Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa-mi iau un 560SEC

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Masina merita asa cum e, daca nu-ti place motorul mare nu o lua, isi gaseste ea un stapan. Deoarece Dok nu s-a opus inseamna ca masina merge bine. Nu-i de mers zilnic in oras dar daca ai pasiune pentru masini nu mai sta pe ganduri. La pretul afisat daca te razgandesti dupa ... o dai usor ...

  Eu nu regret nici o secunda (injur impozitul zilnic, statul e de vina nu masina) ... o viata are omu'

  ... mai ales ca ai deja un Diesel pentru "oras".

  Cand o iei sa o vedem si noi "live" ... succes !!!

  Comment


  • #32
   De ce sa nu fie buna de mers zilnic? A si zis ca-i pune GPL.
   Daca consuma sa zicem 30%, cu gaz ar fi echivalentul unui 16%.
   Asta in cel mai rau caz. Deci merge si de umblat zilnic.

   Comment


   • #33
    mie nu-mi place cu gaze, e o belea in plus pentru motor, am mers cu o masina care avea instalatie pe un V6 de 3.2 litri si nu mi-a placut ... poate ca tre sa fie o instalatie de calitate ... oricum ocupa spatiu ...

    + ca lipsa functionarii instalatiei de injectie - benzina poate duce la probleme gen injectoare infundate ... (am vazut la cineva)

    Comment


    • #34
     Cum ziceam intr-un post anterior, ash putea sa dau raspunsul omului miercuri, cel tarziu. Ideea e ca l-am sunat seara asta shi i-am zis ca intr-o proportie de 80% i-o cumpar,dar nu pot sa ma pronunt in proportie de 100% pana miercuri seara. Shi a inceput sa o arda cu parul in ochi , cum ca "frate, am gasit deja cumparator, in proportie de 99% o vand maine, merg maine cu ea la teste in Vitan cu cumparatorul, i-o dau cu mai multi bani decat ti-ash fi dat-o tzie...etc". Se cam complica treaba. Dar, dupa sfaturile majoritatzii, daca miercuri seara mai este disponibila, o "arestez". Daca nu... s-ar putea sa-mi cumpar tesla. Asta e, n-ai ce face, riscurile meseriei.

     Comment


     • #35
      ia-o tata,dupa aia vezi tu daca e bine sau nu ce ai facut,important e sa-ti indeplinesti visul!

      Comment


      • #36
       Nu mai da banii pe tesla. Am eu. Special pentru asemenea ocazii. Si stiu s-o folosesc. Chiar mi-ar face mare placere, ca tzin tare mult la prietenii mei. Doamne-fereshte, sa nu care cumva sa te raneshti... Mai bine te ajut eu.

       Comment


       • #37
        mai era un 560 SEC '1991 in constanta si acum am inteles ca vrea sa o vanda propietarul la un pret modic din cauza impozitului ce-i vine pe masina.......

        daca iti scapa acea ocazie....nu ai nev de tesla,vb lui dok...oricum se gasesc altele mai ales din cauza impozitului mare care e acum

        Comment


        • #38
         Pai daca mai e, da-ne si noua mai multe detalii, daca ai cum afla...

         Comment


         • #39
          Originally posted by doktor4carz View Post
          Pai daca mai e, da-ne si noua mai multe detalii, daca ai cum afla...
          eram eu pornit odata sa iau asa ceva si la un moment dat am lasat-o moarta ca cerea mult pe masina,la inceput in jur de 7000 si apoi cam pe la 5000 o lasa.am aflat faza ca o sa creasca impozitele f mult si am abandonat ideia.

          un prieten a venit si mi-a spus acum ca masina ce o vroiam eu a ajuns intr-o curte,ca-i rasufla o garnitura si ca o da propietarul la un pret de nimic.

          o sa pun niste intrebari despre locatia masinii...nu-i pacat sa stea degeaba?

          Comment


          • #40
           Ashteptam cu interes...

           Comment


           • #41
            Pt Andrei_Preoteasa: Din cand in cand e bine sa ne mai indeplinim si visurile noastre, ca doar o viata avem. Cand mi-am luat "bot de cal"-ul, toti au zis ca nu gandesc, dar mi-am dorit masina aia si de atunci, zi de zi imi ofera satisactie si bucurie. Gandeste-te cat de mult iti doresti o masina ca aia, si daca dorinta e mare, ia-o!

            Comment


            • #42
             masturbare mentala...prea tare))


             si ca un edit: ia frate masina...nu te mai gandi atat.daca nu o iei tu....zi`mi ca ma duc eu si o iau..de cand vreau sa pun mana pe un sec....si daca o iau eu...ramane in familie
             1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
             2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
             Si o panarama de scuter

             Comment


             • #43
              Imi place sa-i zic laba trista...

              Comment


              • #44
               Pana la urma e simplu. Daca iti permiti impozitul si benzina il iei. Daca nu, nu.
               Masina oricum e buna, deci decizia atarna doar in cat de mare ai portofelul ...

               P.S. Subscriu la ce a zis Mihnote, mi-au zis si mie sa nu-mi iau bot de cal ca e prea vechi s.a.m.d. iar eu sunt foarte multumit. Deci parerea ta este singura care conteaza.

               Comment


               • #45
                Daca nu ma insel ANDREI,la tine vine MOSUL NICOLAE cel mai incarcat.Trebuia sa ne pui si noua niste poze sa vedem ce iti aduce!
                Dar nu e vremea pierduta....eu astept ....

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF