Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Reconditionare w123 240d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai sunt poze si in albumul de pe contu meu daca mai vrei iar pretu a fost atita pentru ca am mers prin intermediu unei cunostinte. Masina a fost demontata total pregatita si facuta la cuptor. Nu au gresit pt ca am stat linga ei aproape in fiecare zi(timp de 2 luni).
    Last edited by Kelooxxl; 06-14-2009, 01:51 AM.
    Exista multe tipuri de masini. Eu prefer Mercedes.

Comment

Felicitari pentru investitie!!!

Comment

Ma bucur pentru tine. Felicitari pentru munca! Inteleg ca prietenul tau avea dotarile respective pe o alta Cobra? Geamuri electrice am mai vazut in dotare la 123 dar incalzire in scaune mai rar...
        http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Masina donatoare era de state 280 automat dar motoru a fost schimbat cu un 200 si na facut la noi, iar el vrea s-o marite...

Comment

Ce mai ,jos palaria! Ai o SUPER COBRA. Felicitarile mele si iti doresc n+1 kilometri fara probleme.

Comment

Felicitari pentru Cobra !
              https://www.facebook.com/W123MercedesBenz

Comment

Intr-adevar masina e absolut superba, ma bucur sa vad asa o cobra!
                W110-2.0 D 1966
                W115-2.0 D 1971
                W123-2.4 D 1982

Comment

Intr-adevar frumos lucrata, dar de acum incolo ar trebui sa te gandesti sa o ti in garaj nu ca si pana acum in fata garajului pentru cei ce cred ca am dedus asta din poze (daca exista cineva) mentionez ca nu e asa, stiu masina ce multa vreme. Succes in continuare cu retapitzarea interiorului, as sugera sa pui si pe spate niste geamuri electrice sa fie tot tacamu`, eventual niste stergatoate pe faruri si refacerea instalatiei de spritzuire a farurilor, deoarece din cate imi amintesc pe masina donatoare exista asa ceva.

Ciao!!!
                  1982 Mercedes w123 240D
                  1992 Mercedes w124 200D

Comment

In primul rind mersi, cit despre tinerea masinii in garaj, nu prea am cum, am doar doua garaje si in amindoua sunt masini. Gemuri electrice pe spate sincer nici nu mi-am pus problema.Stergatoare nu vreau sa pun, in schimb sprituitoarele de la faruri functioneaza perfect.

Comment

Eu in locul tau as scoate golf-ul ala afara, cat despre C-u nici gand sta foarte bine in in garaj, desigur eu fiind fan 100% mercedes, acum depinte ce valoarea sentimentala au fiecare pentru tine ca cea reala clar este cea a golf-ului! Toate cele bune!!!
                      1982 Mercedes w123 240D
                      1992 Mercedes w124 200D

Comment

masina originala arata bine ... mai bine o lasai asa ....

Comment

Originally posted by sherky View Post
                          Cred ca bati campi...cum poti sa spui ca arata mai bine ruginita decat fara ?
                          In alta ordine de ideei ar fi bine sa iti editezi un pic postul sa nu te trezesti ca se ia Dok de tine!!
                          1982 Mercedes w123 240D
                          1992 Mercedes w124 200D

Comment

Originally posted by sherky View Post
                            Prietene eu cred ca ai fumat ceva... dar ma rog, nu te poti kk in gusturile omuluiMasina era ok si inainte...

Comment

Originally posted by stronger666 View Post
                              Eu in locul tau as scoate golf-ul ala afara, cat despre C-u nici gand sta foarte bine in in garaj, desigur eu fiind fan 100% mercedes, acum depinte ce valoarea sentimentala au fiecare pentru tine ca cea reala clar este cea a golf-ului! Toate cele bune!!!
                              Daca stii ce golf e, stii si de ce il tin in garaj

Comment

Originally posted by stronger666 View Post
                                Cred ca bati campi...cum poti sa spui ca arata mai bine ruginita decat fara ?
                                In alta ordine de ideei ar fi bine sa iti editezi un pic postul sa nu te trezesti ca se ia Dok de tine!!
                                Unde ai vazut tu rugina pe masina aia mestere?
                                Si daca te pricepi asa de bine la caligrafie, ajuta-ma, editeaza-l tu ! Ok?
                                You're missing letters man !

Originally posted by Kelooxxl View Post
                                Prietene eu cred ca ai fumat ceva... dar ma rog, nu te poti kk in gusturile omuluiMasina era ok si inainte...
                                Era bine daca as fi fumat ceva, eu doar mi-am exprimat parerea strict subiectiva formata strict pe fotografiile cu masina "before". Mie mi se pare ca arata foarte bine masina, atata tot. Evident ca gusturile nu se discuta.

Ce inseamna "kk" ?

Bafta !
                                Last edited by sherky; 07-15-2009, 23:01 PM.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF