Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W124 E60 AMG Noua mea "jucarie"

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai banuiesc ca in afara de a monta un motor de 2L pe aceasta caroserie daca RAR-ul este de acord,altceva nu cred ca ar mai trebui....sau mai trebuie si altceva??Mai departe fac carte...numere...talon...si pe urma urc din nou V8-ul pe masina....cam asta era ideea mea de inmatriculare "ieftina".

Comment

Idea era sa o lasi asa cum e... si sa o inmatriculezi pe 2 litri fara sa mai dai jos motoru... aici erau utile cele 8 coaie

Comment

Originally posted by doktor4carz
        Raspund cu o intrebare, ca jidanu'... Cit de ieftin estimezi ca va fi ? Apoi vei primi raspunsul.
        Oricum muuuuult mai ieftin decat 12000E taxa de inmatriculare+impozit anual+asigurare.....

Taxele la RAR sunt cam 200-250E....iar de manopera nu-mi fac probleme,o fac eu cu un amic inginer mecanic la Audi in Bucuresti......o sa ma mai coste ceva sa fac rost de o factura de manopera de la un service autorizat.....si cam atat.

Totul e ca RAR-ul sa fie de acord ca eiu sa pun pe caroseria asta un motor de 2L.

Comment

Tot ce am eu nevoie este ca RAR-ul sa-mi accepte recasosarea cu un motor de 2L....mai departe cred ca pot gasi vreo 3 seturi de oua pe acolo.....e posibil sa nu mai fie nevoie de schimbarea motorului..Testare dinamica stiam ca se face numai cand motorul montat depaseste cu un anumit procent puterea motorului inlcuit....cee ce nu este cazul aici.....De competenta nici nu incape discutii,baiatul repara frecvent biturbo de 2.7L de audi,astea pe langa sutele de TDI-uri mai noi sau mai vechi.....am modificat cateva masini impreuna.....asa ca mutarea motoarelor este doar o operatiune de rutina.

Acum trebuie sa fac rost de o copie dupa cartea unui w124 de 2L si sa merg cu actele la RAR.....pe urma sa vad ce optiuni imi raman.

Comment

Multumesc si sper din tot sufletul sa reusesc sa inscriu masina in circulatie intr-un fel sau altul.

Comment

Faceti careva poze cu interioru,ca sa am si io o polutzie,nocturna sau diurna....

Comment

Sperantza moare ultima (deshi citeodata i-o ia penisul inainte...). Pina atunci, poze din sufragerie, si vezi ca unul dintre adminii noshtri (cei multzi...) trece in seara asta s-o vada, tzinind cont de faptul ca e si el...slobozean ( ca sa nu folosesc o terminologie prea plastica - ce nu ar surprinde pe nimeni, de altfel - precum...locuitor al orashului Slobozia...).
                Ai un PM cu nr meu de telefon....pentru cel ce vine sa vada masina...sau pentru altii care vor sa vina s-o vada.

Comment

Originally posted by Edy_AMG View Post
                  Urmatoarele trei sunt 036 ....de ce???

De fapt uite aici seria de sasiu WDB 1240361C076256
                  Am vrut sa vad ce a fost cand a iesit pe poarta fabricii. Prea multe date despre exemplar nu sant de gasait, in afara de...

VIN WDB1240361C076256
                  Model E60
                  Chassis 1240361C076256
                  Engine 119974 12 008519
                  Transmission 722370 03 937951
                  Order 0 4 214 15034
                  Approx. year 1994
                  Heating 0324101050
                  Lights HELLA
                  Wiper BOSCH
                  Cab 00000
                  Dealer Dortmund branch (214)
                  Interior leather blue (272)
                  Paint
                  149 polar white (T) (с 01.01.1992)
                  Options
                  241 left front seat electrically adjustable with memory feature. only applicable to w 210 when installed in conjunction with code 275. (с 01.03.1983)
                  242 right front seat electrically adjustable with memory feature. only applicable to series w 210%
                  305 dust filter (с 01.11.1990)
                  412 electric sliding roof with tilting device (с 01.07.1983)
                  441 steering column, electrically adjustable, W202 manually adjustable (с 01.07.1984)
                  540 roller blind, electric, for rear window (с 01.05.1985)
                  570 folding armrest front w202/210 stowage box front with armrest (с 01.04.1970)
                  front folding armrest w202 - housing at front with armrest
                  581 automatic climate control (с 01.01.1977)
                  620 emission control system
                  vehicles with catalyst technique (с 01.03.1985)
                  682 fire extinguisher (с 01.04.1970)
                  819 CD changer - alpine - in trunk (с 31.07.1992)
                  859 model update ii (с 01.01.1978)
                  873 seat heater for left and right front seats (с 01.02.1984)
                  880 closing system with infrared remote control (с 01.02.1988)
                  957 AMG technology package (с 01.01.1992)
                  extension tube on the roof, front left
                  981 elimination of vehicle registration book and without general operating permit no. on type plate vehicles in the f.r.g. (с 01.08.1980)
                  Last edited by orca; 12-22-2008, 23:06 PM.
                  .. ________ ..
                  o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                  (Oo\==/oO)
                  ..U...............U.
                  Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                  http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

A fost E50, ca majoritatea lor. M119974 e motorul de 5000... dar optziunea 957 arata ca a trecut pe la AMG si ca a devenit E60.

Shtiu eu de aici, de la reshedintza, unde e mashina... Slobozia e mica, Sfinx-terul shtie tot...
                    @doktor4carz E foarte posibil sa ai dreptate,totusi de la Mercedes Romania mi-au spus ca masina a iesit E60 pe poarta fabricii....oricum mai intereseaza mai putin daca a fost un E500 simplu si transformat la AMG sau a iesit din "masa" AMG.....ceea ce ma intereseaza este ca am masina in fata blocului si nu doar scrie AMG pe motor,chiar este un AMG veritabil.Avand in vedere ca din principiu nu pot vinde aceasta masina(am primit-o cadou) ma intereseaza mai putin valoarea ei de piata si mai mult valoarea ei in ochii mei.

@Sfinx-terul Pai am dat nr de tel ca ma gandeam ca poate vrei sa auzi cum toarce...eventual o tura de cartier ceva....

Comment

Cate ceva (poate folositor) despre AMG M 119 E60 LH http://www.w124performance.com/docs/...s/E60_M119.pdf
                      .. ________ ..
                      (Oo\==/oO)
                      ..U...............U.
                      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

Originally posted by pulmann View Post
                        Cate ceva (poate folositor) despre AMG M 119 E60 LH http://www.w124performance.com/docs/...s/E60_M119.pdf
                        Multumesc foarte mult.....nici nu stii ce bucurie mi-ai facut cu informatiile respective.Multumesc inca o data,nu stiu de unde le-ai scos dar daca mai ai te rog foarte mult sa mai pui astfel de informatii tehnice.

Multumesc inca o data.

Ps.Inca o intrebare...Ce inseamna:"981 elimination of vehicle registration book and without general operating permit no. on type plate vehicles in the f.r.g. (? 01.08.1980)" ...adica la ce se refera ca nu-mi dau seama.
                        Last edited by Edy_AMG; 12-22-2008, 23:44 PM.

Comment

981 elimination of vehicle registration book and without general operating permit no. on type plate vehicles in the f.r.g. (? 01.08.1980)
                          Nu ma stiu eu cu engleza, da zice ceva de genul...
                          981 eliminare cartea de înregistare vehicul şi fara numar general de permisiune de operare pe placa de tip a vehiculului în RFG (Republica Federala Germana) (с 01.08.1980)
                          Cred ca se refera la lipsa iesirii pe poarta fabricii cu Fahrzeugbrief, si cu lipsa placutzelor de typ tehnic cu care pleaca masinile din fabrica de la Mercedes, Fahrzeugbrief-ul cu datele tehnice fiind confectionat, si placutzele de typ, urmeaza a fii puse/lipite pe vehicul ulterior dupa ce tunerul AMG/H.W.A.GmbH termina de modificat mashina.
                          Daca nu-i asha..., nu datzi cu pietre, eu alta logica nu gasesc.

Exemplu atashat...
                          Attached Files
                          Last edited by orca; 12-23-2008, 10:59 AM.
                          .. ________ ..
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.

Comment

Mai este o placuta pe masina....cea pe care o s-o atasez mai jos.....
                            Attached Files

Comment

Originally posted by Edy_AMG View Post
                              Mai este o placuta pe masina....cea pe care o s-o atasez mai jos.....
                              Placutza din poza atashata de tine, este placutza referitoare la caroserie.

Eu ma refer la lipsa placutzelor referitoare la date tehnice motorizare, greutate autovehicul, presiune si marimi anvelope, etc., date care sant specifice in cazul de fata pt. AMG.
                              Nu bag mana in foc, e doar o presupunere.
                              Last edited by orca; 12-23-2008, 11:03 AM.
                              .. ________ ..
                              (Oo\==/oO)
                              ..U...............U.

Comment

Pentru inmatriculare ar mai fi doua solutii in afara de cea cu recarosarea.Una ar fi inmatricularea pe numele unei persoane cu handicap,nu se plateste taxa de inmatriculare si nici impozit,dar banuiesc ca presupune instalarea de comenzi speciale.Alta varianta ar fi inmatricularea pe o fundatie nonprofit dar asta presupune ca eu sa donez masina acelei fundatii.....inca ma gandesc la cea mai buna varianta.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF