Salut,desi w124 nu este modelul meu preferat,masina ta este superba,arata impecabil optic si sunt sigur si tehnic.Nu multi stiu sa aprecieze o asemenea masina in Romania sau nu au puterea financiara pentru a ajunge la ea.Ar fi ideal sa reusesti sa pastrezi masina si sa cumperi si un combi asa cum am facut eu cand am cumparat Mercedesul(masina care o aveam deja este ce aveai tu inainte de Mercedes) Ce sa mai spun...numai bine si sa te bucuri cat mai mult de bijuterie!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Daimler-Benz W124 200D
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
+ cum ziceau si 2 colegi de pe forum , de abia acum am vazut la topic vanzari.Last edited by Carmine; 12-21-2011, 23:22 PM.Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
Comment
-
-
boddo09: Multumesc de aprecieri.
carmine: Multumesc pentru post si pentru aprecieri. Trebuie sa recunosc ca ultima fraza imi place cel mai mult; adica aprecierile asupra masinii din acea fraza, venite din partea unui supermoderator, care a vazut multe masini si stie ce sa aprecieze si ce nu, chiar ma bucura mult.
Dl. Patrascu: "Steaua" de pe capota unui W124 are farmecul ei. Fiind capota dreapta si masina mai patratoasa, se vede destul de bine "steaua" din varful capotei, aproape in orice pozitie mi-am setat scaunul. Am condus si modele mai noi si in niciunul n-am avut asa vedere directa spre "stea", din cauza aerodinamicitatii capotei. Bine, e adevarat ca atunci cand am condus un W221, chiar nu mai conta ca nu se vede asa de bine "steaua" . Dar daca vorbim strict de stea, in W124 chiar trezeste un feeling deosebit.
tesdan8: Multumesc. Si masina ta are un farmec aparte si un kilometraj demn de vise umede .
Sor3L: N-am inteles exact postul tau. Am vazut pozele, am vazut ca ai incercuit niste chestii. And your point is... ?
Rufus:
Comment
-
Din pacate e asa cum am vazut din primele postari, dar nu am zis nimic, masina a fost laudata in scopul vanzarii. Nu avem aici un pasionat de w124, care a cautat mult pana a gasit masina pe care o visa de ani buni, ci doar un tip care a gasit o masina buna si vrea sa faca o afacere buna din revanzarea ei. Nimic rau in asta, masina arata bine ( in poze ) si e dotata foarte bine ptr. motorizarea ei, iar pretul e OK ptr. un pasionat cu bani. Ce nu-mi place e faptul ca tanarul nostru coleg este prea ,,entuziasmat'' si face niste afirmatii cu care crede ca ne prosteste. Gen cate tuning-uri are la activ ( spor la munca dar nu ma intereseaza ) si ca o sa faca chip tuning la motorul clasic de pe w124, sau ca a ,,scos'' 175 la ora cu o masina care din fabrica nu ,,scoate'' mai mult de 160 la ora, sau ca are euro 2 pe motorul 200 d. Deci apreciez masina ( din ce vad in poze ) si nu discut pretul, dar nu esti un pasionat de w124 ci doar vrei sa-l vinzi. Bafta la vanzare, dar nu ne mai prostii.
Comment
-
Originally posted by ElCid View PostDin pacate e asa cum am vazut din primele postari, dar nu am zis nimic, masina a fost laudata in scopul vanzarii. Nu avem aici un pasionat de w124, care a cautat mult pana a gasit masina pe care o visa de ani buni, ci doar un tip care a gasit o masina buna si vrea sa faca o afacere buna din revanzarea ei. Nimic rau in asta, masina arata bine ( in poze ) si e dotata foarte bine ptr. motorizarea ei, iar pretul e OK ptr. un pasionat cu bani. Ce nu-mi place e faptul ca tanarul nostru coleg este prea ,,entuziasmat'' si face niste afirmatii cu care crede ca ne prosteste. Gen cate tuning-uri are la activ ( spor la munca dar nu ma intereseaza ) si ca o sa faca chip tuning la motorul clasic de pe w124, sau ca a ,,scos'' 175 la ora cu o masina care din fabrica nu ,,scoate'' mai mult de 160 la ora, sau ca are euro 2 pe motorul 200 d. Deci apreciez masina ( din ce vad in poze ) si nu discut pretul, dar nu esti un pasionat de w124 ci doar vrei sa-l vinzi. Bafta la vanzare, dar nu ne mai prostii.Last edited by Sor3L; 12-22-2011, 21:11 PM.Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
Comment
-
Mamaaaa, cat mi-am tinut respiratia Sorele la postul tau! N-ai vrut deloc sa pui un punct...
In esenta, ultimele doua posturi par a fi si ele justificate, confirmand, cred eu, indignarea unora ce citesc topicurile legate de "ultradotat insa recarosat". Epitetul "ultradotat" mi-a adus aminte de "full fara piele"...
Regula bursei este clara: un junghi cumparat aici nu se va revinde la un pret mai mare (daca nu i s-au adus imbunatatiri semnificative). Insa "ultradotatul" inteleg ca n-a fost luat de pe acest forum, deci un incalca nici o regula (scrisa). Ergo nu e bishnitza.
Nistor mi se pare un prea bine educat celovek, insa, asa cum i s-a spus, aici se cere VIN si la o saracie de cateva sute de euro. Solutia: mobile.de sau altele.orice.
Cat priveste pasiunea pentru o marca, in speta MB, cred ca nu-s mai multi de 10 insi pe tot forumul care au acest feeling. Majoritatea suntem posesori conjuncturali, intr-o mai mare sau mai mica masura. Sa fim onesti: sunt muuulte masini mai bune, la bani mult mai putini decat MB (vorbesc de masini noi).
Partea buna in tot acest vartej legat de "ultradotat"? Isi da lumea cu parerea, deci e un fel de... brainstorming! Glumesc, vreau sa spun ca daca n-ai ce citi pe forum, poti, cel putin, sa-ti dai cu parerea despre masina lui Nistor. Unii mai cu patima (era unu de zicea ca figura cere pumni), altii empatici (tine-o, frate, e superba), altii indignati (bishnitza), altii care n-au ce face si abereaza pe diverse topicuri (eu, de pilda).
Acum sa-mi dau si eu cu parerea: masina e banala, se cere un pret neobisnuit, proprietarul n-are nici o treaba cu pasiunea pentru MB (mai ales dupa ce-a avut de suferit p-acilea) insa are mult bun simt, e rabdator si educat.
Haide, care-i urmatorul la luat cuvantul?https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament
Comment
-
O sa-l iau eu, pana nu ma linsaza careva.
Elcid: am atasat poza unei copii dupa BRIEF-ul masinii(evident BRIEF-ul original se afla la Politie). Se poate vedea clar ca masina are Euro 2(desi poza e facuta la repezeala, nu mai stau acum sa fac alta si sa o prelucrez). AM ZIS de la inceput ca in CARTE e trecuta Euro0, dar avand in vedere ca suntem in UE si masina provine din UE, se poate rezolva legal, cu putina umblatura, ca masina sa fie omologata si in cartea romaneasca cu Euro 2. Exista o procedura care trebuie urmata si dureaza cateva saptamani, dar nu este costisitoare si este realizabila. Daca vrei, o sa detaliez.
De restul afirmatiilor o sa comentez foarte pe scurt: am dreptul sa fiu cat de entuziasmat se poate(sau neentuziasmat); nu-mi doresc sa prostesc pe nimeni; nu m-am laudat niciunde cate chiptuning-uri am la activ; DA, am gresit cand am spus ca o sa-i fac chiptuning acestei masini si am si recunoscut asta, citeste cateva post-uri inainte; am spus si de viteza; nu esti in masura sa hotarasti TU cat de mult imi place MIE W124, pentru ca n-ai cum.
Sorel: N-am inteles nimic din post-ul tau, poate o sa-l citesc si o sa raspund cand voi fi mai odihnit.
cutaresku: Masina este inmatriculata prin recarosare. Asta a fost procedeul folosit. Dar este o masina completa, nu s-au luat elemente de caroserie de pe una si s-au pus pe alta. S-au urmat pasii legali pentru a inmatricula legal o masina, prin procedeul numit "recarosare". Da, poate "ultradotat" nu suna bine, dar n-am gasit alt cuvant mai bun.
Legat de cuvantul PASIUNE: cred ca ai dreptate in ceea ce priveste cuvantul. Teoretic ar trebui sa ai pasiune pentru oameni, mai putin pentru obiecte. Pentru sotie, poate pentru un artist, poate pentru o colega de la serviciu, etc... Cred ca "pasiune" ar trebui folosit cand vorbim despre fiinte vii, nu despre masini, dar asa umbla vorba prin popor. Deci pana la urma tot la cuvantul pasiune ajungem si atunci cand vorbim de masini.
Masina NU e banala, de pret s-a discutat deja mult si bine, nu mai comentez, iar de pasiunea MEA pentru MB W124 nici tu nu esti in masura sa zici ceva, pentru ca n-ai de unde stii. Dar iti promit ca exista.Attached Files
Comment
-
Eu imi cer scuze pentru toate rautatile pe care le-am debitat pe forum si pe PM la adresa colegului Nistor si a ultradotatei sale masini.
Asta pentru ca daca nu ar exista aceste doua personaje de basm (el si masina) forumul asta ar fi mai trist si mai putin dinamic.
Comment
-
Superb .
Pentru cine nu s-a prins, postul lui Rufus este ironic. Dar este atat de avansat in ironie, ca iti poti ridica semne de intrebare daca vorbeste serios sau nu. Asta denota inteligenta. Rufus, respect.
Raspuns la post:
Masina e de basm. Si interpretarea asta e de basm: http://www.youtube.com/watch?v=hxdiJ74AL5Y . Eu nu sunt.Last edited by nistor@QMT; 12-23-2011, 10:54 AM.
Comment
-
Originally posted by Sor3L View PostEsta a ta sau e una care seamana cu ea ?
Nu era prea intretinuta.
@ Nistor@QMT ai o masina foarte frumoasa si ingrijita.Last edited by paul_124_230e; 01-01-2012, 17:58 PM.Mercedes Benz w202 C180 Elegance '98
Comment
Comment