Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

GLK 220cdi 4Matic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

37.000 euro plus tva

Comment

Buna ziua.Am facut un update la hartile mele pe Comand Aps NTG4 V.5 cu Europe 2010-2011 V.7.Totul este in regula numai ca lipsesc hartile pentru Turcia de care am mare nevoie.Stie Cineva cum se poate aceasta problema?
      Multumesc

Comment

Buna ziua
        Pot da doritorilor DVD-urile (update) navigatie,Comand Aps NTG4,Europe,V7(2010-2011).Bine inteles ca acest gest este gratuit.

Comment

Salut

Originally posted by marinnelu View Post
          Buna ziua
          Pot da doritorilor DVD-urile (update) navigatie,Comand Aps NTG4,Europe,V7(2010-2011).Bine inteles ca acest gest este gratuit.

Caut de ceva vreme aceste harti si nu am dat de ele nici in momentul acesta.Ti-as fi foarte recunoscator daca imi poti da si mie dvd-ul sa fac update ...Merci si astept raspuns ..mailul meu este alin_marinescu2002 la yahoo com

Comment

Originally posted by marinnelu View Post
            Buna ziua
            Salut, si scuze de offtopic. Dar am o curiozitate daca exista dvd pentru NTG 2.5 (slk facelift) ce include hartile noi (in special Romania)
            '90 G300 TD - W460
            '01 C220 CDI - W203
            '08 SLK 350 - R171
            '06 S320 CDI - W221
            '08 ML320 CDI - W164

Comment

Buna ziua
              Regret ca nu te pot ajuta bici macar cu o informatie.in ceea ce priveste dicurile pentru NTG4,deoarece sant in posesia lor impart cu bucurie placerea de a avea navigatia la zi cu cine doreste.
              O zi buna

Comment

Buna ziua
                Urez tuturor posesorilor de Mercedes si nu numai:

CRACIUN FERCIT si un calduros LA MULTI ANI

Comment

Buna ziua
                  Am si eu o nelamurire si anume,stie cineva ce semnificatie are punctul rosu din stanga la REPORT ?.
                  Multumesc

Comment

Buna ziua
                    Nimic si nimeni nu mai posterza aici?.Atat de putini posesori de GLK?.Pacat,deoarece este o masina remarcabila.
                    O zi buna

Comment

Salut
                      Uite ca postez eu deoarece in maxim o luna am sa fiu mandrul posesor al unui glk 220 4 matic.

Comment

Buna ziua
                        Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea,asa cum ma bucur si eu.Ai sa vezi ca ai facut o alegere buna.Felicitari

Comment

Buna ziua,
                          Multumesc,asa sper sa fie,dabea astept sa vina

Comment

Salut,salut!
                            Tocmai ce am ajuns acasa cu masina de la reprezentanta.
                            Dupa ce am plecat de la ei dabea daca m-am mai dat jos din ea;este perfecta din punctul meu de vede,chiar comparabila cu fosta masina!
                            Urmeaza sa pun de curand poze ... o bijuterie :P

Comment

Da,ma rog,nu contest placerea de a avea masina noua pe care ai dorit-o.Dar nu sant lamurit referitor la masina dinainte.Poate ma lamuresti,sa nu raman incurcat.Oricum,daca asa este,sa o stapanesti sanatos.

Comment

Stiti cumva unde se fabrica GLK-urile? Ma atrage acest model pe viitor, am inteles ca incepand cu 2012 vor fi fabricate in China.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF