BMW incepe sa fie BMW,de la 3000 rpm in sus,mai putin "pocnitorile"sub 2Litrii,in schimb Mercedesul este Mercedes si"VA FI"incepand de la ture joase pana sus de tot,chiar si dupa 15 ani de vechime,varul meu avand un e36 320 benzina(6cil)de aceeasi varsta,nu se poate tine cu mine la plecarea de pe loc,eu avand 2litrii si 4 pistoane,100kw,ce-i drept putin manarit,din pct meu de vedere amandoua sunt masini bune,dar Mercedesul nu stiu de ce"MA INCANTA"
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
BMW 320d vs. Mercedes C220 W202 vs. Mercedes C200 W203
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Originally posted by mircea600sel View PostAi glumit,nu?
Nu vrei sa vezi cu cate secunde e mai rapid Bmw-ul pe pista decat Mercedes.
Ne luam dupa youtube sau dupa site-urile de specialitate care au testat masinile pe diferite piste?
Sunt curios cum ai ajuns la concluzia asta!Sunt 2 secunde,totusi!
Din nou cei de la autoevolution nu sunt de acord cu cele spuse de tine.Dar sunt sigur ca stiai asta.
Eu am avut vreo 15 masini,si mercedes si bmw (mai putine,doar 3),si am observat ca atunci cand le-am cronometrat eu 0-100,mercedesurile (care erau totusi nu mai vechi de 15 ani si in stare ok)au scos intotdeauna valorile din autoevolution si anume : e420 1996 0-100 in 7 sec, e280 2000, 8,9 sec,e200cdi respectiv c200cdi (ambele foste taxi cu aprox 350 000km) 11,4 sec!Singurul mercedes care nu a scos chiar cat pe hartie a fost un s600 5,5 biturbo de 500cp care are pe hartie suta in 4,7sec si a scos-o doar in 5,1 sec!Dar masina se cam simtea ca are cutia obosita.
In schimb :
bmw 750i 1998 - pe hartie 6,9 sec,in realitate 7,4 sec
bmw 318i 1999 - pe hartie 10,4 sec in realitate nici vb de asa ceva...cum ar putea o panarama de 118cp cu motor cu SOHC sa scoata asa de bine...13,5 sec a scos cel mai bine.
bmw 740i,il detin acum,e in stare f buna pe hartie are vreo 7,1 sec ..realitatea 7,8 sec.
Bmw umfla cifrele pe hartie de te apuca rasul.Cel mai edificator e sa te uiti pe youtube unde poti vedea clar ce scot oamenii,nu ce susutin pe hartie unii altii pt reclama.
Te-am invitat sa cauti pe youtube liniute e320cdi vs 530d.De ce nu ai facut-o?Daca din 5 astfel de curse postate acolo,in toate 5 ar castiga mercedesurile..de ce crezi ca ar face-o?Teoria conspiratiei cumva?!?
Te invit sa ma contrazici cu o singura proba : cauta-mi te rog pe youtube un mandru posesor de bmw 318i e46 care sa faca 0-100 si sa scoata macar 10,4 sec asa cum sustine bmw!Nu vad de ce un posesor de 318i nu si-ar arata pe acel site tot ce poate masina lui mai bine (presupunand ca in toate cursele alea 530d vb 320cdi erau toti fanatici mercedes care au vrut sa demonstreze superioritatea mercedesului)
MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Originally posted by ionutz_ng View PostEu am observat inca de acum vreo 3-4 ani ca bmw are marea problema de a da pe hartie date mult umflate.Si am observat asta cu ocazia detinerii unui w210 280 benzina 204 cp,care avea atat pe hartie cat si in realitate(masurat de mine cu cronometrul) 0-100 in fix 8,9 sec!Bmw-urile care sustin ca ar prinde suta in 8,9 sec,sunt 525d (care e chiar putin mai greu si are doar 163 cp) si 320d de 150cp.Asa ca f curios am vrut sa vad si eu cum de un bmw cu 40 cp mai putin si chiar ceva mai greu ar putea sa fuga cat okiosul meu.Am probat vreo 4-5 exemplare si nici vb de asa ceva!bmw 525d e39 nu fuge neam cat un okios 280 benzina de 204cp.Iar diferenta de demaraj este exact aia care se vede si la cai..cam aia de la 163cp la 204cp.
Eu am avut vreo 15 masini,si mercedes si bmw (mai putine,doar 3),si am observat ca atunci cand le-am cronometrat eu 0-100,mercedesurile (care erau totusi nu mai vechi de 15 ani si in stare ok)au scos intotdeauna valorile din autoevolution si anume : e420 1996 0-100 in 7 sec, e280 2000, 8,9 sec,e200cdi respectiv c200cdi (ambele foste taxi cu aprox 350 000km) 11,4 sec!Singurul mercedes care nu a scos chiar cat pe hartie a fost un s600 5,5 biturbo de 500cp care are pe hartie suta in 4,7sec si a scos-o doar in 5,1 sec!Dar masina se cam simtea ca are cutia obosita.
In schimb :
bmw 750i 1998 - pe hartie 6,9 sec,in realitate 7,4 sec
bmw 318i 1999 - pe hartie 10,4 sec in realitate nici vb de asa ceva...cum ar putea o panarama de 118cp cu motor cu SOHC sa scoata asa de bine...13,5 sec a scos cel mai bine.
bmw 740i,il detin acum,e in stare f buna pe hartie are vreo 7,1 sec ..realitatea 7,8 sec.
Bmw umfla cifrele pe hartie de te apuca rasul.Cel mai edificator e sa te uiti pe youtube unde poti vedea clar ce scot oamenii,nu ce susutin pe hartie unii altii pt reclama.
Te-am invitat sa cauti pe youtube liniute e320cdi vs 530d.De ce nu ai facut-o?Daca din 5 astfel de curse postate acolo,in toate 5 ar castiga mercedesurile..de ce crezi ca ar face-o?Teoria conspiratiei cumva?!?
Te invit sa ma contrazici cu o singura proba : cauta-mi te rog pe youtube un mandru posesor de bmw 318i e46 care sa faca 0-100 si sa scoata macar 10,4 sec asa cum sustine bmw!Nu vad de ce un posesor de 318i nu si-ar arata pe acel site tot ce poate masina lui mai bine (presupunand ca in toate cursele alea 530d vb 320cdi erau toti fanatici mercedes care au vrut sa demonstreze superioritatea mercedesului)
Inginerii de la Bmw sau Mercedes cheltuie o groaza de bani pentru a testa masinile care le scot pe poarta fabricii.Cu fel si fel de aparate care mai de care mai sofisticate.
Cand ei scot acel timp ma gandesc ca masina trebuie sa indeplineasca anumite standarde nu cu 3 damigene de rachie in spate si cu Nea Marin la volan.
Poti sa spui ce vrei tu despre Bmw dar sa afirmi ca nu sunt mai "sprintene" decat Mercedes-urile aici cred ca gresesti.Masinile care le-ai cronometrat tu NU mai sunt noi,nu au benzina care trebuie in ale,nu ai pregatirea necesara sa faci un 0-100km/h...etc.
Sau poate autoevolution,fastestlaps si alte site-uri sunt detinute de Bmw...e si asta o posibilitate,nu?
Nu ma iau dupa nici un filmulet de pe iutub pentru ca nu pot avea incredere in soferii aia{poate nu si-au luat "prafurile"},poate sunt intelesi cu colegii de liniuta.
Originally posted by adidc View PostLasa ca si W202 e parca mai Mercedes dupa 3000-3500 rpm.
Comment
-
Mercedes E420 w210, motor v8 4,2 l 279cp si cuplu 400Nm are pe datele tehnice 0-100 in 7 sec.
Bmw 530i e39 motor 3 l 231cp si cuplu 300Nm are pe datele tehnice furnizate de bmw 0-100 in 7,1 sec!!!
Cum vreodata in viata lui ar putea un 530i sa stea langa un E420,tinand cont ca au mase sensibil egale dar bmw-ul doar 75% din puterea si cuplul mercedesului?!?Pt mine e clar ca lumina zile ca bmw umfla ca nesimtitii datele tehnice.Si exemplele pot continua la nesfarsit :
Citroen C4 2.0 benzina 143 cp cuplu 200Nm 10,1 sec.
Bmw 318i e46 facelift, 2 litri si tot 143 cp si 200Nm...9,3 sec! Pt cei care cunosc este diferenta coniderabila de demaraj intre 2 masini care sunt separate de 1 sec pe 0-100.Sa nu mai punem ca c4-ul este si putin mai usor....
Tu,Mircea 600sel,ti-ai paria macar 1 cent ca un 530i sta langa un e420 pe 0-100?Tu poti sa crezi asa ceva..dincolo de ce au afirmat sau nu inginerii de la mercedes sau bmw?Last edited by ionutz_ng; 08-22-2012, 13:40 PM.MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Originally posted by ionutz_ng View PostMercedes E420 w210, motor v8 4,2 l 279cp si cuplu 400Nm are pe datele tehnice 0-100 in 7 sec.
Bmw 530i e39 motor 3 l 231cp si cuplu 300Nm are pe datele tehnice furnizate de bmw 0-100 in 7,1 sec!!!
Cum vreodata in viata lui ar putea un 530i sa stea langa un E420,tinand cont ca au mase sensibil egale dar bmw-ul doar 75% din puterea si cuplul mercedesului?!?Pt mine e clar ca lumina zile ca bmw umfla ca nesimtitii datele tehnice.Si exemplele pot continua la nesfarsit :
Citroen C4 2.0 benzina 143 cp cuplu 200Nm 10,1 sec.
Bmw 318i e46 facelift, 2 litri si tot 143 cp si 200Nm...9,3 sec! Pt cei care cunosc este diferenta coniderabila de demaraj intre 2 masini care sunt separate de 1 sec pe 0-100.Sa nu mai punem ca c4-ul este si putin mai usor....
Tu,Mircea 600sel,ti-ai paria macar 1 cent ca un 530i sta langa un e420 pe 0-100?Tu poti sa crezi asa ceva..dincolo de ce au afirmat sau nu inginerii de la mercedes sau bmw?
E un V8 contra unui L6.As pune o lada de bere pe Bmw cu conditia ca in Bmw sa fie un sofer ok.
Comment
-
mircea600sel
intreb si eu din curiozitate ,nu ma stiu prea bine,referitor la link ul de pe autoevolution...
BMW -ul din imagine nu cumva este o generatie mai noua decat W202-ul de la mercedes?Eu cred k C classe-ul trebuia comparat cu o pisicuta de la BMW,deja seria 3 din imagine este tehnologie avansata si merge comparat cu W 203 -ul.
????LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.
Comment
-
P.S. este aici pe forum un domn care a vandut un BMW seria 3 din 2001 parca ,nu mai retin si ulterior a cumparat masina mea (cea de la profil) un C250 din '97 ........ daca citeste acest topic poate spune cu siguranta care este diferenta dintre ce a avut si ce a cumparat,mentionez k ambele masini sunt cu cutie automata.
Ionut,daca citesti asta te rog da ti cu parerea.
stefanfotea
Multumesc de informatie.Eu m-am uitat la aspect)))
LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.
Comment
-
Originally posted by Soryn View PostBMW incepe sa fie BMW,de la 3000 rpm in sus...
Orice masina care ruleaza in ture pare mult mai vie decat condusa sub turat de badea Marin.
Problema e ca unii schimba viteza la 1500 de ture si se plang ca masina (ex C180 W202 e puturos).
'Nteles?
PS-W202 se fabrica din 93. In 97 cred ca a fost faceliftul.E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997
C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
Comment
-
Originally posted by stefanfotea View PostVezi anii de fabricatie.
Pisicutele s-au facut pana in 97-98. Pe cand W202 au inceput sa se fabrice din 97. Deci comparatia este buna.
Ca iar vine 300zxtt si ne trimite sa mai studiem niste miimi de secundagen
Last edited by w124researcher; 08-22-2012, 15:29 PM.Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Ia mai da o data click pe link si vezi ce ani scrie deasupra pozelor masinilor.
Uite si link-ul inca o data: http://www.autoevolution.com/carcomp...5567&id2=12937.
Repet.. eu zic doar ce scrie in acest link. Nu vreau sa contrazic pe nimeni.
Comment
-
Daca vreti comparatii pai hai sa vedem.
W202 ,c180 ,1799cc ,122cp ,vt max ct 193 km/h ,0-100 in 12,2sec, total kg 1350
E36 ,318i ,1796cc ,115cp ,vt max ct 201km/h, 0-100 in 11,3sec,total kg 1205
Pt mercedes w202 c180 cel mai corect echivalent al lui care vine din partea bmw este acest E36 de 115 cp, care ii cam da clasa.nu cu mult dar e suficient pt declasare.Bmw are pe acest model consumul mai scazut fata de mercedes.Tipul cutiei si rapoartele vitezelor sunt altfel fata de la mercedes subclasandul.Bun la final as dori daca se poate sa nu se mai vb de modele tuner sau cu modificari, ci doar de cele stock.Pt ca si eu pot pune pe w202 un motor de nissan (binecunoscutele motoare pt care se pot aduce modificari cu nemiluita) si apoi poti sa dai clasa oricarui amg.Peace.
Comment
Comment