Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

GPL auto, tipuri de instalatii si eficienta lor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salutare.
    Ma chinui de ceva timp sa postez, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
    Am un W203 kompressor automat motor 1,8-163cai, pe care am pus la Vernesti(recomand) o instalatie Brc plug&drive. Am oscilat mult timp intre Tomasseto (am o Skoda care are 80k pe gaz si merge excelent) si Brc, pana la urma am ales Brc pt ca montatorul imi inspira incredere. Masina are 5000 km facuti pe gaz exclusiv, consum extraurban de 10,5 cu aerul pornit aproape tot timpul dar cu viteza mai mica de 110. Sincer nu cred ca e vreo diferenta intre gaz si benzina, sau daca este eu nu o percep. O sa revin cu impresii dupa 10 k facuti pe gaz.

    Comment


    • Originally posted by LOPY View Post
      Salutare, am un CLK200 din 1999, 1998cc, 100kw si are montata o instalatie de gpl BRC FLY INJECTION(a fost montata in 1999 in Italia). De ceva vreme am probleme la mersul pe gpl: nu se tureaza, merge in 3 , moare motorul la relanti, dardaie din toate incheieturile ( probabil de la mersul in 3 cilindri), detonari ale gazelor nearse... etc. Stie cineva unde se poate face o diagnoza la asa model de instalatie? In urma celor descrise de mine, puteti sa-mi dati un sfat in privinta mentinerii instalatiei. Se mai merita reparata instalatia sau ar trebui inlocuita cu alta model mai nou. Si daca ar trebui inlocuita ce marca si tip de instalatie se preteaza cel mai bine pentru modelul acesta de motor: 111945?
      Va multumesc anticipat.
      ai probleme cu aprinderea(fise, bujii, bobina)

      Comment


      • Noroc, am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra cu gasirea unui atelier unde pot diagnostica problema instalatiei mele GPL (Mai multe detali la pagina 3) daca se poate undeva prin vestul Romaniei. (GPL'u merge foarte bine uneori si pentru perioade foarte mari dar are momente cand nu vrea sa mearga nici cateva ore.)

        Multumesc.

        Comment


        • Am citit cateva posturi ale colegilor mei, dar din nefericire am citit mai mult certuri si discutii nepoliticoase. Sunt pe cale sa achizitionez un W203. In mare parte sunt convins ca vreau C220, dar citind ultimele articole mass-media privitoare la reglementari ale preturilor la combustibil, aflu ca UE face presiuni asupra romaniei si a altor tari sa mareasca pretul motorinei deoarece este un factor de poluare ridicat. Fapt care m--a determinat sa iau in calcul si o motorizare pe benzina + GPL. Printre detinatorii de MB W203 este cineva care foloseste masina cu instalatie de GPL sa imi dea cateva informatii?
          Last edited by cutaresku; 01-18-2014, 20:44 PM.
          LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

          Comment


          • Salut!Eu am w203 c180 si tocmai ce mi-am instalat gpl.Am deja 200km si merge impecabil.Consumul e in jur de 10% mixt,dar se merita.Daca aveti intrebari va raspund cu placere.

            Comment


            • Va salut.
              Intrebare de control: miros de gaz cand deschizi capacul de la borcanul de apa a instalatiei de racire este semn ca membranele vaporizatorului sunt crapate( cel putin eu asa cred)?
              Plus dimineata ``inghetarea`` rampei de injectoare si mersul in suturi tot din cauza vaporizatorului se produc ca nu mai reuseste sa lucreze normal?
              Cred ca ar trebui sa comand un kit de reparatie( membranele si toate cele) si sa vad cum se comporta dupa.

              Comment


              • Sigur asta este . Eu am schimbat asa ceva. Mare atentie la demontare ,fa poze ca sa stii cum sa le pui exact la loc.

                Comment


                • Intentionez sa-mi iau o instatie GPL, SH, pentru W210-le meu. Are o motorizare de 1998 cm. fara compresor, 4 cilindrii. Exceptand butelia ca are garantie, de ce trebuie sa tin cont.
                  Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                  Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                  Onorez comenzi si in Bucuresti
                  Tel. 0736375626 Marian

                  Comment


                  • Originally posted by Titel View Post
                    Sigur asta este . Eu am schimbat asa ceva. Mare atentie la demontare ,fa poze ca sa stii cum sa le pui exact la loc.
                    Salut.
                    Ieri au venit garniturile pentru vaporizator care m-au costat 80 de lei, iar joi le schimb impreuna cu un vecin( atunci avem un pic timp liber). O sa revin cu rezultatul operatiunii.
                    Cat priveste demontatul si atentia..aici ai mare dreptate, dar sper sa o scoatem la capat.

                    Originally posted by nora-marian View Post
                    Intentionez sa-mi iau o instatie GPL, SH, pentru W210-le meu. Are o motorizare de 1998 cm. fara compresor, 4 cilindrii. Exceptand butelia ca are garantie, de ce trebuie sa tin cont.
                    Daca vrei sa pui gaz pe ea nu fa compromisuri si pune o instalatie noua, pentru cateva sute de lei care zici ca le economisesti pe moment o sa pierzi mult mai mult dupa. Plus ca in situatia cu secondul o sa mergi un pic pe`` naspa``, deci apare inca un risc pe langa fiabilitate, siguranta si altele.
                    Last edited by mariusbmm; 10-07-2014, 21:56 PM.

                    Comment


                    • Originally posted by nora-marian View Post
                      ...de ce trebuie sa tin cont.
                      In general trebuie tinut cont de un principiu simplu: "ca masina sa mearga bine pe gpl trebuie sa functioneze perfect pe benzina" .
                      Deci asigura-te ca ai totul pus la punct la aprindere pe benzina: bobine, fise, bujii si asa cum se spunea cel mai bine e cu instalatie noua.
                      E220 cdi W210, 2001

                      E320 W210, 1997
                      C180 W202, 1994
                      W123 200D, 1978 cu inima de W124


                      Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                      Comment


                      • Te opreste ARR-ul si iti ia talonul daca nu-i omologata instalatia ,sau vreun militian printre blocuri.Cat dai pe instalatia sh ?Eu am gasit noua cu 2300 ron.

                        Comment


                        • Am mai montat o instalatie SH la batrana mea Dacie, la omologare mi-a cerut sa fac dovada instalari de cineva autorizat si o copie a carti de identitate a masini pe care a fost instalata. Am gasit pe net instalatii la preturi maxime de 1500 ron, una noua este minim 3000 ron. Vroiam sa stiu ce varori trebuie sa aiba calculatorul si supapele, caracteristici minime si maxime. Despre functionarea motorului, pot spune ca este fara probleme (injectie si aprindere). Am ceva probleme dar pe alte repere.
                          Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                          Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                          Onorez comenzi si in Bucuresti
                          Tel. 0736375626 Marian

                          Comment


                          • Alte avantaje la instalatia noua ar fi garantia si setup-ul initial gratuit. Din cate stiu eu baietii regleaza instalatia te lasa sa faci "o tura" (circuli o zi doua) dupa care revi cu impresii si mai ajusteaza setarile daca e nevoie.
                            BRC-urile din cate stiu eu sunt cele mai ieftine in exploatare: filtre si ce-o mai fi.
                            Mi se pare putin mare suma de 3100. Pana in 2500 cu tot cu montaj si rezervor toroidal (in locul rotii de rezerva) care e mai scump, am gasit eu dar in TM.
                            E220 cdi W210, 2001

                            E320 W210, 1997
                            C180 W202, 1994
                            W123 200D, 1978 cu inima de W124


                            Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                            Comment


                            • In Bucuresti, sub 3000 ron nu am gasit. Este adevarat ca ai garantie, dar din momentul in care un service de acest gen face montaj cu piesele clientului, trebuie sa faca si setarile respective, poate inlocui un furtun, conducta, cablu. Exista si o garantie de montaj dar nu exista garantia subansamblelor (calculator, supape, electrovalve, senzori). Montajul unei instalatii si reglajul ei nu depaseste 500 de ron.
                              Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                              Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                              Onorez comenzi si in Bucuresti
                              Tel. 0736375626 Marian

                              Comment


                              • E clar ca oricum ai face iesi mai ieftin pe second. Pe ce varianta de instalatie te-ai orientat?
                                Bafta.
                                E220 cdi W210, 2001

                                E320 W210, 1997
                                C180 W202, 1994
                                W123 200D, 1978 cu inima de W124


                                Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF