Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Daimler-Benz W124 200D

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by nistor@QMT View Post
    Dar ce sa-i faci, romanul e nascut comentator. Noi sa fim sanatosi!
    Asta mi-a placut, dar tocmai asta e menirea unui forum: e locul unde fiecare poate comenta!
    Tu ai de fapt nevoie de un site al tau, unde sa faci nestingherit marketing pentru masina ta "ultradotata"
    Partea proasta e ca incerci sa aplici aici niste strategii pe care le-ai auzit din niste manuale de economie de clasa a zecea.
    Uite ca stategia e proasta si masina nu se vinde, iar profitul tau tinde la zero!

    Comment


    • #47
      Salut!
      Masina imi place foarte mult pt ca este originala in stare buna..
      Nu adaug comentarii lipsite de bun simt,dar fiecare cu parera lui..asa ca ma risc sa o spun si pe a mea:
      -te CAM contrazici,vad ca toate masinile din semnatura le-ai dus in mai multi cai,asta zici ca e OK.
      -un coleg ti-a dat un exemplu cu w124 acela negru cu motor de 3000D,dar ziceai ca e impozitul prea mare..acum ceva timp ai spus ca si masinii tale iti poti pune un 3.0td ca ii maresti putere(numai e impozitul mare?)daca i-ai pune 3.0TD se duce tot farmecul cu 2 proprietari,cu originalitate(dai cu mucii in fasole).
      -eu unul as intoarce capul dupa masina indiferent de placuta de inmatriculare.
      -e masina din visurile tale de copil,dar totusi vrei sa o vinzi...la un pret pe care nu il comentez,e o tara libera..mai poti pune un ''0'',e marfa ta.
      -kombi gasesti poate si mai dotat si mai bun ca al tau...dar la un pret destul de mare.

      Putin peste jumate din pretul cerut as da oricand pe ea,daca arata ca in poze si merge cum sustii..

      Comment


      • #48
        Rufus: Ce marketing visezi prietene? Asta e topic-ul masina mea. Ce n-ai inteles? Eu am inteles ca esti contra, din multele mesaje de la tine, atat forum si private. Am inteles. Dar... am putea sa ne ignoram unul pe celalalt? Eu nu mai raspund la mesajele tale. Ignora-le si tu pe ale mele si vom fi chit.

        tu_marus: Prietene, sunt 100% sigur ca NU ma contrazic. Citeste cu atentie posturile mele si las-o asa, nu interpreta cum vrei tu. Una e sa ai o parere, alta e sa-mi rastalmacesti cuvintele intr-un mod submediocru, care nu-ti face cinste.

        Comment


        • #49
          Un w124 200d cu aceste dotari este EXTREM DE RAR!
          Se poate prea bine sa fie SINGURUL EXEMPLAR de w124 200d cu asemenea dotari din Romania si, la fel de probabil, printre putinele din Europa! Si nu exagerez cu nimic cand spun acest lucru...
          Spre exemplu, un w124 200d (repet, w124 cu acesta motorizare - 200d) care este la aproximativ acelasi nivel de dotari si este de vanzare este acesta...http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...59&origin=PARK
          Masina (ma repet din nou - w124 cu aceasta motorizare - 200d) este, intr-adevar o raritate. Aceasta este realitatea...Restul discutiilor sunt de prisos!
          P.S.: Poate cineva sa imi arate un alt w124200dcu dotari la fel si care sa fie de vanzare in Europa?
          Last edited by sv11axl; 12-15-2011, 12:55 PM.
          W202 C180 - http://www.clubmercedes.ro/masina-me...9.html?t=20069
          W124 E200 coupe - http://www.clubmercedes.ro/w124-coup...ie-t38052.html

          Comment


          • #50
            Originally posted by sv11axl View Post
            Un w124 200d cu aceste dotari este EXTREM DE RAR!
            Spre exemplu, un w124 200d (repet, w124 cu acesta motorizare - 200d) care este la aproximativ acelasi nivel de dotari si este de vanzare este acesta...http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...59&origin=PARK
            Nu m-am băgat până acum - şi poate n-ar trebui nici acum - dar nu mă mai pot abţine.
            Ce-mi place mie când se compară mere cu pere, şi nu vreau să fiu corectat, pt. că aşa este: maşina din link este aproximativ la fel ca şi nivel de dotări cu cea a colegului: în afară de model, motorizare, AC şi scaune încălzite, DIFERĂ prin următoarele, faţă de maşina prezentului topic:
            - NU are : Webasto, geamuri electrice, ştergătoare faruri, cutie manuală, astea la o privire superficială, şi necitind măcar datele tehnice (nu ştiu germană, şi nu mă obosesc cu Google Translate, că n-am chef)
            - ARE : piele, cutie de depozitare sub cotieră, cutie manuală, astea tot aşa ca şi mai sus

            Un singur lucru mai am de spus: NU deranjează pe NIMENI această maşină ! E superbă ! (Cum zicea şi colegu' mai sus: dacă ştiam de ea, o luam eu la vremea respectivă !) E de admirată, lăudată, etc. Ceea ce deranjează, e faptul că se ştie foarte bine cu cât a fost luată, şi tot aşa de bine se ştie şi faptul că, e de vânzare (tot aici pe forum - sic!) la preţul de dublu ş-un pic ! Multora dintre noi, asta ne aduce a bijniţă, deşi - corect ! - fiecare e liber să facă ce vrea cu bunul lui. Sunt absolut sigur că, dacă nu era scoasă la vânzare, avea doar vorbe de laudă, pe care le şi merită, dealtfel. Dar ...
            P.S. Nu am vrut să intru în polemică cu NIMENI, a fost prima şi ultima mea intervenţie pe acest subiect, şi nu voi răspunde niciunui reply. Mulţumesc, baftă la condus / vânzare, whatever ...
            Cele bune tuturor !

            Later Edit, că n-am mai putut edita :
            Ca să fac şi "tema de casă": asta http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...93&tabNumber=1 e poate mai aproape de cel în cauză, fără Webasto, fără ştergătoare faruri, dar mai aproape. Ah, şi e în Europa ... (atenţie şi la preţ)
            Last edited by Luxian; 12-15-2011, 17:56 PM. Reason: am unit posturile
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W208 CLK200 -> 2.0

            W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

            Comment


            • #51
              Urmaresc si eu cu uimire si surprindere posturile legate de aceasta masina si/sau de actualul proprietar. Topicul asta e locul ideal al manifestarii nervilor si rabufnirilor celor ce ar fi avut ceva de spus in topicul de vanzari, dar de frica au tacut (unii se pare ca nu au reusit performanta).
              OAMENI BUNI, este masina omului, este liber sa considere ce vrea, sa ceara ce pret doreste, este O OPINIE, de unde atata inversunare si consum de timp si nervi pe tema asta? E prea mult...

              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

              Comment


              • #52
                Fiindca si-au dat foarte multi cu parerea , imi voi spune si eu parerea:
                1.Pentru un om obisnuit, care nu este pasionat neaparat de acest model (inclusiv eu - a nu se interpreta ca nu-mi place), pretul este foarte mare .
                2.Pentru un cunoscator al modelului, pasionat, nebun dupa aceasta masina, pretul este unul corect atata timp cat o si cumpara la pretul cerut.
                Personal, cred ca-ti place foarte mult aceasta masina(si noua ne place -ma rog, cel putin mie) si ai pus pretul asta din 2 motive:
                a. Nu prea iti vine sa vinzi masina;
                b. Daca ofera cineva pretul cerut, sau undeva pe-acolo, e o oferta prea buna pentru a fi refuzata.

                Acestea fiind spuse, eu nu voi mai posta in acest topic,drept urmare, iti doresc spor la vanzare !
                Last edited by zbanghy1986; 12-15-2011, 17:08 PM.
                Mercedes-Benz C180 Elegance

                Just like he said..."Now go home and get your f****n' shinebox !

                Comment


                • #53
                  Eu zic sa va opriti aici!Nu faceti altceva decat sa-i faceti reclama masinii.E constient si proprietarul ca nu o vinde in 100 de ani la pretul asta{Nu s-a nascut inca pasionatul ala sa dea 6000 de euro pe masina asta}.Dar e alegerea lui sa puna ce pret vrea.

                  Se duce draq euro,lumea moare de foame si voi va bateti capu' cu o masina.

                  O seara faina!

                  sigpic

                  "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                  Comment


                  • #54
                    Stimati colegi,
                    va multumesc pentru mesajele CIVILIZATE si ECHILIBRATE. Asta in primul rand. Asa trebuie sa ne desfasuram aici, indiferent ca suntem PRO sau CONTRA.

                    In al doilea rand, am sa raspund colegilor in ordinea posturilor:

                    1. sv11axl: m-a bucurat postul tau si ma bucura in continuare, pentru ca vine din partea unui om care stie sa aprecieze calitatea si originalitatea. Am urmarit topicul masinii tale, se vede clar de la kilometrii intregi cat esti de pretentios si tu, cand vine vorba de mijlocul de transport din dotare . Iar faptul ca ai inteles perfect despre ce e vorba, legat de masina mea, nu poate decat sa ma bucure. Iti multumesc sincer pentru postul tau.

                    2. Levi: Nu ne cunoastem, nu ne-am vazut live, am schimbat cateva mesaje aici pe forum. Stiu sigur ca si tu esti un mare pasionat de Oldtimere Mercedes. Multumesc pentru aprecierile pe care le ai la adresa masinii mele. DAR... bijnita e un cuvant foarte urat sa-l folosesti aici la adresa mea si masinii mele, nu-si are locul. Mai ales ca asta NU e topic de vanzari. In alta ordine de idei, nu ma simt obligat fata de nimeni sa justific pretul cu care voi vinde masina, DACA o voi vinde. Puteam sa o primesc cadou si sa cer 10.000 EUR pe ea. E dreptul meu. E bunul meu. E numele meu pe Cartea de Identitate. Punct. Inca o data, bijnita e un CUVANT URAT si nu ma asteptam ca TU, desi NU te cunosc pe viu, dar am o parere buna despre tine din post-urile tale, sa folosesti acest cuvant in raport cu mine si ce se intampla aici.

                    Si ce ma deranjaza cel mai tare e ca ai comparat masina mea cu maneaua aia tiganita din Polonia. Hai sa fim seriosi. Masina mea e mult mai aproape de cea prezentata de colegul sv11axl... SAU, masina aia e mai degraba apropiata de a mea. Aia are km putini, e drept, dar culoarea nu ii face cinste si ii lipsesc unele dotari. Mda... si pretul e ce trebuie, la masina prezentata de tine, ca sa te parafrazez, dar... pentru o MANEA poloneza. Si mai e si in Polonia si cu motor de 3000 cc. Adica TU comentezi despre compararea merelor cu perelor, si tot TUT vii sa compari masina mea 200D cu o MANEA, 300D, din Polonia. Nu sunt mere cu... mango, sau invers? Oricand le-am pune una langa cealalta, as alege-o pe a mea, fara doar si poate. Cred ca si TU, si altii. Ce zici?

                    3. victoria: Un om echilibrat, un post echilibrat, cineva totusi ma intelege si pe mine .

                    4. zbanghy1986: IN SFARSIT un om care-si bate capul sa vada dincolo de aparente. Ai punctat bine ca nu te omori dupa model, ai punctat bine avantajele si dezavantajele si m-ai si citit... bine . Bravo. Si multumesc pentru post. Din partea mea poti sa postezi mult si bine aici, poti sa ma si injuri, n-o sa ma supar . Daca ar fi mai multi oameni ca tine, capabili sa vada dincolo de aparente si sa sintetizeze unele idei, cred ca noi, ca romani, am fi departe.

                    5. mircea600sel vine ca un dus cu apa rece, sa ne trezim toti din visare . mircea600sel, am urmarit si topicul deschis de tine cu masinile pe care le vezi acolo-n tarile calde, e frumos. Un vis umed pentru noi, ce vezi tu in fiecare zi .
                    Last edited by nistor@QMT; 12-16-2011, 00:24 AM.

                    Comment


                    • #55
                      Poze noi:


                      P.s. Camera din dotare nu este atat de performanta, pe cat ar merita aceasta masina.

                      P.s.2. Pentru cei care n-au inteles aluzia subtila, masina arata MULT mai bine in realitate decat in aceste poze.
                      Attached Files

                      Comment


                      • #56
                        Servus Mihai!

                        Ai o maşinuţă grozavă şi spun asta fără să fiu un fan W 124.
                        ...
                        Ce urmează, A6C4 ?

                        Comment


                        • #57
                          Salutam cu respect .

                          A6C4 e o masina superba, dupa care ma uit si acum in trafic, atat limuzina cat si Kombi. Chiar ieri am vazut una in trafic aici in Cluj. Era limuzina, argintie, arata perfect, era modelul 95-96. Am salivat bine si am mers mai departe.

                          Daca cumva o vand pe asta, nu stiu exact ce va fi, dar va fi 99% Kombi. Mi-ar placea sa gasesc tot un 124 200D, dar Kombi, in starea si cu dotarile pe care le am acum pe asta. Sau un A6C4 Kombi 1.9 TDI. Voi vedea, daca va fi cazul.
                          Last edited by nistor@QMT; 12-20-2011, 11:55 AM.

                          Comment


                          • #58
                            Foarte frumoasa masina si super ingrijita. De dotari no comment.

                            Comment


                            • #59
                              124-ul asta a facut pana acum cele mai multe "victime" pe bursa, si ne-a cam dat batai de cap. Ma bucur ca se pastreaza un ton civilizat, sper sa ramana in continuare la fel. Si mie mi se pare pretul cerut pe topicul de vanzare mare, dar este bunul omului si poate sa ceara pe el cat vrea. Sa nu uitam ca aici este subiect de prezentare, nu de vanzare.In princiu scopul forumului nostru nu e comertul cu masini, dar sectiunea bursa atrage cel mai mult, avand cele mai multe vizite. E o vorba, orice fier isi are "prostu' " lui, deci probabil ca omul o va vinde. Am vazut multe cazane vandute pe bursa la preturi astronomice, masini ruginite, vopsite la spray, prezentate cu niste dotari ce nu existau in realitate, oglindite in niste poze vechi de 2 / 3 ani ( asa cum aratau ele la achizitie), indoielnice, de catre niste useri "respectabili" dealtfel. Deci mare atentie la ce cumparati in general, daca nu deschizi ochii ...... (continuare o stiti voi).
                              124-ul lui Nistor este intr-adevar intr-o stare de invidiat, arata excelent pentru anii ei, se pupa bine cu taxele astea noi etc.
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                              Comment


                              • #60
                                Te-a cam contaminat "inelul cu trei spiţe". Sigur că da, altfel se vede lumea.
                                Ca fost proprietar de Mercedes, recomand, deşi nu era cazul, un contact cât mai îndelungat cu această marcă. Dezamăgeşte mai rar ca altele.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF