Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Subwoofer OE sau aftermarket W211 sedan facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Am montat de cateva zile modulul usb-bluetooth si pot spune ca sunt cat de cat multumit. Dupa cum era de asteptat fisierele comprimate pe usb sau muzica de pe youtube,spotify etc.redata prin bluetooth de pe telefon nu egaleaza calitatea cd-ului audio.Diferenta de calitate e f greu sesizabila,simtindu-se doar la volum maxim prin faptul ca se aude putin mai incet si in in acelasi timp basul e cv mai sarac. Diferente intre redarea de pe usb sau prin bluetooth nu exista. Ca si punct contra e navigarea prin meniu greoaie,iti ia cv timp sa te plimbi prin foldere de pe usb cu toate ca ai posibilitatea de a le deschide chiar si de a cauta fisierele dupa alfabet.Toate aceste minusuri sunt datorate unitatii NTG1 care e cam depasita. Partea bune este ca se afiseaza pe ecran denumirea fisierelor chiar si de pe youtube,spotify etc.si se pot folosi si comenzile de pe volan. Telefonul functioneaza si el f.bine.
  Last edited by ioonak88; 11-13-2019, 16:21 PM.

  Comment


  • #47
   De o luna am montat pe fata noile difuzoare de la Infinity,s-au potrivit perfect in suportul OEM. Diferente la volum nu am simtit dar pe partea de calitate pe medii diferentele sunt marisoare in sensul ca sunetul e mai real,mai detaliat,se aud unele sunete ce difuzoarele vechi nu le puteau reda sau le redadeau mai artificial. Instrumentele muzicale se aud mai bine,tweeterele imi plac la nebunie cum suna fiind mai clare decat hertz-urile ce le aveam puse. Basul a devenit mai placut dar a scazut putin,aproae de nesesizat.OEM-urile il scoteau mai umflat,parca mai fortat,dar probabil amplificate corespunzator recupereaza si astea.
   Per total sunt multumit de ele raportat la cum se aude pe partea de calitate as nota sistemul cu 7 din 10. Sistemului HK OEM ii dau 5 si dupa insonorizare si inlocuire tweetere 6. Varianta de baza nu o notez ca nu am ascltat-o iar urmatoarea ii dau 4.
   Totusi avand pusa pata pe completarea sistemului pe fata de la 2 la 3 cai am cumparat si setul de midrange-uri mai sus mentionat.Revin.
   Last edited by ioonak88; 12-11-2019, 18:32 PM.

   Comment


   • #48
    Am pus provizoriu pt. proba micile minunatii si pot sa zic WOW. Nu imi imaginam pana nu demult ca o sa imi placa vreodata muzica mai asa zis neritmata,gen Laura Stoica,Holograf,Celine Dion,Christina Aguilera,Whitney Houston etc.care acum imi vine sa le tot ascult,pur si simplu nu am nevoie de bass,de bubuiala.Pana acum melodiile de genu parandu-mi seci,lipsite de instrumental,dar in realitate nu avea cina sa le cante.
    Suna nemaipomenit comparativ cu orice sistem pe 2 cai de pe orice auto sau cu ce aveam inainte. Instrumentele muzicale:vioara,pian,chitara etc se auzeau ok si in difurile de 6.5"montate ultima data dar nu suficient cat sa te faca sa crezi ca esti langa ele.Asta atat din cauza constructiei lor(nu poate un 6.5" sa redea detaliile unui 2",3", 4" cum nici ele nu pot sa faca ce face un 6.5)cat si din cauza pozitiei joase in care sunt pozitionate.Poti sa montezi cele mai bune difuri de 6.5 de pe piata ca tot nu vor putea compensa pozitia joasa in care sunt montate.Cu aceste micute jucarii asezate provizoriu deasupra botoanelor pt.geamuri acum ai zenzatia ca esti in mijlocul actiunii,se aude orice detaliu cat de mic,ele completeaza perfect exact acel gol dintre difuzoarele de jos si tweetere.Instrumente ca vioara,pian,chitara etc.pe unele melodii se aud chiar si degetele cand ating corzile chitarei, toate iti dau senzatia ca esti langa ele
    .Inca nu sunt decis unde sa le montez,in locul butoanelor pt.comenzi scaune sau imediat mai jos deasupra butoanelor pt.geamuri.
    Stiu ca pozitia lor ideala incat sa ai senzatia de scena in fata ar fi cat mai aproape de tweetere dar asta e imposibil. Dar in cazul meu datorita difuzorului central din bord care uneste stanga cu dreapta efectul de scena ramane,fara el cred ca ar fi fost prea la urechi in sensul ca sunetul ar veni mai mult din laterale.
    Pt.viitor mai mult ca sigur urmeaza un amplificator probabil pe 5 canale ceva gen Alpine PDX V9 plus un dif mai potent si mai de calitate in bord amplificat si el aparte de un mic amplificator.
    Attached Files

    Comment


    • #49
     Pai na.
     tot cam de aia cam ridic si eu din sprancene cand aud ca w211 are sonorizare buna. Ma rog. Comparativu cu loganu sau passatu din perioada aia, da.

     Nu stiu cum ai putea pune difuzoarele usor decat in usa. Ar mai fi plansa din bord o solutie, dar greu sa o scoti la capat cu esteticul.
     pana una alta niste medii de calitate, care sa lucreze de la 400 in sus sunt destul de compacte. Ar incapea, iar restul sa vina din usa.
     E interesant proiectul tau. Incearca si ceva masuratori si fazari, bibileli de filtre de ai chef, dar grija mare ca deschizi cutia pandorei...

     Comment


     • #50
      Problema asta e cam la toate auto cu audio pe 2 cai. Cat despre masuratori,fazari,filtre si ce ai mai zis tu nu prea am habar cu ce se mananca,poate poti fi mai explicit. La mine au completat golul zic eu perfect,dat fiind ca sunt special facute pt.upgrade de 2 la 3 cai pt. difurile ce le am eu puse. Daca boxele din usi erau de sensibilitate mai mica nu prea iesea buna treaba ca astea mici nu le mai completau ci le acopereau.
      Sigurul lucru care ma deranjeaza si nu stiu cauza este canalul dreapta fata care la anumite frecvente difuzorul tiuie ca naiba.Pe muzica se simte putin doar pe anumite melodii dar am facut un test cu unde sinusoidale sau cum le-o zice pe toata gama de la 20 hz pana la 20khz si cu volumul urcat cand ajunge mai sus de jumate boxa dreapta fata face ca naiba de trebuie sa reduc numaidecat volumul altfel zici ca ia foc,cum frecventa urca mai spre varf tiuitul dispare. Ce poate fi oare?? Amplificatorul??Comandul??Difuzorul e ok ca facea la fel si cu cel OEM. Oare sa fie un bug al amplificatorului??o problema comuna??

      Comment


      • #51
       Nu e normal sa chiuie. Si nici sa faca asa cu alt difuzor. Ai putea inversa canalele amplificatorului(inversand mufele de iesire din amplif) sa vezi de se muta pe cealalta parte.

       ​​​​de se muta e amplificatorul.
       oare daca pui 2 difuri in serie sau un bec in serie, mai face? Cred ca amplificatorul oscileaza.
       Ai facut ceva legaturi dubioase?
       Daca e sa lasi numai canalul ala, e ok? La ce fr bazaie?
       ​​​​​​
       command nu merge pe fibra pana in spate?
       Semnal din ce ii dai? Daca legi tel la aux prin cablu tot asa face?

       Sunt multe piste de incercat.

       Comment


       • #52
        Face la fel de pe orice sursa,magazie cd,usb,bluetooth. Pe aux nu am incercat deoarece stiu ca oricum calitatea e mediocra. Legaturi dubioase nu am,e cablajul original de la amplificator spre boxe.Toata comunicarea amplificator,command,modul usb-bluetooth,mag.cd se face prin fibra. Tin minte ca face asa de mult,facea si cu difurile OEM. Daca pun sunete cu unde de la o anumita frecventa face ca naiba,trebuie redus volumul ca o ia razna difuzorul. Pana sa trec la bluetooth nu mi-am prea dat seama,pe cd avand o varietate mult mai mica de muzica chestia asta intamplandu- doar pe cateva melodii am zis ca asa e normal(nu se auzea deranjant,trebuia sa fii atent ca sa iti dai seama).Abia cand am facut testul de sunet pe frecvente si am ascultat muzica mai diversa m-am trezit la realitate.

        Comment


        • #53
         Din ce spui iti intra amplificatorul in oscilatie. Ceea ce e cam nasol...presupun ca e clasa d. Cel din portbagaj, ca la mine.
         ​​​​​​cam nasol. Poate un electronist o scoate la capat...

         Comment


         • #54
          ioonak88 de unde ai cumpărat difuzoarele Harman Kardon? Cred ca ma lasă și pe mine unul pe spate.

          Comment


          • #55
           Am eu si OEM si aftermarket noi noute care vin perfect. De la dezmembrari am luat,am dat 1800 lei pe tot setul din ce imi amintesc deoarece nu am gasit doar subwooferul separat.Asa ca sunt de vanzare ca nu am ce face cu ele. Cele aftermarket le-am luat din America de pe Amazon,sunt mult mai calitative pe partea de medii si inalte.
           Last edited by ioonak88; 12-16-2019, 18:41 PM.

           Comment


           • #56
            Mai am un amplificator o sa il montez sa vad daca face la fel. L-am dat jos in primavara deoarece una din iesirile pt.subwoofer nu mai primea curent cum trebuie,la volum mic daca puneam mufa cu pricina la subwoofer nu se simtea nici o diferenta,doar tinea atrasa membrana difuzorului ca si cum ar primi curent continuu. Daca urcam volumul functiona subul doar cu cealalta bobina.Am pus amplificatorul din prezent si subul primeste curent cum trebuie. Acel tiuit nu mai retin daca era si cu amplificatorul vechi,voi vedea cand il voi proba.

            Comment


            • #57
             Mai sapand pe net am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma dotez cu o scula foarte foarte desteapta si anume Audison AP F8.9bit care din cauza pretului probabil la vanzarea masinii va ramane in mainile mele pt.a fi pusa pe masina viitoare. Deja imi e rau cand ma gandesc ca trebuie sa duc din portbagaj la portierele fata cate un set de 4 fire pt.amplificare separata wofer,midrange,tweeter. Nici nu m-am uitat cum trec firele din caroserie in portiera,e mufa sau trec prin tubulatura,dar e timp si rabdarea e destula.
             Attached Files

             Comment


             • #58
              Prin prag e usor, prin usa nu va fi prea greu.
              dar de ce treci pe bi amp? Are si dsp cu filtrare in el?
              Adica treci pe filtru activ pus inainte de amplif?
              Crezi ca merita? Eu personal as bibili filtrele pasive. E mai simplu. Si cum fr de taiere sunt mari, piesele nu s scumpe.
              ​​​​

              Comment


              • #59
               Pentru speaker time alignment fac asta,difuzoarele vor fi conectate direct fara crossoverele dedicate. Da are DSP si tot felul de filtre posibile,permite fel de fel de configuratii a canalelor cu absolut orice reglaj posibil ce se poate face digital de la un calc.conectat,e foarte laudata si desteapta scula.

               Comment


               • #60
                Ideea e buna, dar la cum sunt amplasate toate intr o masina.
                mai bine ai investi aceeasi energie in home audio.
                Acolo rezultatele sunt pe masura.

                Baga in final niste grafice is curios ce iese.

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF