Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W124 E60 AMG Noua mea "jucarie"

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Am aranjat deja,dupa 1 ianuarie voi inmatricula masina printr-o fundatie iar pana atunci vor veni si foto cu interiorul ca vad ca sunt la mare cautare.

    Comment


    • #47
      Originally posted by Edy_AMG View Post
      Am aranjat deja,dupa 1 ianuarie voi inmatricula masina printr-o fundatie iar pana atunci vor veni si foto cu interiorul ca vad ca sunt la mare cautare.
      sper sa o vad cat mai repede pe sosea cu numere Ro.....bafta

      Comment


      • #48
        Multumesc si Craciun Fericit tuturor!

        Comment


        • #49
          Originally posted by Edy_AMG View Post
          Am aranjat deja,dupa 1 ianuarie voi inmatricula masina printr-o fundatie iar pana atunci vor veni si foto cu interiorul ca vad ca sunt la mare cautare.
          In prima faza m-am gandit sa nu-ti stric sarbatorile, dar poate e mai bine sa te pun in garda fatza de posibilii sharlatani, ka nu cumva sa dai ceva bani in avans pt. o "virtuala" inmatriculare pe fundatzie, deoarece; eu am intzeles ca fundatiile non-profit, sau bisericile nu beneficiaza de scutire la taxa de poluare, taxa care este in viguare inca de la 01.iulie.2008.


          "Art.1. Prezenta ordonanţă de urgenţă stabileşte cadrul legal pentru instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule, denumită în continuare taxa, care constituie venit la bugetul Fondului pentru mediu şi se gestionează de Administraţia Fondului pentru Mediu, în vederea finanţării programelor şi proiectelor pentru protecţia mediului.

          Art.2 – În înţelesul prezentei ordonanţe de urgenţă, următoarele expresii se definesc după cum urmează:
          1. autovehicul nou reprezintă orice autovehicul care nu a mai fost niciodată vândut anterior într-un alt scop decât al revânzării sau livrării sale şi care astfel nu a mai fost niciodată înmatriculat;
          2. RNTR2 semnifică Reglementările privind condiţiile tehnice pe care trebuie să le îndeplinească vehiculele rutiere în vederea admiterii în circulaţie pe drumurile publice din România, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului lucrărilor publice, transporturilor şi locuinţei nr. 211/2003, cu modificările şi completările ulterioare.

          Art. 3 - (1) Intră sub incidenţa taxei, autovehiculele din categoriile M şi N, aşa cum sunt acestea definite în RNTR2.

          (2) Fac excepţie de la prevederile alin.(1):
          a) autovehiculele aparţinând misiunilor diplomatice, oficiilor consulare şi membrilor acestora, precum şi altor organizaţii şi persoane străine cu statut diplomatic, care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României;
          b) autoturismele echipate şi destinate conducerii de către persoanele cu handicap fizic grav şi accentuat, aşa cum sunt definite aceste persoane în Legea nr.448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, cu modificările şi completările ulterioare, şi care posedă permis de conducere;
          c) autovehiculele din categoria N, definite ca autovehicule speciale conform RNTR2, destinate prin construcţie să fie echipate cu dispozitive pentru efectuarea de lucrări industriale, lucrări de construcţii, lucrări de drumuri şi poduri, lucrări de salubrizare sau lucrări agricole şi forestiere;
          d) autovehiculele destinate a fi utilizate de forţele armate, forţele de securitate a statului, de poliţie, de jandarmerie, de poliţia de frontieră, de pompieri;
          e) autovehiculele definite conform RNTR2, destinate serviciilor de ambulanţă şi medicină, autovehiculele speciale echipate corespunzător pentru acordarea ajutorului de urgenţă, precum şi autovehiculele speciale destinate seviciilor de descarcerare;
          f) autovehiculele a căror caroserie sau al căror şasiu au fost înlocuite, cu condiţia ca aceste autovehicule să fi fost anterior înmatriculate pe teritoriul României.
          (3) Excepţiile de la alin.(2) lit. b) se aplică numai pentru achiziţionarea unui singur autoturism în decurs de 5 ani şi atunci când autoturismul este în proprietatea persoanei cu handicap.
          (4) Dovada adaptării sau echipării speciale a autovehiculelor o reprezintă menţiunea acestui fapt de Regia Autonomă „Registrul Auto Român” direct pe cartea de identitate a vehiculului.
          (5) Autovehiculele dotate cu cutie de viteze care poate funcţiona în regim automat nu intră în categoria celor adaptate sau echipate special şi nu sunt exceptate de la plata taxei.
          (6) În categoria autovehiculelor prevăzute la alin.(2) lit.e) se încadrează numai acele autovehicule dotate cu echipamente speciale necesare efectuării serviciilor de ambulanţă şi medicină şi care sunt înscrise în evidenţa staţiilor de ambulanţă, a serviciilor mobile de urgenţă şi de reanimare."


          Eu te sfatuiesc sa te interesezi personal la biroul de inmatriculari din cadrul "Direcţiei regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative" cum sta treba in prezent cu inmatriculatul pe fundatii.
          Pana la data de 01.iulie.2008 stiu ca erau scutite de la "taxa de prima inmatriculare" autovehiculele care se inmatriculau pe fundatii non-profit sau biserici, dar cu conditia ca, respectivele autovehicule sa fie donate catre aceste institutzii tot de catre institutii non-profit.
          Last edited by orca; 12-25-2008, 02:57 AM.
          .. ________ ..
          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

          Comment


          • #50
            Nu stiu ce sa zic....eu m-am informat la Trezorerie in legatura cu taxa de prima inmatriculare si cineva de acolo mi-a citit pe langa ce ai spus tu aici ca sunt scutite de la plata taxei si masinile apartinand fundatiilor non profit.....iar tipul de la fundatia unde am vorbit eu nu-mi cere nici un ban pentru inmatriculare.....diverse obligatii fata de seful meu....

            Eu iti multumesc pentru bunele intentii si o sa incerc sa aprofundez acest subiect pentru a evite eventuale probleme.

            Spre rusinea mea nu stiu care este (daca este) diferenta intre taxa de poluare si cea pentru prima inmatriculare.
            Last edited by Edy_AMG; 12-25-2008, 02:54 AM.

            Comment


            • #51
              Originally posted by Edy_AMG View Post
              Nu stiu ce sa zic....eu m-am informat la Trezorerie in legatura cu taxa de prima inmatriculare si cineva de acolo mi-a citit pe langa ce ai spus tu aici ca sunt scutite de la plata taxei si masinile apartinand fundatiilor non profit.....iar tipul de la fundatia unde am vorbit eu nu-mi cere nici un ban pentru inmatriculare.....diverse obligatii fata de seful meu....
              Sa speram ca am fost eu informat greshit, sau ca nu am inteles bine, voi incerca sa aflu mai multe in acest sens.

              Originally posted by Edy_AMG View Post
              Spre rusinea mea nu stiu care este (daca este) diferenta intre taxa de poluare si cea pentru prima inmatriculare.
              "Taxa de prima inmatriculare", a fost in viguare pana la data de 01.iulie.2008, dupa aceasta data a aparut "Taxa de poluare", un fel de "aceashi Marie, dar cu alta palarie"
              Last edited by orca; 12-25-2008, 03:17 AM.
              .. ________ ..
              o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
              (Oo\==/oO)
              ..U...............U.
              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
              http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

              Comment


              • #52
                Art. 9 - (1) Sunt scutite de plata taxei autovehiculele, atunci când sunt:
                a) încadrate în categoria vehiculelor istorice, definite conform prevederilor legale in vigoare;
                b) acordate institutiilor de învatamânt, sanatate si cultura, ministerelor, altor organe ale administratiei publice, structurilor patronale si sindicale reprezentative la nivel national, asociatiilor si fundatiilor de utilitate publica, de guverne straine, organisme internationale si organizatii nonprofit si de caritate, prin donatii sau finantate direct din împrumuturi nerambursabile, precum si din programe de cooperare stiintifica si tehnica;
                c) confiscate sau intrate potrivit legii în proprietatea privata a statului si sunt acordate cu titlu gratuit în conformitate cu prevederile legale în vigoare;
                d) destinate competitiilor sportive definite conform prevederilor legale în vigoare.
                (2) Pentru autovehiculele cu motoare diesel echipate cu filtru de particule, cuantumul taxei se reduce cu 25%.


                Art. 14 - (1) Prezenta ordonanta de urgenta intra în vigoare la 1 iulie 2008.
                (2) La data intrarii în vigoare a prezentei ordonante de urgenta se abroga art. 2141-2143 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 927/23.12. 2003 cu modificarile si completarile ulterioare.


                Sursa http://www.taxapoluare.com
                Last edited by Edy_AMG; 12-25-2008, 03:22 AM.

                Comment


                • #53
                  Check out this http://technorati.com/videos/tag/w124 uitativa la testele 1-2-3-4 facute unui w124 EKlasse ...sunt de-a dreptul pur si simplu...)

                  Comment


                  • #54
                    Ho-ho-hooo, ca a mai aparut un W124 AMG! Asa cadou mai zic si eu! Sa il stapanesti sanatos si fara incidente. Cum spuneam unor prieteni, masina e scula de scula, ceva ce doar cu BMW M5 poti replica

                    Uite ca am ajuns si eu in Satu Mare cu Cobra Regina. Estimez ca discutam de al patrulea exemplar de W124 cu performante deosebite (AMG si peste, ca Brabusul de langa Bucuresti e cam...):
                    - unul fiind al lui Tiriac, care iese foarte foarte rar, vazut doar in poze, 100% original.
                    - unul fiind al unui domn trecut de tinerete, care iese tot foarte rar, dar l-am vazut 'live', cu faruri si stopuri tuning.
                    - unul fiind al unui necunoscut, nu pot confirma decat ca arata ca un E60 si avea emblema respectiva in spate, vazut 'live'.
                    - unul fiind al lui Nicu (e500amg), care de fapt e un E500 tunat, foarte reusit, pe care l-am si condus.

                    Am vazut ca se mai pomeneste aici de unul care ar fi langa Podul Baneasa, dar va informez ca respectiva masina este de fapt un W124 coupe echipat LOTEC, dar cu jante AMG (de unde confuzia) si cauciucuri Dunlop SP Sport Winter 3D. Are 350 CP, e impecabil, a costat 9000 EUR, taxa de poluare inainte de triplare era 6000 EUR, nu stiu daca a apucat sa o plateasca. S-ar putea sa fie totusi destul de lesne pentru domnul proprietar, avand in vedere nu mai putin de alte 3 exemplare originale full options din gama AMG si Brabus (G, CL, E) aflate in colectia proprie. Am auzit ca ii place masina mai mult decat "noutatile" pe care le detine.

                    Succes cu inmatricularea, sper sa iti iasa cat mai ieftin.
                    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

                    Comment


                    • #55
                      Ce stiu eu de la Mercedes Romania,unde am un bun prieten,este ca in evidenta lor mai sunt inca 2 E60 AMG ......una la Tiriac si alta la o alta persoana din Bucuresti.

                      Comment


                      • #56
                        Mi se pare normal. Astea doua sunt inmatriculate pe Bucuresti, pe persoane fizice care locuiesc aici. Daca nu ma insel, domnul care nu se cheama Tiriac si care detine cel de-al doilea exemplar e tot vecin cu Dok (si cu mine) in Teilanda.

                        PS: S-ar putea sa discutam de 124-uri diferite in zona Baneasa. Eu vorbesc de cel al caruia ii apartine spalatoria auto scumpa de acolo (dar buna!).
                        Attached Files
                        Last edited by 200ce_marius; 12-28-2008, 10:56 AM.
                        1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                        1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                        dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

                        Comment


                        • #57
                          Mai are Edy_AMG sa se mute la noi in cartier si Tiriac, ca sa fie toate E500\E60 W124 in "teylanda".))...va urez sarbatori fericite si un an mai bun
                          Last edited by doktor4carz; 12-28-2008, 22:30 PM.

                          Comment


                          • #58
                            Originally posted by doktor4carz
                            Pai decit sa dai banu' pe apartament in sectorul 2, aicea la noi, de banii aia mergi juma' de an cu mashina, poate chiar si un an intreg, daca nu faci kilometri multzi...

                            Hai mah doctore ca n-o fi Aghiutza chiar asa de negru.....oricum mai mult decat prastia cealalta pe care o am nu are cum sa "consume".....Da` sa treaca anul nou sa rezolv cu numerele si dupa aia o sa-i pun diagnostic.....adica daca desfac sau nu motorul......sincer nu prea as vrea,pentru ca daca-l desfac o sa-mi vina idei si parca vad ca stau un an intreg cu el demontat pana fac rost de bani sa-mi satisfac ideile.

                            Comment


                            • #59
                              Originally posted by Edy_AMG View Post
                              Art. 9 - (1) Sunt scutite de plata taxei autovehiculele, atunci când sunt:
                              a) încadrate în categoria vehiculelor istorice, definite conform prevederilor legale in vigoare;
                              b) acordate institutiilor de învatamânt, sanatate si cultura, ministerelor, altor organe ale administratiei publice, structurilor patronale si sindicale reprezentative la nivel national, asociatiilor si fundatiilor de utilitate publica, de guverne straine, organisme internationale si organizatii nonprofit si de caritate, prin donatii sau finantate direct din împrumuturi nerambursabile, precum si din programe de cooperare stiintifica si tehnica;
                              c) confiscate sau intrate potrivit legii în proprietatea privata a statului si sunt acordate cu titlu gratuit în conformitate cu prevederile legale în vigoare;
                              d) destinate competitiilor sportive definite conform prevederilor legale în vigoare.
                              (2) Pentru autovehiculele cu motoare diesel echipate cu filtru de particule, cuantumul taxei se reduce cu 25%.


                              Art. 14 - (1) Prezenta ordonanta de urgenta intra în vigoare la 1 iulie 2008.
                              (2) La data intrarii în vigoare a prezentei ordonante de urgenta se abroga art. 2141-2143 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 927/23.12. 2003 cu modificarile si completarile ulterioare.


                              Sursa http://www.taxapoluare.com
                              Tradus vine asha :
                              Legenda:
                              Beneficiarul
                              Cine poate face donatia
                              Forma donatiei/actului

                              Originally posted by Edy_AMG View Post
                              Art. 9 - (1) Sunt scutite de plata taxei autovehiculele, atunci când sunt:
                              a) încadrate în categoria vehiculelor istorice, definite conform prevederilor legale in vigoare;
                              b) acordate institutiilor de învatamânt, sanatate si cultura, ministerelor, altor organe ale administratiei publice, structurilor patronale si sindicale reprezentative la nivel national, asociatiilor si fundatiilor de utilitate publica, de guverne straine, organisme internationale si organizatii nonprofit si de caritate, prin donatii sau finantate direct din împrumuturi nerambursabile, precum si din programe de cooperare stiintifica si tehnica;
                              c) confiscate sau intrate potrivit legii în proprietatea privata a statului si sunt acordate cu titlu gratuit în conformitate cu prevederile legale în vigoare;
                              d) destinate competitiilor sportive definite conform prevederilor legale în vigoare.
                              (2) Pentru autovehiculele cu motoare diesel echipate cu filtru de particule, cuantumul taxei se reduce cu 25%.


                              Art. 14 - (1) Prezenta ordonanta de urgenta intra în vigoare la 1 iulie 2008.
                              (2) La data intrarii în vigoare a prezentei ordonante de urgenta se abroga art. 2141-2143 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 927/23.12. 2003 cu modificarile si completarile ulterioare.


                              Sursa http://www.taxapoluare.com
                              Sant scutite de taxa :
                              asociatii si fundatii de utilitate publica (http://www.gov.ro/asociatiile-si-fun..._l1a66106.html) , si care primesc autoturismul respectiv prin donatie de la; guverne straine, organisme internationale, organizatii non profit si de caritate, prin donatii sau finantate direct din împrumuturi nerambursabile, precum si din programe de cooperare stiintifica si tehnica.
                              Last edited by orca; 12-31-2008, 16:55 PM.
                              .. ________ ..
                              o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                              (Oo\==/oO)
                              ..U...............U.
                              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                              http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                              Comment


                              • #60
                                Mult asteptatele poze cu interiorul........


                                PS.Am si o intrebare pentru voi.Stie cineva la ce foloseste "chestia" aia de langa contact,din partea stanga ???Seamana cu o priza cu 3 pini dar are si un led rosu pe ea.
                                Attached Files
                                Last edited by Edy_AMG; 12-31-2008, 16:27 PM.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF