Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce ziceti de asta ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce ziceti de asta ?

    Salutare.As vrea sa-mi cumpar un W 211 si nu ma pot hotari intre E 220 si E 270.Ma intereseaza diferenta de zgomot; am avut un W 210 din 2001(adus din Germania) si mi se parea foarte zgomotos si in mers si stationare. W 210 e mai zgomos ca W 211? Astept si alte sfaturi despre cele doua masini.

  • #2
    Sunt fost posesor de W211 si in primul rand nu recomand modelul fara facelift din cauza nenumaratelor probleme pe care le are. Daca totusi esti hotarat sa-ti cumperi modelul non-facelift, iti recomand E280 care are motor de 3l V6 daca vrei sa faci o depasire cu putine emotii. Eu am avut 2,2 hidramat si era un pic puturos in depasiri dar daca aveai un condus intre 120-150, era ok motorul. Ca si nivel de zgomot, daca aveam clima pornita, din interiorul masinii nu se auzea aproape deloc motorul. Eu cred ca motorizarea se alege in functie de bugetul alocat pentru masina si cel disponibil pentru intretinerea acestuia (impozit, revizie, consum).
    La W211 E220 cu facelift, versiunea de 170 de cai nu te-ai gandit ?

    Comment


    • #3
      Pai depinde de motor ... Normal un w211 ar trebuii sa fie mai silentios ca un w210 dar cred ca diferenta nu este asa de mare incat nu se poate suporta ...
      Cu S-ul nu te pui.

      Comment


      • #4
        La W211 E220 cu facelift, versiunea de 170 de cai nu te-ai gandit ?
        Pentru W 211 cu facelift nu ma incadrez in bani si la fel si cu E 280 trece de suma pe care o am .Incerc un W 211 (E 220 sau 270) in jur de 10.000 mai mult nu-mi permite buzunarul.

        Comment


        • #5
          Ca fost posesor si sofer de cele doua motorizari recomand 270cdi (5 cilindri, cuplu net superior, consum aprox egal, mai putin zgomot, etc.), un motor mult mai "elastic".
          Asta daca nu 'te doare impozitul'. Oricum ai 'MERTZAN'!!!
          Eu momentan am ceva de 6.217cmc si nu ma mai uit la altceva decat la cuplul unui V8.......

          Comment


          • #6
            ,,consum aprox egal,,

            Ieri am vorbit cu cineva care are un E 270 pe autovit (http://autovit.ro/mercedes-e-270-C16450197.html) de vanzare si zicea ca ea cam 14% prin Bucuresti si daca mergi spre 200km/h zicea el ca sare consumul spre 16% cea ce mi se pare cam mult la 2.7 cdi, iar despre impozit stiu ca e undeva la 1850 roni parca nu sunt sigur ....

            Comment


            • #7
              Hai lasa-l pe "cineva"de pe autovit cu 270 ce ia 14%, si spre 200km/h ia nu stiu cat... povesti... nici pe germania nu poti tine mai mult de 10-15 minute viteze de peste 160-180 km/h... Consumul real din ce am auzit/vazut/verificat eu sunt cam asa:
              c 200 cdi: 8-9 oras, 6,5 mediu, 4-5 afara
              c 220cdi: in jur de 9-9,5 oras, 6,5 mediu, 5 afara
              c 270 cdi nu stiu oras pentru ca nu am mublat numai juma de zi in care am avut 10, avea 6,7 neresetat de vreo 12000 km si afara ia intre 5 si 6 chiar daca te joci putin cu ea.
              Toate cele 3 conduse erau cu cutii manuale.
              E 220 T cdi 2006 150 cp ia in jur de 10-11 in oras, mediu are 7 si afara 6, cutie manuala.
              E 270 cdi nu am condus dar consuma cam la fel ca 280 cdi, chiar daca iti iei cu 7gtronic.
              Eu am e 320 cdi, si peste 12 si ceva inca nu l-am vazut in oras, afara ia intre 5,8 si 7 dupa cum mergi, iar mediu am 7,3 in 3000 km de cand nu a mai fost resetat.
              Nu sunt nici eu de acord cu motorizarea 270 cdi tocmai din cauza taxelor care sunt la fel ca la 280cdi/320cdi(varianta de 2987 cmc) si cai cu 55 mai putini ca in cazul motorului meu.
              Eu zic ca la bugetul colegului nostru, ar trebui sa se orienteze serios catre e 220 cdi dar sa caute o masina ingrijita si cat mai noua la varsta, indiferent ca a fost taxi. Iar daca va sta cu banii in buzunar si pate mai strange surubul aduna de un e 280/320 cdi,(2998 cmc) pentru care nu ii va parea rau.Cand imi cautam eu masina, dar inca nu aveam bani, s-a vandut un e 280 cdi din 2005.11 cu motor de 2987 cmc (zicea proprietarul) cu 12300 eur, undeva prin bacau. era gri, pachet sport, ca al meu numai ca avea clima manuala pe 2 zone.
              Last edited by Dj Sky; 12-05-2010, 18:52 PM.

              Comment


              • #8
                Si au subscriu ca un E W211 cu motor de 270 CDI nu consuma mult, spun pe adevarat, ca are un prieten o astfel de masina.
                Daca te duci lejer cu 120 poti scoate un consum frumusel de 5,5 litri la 100 de kilometri.
                Ma rog atata indica computerul de bord, oare sa indice eronat?
                Toate cele bune.
                Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

                Comment


                • #9
                  Si eu sunt de acord cu colegul DjSky ... Daca ai banii sa intretii un 270 mai bine mai aduni putin si iti iei un 280/320 cdi ... O sa fii foarte multumit de motor si daca iti iei si cu 7g-tronic este dragoste la prima depasire.
                  Cu S-ul nu te pui.

                  Comment


                  • #10
                    Eu am facut de la plin la plin consumul,(acelasi model de pompa la OMV) aveam 6,4 la bord in 180 km si am alimentat 12,1 litri, deci mai mult cu 0.65 litri de cat a dat bordul, dar a ramas masina la un popas cu webasto pornit cam 40 de min, iar din cei 0.6 litri sa zicem ca 200-300 ml a consumat webasto. Am considerat ca are o eroare de 300 ml la 200 km. 150 ml la 100 km, prea putin sa bagam in seama, probabil mai mult ne fura pompele de la peco, decat masinile noastre, asa ca nu am mai reluat testul. Am sa calculez in vara cand ies la macar 1000 km sa vedem atunci ce zice computerul si care e realitatea.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by spike2002 View Post
                      am avut un W 210 din 2001(adus din Germania) si mi se parea foarte zgomotos si in mers si stationare.
                      Curioasa treaba! Ce motor aveai la 210-ele ala? cdi-ul 2148cm3 este si acum, in 2010/2011, mai silentios decat 2.0 tdi-ul VAG.
                      Daca era diesel, pe la service ai trecut sa investighezi "galagia"?
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                      Comment


                      • #12
                        Kriket ai zis ca:,,Daca ai banii sa intretii un 270 mai bine mai aduni putin si iti iei un 280/320 cdi ,,
                        Intretinerea ( in afara de impozit) la E 270 e mai scumpa ca la E 220 ? La impozit stiu ca la E 270 este 1850 roni sau ma insel ...

                        Originally posted by cutaresku View Post
                        Curioasa treaba! Ce motor aveai la 210-ele ala? cdi-ul 2148cm3 este si acum, in 2010/2011, mai silentios decat 2.0 tdi-ul VAG.
                        Daca era diesel, pe la service ai trecut sa investighezi "galagia"?
                        Pe W 210 aveam motor de 2148cm3 si am adus-o pesonal din Germania masina era ca noua am luat-o la 126 000 km reali verificati la reprezentanta era ok din orice punct de vedere dar era zgomotos motorul mai ales la drumuri lungi..........
                        Last edited by mircea600sel; 12-06-2010, 20:14 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Aici deja face-am comparatie intre 270 si 280/320 cdi ... Daca stai sa iti iei un 270 mai bine mai aduni un ban si iti iei 280/320 cdi ca impozitul nu este cu mult mai mare ca la 270 dar in schimb primesti niste performante cu mult peste 270.Adevarat ca pe langa aia 10.000 mai pui 5000 pentru un 280/320 cdi dar si asteptarile sunt pe masura.Acuma depinde la ce vrei ... daca te multumeste un 220 la cum se misca atunci 270 ti se potriveste foarte bine sau un 220 mai nou de 2006 care are 170cp la fel ca 270 si iesi mai bine la impozit cat despre consum extraurban este aproape la fel.Asteapta sa treaca anul si vezi ce se intampla cu preturile si poate gasesti un 280/320 cdi care sa iti convinga.
                          Cu S-ul nu te pui.

                          Comment


                          • #14
                            Dintre E 220 si E 270 cutie automata in ambele situatii ce ati alege ? Eu am o inclinatie spre E 270 (chiar daca impozitul e aproape dublu) ce ma sfatuiti ? Cea ce nu inteleg la E 270 e ca nu sa mai facut dupa 2005 daca nu ma insel...
                            Am mai intrebat in stanga si-n dreapta de E 270 uni zic ca sunt foarte bune alti zic ca sunt proaste.

                            De E 280 inca nu poate fii vorba deocamdata (se ridica pretul peste bugetul pe care il am)

                            Comment


                            • #15
                              Este adevarat ... Unii zic ca este bine sa eviti motorul asta 270 (mai exac motorul in 5 pistoane) nu stiu inca de ce ... Are un prieten un c270 manual cu 360 de mii si merge fara probleme... curatarea injectoarelor a fost ce-a mai scumpa operatiune la el dar si asta din cauza mecanicilor ca era alta chestie defecta.Eu as zice sa te indrepti inspre un 220 de 170 de cai ... Orcum normal ca cei ce au 220 zic ca 270 nu este bun si invers.

                              Si zici ca zgomotul vine-a de la motor si era insuportabil in timpul mersului ! Poate ca ave-a catalizatorul scos si tzi se parea ca vine de la motor.
                              Last edited by mircea600sel; 12-06-2010, 23:40 PM.
                              Cu S-ul nu te pui.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF