Deja e de vanzare...Si pretul cerut e
...cu toate ca merita fiecare eurocent...
.
. Am oprit la un moment dat intr-un catun langa autostrada, sa bem o cafea, am intrat, am purces in intreprinderea actiunii pentru care oprisem, iar de la masa noastra vedeam masina. Mai multa lume s-a oprit si a studiat-o. Cand spun lume, din pacate ma refer la barbati
. Daca erau gagici, era mai bine
. Ma rog, poate nu foarte bine, ca nu stiu daca ar fi fost pe placul sotiei
.
. Am oprit la un moment dat intr-un catun langa autostrada, sa bem o cafea, am intrat, am purces in intreprinderea actiunii pentru care oprisem, iar de la masa noastra vedeam masina. Mai multa lume s-a oprit si a studiat-o. Cand spun lume, din pacate ma refer la barbati
. Daca erau gagici, era mai bine
. Ma rog, poate nu foarte bine, ca nu stiu daca ar fi fost pe placul sotiei
.
.Acum iti dai seama ca nu e exact genul de masina care il credeai tu...nu o poti tuna, poti doar sa o intretii ca sa mai tina 21 de ani...si eventual sa-i faci un blog (pardon, topic pe forum).
.
. Daca n-as putea trai cu motorul si cu puterea asta, e chiar destul de usor sa ai putere in plus pe caroseria asta. Dar masina nu e chiar asa puturoasa. E lenta, dar e peste limita decentei ce poti sa faci cu ea in trafic. Vad ca esti din Cluj, daca chiar vrei, facem o tura de Gilau si facem 2 3 depasiri, sa vezi ca se poate
.
.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment