Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozitul e aberant ... ce putem face?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Atunci termin facultatea.
    " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
    Regulament forum.

    Comment


    • Originally posted by crstn_savu View Post
      Bine... in cazul acela de fapt vorbim de hobbyuri. Cine isi doreste o astfel de masina nici nu-si mai pune probleme de impozite si taxe ca o urca pe platforma si la revedere.

      Problema mare este pt noi muritorii de rand care avem o masinutza mai veche cu motor mai mare de 2000 cmc.

      Cu Ungaria cam complicat... eu nu as avea dorinta expresa sa o trec pe altcineva si sa tot fiu oprit de politisti si sa explic de 10000 de ori de ce masina care o conduc e pe un anume Lotzi din Hajduszoboslo.
      Marca asta te face sa devii un astfel de om ......ce mi-ar place si mie un W116 450SEL sau un G-klasse W460

      Aia-i, ca hotii de conduc vor ca, muritorii de rand sa isi ieie masini cu motoare tzirc de sub 1.4 sa mearga tot timpul sub 50kmph si sa te faca si sa te zgarcesti la consum de 4.5 in loc de 5 ca idee, faza e ca, daca esti pasionat de o marca, ar trebui sa ne facem asociatii non-profit care sunt scutite de unele impozite, si daca nu ma insel si de cel auto mai ales pe acest specific.

      Faza cu opritu de catre cap-de-creta este ca o data oprit oricum tre sa dai la explicatii de-ti vinew sa-i spargi capu, chiar daca ai nr de Ro sau de Hu sau de It sau USA!!! Eu am avut masina cu nr de spania si nu m-a oprit nimeni in 5000km facuti cu ea anul asta pe tot locul.
      Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

      Comment


      • Chestia cu neplata impozitelor se rezuma simplu: nu platesti, te pot executa silit, sau te lasa in pace pana ai nevoie de vreun act de la primarie si atunci ori platesti la zi plus restante, ori nu vezi actul. Eu zic ca incercand sa evitam sau sa schimbam mici chestii pe ici pe colo, nu se rezolva nimic. Incet, incet se vor strange suruburile ( vezi inmatricularile in Bulgaria ) si nu vor mai fi ,,portite'' de scapare. Asa cum pestele se impute de la cap si schimbarile trebuie facute incepand de sus. Deci o schimbare in bine nu poate venii decat cu o conducere civilizata si democrata in adevaratul sens.

        Comment


        • Am inteles de la un proprietar de w210 220cdi care are casa in mediul rural ca impozitul il plateste acum ca in minincipiu cu alte cuvinte fie ca stai "la tara" sau "la oras" la auto se plateste acelasi impozit singura diferenta e acum la locuinta...deocamdata.
          Stie cineva mai multe detalii ?
          O seara buna.
          Stefan

          Comment


          • Originally posted by dog View Post
            Am inteles de la un proprietar de w210 220cdi care are casa in mediul rural ca impozitul il plateste acum ca in minincipiu cu alte cuvinte fie ca stai "la tara" sau "la oras" la auto se plateste acelasi impozit singura diferenta e acum la locuinta...deocamdata.
            Stie cineva mai multe detalii ?
            O seara buna.
            Salutam!
            Nu avea nici o treaba impozitul auto cu statul la sat sau la oras(municipiu). Singura diferenta este la acea reducere, ce se aplica daca se achita impozitul pana la 31martie, 5-10%, in functie de ce stabileau in consiliu local. Capacitate cilindrica si atat(eventual autoutilitara). La impozitul pe locuinta este cu totul altceva.
            Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

            Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

            Comment


            • Sau daca locuesti la sat in zona defavorizata , atunci esti scutit 50%

              Comment


              • Mai e o chestie, dar nu stiu sigur: consiliul local poate sa hotarasca valoarea taxelor, adica, daca cumva esti prieten cu consilierii, ei pot sa voteze intr-o sedinta de consiliu, ca tu care ai o masina de 5600 cm3 sa platesti doar 300 de lei pe an impozitul...sau oricare alta suma, dar sigur nu se va intampla in orasele mari...Poate in orasele mici unde sunt 1, 2 insi mai "nebuni".

                Comment


                • @radu cartianu: Consiliul local, poate să majoreze / micșoreze tarifele la impozit în limita a 10% sau 30% - nu mai știu sigur. Nu cred că poată să te scutească de impozit sau să modifice impozitul per persoană, ar fi prea simplu.

                  Dacă ai dreptate cred că mă gândesc serios să-mi iau motor 3.2, că am domiciliu în buletin la sat și mai cunosc oameni pe acolo )
                  ...

                  Comment


                  • Se pare ca la anul primariile au sa "umble" pe la impozite si le vor putea marii cu pana la 50%... Sa vedeti distractie de acum incolo...
                    W123 280E Blue Green Metallic

                    W126 280SE Champagne Metallic
                    W126 280SE Black Blue Metallic
                    W126 500SE Lapis Blue Metallic
                    W126 500SE Midnight Dark Blue

                    W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                    Comment


                    • Originally posted by dan500se View Post
                      Se pare ca la anul primariile au sa "umble" pe la impozite si le vor putea marii cu pana la 50%... Sa vedeti distractie de acum incolo...
                      Deci tot la vb mea se va ajunge ca nu mai tre sa ai masina inmatriculata in rromania!!!! Mai demult spuneam cah la cele cu numere straine si kinki, acuma spun la astea cu numere de Ro.....se stie ca fitza maxima in Bulgaria e sa ai masina cu motor minim de 3000 cu numere de RO =))))
                      Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                      Comment


                      • Originally posted by NinjaV12 View Post
                        Deci tot la vb mea se va ajunge...
                        Nu vroiam sa zic: v-am spus eu ca se "umbla" la impozite? S-a umblat! Sunt curios care Primarie micsoreaza impozitele actuale (au dreptul...teoretic).
                        W123 280E Blue Green Metallic

                        W126 280SE Champagne Metallic
                        W126 280SE Black Blue Metallic
                        W126 500SE Lapis Blue Metallic
                        W126 500SE Midnight Dark Blue

                        W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                        Comment


                        • NO, pan la urma cum ramane....facem o petitie pentru impozite mult mai mici, maxim 2000ron (pt cele mai uriase motoare 7-8L) ?? daca stie cineva unde putemm face un demers zic sa incepem. " Vorba multa saracia omului! " Si asa ca astia de la putere nu mai stiu ce sa faca, daca ar scadea impozitu macar cum era in 2004, vor mai avea o sansa la alegeri )

                          Comment


                          • N-are rost, ecuatia e simpla, guvernu' nost ia bani de la tari din UE pt vouchere de mediu, pt ca raportat la nr populatiei si suprafata ne raman in plus. Astfel ca sa pastreze acest avantaj scump(acele vouchere costa MILIARDE de E) pe ei nu ii intereseaza decat sa fie cat mai putine masini inmatriculate la noi, cat mai putine fabrici poluante inscrise in tzara asta, chit ca sunt inscrise pe alta si polueaza tot aici si masinile si firmele, pt ca pe ei ii intereseaza numai banii aia multi care se pare ca sunt mult mai multi decat daca am calcula toate masinile si firmele inscrise in BG platind chiar dublu decat platesc acolo! Oricum asta inseamna ca si legile lor sunt imbecile(pt mine nimic nou sub soare, nu ma mira) pt ca un raci de 1.2 va polua tot cat altu de 2.5 sau 3.5 intr-un an de ex.
                            Asta e, rumanu intotdeauna a fost specialist in a face bani din stat degeaba :P
                            Singurul lucru ce s-ar putea face ar fi introducerea inmatricularii temporale, care sa poata fi si de o zi precum e in Italia!
                            Last edited by NinjaV12; 02-21-2012, 12:04 PM.
                            Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                            Comment


                            • Eu zic ca, daca nu sar toti in capul Guvernului in privinta asta...tot asa se va merge! e foarte interessnt impozitu asta pe masina, se mai plateste undeva asa ceva? normal ar fi ca asigurarea sa fie mai scumpa... cui sa-i zici treaba asta...vorbim toti cu gardu'.....ca rabinii cum se roaga la zidu' plangerii.
                              La naiba cu toate tampeniile ipocrite din tara asta dezordonata

                              Comment


                              • Foarte corect, putem sa vorbim aici intre noi pe tema asta mult si bine, ca pe domnii guvernanti nici in cot nui doare.
                                Pretutindeni unde se discuta despre stat si taxe, se pune intrebarea cu ce ne ajuta pe noi statul? ca imediat o sa platim impozit si pe aerul pe care il inhalam.
                                Nu mai vorbesc de oameni prosti cand le aud "hehe iar se scumpesc carburantii, ce bine ca nu am masina", dar ei nu au habar probabil ca cu scumpirea carburantilor atrage dupa el si scumpirea alimentelor si altor servicii.
                                Asta e un popor care isi merita soarta.
                                Mai grav am citit undeva zilele astea, ca vor sa majoreze impozitele pentru cei care detin mai multe autovehicule, adica o sa plateasca mai mult.
                                Foarte tare tot asa inainte.
                                Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                                Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF