Cea mai buna varianta era sa nu o cumperi,dar e tirziu...gindeste-te ca daca ramii cu ea in curte nici de demontat nu recuperezi investitzia.Daca accepti un sfat,scoate-o la vinzare,in sperantza ca se va gasi unul cu 3 coaie,sa o inscrie imediat,prin alte mijloace(sa fie intimplare ca vad in continuare masini RELE si VECHI,inmatriculate pina in intrarea in vigoare a vechei taxa,cu numere de ARAD?).....ratziunea invinge pasiunea...
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
W124 E60 AMG Noua mea "jucarie"
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by Edy_AMG View PostVa salut pe toti,numele meu este Eduard(Edy),sunt din Slobozia,am 30 de ani si am de la serviciu un E 320 CDI 4Matic din 2005 si un S500 4Matic din 2006 dar nu despre ele vreau sa vorbesc aici ci despre noua mea achizitie W124 E60 AMG.Am intrat in posesia ei dintr-o pura intamplare si abia acum realizez ce raritate de masina este.
Multumesc.Originally posted by DMIHNEA View PostCea mai buna varianta era sa nu o cumperi,dar e tirziu...gindeste-te ca daca ramii cu ea in curte nici de demontat nu recuperezi investitzia.Daca accepti un sfat,scoate-o la vinzare,in sperantza ca se va gasi unul cu 3 coaie,sa o inscrie imediat,prin alte mijloace(sa fie intimplare ca vad in continuare masini RELE si VECHI,inmatriculate pina in intrarea in vigoare a vechei taxa,cu numere de ARAD?).....ratziunea invinge pasiunea....
Comment
-
-
Originally posted by DMIHNEA View PostX mertzanu-cum fac sa vad si eu cind se supara si plateste aia 12000?
Comment
-
Originally posted by Edy_AMG View Postcalmativa ca nu plateste nimeni nici o taxa...in cel mai rau caz o inmatriculam in Bulgaria cu 8000E......mai mult ca sigur o voi inmatricula pe numele unei persoane cu handicap.....Si nu taxa reprezinta cea mai grava problema,ci impozitul anual si asigurarea.....
Comment
-
Vorba lui Dok, pana una alta cumpara-ti si tu un 124, alb, gata inmatriculat, si cu motor pana in 3000 cmc, sa-i potzi pune numere "provizorii" la AMG, asta pana gasesti o rezolvare convenabila la problema.Last edited by orca; 12-24-2008, 00:35 AM... ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
Originally posted by doktor4carzDeshi nu prea se recomanda, ca Slobozia e orash mic... in orashe mici put multe..... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
Comment
-
La ora actuala se fura table cu numere de inmatriculare, si am auzit ca pentru "donat" talonul primesti 50 euro, spre exemplu la transcriere de propietate unii nu mai predau talonul, ci dau o declaratie pe proprie raspundere ca l-au pierdut, si in acest fel mai scot 50 euro din vanzarea acestuia.Last edited by orca; 12-24-2008, 01:42 AM... ________ ..
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Comment
-
Asa fara numere si tot o mai scot la cate o tura....chiar nu ma pot aptine.....si daca face vreun militian semn sa trag pe dreapta ma fac ca ploua si dau kick-down.....insa pana una alta masina cu siguranta va fi inmatriculata.....maine ma intalnesc cu cineva de la o fundatie......
Comment
-
mai are o solutie-cumperi 10 gaini pitice(LEGHORN)si ai oua permanent,climatizate...de sarbatori le mai dai un degetar de METAXA,dar nici 5 nici 7 stele,doar 3,ca le strici viziunea asupra AMG...asta in loc de urari pe topicu lui malnik....pozele cu interiorul?
Comment
-
Salut la toata lumea....frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos.....in 2002 am facut si eu o recarosare la o masina, si stiu toate demersurile la asa ceva(acum nu stiu daca sa mai schimbat ceva de atunci)....o sa iti zic cum am facut eu poate te ajuta....am avut o masina lovita muci inscrisa in ro, am cumparat o masina adusa din germania pe care la vama am trecut o caroserie ca sa platesc decat vama la caroserie pt recarosare(sa platesti vama la amg la caroserie te descurci si tu cum poti)...dupa care am scos motoru de pe aia lovita si am pus pe asta de germania(treb sa ai motorul ok trecut in carte si sa se vada serile de pe motor)...dupa care te duci cu caroseria inscrisa in ro la remat cu ea si iti da o hartie ca sa dat la casat , dupa care te duci la rar cu ea si iti face poze la seria motorului si a caroseriei, ai dai actu vamal de la caroserie, brifu mare , contractul de vanzare cumparare, talonul si cartea(masini inscrisa in ro), si platesti taxele alea de rar+taxa de recarosare.....dupa ce ai facut pasul asta , iti iei cartea de la rar(tot aia de ro numai ca iti o modifica si iti trece in dreapta carti seria noua a caroseriei cu datele tehnice cu stampila si semantura de inginer rar...dupa care te duci la politie pt a iti face un nou talon( cu caroseria de amg si motorul care era pe masina inscrisa in ro) si tot atunci depui in dosar hartia aia de la remat(ca a fost data la casat caroseria), si astepti sa iti iei talonu si atat....dupa ce faci treaba asta, te duci si tu si iti pui V8"bestia" la locul lui meritat(da sa treaca o perioada de minim 6 luni sa nu bata la ochii).......si am vazut ca sa scris de omologari de aerodinamica, rezistenta etc, aia e valabil numai daca ai faci recarosarea cu un motor mai mare, asa ca la tine nu ar fi o problema ca e maximum pe caroseria aia)...(.ex: daca aveai e60 inscris si aveai o caroserie de e230 era problema cu recarosarea, pt ca nu iti o facea nimeni).....si cu impozitul vezi ca nu trebuie numai handicapati si fundati, mai sunt si deportati politici(sunt sigur in slobozia), veterani de razboi etc.....faci si tu o procura intre pers respectiva( ca sa nu o mierleasca cum a zis doctoru, ca se poate intampla si e ok) si esti asigurat asa ...asta e ultimul pas la financiar...da inainte sa te apuci de asa ceva dute la rar la artizanale sa vezi daca mai e in picioare treaba asta....iti urez succes si sa o vad inscrisa cat mai repede
...sa ne admiram bolizi....daca mai ai intrebari ceva in legatura cu masina poti sa ma intrebi, poate sunt de folos:P...
Comment
Comment