Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Reconditionare w123 240d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Kelooxxl View Post
    As vrea sa dau un raspus general pt toti cei de mai in sus, ideea e ca mam hotarit in legatura cu ce vrea sa fac. Motorul ramine acelasi, va primi o cutie automata, caroseria va fi sablata, iar apoi voi va primi un negru perlat. Cit despre interior nu pot sa zic decit negru respectind intru totul linile originale, adaugind incalzirea in scaune, trapa electrica, geamuri electrice, clima si nu in ultimul rind jenti pe 16'' pline si negre, cu bordura nichelata.
    Amice vad ca esti din TM. Unde ai gasit tu atelier sa iti faca toate aste? Eu am auzit de un tinichigiu batran si bun in TM...TACHE. Il gasesti pe Calea girocului undeva la capat. Acolo intrebi pe strada la mosi si toti il cunosc. Cica daca ii duci masina pachet o scoate in dimensiunile de fabrica (o masoara la milimetru) fara a avea chit mai gros de 2 mm. Nu stiu daca e adevarat dar cert este ca merita incercat, deoarece tinichigii buni nu mai gasesti.
    Si ma rog...cum vrei tu sa vopsesti masina toamna? Sau sa inteleg ca ai gasit atelier cu microclimat controlabil? Fiindca decat sa o vopsesti afara sub 20 de grade (e si umiditate mare) mai bine o lasi asa!!!
    http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

La faza cu vopsitul cam asa e, tre sa fie cat mai cald, ca daca nu degeaba o spoiesti! Eu am acuma doua masini de vopsit, o sa le repar si indrept pana la vara si o sa astepte asa daca nu reusesc sa ajung la temperaturi bune in garaj!
      Last edited by pneu; 11-13-2008, 12:25 PM.
      W110-2.0 D 1966
      W115-2.0 D 1971
      W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by pneu View Post
        Eu am acuma doua masini de vopsit, o sa le repar si indrept pana la vara si o sa astepte asa daca nu reusesc sa ajung la temperaturi bune in garaj!
        Pune cobra pe shlep si dute la TACHE. O scoate la dimensiunile de fabrica!

Comment

Da am gasit unde sa fac tot ce am spus, dar nu am precizat ca ma puc de ea la sfirsitul primaverii. ms oricum de opinie si pe nenea ala o sal caut de curiozitate.
          Exista multe tipuri de masini. Eu prefer Mercedes.

Comment

Originally posted by Kelooxxl View Post
            Da am gasit unde sa fac tot ce am spus, dar nu am precizat ca ma puc de ea la sfirsitul primaverii. ms oricum de opinie si pe nenea ala o sal caut de curiozitate.
            Pai spune si mie unde ai gasit. Vreau si eu sa restaurez break-ul meu.

Comment

Originally posted by Demiurgos View Post
              Pai spune si mie unde ai gasit. Vreau si eu sa restaurez break-ul meu.
              Deja ai pretentii prea mari. Omu' merge pe princiu HIT AND RUN

Comment

Fara nici o suparare (strict vorba de gusturi) dar daca mi-ai da 3 interioare din astea rosii tot nu ti-as da interiorul ala verde. Nu-s vreo autoritate in domeniu dar nu stiu daca am vazut un interior de cobra mai bine conservat si atunci de ce sa-l schimbe? Mie personal imi place verdele ala.
                Acum depinde si de dorinta lui. Vrea sa pastreze originala masina sau vrea sa o modifice putin. Dupa cum am mai postat si in alte thread-uri mie mi se pare ca dau bine niste roti putin mai late pe cobra, si o lecutza ridicata. Avand in vedere ca esti din Timisoara poate sti din vedere: "TM () TOY" sau "TM () SEB". Mai sunt si altele.
                Eu as pastra motorul neatins. Daca vrei sa-l reglezi ti-l recomand pe nea Man la Sud si pentru tinichigerie e dupa preferinte. Eu am un cunoscut in Fratelia care lucreaza bine si eftin. Contacteaza-ma daca ai chef.
                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994
                W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

In sfirsit dupa multa munca am reusit in proportie de 90% sa fac ce am spus,mai sunt mici detali pe care le voi remedia cit mai repede.

Comment

Felicitari omule!! Acu vine partea mai grea. Baga detalii ca si-ar face si altii cobrele prin Timisoara (pe unde rezidez). Cand ai timp "toarna" niste detalii ca sunt foarte curios de preturi si mesteri...asta daca nu esti egoist si vrei sa ai cea mai tare cobra din oras.
                    Multi Km fara zgarieturi!
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994
                    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Omule detalii... Unde , cat, cum, ce? Baga, Baga detalii!

Comment

Mersi in primul rind... pai se vedem am bagat pina acuma undeva la 7000 ron :
                        adica puntea spate scimbata si reconditinata pt ca cea veche avea rugina in
                        'paharele' de la telescop si pe brate (punte cu tot cu harding 250ron second), apoi telescoape schimbate pe spate(150ron buc), aripi noi fata(150ron buc), garnitura motor (150 ron), folie omologata(400 ron) ornamente nichelate sub stopuri si stergatoare plus bari de pe w123 280c(500 euro pe care am dat enorm tinind cont ca sunt second), geamuri electrice fata si incalzire in scaune fata (250 euro, iar mult da na asta e) tinichigerie vopsitorie (1000 euro, putin tinind cont ca sa folosit vopsea de toyota) sticla far dreapta hela(450ron); si alte mici chichite lucrare am facuto in totalitate la un service din afara timisoarei dupa metro 2, nu stiu cum ii zice ca nare firama si sincer nu ma interesat.
                        Ce mai am de facut e tapiteria in totalitate, niste genti pe r15 si cam atit.
                        Preturile sunt aproximative, iar batatia de cap stresu si nervi fara numar.

Comment

Atata beton masina.
                          Nu cred ca ai dat mult pe unele chestii: barele si ornamentele de sub stopuri fac toti banii.
                          Felicitari!

Comment

Metro 2 e ala pe Calea Torontalului? Aia ti-au lucrat tot? Tinichigeria cum e, ca la 1000 de para am dubii? Vopsea, tratamente pe caroserie, lac, cuptor baga mare! Tot ei au pregatit-o? Nu au gresit nimic? Geamurile si incalzirea din scaune unde le-ai gasit? Ei le-au montat?

Comment

Bai tati ... toata stima.. a mai inviat o cobra. Dar stati unde este Ionutz?
                              `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                              http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Da pe torontalului.Tot a fost facut la ei, iar interioru (geamuri si scaune) io cu mina mea si ajutorul unui prieten, de la care leam si luat(de pe masina lui). uite si niste poze in timpul lucrari:

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF