din UE sunt mai sigure decat fiarele fabricate in romania"
Corect, sunt perfect de acord!Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995
Comment
-
Ieri mai mult ca niciodata mi-am dorit sa nu ma fi nascut in Romania.
Am vazut in parcarea de la Real un W109 impecabil. Stralucea cromul pe el in lumina lampilor de iluminat public mai ceva ca Nagasaki la explozie. Atunci m-am gandit cat de rahat e treaba p-aci ca eu cu doua locuri de munca de tot rahatu' nu as reusi sa strang banii pt asa o masina nici in 200 ani, iar un "baiat destept" de face afaceri cu statul si-l cumpara intr-o zi, si asta fara ca probabil sa-i placa masina cu adevarat.
Comment
-
ce-a mai ok solutie e sa o radiezi si o inmatriculezi cand e retromobil , pana atunci pui nr de inmatriculare RETROMOBIL - mai e solutia sa nu iti mai achiti impozitul. Iti tii mercedesul la tara , sau macar motorul original , pui unul de 1.5-1.6 ceva mic.... pana una alta. Ori o inmatriculezi intr-un paradis fiscal pe ofirma offshore :PSMS / Call (preferably after) - 0754555444 sau 0740957736
Comment
-
Salut tuturor,
am citit cu atentie si eu toate postarile de pe aici,si ma intreb si eu ,poate au facut-o si altii ,cum este posibil ca rèprezentantii poporului, dragii nostri conducatori indiferent de culoarea lor politica,sa fie atit de ipocriti????Dupa gandirea lor,trebuiesc pedepsiti toti cei care au masini cu motoare de peste2000cc.Va spun ca aceasta mana de oameni adica noi,posesorii de "bolizi"cu motoare de peste 2000cc nu va putea sa faca nimic never.Suntem prea putini si mult nesemnificativ de uniti.La noi a fost si va fi para siempre "sa moara capra vecinului"iar aservitii de guvernanti exploateaza la maxim acest fapt.Noi cu "masinile de lux"probabil ca platim la fel de mult cat toti posesorii de logan si alte marci dar care nu pot fi introduse in categoria masinilor de lux ca de, nu au peste 2000cc.Ex.Audi A4 full option piele bej,etc.motor tsi1800cc turbo nu stiu cati cai dart mult peste 150.....nu este masina de lux.Aro 2800cc DA.
Suntem complet fara aparare.Avem doua solutiiri vindem ce avem,si asa renuntam la ceva ce pentru unii a fost un vis,un ideal pentru ca am crezut sincer ca la momentul achizitionarii cei mai multi dintre noi ,sh.,am fost convinsi ca putem,chiar daca si atunci disproportia dintre noi si alti platitori de impozit era suficient de mare(spun asta gandind ca nu toti posesorii de Mercedes sunt bancheri sau patroni)ORI PLATIM !Si asa se rezolva totul.
Si cand te gandesti ca i-am votat pe comunistii astia de la putere....De am crezut ca ei nu sunt comunisti.M-am inselat amarnic.
Comment
Comment