Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozitul e aberant ... ce putem face?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by adidc View Post
    ...de cand s-a deschis autostrada TM-Arad nu stiu daca am mers la Arad de 5 ori pe ea.
    Prefer pe National...
    Pai de la Giarmata pana in centrul Timisoarei faci mai mult decat de la Arad la Giarmata... si mai ai si un drum frumos de strabatut...

    Din pacate aceasta portiune de autostrada a fost un compromis politic, au incercat sa impace si capra si varza si lupul, si a iesit autostrada Arad-(Timisoara) Giarmata!
    W123 280E Blue Green Metallic

    W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 500SE Lapis Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

    W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

    Comment


    • Oricum, atat timp cat se va percepe taxa pe autostrazi, omul de rand le va ocoli cu siguranta si mai bine ramane cu un ban in buzunar!
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

      W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

      'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

      Comment


      • Mai mult sau mai putin, treaba e relativa, deoarece risti ori sa ocolesti mai mult si pierzi la carburant, ori sa-ti strici masina si aloci castigul pentru piese. In orice caz, la cum arata A1 si A2 dupa zapada din decembrie ... e totuna sa circuli pe aratura.
        LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

        Comment


        • Noi vorbeam de un caz concret Timisoara-Arad. Nu zic ca nu s-ar putea rezolva si la noi dar mai trebuie dat drumul la niste km de autostrada. Da-i un google earth daca vrei sa vezi cum e situatia aici.
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • Situatia e tipic romaneasca. Bucati de autostrada terminate care nu se leaga de nimic altele in lucru si restul nici macar nu sunt incepute ca sa nu mentionam situatiile cele mai triste cand sunt abandonate...
            W123 280E Blue Green Metallic

            W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 500SE Lapis Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

            W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

            Comment


            • Buna ziua ! .

              Ne miram cumva ca taxele si impozitele sunt mari ? .



              Unii cu furatu si altii cu decontu .

              Si cand te gandesti ca timp de zece ani niste prosti i-au votat pe hoti la greu .
              Si nu este funny .

              Ps : chioru a avut sansa sa fie suspendat de doua ori in timpul mandatului , dar majoritatea cetatenilor romani ( da'dreapta ) nu a vrut .

              Stima ! .

              Comment


              • Baiul cel mai mare stiti care este, ca, uite c tupeu au mai nou, si anume sa ne ceara la astia pn in 35 ani chipurile ca avem ceva datorie sa aparam tzara )))
                Pai frate, eu zic la c nedreptatit sunt macar eu, zic FOARTE BINE, chiar le-o dau la altii pe mana ca sigur mai rau de-atat cu greu ar putea face.
                Daca vor sa ma cica inroleze, atunci sa imi asigure traiul bun al generalilor si coloneilor c au frecat menta practic tot timpul, sa ma scuteasca TOTAL de impozite si sa am acces gratuit la toata gama de servicii medicale, in plus o renta viagera de minim 500E pe luna echivalent...si atunci poate imi risc viata, desi nici asa nu merita!
                Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                Comment


                • Nu o sa inroleze nimeni pe nimeni...oricum imi place ca nu ai fost off-topic ci chiar si in contextul inrolarii ai vorbit despre impozite ) .
                  E220 cdi W210, 2001

                  E320 W210, 1997
                  C180 W202, 1994
                  W123 200D, 1978 cu inima de W124


                  Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                  Comment


                  • Buna seara ! .
                    Pentru ca lumea sa nu mai fie atenta la ce se intampla zilele acestea cu cei care au furat din gros cat au fost la putere , se arunca pe piata informatii false :

                    Ministerul Apărării Naționale a infirmat existența vreunui proces de mobilizare a rezerviștilor și de recrutare a tinerilor pe teritoriul României, după ce în presă au apărut mai multe informații pe marginea...


                    "Impozitul este aberant .... ce putem face ? " .

                    Pai , eu zic sa cascam ochii cat sarmaua , sa deschidem urechile mari cat usa de la bloc si sa gandim cu mintea noastra cand avem stampila de vot in mana .

                    Stima ! .

                    Comment


                    • impozit Hybrid S400

                      Am cumparat in 2012 un S400 (2009-45.000 km) hybrid datorita:
                      -poluari mediului
                      -taxa mediu =0
                      -impozit redus (10% din valoarea impozit motor clasic)

                      La incercarea de a o inscrie in circulatie am constatat ca totul este o mare minciuna in Statul mioritic :
                      -impozitul redus nu este aplicat la sectiile fiscale ale primariilor sub pretextul ca reducerile au fost reglementate NUMAI prin ordonante de urgenta anuale, deci pt 3.500 cmc sunt bun de plata iar notiunea de hybrid e numai o poveste.

                      Cei care au promovat ideea de a impozita mai mult masinile de capacitate, dupa opinia mea sunt niste imbecili care nu au ce cauta in Administratie; la un calcul atent este f clar ca din accizarea /impozitarea benzinei s-ar fi obtinut impozite mult mai mari, (consumul unui autoturism de mare litraj in anumite circumstante este de 3-4 ori mai mare decit la auto sub 2000 cmc); dar stiti proverbul ce e in mina nu e pe strada, avem 4 ani de mandat si ne trebuie banii IMEDIAT.

                      Diferentele de impozitare intre clasele sub 2000 cmc si peste 3000 cmc sunt nesimtit de mari.

                      CONCLUZIE : Am inscris masina in Bulgaria ! iar impozitul/asigurarea/ITP-ul il dau altei tari care nu isi bate joc de oameni, statul Roman ne constringe sa procedam asa.
                      In alta ordine de idei chiar nu as fi obiectat prea tare la impozitare, dar cind observ ca banii mei intra in buzunare de politicieni corupti chiar nu imi convine.

                      Ce se poate face ?
                      Cred ca singura solutie ar fi o greva fiscala generalizata adica trebuiesc loviti la bani (ca asta e dezideratul lor); cu iesitul in strada nu se va face mare lucru , Ciini latra ursul merge.....

                      Comment


                      • Originally posted by SLVM View Post

                        Cei care au promovat ideea de a impozita mai mult masinile de capacitate, dupa opinia mea sunt niste imbecili .......
                        Buna seara ! .
                        Ati auzit cumva de unu Radu Berceanu , ex pdl , actual pnl , fost ministru al transporturilor , cel care a lansat sintagma "Sa geama astia cu Q7" ? .
                        Stima ! .
                        Last edited by nstoe; 12-18-2015, 17:06 PM.

                        Comment


                        • Originally posted by adidc View Post
                          Nu o sa inroleze nimeni pe nimeni...oricum imi place ca nu ai fost off-topic ci chiar si in contextul inrolarii ai vorbit despre impozite ) .
                          Mdaaa, ms fain! ))
                          Eu nu le mai dau impozite de cv vreme si uite raman cu cv bani fara sa lucrez si sa le platesc si pt asta alte impozite, si daca imi mai iau masina o sa fie pe alta tzara decat ro sau bg si o sa fie d teren garantat, mai de teren ca foresterul de-acuma ))
                          Si mai ON: Daca ne strangeam precum oierii si palmuiam pe kktii de boc, berceanu si baselu la timpul potrivit si doleantele noastre cu impozitul se rezolvau, trebuie doar staruit, ca doar nu asa faceti si in alte activitati cand ceva nu iese?!
                          Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                          Comment


                          • Originally posted by nstoe View Post
                            Buna seara ! .
                            Pentru ca lumea sa nu mai fie atenta la ce se intampla zilele acestea cu cei care au furat din gros cat au fost la putere , se arunca pe piata informatii false :

                            Ministerul Apărării Naționale a infirmat existența vreunui proces de mobilizare a rezerviștilor și de recrutare a tinerilor pe teritoriul României, după ce în presă au apărut mai multe informații pe marginea...


                            "Impozitul este aberant .... ce putem face ? " .

                            Pai , eu zic sa cascam ochii cat sarmaua , sa deschidem urechile mari cat usa de la bloc si sa gandim cu mintea noastra cand avem stampila de vot in mana .

                            Stima ! .
                            Dutie bre cu votu tau ca te faci de ras...stii cum zicea M Twain acum 200ani si e valabil si azi? "Daca puteam schimba ceva cu adevarat cu votul nostru nu ne mai lasau sa votam" asa ca solutia e doar cea de mai sus scrisa de mine pe care sper ca nu o va sterge vreun securist spariet! :P
                            Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                            Comment


                            • off topic .

                              Originally posted by NinjaV12 View Post
                              Dutie bre cu votu tau ca te faci de ras...
                              Se poate dom'le sa vorbesti asa , tocmai acu' cand "sase case" a promulgat legea votului prin corespondenta ? . Nu se face , zau asa . Ala de care zici 'mneata , de acum 200 de ani , era un securist acoperit .

                              Apropo de iesitul in strada , ca oierii .

                              Mai acu ceva timp , iesira unii sa cera schimbarea .
                              Uite ca s-a rezolvat , ieri :

                              VALENTIN MIRCEA, fost consilier si avocat al lui Basescu, devine sef al corpului de control al Guvernului Ciolos.Timp de 4 ani a fost vicepresedinte al Consiliului Concurentei undes-a remarcat printr-o initiativa...


                              Stima ! .

                              Comment


                              • Originally posted by nstoe View Post
                                off topic .



                                Se poate dom'le sa vorbesti asa , tocmai acu' cand "sase case" a promulgat legea votului prin corespondenta ? . Nu se face , zau asa . Ala de care zici 'mneata , de acum 200 de ani , era un securist acoperit .

                                Apropo de iesitul in strada , ca oierii .

                                Mai acu ceva timp , iesira unii sa cera schimbarea .
                                Uite ca s-a rezolvat , ieri :

                                VALENTIN MIRCEA, fost consilier si avocat al lui Basescu, devine sef al corpului de control al Guvernului Ciolos.Timp de 4 ani a fost vicepresedinte al Consiliului Concurentei undes-a remarcat printr-o initiativa...


                                Stima ! .
                                Se vede k esti amator, la fel precum 99% din populatia tzarii asteia, dar daca vrei ceva bine facut, atunci IL FACI PANA LA CAPAT!!! Nu-s buni nici astia pe ei, si jos, si sa se ajunga si la sa si-o capete umpic macar cativa din ei sa intre frica, de ec purcica aia imputita de "2 lei" trebuia macar scuipata in fatza de cativa lucratori pe minimul pe economie!!!
                                Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF