Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Masina are 206000 km

    Comment


    • Cutiile de viteze automate

      Reali sau doar pe fata?


      Sent from my iPhone using Tapatalk

      Comment


      • Normali ca sunt reali doar a fost verificata la mercedes

        Comment


        • Ar trebui sa-i faci o diagnoza.Daca a intrat in avarie trebuie sa fie greseala.Daca-ti face figuri pe ferbinte e convertizorul s-au pachetul de discuri de la viteza a 4-ra.

          Comment


          • Si chiar daca ai dreptate, tot trebuie sa scrii asa cum trebuie, Mercedes cu 'M' mare si tot asa. Gasesti toate amanuntele legate de problemele tale in regulamentul nostru.
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


            www.mbretrofit.ro

            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

            Comment


            • Mi.a zis si un mecanic ca este de la discurile de ambreaj si am zis sa cer o parere si aici.o sa ii fac si o diagnoza sa vedem ce va iesi.ms mult

              Comment


              • Probleme placa electronica cutie automata - Mercedes w211

                Buna seara! Sunt nefericitul posesor al unui Mercedes-Benz e200 w211 an 2006. Spun nefericit, pentru ca din martie de cand am intrat in posesia lui, numai bele am avut: - alternator, comresor clima, etc. Acum sunt la capitolul ”cutie automata”. In urma cu o saptamana am facut o revizie geneara a cutiei de viteze care a cuprins: - schimb garnitura baie, schimb filtru, oringuri, spalare cutie(in total 15 litri de ulei), diagnoza cutie...etc. Toata povestea, 1256 lei(cu discoun 15%) - Autoklass Sibiu. Astazi, la nicio saptamana, masina mea e plina de ulei pe dedesupt, iar din baie lipseste un litru de ulei. M-am intors la cei de la Autoklass care mi-au spus cu o asa usurinta ce e vorba despre placa electronica care scoate uleiul prin mufa, iar preturile se incadreaza intre 1200(reconditionarea actualei placi) si 1850(placa noua). Ajutati-ma, va rog! orice informatie e bine venita.

                Va multumesc!
                Sa auzim numai de bine!

                Comment


                • In orice procedura oficiala de schimbat ulei, carcasa conectorului se schimba cu modelul nou.
                  Schimba carcasa respectiva pe garantie - costa catva lei - si gata.

                  Deasemenea sa verifice tot pe garantie daca nu cumva uleiul a iesit pe la aerisitorul de desupra cutiei, poate au lasat prea mult ulei...
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • Originally posted by cl600 View Post
                    In orice procedura oficiala de schimbat ulei, carcasa conectorului se schimba cu modelul nou.
                    Schimba carcasa respectiva pe garantie - costa catva lei - si gata.

                    Deasemenea sa verifice tot pe garantie daca nu cumva uleiul a iesit pe la aerisitorul de desupra cutiei, poate au lasat prea mult ulei...
                    Multumesc mult!

                    Au verificat si carcasa si aerisitorul de supraplin pe garantie iar concluzia este aceea ca placa electronica este fisurata,mai exact mufa. Asta au spus cei de la reprezentanta. Asadar, stiti pe cineva care ar avea o placa mai acesibila la pret sau care ar repara la fel de accesibil?

                    Comment


                    • Daca nu curgea pina a apela la ei,e vina lor precis.Cind tiau scos sau pus priza au strins boldul peste masura.Se intimpla des lucruri de astea la"SPECIALISTI".Nu te sfatui s-o repari.Ve plati de doua ori,odata pe reparat si a doua pe schimbat.

                      Comment


                      • Originally posted by optik View Post
                        Daca nu curgea pina a apela la ei,e vina lor precis.Cind tiau scos sau pus priza au strins boldul peste masura.Se intimpla des lucruri de astea la"SPECIALISTI".Nu te sfatui s-o repari.Ve plati de doua ori,odata pe reparat si a doua pe schimbat.
                        Multumesc.

                        Nu, nu am avut probleme inainte sa merg la ei. Le-am spus ca e vina lor, dar au negat. Ce-mi ramane de facut? Sa-i dauinjudecata? Oooof.

                        Comment


                        • Dute si insista sa-ti repare greseala.Daca nu vor inseamna ca ei isi bat joc de clienti.Pentru asa persoane este ac de cojoc.Cel mai simplu pe lumea asta e sa faci un rau.

                          Comment


                          • Placa o gasesti la autokarma cu 600 lei, dar de curs curge pe la carcasa conectorului, de obicei. Nu am vazut pana acum conector crapat, decat spart de cate um prost care s-a chinuit sa schimbe carcasa.

                            Daca la tine au uitat sa schimbe carcasa, atunci o poti schimba singur la orice atelier, daca au schimbat-o ( asta vezi chiar si tu din facturi sau dupa codul piesei), atunci au montat-o gresit si e garantie.

                            Pana la judecata, ai OPC si RAR,
                            Last edited by cl600; 07-13-2016, 00:52 AM.
                            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                            www.mbretrofit.ro

                            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                            Comment


                            • Salutare ...stie cineva ce face piesa montata pe cutie (partea stanga spre spate) in care intra conducta subtire ca cele de frana ( din piesa resprctiva ies doua fire) . Motor m120 6000 v12 an 1992.

                              Comment


                              • Ce spune CL600 mai sus putin, are PERFECTA DREPTATE !!! De cativa anisori fac acest lucru aproape zi de zi, am avut masini cu peste un milion de km dar inca nu am intalnit asa ceva. Singura cauza posibila pt fisurarea conectorului e eroarea umana (ca sa nu folosesc expresia: prostia sau nepasare ). Nu am lucrat in tara si nu stiu cum si ce se face dar aici in momentul in care se face spalare cutie, se schimba OBLIGATORIU, garnitura, filtru, saiba + buson golire, conectorul cu pricina (la 5 viteze) la 7G sau 9G sunt mici diferente.
                                Das Beste oder Nichts !!!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF