Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W124 E60 AMG Noua mea "jucarie"

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Edy_AMG View Post
    Mult asteptatele poze cu interiorul........

PS.Am si o intrebare pentru voi.Stie cineva la ce foloseste "chestia" aia de langa contact,din partea stanga ???Seamana cu o priza cu 3 pini dar are si un led rosu pe ea.
    "Chestia" aia e de la o alarma cu imobilizator montata ulterior ; ca sa o dezactivezi trebuie sa ai o alta " chestie " care sa o pui peste ea cateva secunde ca sa comunice cu ea. Fostul proprietar ar fi trebuit sa-ti dea si obiectul respectiv dar, e clar ca nu mai e activa pe masina, probabil e scoasa si a mai ramas soclul acela ca sa ramana gaura neacoperita.
    Last edited by Raptorul; 12-31-2008, 21:49 PM.

Comment

Originally posted by Raptorul View Post
      "Chestia" aia e de la o alarma cu imobilizator montata ulterior ; ca sa o dezactivezi trebuie sa ai o alta " chestie " care sa o pui peste ea cateva secunde ca sa comunice cu ea. Fostul proprietar ar fi trebuit sa-ti dea si obiectul respectiv dar, e clar ca nu mai e activa pe masina, probabil e scoasa si a mai ramas soclul acela ca sa ramana gaura neacoperita.
      Imobilizatorul este undeva sub contact,e priza in ton cu maronul de la bord si am si cipul aferent,se vede atarnat la chei fiind de aceeasi culoare .

Comment

Pare ca are incalzire in scaune si pe spate,perdelutza electrica...ce nu imi place-km multzi,scaune fatza uzate,cutie cu 4 vit....nu vad butoanele de cur incalzit pentru spate si volan reglabil,adica reglajul electric...

Comment

Io deja sunt la sapa,pina dimineatza,deci pot comenta inca...din ce spuse pullmann,e 93-94,mi-e greu sa diger ca are doar 4 viteze din anul acela...acilea estem E280 din 93 cu 5 vit automata,pe 6 cil pusera dar pe 8 cil nu?

Comment

Ca de obicei doctorul are dreptate si la bautura suntem deja de ceva vreme dar avand in vedere ca e si nevasta prezenta ne cam plictisim.....asa ca hai La multi ani si sa ne vedem la anul fara dureri de cap.

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
              din ce spuse pullmann,e 93-94,mi-e greu sa diger ca are doar 4 viteze din anul acela...acilea estem E280 din 93 cu 5 vit automata,pe 6 cil pusera dar pe 8 cil nu?
              Pe modele E500 au fost montate numai cutii de viteza automate in 4 trepte foarte robuste de pe w129 . Cele in 5 nu ar fi facut fata enormului cuplu inca de la 2000rot/min iar utilizarea unei cutii de w140 in 5 trepte ce este mai mare in dimensiune se facea imposibila pe w124 datorita spatiului mai limitat destinat locasului cutiei .

Un an nou mai prosper pt noi toti.La multi ani.

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                Pare ca are incalzire in scaune si pe spate,perdelutza electrica...ce nu imi place-km multzi,scaune fatza uzate,cutie cu 4 vit....nu vad butoanele de cur incalzit pentru spate si volan reglabil,adica reglajul electric...
                scaune incalzite elect sau pus numai pe w140(balena) in perioada aia, si butonul de reglaj electric al volanului e in partea stanga(care nu ai cum sa il vezi in poza ca e mai ascuns), si vb doktorului la cati km are... arata bine......cutia cu 4 vit e adevarat ca la drum lung era buna si inca o viteza in plus(pt consum nu alceva) dar e ok si asa...

Comment

Am avut onoarea si placerea (fara limite) de a ma plimba un pic cu utilajul si pot sa va spun cu mana pe inima ca e ceva care nu prea se poate descrie in cuvinte.
                  Este pur si simplu un superlativ absolut.
                  Ca sa fiu si un pic obiectiv, cu toate ca imi este aproape imposibil, masina este intr-o stare foarte buna, luand in cosiderare cei 500k de km. Interiorul arata foarte bine, orice zgomot dubios lipseste cu desavarsire si exteriorul nu-i tradeaza varsta.
                  Pentru mine, care nu am interactionat cu multe super masini, asta este un adevarat dream-car care m-a surprins intr-un mod extraordinar.
                  Tin sa-i multumesc si pe acesta cale lui Edy pentru ca si-a facut timp sa mi-o arate si si-a dat "jucaria" pe mana mea.

Comment

Salut, la mercedesurile AMG nu trebuie sa scrie si pe ceasul de kilometraj? Intreb deoarece si SEC-ul meu visiniu o fost 500 AMG si am pus o poza mai jos cu ceasul de kilometraj.
                    Scuze de off topic dar aici am vazut ceasurile de la E500 AMG.
                    Toate cele bune
                    Attached Files

Comment

Originally posted by butonu View Post
                      Salut, la mercedesurile AMG nu trebuie sa scrie si pe ceasul de kilometraj? Intreb deoarece si SEC-ul meu visiniu o fost 500 AMG si am pus o poza mai jos cu ceasul de kilometraj.
                      Scuze de off topic dar aici am vazut ceasurile de la E500 AMG.
                      Toate cele bune
                      am observat si eu chestia asta....cica alea cu 300km/h in bord si cu toba finala(la vedere cele doua evacuari nichielate) sunt din fabrica ...si cica alea care sunt la fel ca E500-le au fost duse si facute dupaia AMG-uri, nu iesite direct de la mercedes......acum D-zeu o sti.....apropo nu il vinzi vitezometru?))

Comment

Asa-i sa stii ca a meu avea tevile alea nichelate iesite de am crezut ca le-o pus cineva aiurea, si scria AMG pe praguri,pe tobe, pe motor, pe ceasuri, da pe capota spate nu scria. Ala era sigur AMG ca am mers si cu motoru AMG pe el, dar mergea de-l lua dracu, nu se compara cu 5000 care-l am acuma si nu-i AMG.Cred ca si cutia era diferita la ala.Ceasul nu-l vind.
                        Toate cele bune

Comment

Avand in vedere ca in actele masinii scrie clar ca masina a fost comandata E60 cu motorul de 6L.....presupun ca a iesit AMG din fabrica....de ce nu scrie pe ceasuri si alte alea habar nu am dar modificarea nu a fost facuta ulterior achizitioanarii ci a fost livrata exact in configuratia actuala.

Comment

De nouă cu siguranţă a ieşit AMG, dar în final de pe uşa cărei fabrici ?
                            Eu la E-klasse W124, motor M119, am înţeles cam aşa :

E 500, 4973 cm³ (235 kW, 470 Nm) = Mercedes-Benz AG.
                            E50 AMG, 4973 cm³ (255 kW, 480 Nm) = Mercedes-Benz AG.
                            E60 AMG, 5956 cm³ (280 kW, 470 Nm) = AMG GmbH.
                            E60 AMG, 5956 cm³ (280 kW, 580 Nm) = HWA GmbH.

PS.
                            "E50/E60 AMG
                            Hierbei handelt es sich um eine stärkere Version des M119-E50-Motors, er wurde als E50 AMG (W124 & W 210) mit unverändertem Hubraum von 4973 cm³, sowie als E60 AMG (W 124 & W210) und SL60 AMG (R 129) mit 5956 cm³ verkauft, jedoch einzig der E 50 AMG wurde als Mercedes-Benz-Fahrzeug vermarktet, die anderen Versionen waren als Tuningderivate Grundmodelle (E50 AMG, E500 bzw. SL500) über die Mercedeshändler zu beziehen."
                            Adica pe scurt doar E50 a fost comercializat ka autoturism Mercedes-Benz, restul versiunilor au fost variante de tuning avand la baza (E50 AMG, E500, SL 500)
                            Last edited by orca; 01-05-2009, 19:38 PM.
                            .. ________ ..
                            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                            (Oo\==/oO)
                            ..U...............U.
                            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Pentru inmatriculare ca sa iesi cat mai ieftin poti sa o inmatriculezi pe handicapati.Pe o persoana care este handicapat cu acte si are permis de conducere, ei pot sa si inmatriculeze o masina o data la 5 ani fara sa plateasca taxe vamale acum taxa de inmatriculare.Asta incerc sa fac si eu acum tot pt un 124 300td non euro.

Comment

Originally posted by fratelemic View Post
                                Pentru inmatriculare ca sa iesi cat mai ieftin poti sa o inmatriculezi pe handicapati.Pe o persoana care este handicapat cu acte si are permis de conducere, ei pot sa si inmatriculeze o masina o data la 5 ani fara sa plateasca taxe vamale acum taxa de inmatriculare.Asta incerc sa fac si eu acum tot pt un 124 300td non euro.
                                Nu este chiar asa simplu...
                                Originally posted by pulmann View Post

Art. 3 - (1) Intră sub incidenţa taxei, autovehiculele din categoriile M şi N, aşa cum sunt acestea definite în RNTR2.

(2) Fac excepţie de la prevederile alin.(1):
                                a) ...
                                b) autoturismele echipate şi destinate conducerii de către persoanele cu handicap fizic grav şi accentuat, aşa cum sunt definite aceste persoane în Legea nr.448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, cu modificările şi completările ulterioare, şi care posedă permis de conducere;
                                c) ...
                                d) ...
                                e) ...
                                f) ...
                                (3) Excepţiile de la alin.(2) lit. b) se aplică numai pentru achiziţionarea unui singur autoturism în decurs de 5 ani şi atunci când autoturismul este în proprietatea persoanei cu handicap.
                                (4) Dovada adaptării sau echipării speciale a autovehiculelor o reprezintă menţiunea acestui fapt de Regia Autonomă „Registrul Auto Român” direct pe cartea de identitate a vehiculului.
                                (5) Autovehiculele dotate cu cutie de viteze care poate funcţiona în regim automat nu intră în categoria celor adaptate sau echipate special şi nu sunt exceptate de la plata taxei.
                                (6) ..."
                                .. ________ ..
                                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                                (Oo\==/oO)
                                ..U...............U.
                                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF