Multumesc Dok de ajutor si tuturor celorlalti pentru sugestii, pareri, opinii.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Diverse probleme Cobra 300D
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
scuze ca ma bag peste topicul tau da tot 300D am si eu.. iar problemele pe langa cele de tinichigerie care nu isi au rezolvarea pe forum ar mai fi cateva ... si anume :
1 nu imi mai merge neam lumina in bord (si nu e de la sigurantza...) totul sa intamplat subit (adik nu am umblat pe akolo ca sa stric ceva..)
2 masina intra in rezonantza pe la 50 pana la 60 la ora (nu te mai intelegi inauntru nici daca tzipi)
3 imi toceste cauciucurile pe exterior (pe fatza ) .. am joc in buchsa de la semicaseta (nu stiu dk are vreo relevatza dar am zis..)
4 nu imi merge indexul mic ... adica e blocat la 99 si 900 m ... si incearca sa sara de aceasta numerotare dar nu poate (indexul mare insa indica )
5 am si eu nevoie de 2 tetiere spate dk stie cineva de unde pot cumpara ca ale mele nu mai au husele pe ele (a ramas buretele la vedere)
6 mai nevoie de solzii aia de plastic de sub bara fatza si de bucata de tabla din partea de jos dintre aripile fatza .
7 + eventual o emblema cu 300_D(asta pe post de moft
)
Last edited by sile1; 04-30-2008, 23:18 PM.
Comment
-
Originally posted by sile1 View Post5 am si eu nevoie de 2 tetiere spate dk stie cineva de unde pot cumpara ca ale mele nu mai au husele pe ele (a ramas buretele la vedere)
)Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Pana acum cateva zile n-am condus o alta Cobra decat pe a mea. Mergand cu o alta bunicuta, tot 300D, am constatat ca mea are muuuuuulte bube.
Iar acum vine intrebarea: Cum scot jocul din volan? Sa zicem ca pot intoarce volanul vreo 30-40 de grade fara ca rotile sa se miste deloc. Pot eu repara jocul asta sau numai la Service?
Comment
-
Directie cobra
Salut,
banuiesc ca ai o caseta cu pompa servo(este important de stiut).
Modelul W123 are in general o punte fata si o directie relativ sensibila.
Raspunsul la intrebarea ta este: in principiu da, da fapt nu.
Jocul din caseta(cu directia servo) se poate regla o data sau de doua ori in decursul vietii de folosinta a masinii invartind surubul din caseta spre afara. Aceasta banuiesc ca s-a facut deja de citeva ori si nu va avea mare efect decit ca va merge mai greu caseta. Ai putea sa incerci totusi.
Acuma iti ramine doar sa inlocuiesti toate capetele de bara si toate bucsele din puntea pe fata. Poti sa schimbi si telescoapele cu arcuri cu tot daca nu mai sunt intacte.
Dupa aceasta vei observa( doar daca caseta mai este folosibila) un joc redus substantial din volan. Daca deja ai schimbat toate celalalte piese si ai incercat sa reglezi caseta fara un efect prea vizibil, atunci nu scapi de o investitie mai mare si inlocuiesti caseta cu una mai buna (de unde?) sau una revizuita (scumpa).
Probabil ca nu te bucura raspunsul, dar nu vreau sa-ti fac sperante prea mari. Poate gasesti o alta solutie artizanala;-).
Succes!
M.
Comment
-
Originally posted by svobl1 View PostSalut,
Acuma iti ramine doar sa inlocuiesti toate capetele de bara si toate bucsele din puntea pe fata. Poti sa schimbi si telescoapele cu arcuri cu tot daca nu mai sunt intacte.
Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
Comment
-
Am luat de la magazin ~30 roni capu de bara. M-as mira sa nu se gaseasca la orice magazin mai rasarit cu un program de evidenta a pieselor pe calculator. Mai scump e bratu ala superior pe la 11o ron. Bine, ala tine de suspensie, dar de obicei sunt cam varza la orice cobra de 30`j de ani.
Sa nu uitam de rulmentzi care iara pot avea jocuri (10-15 min sa schimbi unu, dar)... bla bla
Ar mai fi tirantii de vazut ce-i cu ei.. bucsile de la bara de torsiune .. hmm. Plus de asta dupa ce schimbi ceva capete de bara e musai sa-i faci un reglaj de unghiuri. ( ~100 roni pe computadores!) . Altfel cam pa cauciuce in 2000 de km... Si daca faci min 2-3 mii pe luna ca je, nu-ti convine sa ramai fara gume. In fine, macar ambreiaju l-ai reparat, frate?
Comment
-
Da, l-am reparat. A fost chestie de aerisire. Ambreiajul in sine n-avea nimik. Iar directia, dupa ce m-ati demoralizat complet, din cauza pieselor ce trebuie schimbate, cred c-o las asa...ca tot m-am obisnuit cu ea. Pana la urma, prea multi bani investiti intr-o cauza pierduta. Sa arate ca la poarta fabricii...niciodata.
Comment
-
Acuma nu tre sa te apuci s-o faci toata. Ia un ajutor sa-ti miste volanu, te bagi sub utilaj bine sters la ochisori si te uiti tres attentif ... Vei vedea imediat buba.. Si sa schimbi un cap de bara gasesti un sofer de saviem pensionar sa-i dai o berica ce naiba. Macar sa mergi in siguranta sa nu-ti sara ceva la viteza mare. SuccesLast edited by TomJones; 06-14-2008, 20:39 PM.
Comment
-
Ma tot bate gandul sa-mi iau inca o Cobra si din doua poate fac una buna.
In vara asta vreau sa plec la unguri cu ea (in vizita, k turist) si trebuie sa fiu sigur de ea.
Am gasit una de vanzare in comuna cu mine da' masina aia n-a fost mutata din loc de vreun an si nu stiu, nu prea cred ca-i bine.
Comment
-
E greu sa faci din doua rapciugi una buna, cauta piese noi, mai ales la directie.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
Comment
Comment