Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vibratia poate proveni de la convertizor, daca e afectat nu o sa dispara.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Comment


    • Daca o duci la servis,da jos si blocul hidraulic desfal si spalal+schimba-i de odata solenoidul de blocare al convertizorului.Au fost cazuri cind problema s-a rezolvat cu schimbul radiatorului +ulei.Totul depinde de cit timp ai antigel in cutie si daca au dovedit discurile sa se imbibe cu el.


      Mai scrie odata cu un program de corectura ceva, te rog si sterg eu postul de mai sus.
      Last edited by cl600; 02-16-2016, 02:06 AM.

      Comment


      • Salut, in urma unei probleme descrisa pe larg in o postare anterioara am ajuns cu cu E-ul meu la testul Star. Locuiesc in Norvegia, masina o am de aprox 6 luni, E220 CDI, 5Gtronic, 150 cp, 2003, 140000 km. La reprezentanta MB de aici dupa un test star facut pt a depista o alta problema au descoperit ca am foarte putin ulei in cutie. Joja la minim pe zona de 40 grade celsius cu uleiul din cutie cald la 70 grade. Nu mi am mai permis sa cercetez problema in continuare la reprezentanta si m am mutat la un service de cartier care mi a depistat scurgeri abundente in jurul capacului de la baia de ulei a cutiei. Problema e ca uleiul scurs era de o evidenta tenta de culoare galbena, nicidecum rosie ca uleiul de cutie. Au spus ca nu s a folosit uleiul recomandat la schimbul ulterior si ca nu pot sa completeze nivelul provizoriu pt ca nu stiu cu ce tip de ulei. Am comandat kit ul de garnituri, o mufa-conector electic si am facut programare pt flush.
        INTREBARILE MELE: este safe sa folosesc masina pana marti(max 200km)??
        cat de deteriorata poate fi cutia dupa folosirea cu un ulei
        nerecomandat(acum merge ceas!!)
        se poate rezolva cu un flush si schimbat garnituri??
        Multumesc de raspuns

        Comment


        • Si nu ai verificat la reprezentanta unde s-a schimbat ultima oara uleiul, poate lucrarea este inca in garantie. La modelul tau uleiul se schimba odata la 60K km.

          Legat de intrebarea ta, mai bine lasi masina. Nu ii face bine sa mearga cu uleiul sub nivel.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


          www.mbretrofit.ro

          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

          Comment


          • Originally posted by cl600 View Post
            Si nu ai verificat la reprezentanta unde s-a schimbat ultima oara uleiul, poate lucrarea este inca in garantie. La modelul tau uleiul se schimba odata la 60K km.

            Legat de intrebarea ta, mai bine lasi masina. Nu ii face bine sa mearga cu uleiul sub nivel.
            Multumesc de opinie. Nu au gasit in istoric decat schimbul de la 60000 facut la reprezentanta MB. Vechiul proprietar mi a spus ca a facut al doilea schimb la timp si imi amintesc ca mi a si dat o factura pe care mi e imposibil sa o gasesc...

            Comment


            • Originally posted by cl600 View Post
              Si nu ai verificat la reprezentanta unde s-a schimbat ultima oara uleiul, poate lucrarea este inca in garantie. La modelul tau uleiul se schimba odata la 60K km.

              Legat de intrebarea ta, mai bine lasi masina. Nu ii face bine sa mearga cu uleiul sub nivel.
              Mecanicul mi a spus ca o sa foloseasca acum Mobil ATF LT 71141 din ce am citit am inteles ca nu e varianta perfecta dar nu am inteles daca e vorba de cutia mea (5G) poti sa ma lamuresti te rog. Cu scuzele de riguare daca a mai fost postat raspunsul...nu am vazut.
              Cutia crezi ca mai este ok ?

              Comment


              • Atf lt 71....nu are nici o treaba cu masina ta, spune-i mecanicului sa puna Mobil ATF 134 daca vrei neaparat Mobil si nu ai timp sa citesti mai sus. Norma obligatorie pt cutia ta este 236.14.
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                www.mbretrofit.ro

                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                Comment


                • E greu aici cu mecanicii...nu vreau neaparat Mobil dar asta mi a propus... clar l as fi facut la reprezentanta dar nu mi permit 1200 eu. Acolo stiam ca am garantie si folosesc ce trebuie. Ma gandeam ca a mai fost specificat dar nu am gasit, am stat toata dupa amiaza pe topicul asta si am ajuns pe la pagina 45...acum m am cam blocat in informatii
                  E posibil sa ma bage maine in service si vreau sa ma asigur ca nu mai fac astia vreo prostie....

                  Comment


                  • Foloseste google sau pagina Mobil si ai sa gasesti ca uleiul propus de mecanic nu respecta specificatia obligatorie pt tine - 236.14.
                    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                    www.mbretrofit.ro

                    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                    Comment


                    • Aici gãseti toate uleiurile aprobate de MB, care respecta norma 236.14 - http://bevo.mercedes-benz.com/bevolisten/236.14_de.html

                      Comment


                      • multumesc, nu am pus la indoiala informatiile voastre sunt doar mirat (ca sa nu folosesc alte cuvinte..) ca un service specializat in cutii de viteza, care ma gaseste cu uleiul gresit , imi recomanda un alt ulei care nu respecta specificatiile. o seara buna

                        Comment


                        • a 200 cvt

                          Va salut!Am un A 200 cu cvt.an 2005,135000km.Am o vibratie la sarcina mare.As fi zis ca e sistemul de lant,dar am observat ca in panta cu curba la dreapta dispare vibratia.Deci vibratia se mentine cand merg inainte si se accentueaza putin cand virez stanga.Poate diferentialul sa faca diferenta,sau este alta cauza?Transmisia?O puteti verifica?

                          Comment


                          • Originally posted by airinei View Post
                            Va salut!Am un A 200 cu cvt.an 2005,135000km.Am o vibratie la sarcina mare.As fi zis ca e sistemul de lant,dar am observat ca in panta cu curba la dreapta dispare vibratia.Deci vibratia se mentine cand merg inainte si se accentueaza putin cand virez stanga.Poate diferentialul sa faca diferenta,sau este alta cauza?Transmisia?O puteti verifica?
                            Poate e doar o planetara...
                            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                            www.mbretrofit.ro

                            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                            Comment


                            • Originally posted by cl600 View Post
                              Atf lt 71....nu are nici o treaba cu masina ta, spune-i mecanicului sa puna Mobil ATF 134 daca vrei neaparat Mobil si nu ai timp sa citesti mai sus. Norma obligatorie pt cutia ta este 236.14.
                              Salut, incerc sa revin la subiect, poate ma poti ajuta tu sau nu numai cu ceva sfaturi. Am ajuns in reprezentanta pentru ca din cand in cand masina se oprea in mers cand reduceam viteza. Mi au gasit un fault la rampa de injectoare si prea putin ulei in cutie. Am schimbat uleiul in cutie, cuplajul electric(pe acolo curgea) filtrul si garnitura , rampa de injectoare completa de la un magazin de dezmembrari. Masina merge foarte ok, schimba ok, nu stiu daca o sa se mai opreasca pentru ca atunci cand am schimbat rampa problema disparuse.
                              Ca problema ramasa e zgomotul pe care il are motorul. La circa 30 de secunde dupa ce l pornesc incepe sa si schimbe sunetul fara ca turatia sa fluctueze. cand porneste se aude intr un fel apoi apare un tacanit- ticait care persista o perioada apoi se opreste, apoi dupa un timp aproape nedeterminat apare din nou. Nu pare clar sa fie o bataie de la motor, nici nu se aude mai tare, cand capota e inchisa e aproape imperceptibila schimbarea...ce poate fi??

                              A doua problema ar fi ca am luat o joja de cutie de pe EBay pentru modelul meu de masina care imi arata uleiul sensibil peste nivel http://www.ebay.com/itm/121056744853...%3AMEBIDX%3AIT

                              Asta este joja achizitionata?? E ok sau din nou mecanicii imi joaca o festa??
                              Va multumesc

                              Comment


                              • Originally posted by dimidragos View Post
                                Salut, incerc sa revin la subiect, poate ma poti ajuta tu sau nu numai cu ceva sfaturi. Am ajuns in reprezentanta pentru ca din cand in cand masina se oprea in mers cand reduceam viteza. Mi au gasit un fault la rampa de injectoare si prea putin ulei in cutie. Am schimbat uleiul in cutie, cuplajul electric(pe acolo curgea) filtrul si garnitura , rampa de injectoare completa de la un magazin de dezmembrari. Masina merge foarte ok, schimba ok, nu stiu daca o sa se mai opreasca pentru ca atunci cand am schimbat rampa problema disparuse.
                                Ca problema ramasa e zgomotul pe care il are motorul. La circa 30 de secunde dupa ce l pornesc incepe sa si schimbe sunetul fara ca turatia sa fluctueze. cand porneste se aude intr un fel apoi apare un tacanit- ticait care persista o perioada apoi se opreste, apoi dupa un timp aproape nedeterminat apare din nou. Nu pare clar sa fie o bataie de la motor, nici nu se aude mai tare, cand capota e inchisa e aproape imperceptibila schimbarea...ce poate fi??

                                A doua problema ar fi ca am luat o joja de cutie de pe EBay pentru modelul meu de masina care imi arata uleiul sensibil peste nivel http://www.ebay.com/itm/121056744853...%3AMEBIDX%3AIT

                                Asta este joja achizitionata?? E ok sau din nou mecanicii imi joaca o festa??
                                Va multumesc

                                Te poti intoarce acolo unde ai facut schimbul de ulei sa iti scoata putin ulei. Pt motor, deschizi un alt thread, aici se discuta doar despre cutii automate.
                                Ce ulei ai pus pana la urma?
                                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                                www.mbretrofit.ro

                                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF