Salutare tuturor! De vreo cateva zile ma macina o mare problema. Dupa indelungi cautari, nopti nedormite si scandaluri cu nevasta, am gasit , in sfarshit, o mashina care mi-a atras atentia. Una bucata 560SEC. Am vazut-o, mi-a placut shi la mine in suflet se da o mare batalie intre latura mea pragmatica (imi zice sa raman la al meu w123 300d) shi latura mea ... mai putin pragmatica, sa-i zicem, care imi zice sa iau SEC-ul cat pot de repede shi sa ma dau cu el pana ii ies pistoanele prin chiulase. Sa va spun despre ce e vorba:
-5547cc (parca) - 220 kw
-cutie automata
-suspensie spate hidraulica
-interior de piele intoarsa (impecabil, nu are nici cea mai mica ruptura)
-trapa electrica
-scaune electrice cu 2 memorii
-4 geamuri electrice
-oglinzi electrice
-centurile, bineintzeles, electrice
-2 (parca) airbag-uri
-ABS, ASR?!? , ASD shi alte prescurtari d-astea
-climatizare automata
-pilot automat
-jante de aliaj in 5 spite (nu cred ca sunt originale) pe 17 tzoli
-inchidere cetralizata, alarma...etc.
Intr-adevar, are cateva chestii care trebuie puse la punct, ii trebuie o vizita la tinichigiu sa o mai atinga pe ici , pe colo, mai are nevoie de o interventie la regulatorul de relanti, mai cere shi o mica interventie la legaturile instalatiei de vacuum...Mai cere shi un GPL. Per ansamblu arata bine. Poze nu am. Pretul... 2500 E. La ultima strigare. Meritul acestui pret ii apartine lui Dok care a venit cu je shi l-a facut pe vanzator sa regrete ca nu a citit shi el niste carti despre mashina pe care o vinde. RESPECT!!! Acum, la capitolul neajunsuri, se inscrie impozitul de 3360 RON/an shi consumul de F-22 RAPTOR.
Acum, vine intrebarea... voi ce ati face?!? Io cred ca am trecut de la da la nu shi de la nu la da de vreo 40 de ori in ultimele 12 ore...
-5547cc (parca) - 220 kw
-cutie automata
-suspensie spate hidraulica
-interior de piele intoarsa (impecabil, nu are nici cea mai mica ruptura)
-trapa electrica
-scaune electrice cu 2 memorii
-4 geamuri electrice
-oglinzi electrice
-centurile, bineintzeles, electrice
-2 (parca) airbag-uri
-ABS, ASR?!? , ASD shi alte prescurtari d-astea
-climatizare automata
-pilot automat
-jante de aliaj in 5 spite (nu cred ca sunt originale) pe 17 tzoli
-inchidere cetralizata, alarma...etc.
Intr-adevar, are cateva chestii care trebuie puse la punct, ii trebuie o vizita la tinichigiu sa o mai atinga pe ici , pe colo, mai are nevoie de o interventie la regulatorul de relanti, mai cere shi o mica interventie la legaturile instalatiei de vacuum...Mai cere shi un GPL. Per ansamblu arata bine. Poze nu am. Pretul... 2500 E. La ultima strigare. Meritul acestui pret ii apartine lui Dok care a venit cu je shi l-a facut pe vanzator sa regrete ca nu a citit shi el niste carti despre mashina pe care o vinde. RESPECT!!! Acum, la capitolul neajunsuri, se inscrie impozitul de 3360 RON/an shi consumul de F-22 RAPTOR.

Acum, vine intrebarea... voi ce ati face?!? Io cred ca am trecut de la da la nu shi de la nu la da de vreo 40 de ori in ultimele 12 ore...
Comment