Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Mercedesuri de vanzare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Arata bine, totusi sezutul la scaunul sofer nu pare de 22 de mii de km.

  Comment


  • Full, nefull, e AMG, nu dai unu dinasta pe 2 C-uri supraevaluate, aia e clar.
   Sezutul se schimba cu o musama de taxi si va arata ca nou...
   Si sa aiba 10k, masina tot nu mai e noua, sigur cere atentie, aia e clar.

   Comment


   • "GENTI", "dedeSUPT", "UNICAT", "O rulat", "Jgarieturi"... Stai jos Vasile (autorul anuntului)! 4!

    Pacat de masina ca are asa text de descriere la anunt.
    1981 W123 280E Blue Green Metallic SOLD

    1983 W126 280SE Champagne Metallic SOLD
    1985 W126 280SE Blue-Black Metallic SOLD
    1991 W126 500SE Midnight Dark Blue SOLD

    1996 W202 C180T Tourmaline Green Metallic DAILY DRIVER
    1999 W202 C220T CDI Tourmaline Green Metallic SOLD    https://www.facebook.com/Dan500SE-787970731257750/

    Comment


    • Cui ii pasa, dar oare cum poti verifica ca-s reali?
     Tare ma tem ca is multe povesti acolo cu tot felul de hartii false.

     Un 203 in starea si anul ala cu mai mult de 3500 nu se vinde. Hai 4mii daca mai are schimbate si cele care nu se vad ca-s vechi si ai rabdare.
     De nu-s reali km si starea nu e cum se lauda vanzatorul, e cam mare tzeapa...
     Oricum mai bine asta decat 202-ul ala tiganit, tot in aceeasi bani.
     Last edited by Sharky; 12-01-2019, 14:02 PM.

     Comment


     • Originally posted by Sharky View Post
      Cui ii pasa...
      Sa stii ca mai sunt oameni carora le pasa. Cand aveam masina la vanzare primeam mesaje doar pentru anuntul detaliat si frumos redactat (cu tot ce stiam eu despre masina)... Dar intr-adevar, sunt si multi (majoritatea) care nici nu citesc anuntul (mai ales daca e "lung") - tot asa, eram intrebat de unii despre detalii care erau specificate in anunt dar nu le citeau...

      203-ul e incomparabil cu 202-ul acela "tunarit"... Nu stiu cine crede ca W202-ul va ajunge vreodata o masina "dorita" de colectionari. Probabil va fi la fel ca 201-le... multe asteptari sa ajunga "istorica" si se vehiculau preturi comparabile cu cele din anunturile "fanteziste" dar tot nu au ajuns la acel nivel. Bineinteles, nu vorbim de EVO si alte cateva modele mai deosebite!
      1981 W123 280E Blue Green Metallic SOLD

      1983 W126 280SE Champagne Metallic SOLD
      1985 W126 280SE Blue-Black Metallic SOLD
      1991 W126 500SE Midnight Dark Blue SOLD

      1996 W202 C180T Tourmaline Green Metallic DAILY DRIVER
      1999 W202 C220T CDI Tourmaline Green Metallic SOLD      https://www.facebook.com/Dan500SE-787970731257750/

      Comment


      • https://www.subito.it/auto/mercedes-...-320670662.htm

       Un bot cinstit.
       Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

       Comment


       • Originally posted by dan500se View Post

        Sa stii ca mai sunt oameni carora le pasa. Cand aveam masina la vanzare primeam mesaje doar pentru anuntul detaliat si frumos redactat (cu tot ce stiam eu despre masina)... Dar intr-adevar, sunt si multi (majoritatea) care nici nu citesc anuntul (mai ales daca e "lung") - tot asa, eram intrebat de unii despre detalii care erau specificate in anunt dar nu le citeau...

        203-ul e incomparabil cu 202-ul acela "tunarit"... Nu stiu cine crede ca W202-ul va ajunge vreodata o masina "dorita" de colectionari. Probabil va fi la fel ca 201-le... multe asteptari sa ajunga "istorica" si se vehiculau preturi comparabile cu cele din anunturile "fanteziste" dar tot nu au ajuns la acel nivel. Bineinteles, nu vorbim de EVO si alte cateva modele mai deosebite!
        Acum nu stiu tu cand ai verificat ultima data site-urile de profil din afara, dar 201 a ajuns deja la preturi marisoare. Desigur nu ma refer la tigai ruginite, ci la cele in stare excelenta, cu vopsea originala si clima, care sub 4000 5000 nu le mai gasesti.

        Comment


        • Originally posted by dcosmin View Post
         ...sub 4000 5000 nu le mai gasesti.
         Da, de acord, dar eu ma refeream la sume mai mari, gen 8-10K... Deh, istorice, rare (cum ai specificat si tu, mai ales in stare originala), etc., etc. Dar, imi mentin parerea, nu vor fi niciodata la nivelul scontat in urma cu vreo 10 ani cand lumea abia astepta sa intre la istorice. Deja si pe aceea vreme se cereau sume apropiate de 4-5000K pentru exemplare frumoase (in RO, aduse de afara - stiu pentru ca eram in cautare de un 180E). Piata a aratat ca preturile nu au explodat, cum nu o vor face nici la W202, si, probabil peste vreo 20 de ani, nici la W203...
         1981 W123 280E Blue Green Metallic SOLD

         1983 W126 280SE Champagne Metallic SOLD
         1985 W126 280SE Blue-Black Metallic SOLD
         1991 W126 500SE Midnight Dark Blue SOLD

         1996 W202 C180T Tourmaline Green Metallic DAILY DRIVER
         1999 W202 C220T CDI Tourmaline Green Metallic SOLD         https://www.facebook.com/Dan500SE-787970731257750/

         Comment


         • Cu cat e mai rara masina, cu atat o sa fie mai scumpa. Si SEC-urile 126 aveau acum 10-15 ani preturi mici. Daca ma uit cat se cere pe aici pentru un SEC de 300+ k km, ma doare capul. Sub 10k eur gasesti numai masini ruginite sau incomplete in care trebuie sa mai pompezi o groaza de bani. Un C nu o sa fie niciodata scump, doar poate variantele mai nervoase 3.2-3.6-55 AMG sau alte amegheuri. Din punctul meu de vedere, se merita sa colectionezi o masina rara, la care ii creste valoarea in timp. Degeaba iau un C 180 cu km putini, doar daca sunt indragostit de modelul 203.

          Comment


          • Masina din anunt:

           https://www.autovit.ro/anunt/mercede...ml#xtor=SEC-81

           ... am fost eu sa o vad. Eram interesat! A fost initial de vanzare in Arad (acolo am vazut-o in 30.11.2019), 3290 se cerea (la 3000 o dadea - parerea mea)... ulterior a luat-o aceasta firma din TM (am "regasit-o" intamplator pe OLX - am recunoscut-o dupa jantele imense).

           Masina arata foarte bine la interior - banuiesc ca au fost schimbate scaunele si banchetele (in decodare apare doar scaun textil, in realitate e textil+"piele"), dar se vede ca s-a facut "detailing" pripit, zonele "ascunse" erau pline de mizerie (gen spatiile de depozitare de langa cotiera sau scrumiera - nu s-au curatat deloc).
           La exterior arata tot foarte bine, dar ornamentele alea cromate de pe manerele usilor si muchia haion se exfoliaza (nu stiu daca sun OEM, masina e pachet CLASSIC - nu trebuia sa aiba crom deloc).
           Volanul a fost reimbracat in piele recent - lucrare nu foarte reusita (diferenta de culoare/vizibila si in poza/ si de textura / plus ca volanul pare "mai gros").
           Maneta schimbator a fost inlocuita cu ceva AM - "China" - arata diferit de OEM (desi e functionala si pare OK).
           In portbagaj diferenta estetica foarte mare fata de restul interiorului - urme mari de uzura (plasele de depozitare laterale sunt "cazute" / intinse la maxim).
           Jante pe 18" - gumele sunt noi, dar "no name" (probabil nu a avut "buget" sa inlocuiasca cele cu care a venit masina cu ceva mai "premium").
           Discuri fata noi (plus placutele aferente) - discuri spate "gata" (idem placutele)... Frane aproape IOC!!! (am avut o surpriza neplacuta a prima intersectie - masina intrand un pic pe banda de trafic perpendiculara) (ori nu s-a aerisit instalatia ori chiar asa de mult afecteaza inexistenta franelor pe spate).
           Compartimentul motor a fost spalat la jet (se si vedea clar unde a ajuns jetul si unde nu...), cu unele lipsuri de ornamente (capacul de plastic din fata motorului), tubul de admisie aer de la radiator e lipit cu banda adeziva (clasica problema). Multe modificari de trasee de fire electrice (nu cunosc motivul - sigur nu tin de instalatia GPL).
           Una sau doua geamuri laterale au data diferita de ceea de fabricatie a masinii ( "6" vs "7" pentru AF 2007) - nu stiu daca e normal sau nu.
           Masina e fara accident si fara rugina (import Germania, inmatricularea initiala Iulie 2007).
           Instalatia de GPL e Prins si a fost montata in 2011 - nu am reusit sa gasesc seria rezervorului (nu stiu de ce! - nu era nicaieiri vizibila).
           Rulaj 192.000 - masina fiind initial masina de flota (Authority Sales) - am cautat in DE model similar ... au minim 300K rulaj, unele 400K sau chiar si 500K.
           Bucsele pe fata sunt praf (probabil de la jantele pe 18") - la fiecare denivelare masina parca "plange"...

           Dupa un scurt test-drive pot sa spun ca masina mergea binisor, dar parca nu avea "vlaga" asteptata de mine de la cei 163CP si KOMPRESSOR...(C-ul meu 202 pare mai "nervos"). Totul testat de mine e functional. Recunosc, am omis sa verific daca se aprind sau nu toti martorii in bord la punerea contactului (in mers nu era aprins niciunul).

           De ce nu am luat-o? La "vizita" la masina s-a prezentat "doar" "nepotul" sau "finul" "proprietarului". Nu am de unde sa stiu daca nu a fost una si aceea persoana. Din pacate nu mi-a putut da nicio informatie despre masina... "Nu stiu", "acum am vazut si eu masina", "a fost doar spalata"... etc, etc... Dar, bineteles, nu contenea sa imi aminteasca ce masina buna e si ca ce "biznis" as face... OK, poate a fost onest, si chiar asta era realitatea (era doar ruda si chiar nu stia). Nu parea un baiat rau!
           Urma a doua zi sa sun "proprietarul" pentru detaliile lipsa... OK, am sunat, "apelatul nu poate fi contactat"...
           Bun, o sun a doua zi... caut anuntul (era salvat in "Favorite"), surpriza: nu mai era! Masina s-a dat! Dupa cum se vede, acestei firme care la ora actuala ii da si 3 luni garantie si posibilitatea de rate.

           Am scris aceste (multe) randuri poate ii va fi cuiva de folos in caz ca e interesat sa o cumpere. Am verificat masina pe CarVertical (89 de lei/1 verificare) si apare in regula (fara accidente sau alte "necazuri") dar nu apare rulajul (nici macar la reprezentanta MB in Arad nu mi-au putut da decat ca a fost in garantie la 400 Km la schimbat ceva senzor).
           Last edited by dan500se; 12-07-2019, 13:12 PM.
           1981 W123 280E Blue Green Metallic SOLD

           1983 W126 280SE Champagne Metallic SOLD
           1985 W126 280SE Blue-Black Metallic SOLD
           1991 W126 500SE Midnight Dark Blue SOLD

           1996 W202 C180T Tourmaline Green Metallic DAILY DRIVER
           1999 W202 C220T CDI Tourmaline Green Metallic SOLD           https://www.facebook.com/Dan500SE-787970731257750/

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF