Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Reconditionare w123 240d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reconditionare w123 240d

Sunt fericitul posesor a unui w123 240d din 79 si doresc sa-l refac si sai aduc mici modificari... Daca cineva are sugesti legat de unde, in Timisoara sau pe linga oras, as putea sai fac caroseria (rugina si revopsire), dar in conditi cit mai bune, tinind cont ca interiorul este impecabil si vreu sal dau jos pt reconditonarea caroseriei... Am sa revin cu detali si poze cit de curind. Pina atunci orice sugestie este bine venita. Tin sa va multuesc aticipat...
    Uite si pozele:

Restu in albumu cu poze.
    Last edited by Kelooxxl; 10-10-2008, 14:57 PM.
    Exista multe tipuri de masini. Eu prefer Mercedes.

Pina sa il refaci si sa-l modifici, modifica postarea, ca la capitolul ortografie si punctuatzie ne certam urit. Vro doua saptamini...

Comment

Esti dea dreptul inspaimintator! Te rog sa nu ma certi! Sa inteleg ca esti moderator ... Ma rog, credeam ca sunt inregistrat pe un forum pt impatimiti ai MB, dar se pare ca am nimerit prost. Sunt cumva pe un forum de impatimiti ai ortografiei... Apropo ~punctuatzie~ nu e corect in a noastra limba materna... Ar trebui sa te calmezi, sa nu faci riduri. Si mai bine ai ajuta cu o opinie legat de ce am intrebat, in loc sa ma obosesti cu chesti pe care tu nu le respecti. As vrea sa te intreb ce te face pe tine sa crezi ca esti indreptatit sa dai lecti de ortografie sau punctuatie.

Comment

Simplu. Pentru ca sintem citziva pe aici datorita carora forumul exista. Si avem dreptul sa punem nishte conditzii. Pe care dumneata, cel cu 4 postari la activ, trebuie sa le respectzi. Ca daca nu, zbori. Ca acum. Doua saptamini.

Comment

Draga @Kelooxxl ai inceput cu stingul....

Iar la capitolul sfaturi ....DOk este unul dintre cei mai cunoscatori la capitolul COBRA(ca sa nu spun cel mai cunoscator ...pentru a nu fi considerata lauda).

Cum o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata ai fi mult mai cistigat daca ai actiona in spiritul pacifist.

Eu inteleg ca gramatica si literatura nu se mai face de mult la scoala dar un minim de respect cred ca se cuvine pentru cei care lupta sa pastreze in parametri acest forum.

Succes!

Comment

Buna. Sunt de acord ca am gresit din punct de vedere gramatical, dar nu cred ca modul in care ma abordat Dok, a fost OK. Asta este...

Spunetim si mie, e posibil sa montez un turbo si o cutie automata pe w123 240D '79?
            Last edited by doktor4carz; 10-09-2008, 16:29 PM.

Comment

Cui nu ii convine abordarea, ishi cauta alt forum. Conditziile puse sint foarte clare, nu se discuta pe marginea lor, iar cine ma comenteaza nu are decit de pierdut. Subiect inchis, discutziile extra sint inutile, a se reveni la subiect.

Comment

Orice este posibil daca banii nu sunt o problema
                1991 R129 300SL-24
                1991 w124 300CE-24
                1993 w202 C280
                1978 w116 450SEL 6.9
                1987 w201 190E 2.0
                1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Posibil este, dar decit o asemenea operatziune, care numai originalitate nu se cheama mai degraba ceva efort, mai putzine adaptari, cred ca si mai putzini bani, cu un 300 turbo-diesel in 5 cilindri.

Comment

Mam gindit si la 300 td, dar daca tot e vorba de schimbarea motorului atunci mai bine imi iau unul de pe un 124. Totusi, parca nu as renunta la 240d meu din mai multe motive:
                    1 nu e aceasi bataie de cap la omologare;
                    2 nu necesita modificari majore sasiu sau caroseria;
                    3 si cel mai importatnt motorul are doar 114.000 km si merge impecabil.
                    Last edited by Kelooxxl; 10-10-2008, 14:28 PM.

Comment

Pai in cazul asta lasa motorul in pace, ingrijeshte-te de el si il vei avea. Alte modificari chiar nu merita.

Comment

Nici macar o cutie automata??

OK deci ramin la 240d, dar neaparat o cutie automata, acuma intrebarea e unde gasesc clima pt Cobra si geamuri electrice macar pe fata?
                        OK am bagat si poze intrun final!
                        Last edited by florineasca; 10-10-2008, 15:12 PM.

Comment

Clima de pe diesel e cam greu de gasit,geamuri sigur gasesti,tot cu Fane,si cutie automata,ia legatura....

Comment

Ce dracu' vrei man sa modifici la taraba asta, ca din cate vad eu e pisda? Aia e rugina? Inseamna ca nu cunosti notiunea. Lasa masina asa ca o strici.
                            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Tapiterie

Nici o suparare dar verdele din interior da ca nuca'n perete! Poate gasesti utile pozele urmatoare. A mea e '82, tot 240 si tot alba la exterior. Atept raspunsul tau.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF