Originally posted by gmihai24
View Post
@Mircea600sel
Daca ai paria toti banii pe bmw-ul de 3 l vs mercedesul 4,2 pt ca are un sofer bun e ok,dar la o liniutza intre 2 cutii automate,cred ca nu conteaza deloc skilurile.Trebuie doar sa apesi pedala la fund si sa tii bine de volan.Si tu crezi ca acel cuplu de 300Nm va tine bmw-ul la fel de bine precum mercedesul cu 400Nm.E parerea ta si o respect!Eu unul am avut destule drag race-uri ad hoc prin trafic cu E420 vs masini cu 3 litri si mai noi (e60 sau a6 3.0 tdi) si le bateam fara probleme.
@calutzustudio
Mi-am mai dat cu parerea.Eu am detinut si detin atat bmw cat si mercedes.Mercedes este mult mai placuta pt mine.Pt altii probabil e bmw.Mercedesul are directia si suspensiile mult mai moi si asta e f placut la senzatia de condus.Bmw-ul e rigid.Volanul e greoi,suspnesiile te anunta cand treci peste orice muc de tigara,chestii care mie unuia nu-mi plac.Ca motorizari mercedesul da senzatia de viata mai mult decat bmw pt ca e mai viu la piscarea pedalei avand cuplu mai de jos ceea ce mie iarasi imi place.Iti recomand sa faci tu insuti drive test cu ambele masini si sa compari si sa fii atent la aceste aspecte.
Comment