Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce ar putea fi asta?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dane am si eu acel calculator acolo. Mai am si pe ala din dreapta la pasager + o puzderie de relee fix pe plansheul unde stau talpile picioarelor la pasager. Am observat ca aeroterma ta este un pic altfel. Toate clapetele se deschid vacumatic. La mine sunt pe sufa si prin sisteme de parghii ce le actioneaza.
    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
    http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Nu am reusit sa le indentific dar ce stiu va zic.

In stanga releul mai mare scris cu rosu e de la webasto. Atata

Oare ce releu o fost aici unde soclul este liber ?

Astea din imaginea asa nu prea am de cap ce sunt.

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB

Comment

Cum ai tu in ultima poza cred ca am si eu! Ala cred ca e de la SRS!
        Iar ce ai in penultima poza nu pot sa o localizez, nu ai precizat unde se afla acel soclu! Pare identic cu cel ce merge la scaunele electrice!
        W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 300SE Anthracite Grey Metallic
        W126 500SE Nautical Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Daca te uiti in prima poza ai sa vezi ca este detaliu de deasupra la releul webasto-ului . De acolo a rezultat poza 2.

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB

Comment

Ia-ti un HAYNES,ca tot pastrezi masina..............

Comment

Crezi ca gasesc pentru a mea DMIHNEA ?

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB

Comment

Inapoi la dileme...

Am facut o revizie sumara a masinii odata cu incalzirea vremii si am gasit ceva ciudat, vizibil in pozele atasate.

Exista un fel de releu activat de ansamblul acceleratiei dar dupa cum se vede are un joc care nu ii permite sa revina la pozitia minima si prin acesta sa activeze clapeta acelui releu:

In urma unui "ajutor", impingand cu mana, parghia reuseste sa impinga clapeta pana ce aceasta ajunge in pozitia vizibila in poza:

Mentionez ca nu se observa nicio schimbare in comportamentul motorului nici cand clapeta este atinsa si nici cand nu...

Totusi, ma gandesc ca acel releu (sau ce o fi) are un rol pentru care a fost pus acolo!

Deci, ce ar putea fi acesta?

Comment

Este micro-contactul injectiei, care intrerupe partial alimentarea de combustibil cand masina e in rulaj si se ia piciorul de pe acceleratie. Injectia intra in modul de RELANTI cand masina ruleaza. La tine angrenajul acceleratiei nu este bine reglat ...

Uite-l si la mine:

Comment

Originally posted by Orvo View Post
                    Este micro-contactul injectiei... La tine angrenajul acceleratiei nu este bine reglat ...
                    Am vazut ca tot ansamblul acela este redus la pozitia RELANTI de un arc care este fixat sub masina. Ma gandesc sa-l ajustez pe acela putin ca sa "mute" parghiile acelea cu o forta mai mare! Nu observ ca ar fi o opunere mare de rezistenta...Trebuie atins foarte putin cu mana ca clapeta sa fie apasata.

Comment

Eu am schimbat acel arc ... cred ca a fost vreo 14 Lei daca retin bine .... se gaseste doar pe OEM. Oricum trebuie sa verifici ...

Comment

Originally posted by Orvo View Post
                        Eu am schimbat acel arc ... cred ca a fost vreo 14 Lei daca retin bine .... se gaseste doar pe OEM. Oricum trebuie sa verifici ...
                        Acum , cum zici si tu...sunt mai mult ca sigur ca acela este motivul ca nu revine la pozitia potrivita...

Comment

Asta face ca masina sa nu cada in bot cand ei piciorul de pe acelaratie, ci sa se dezacelereze usor ( cap de neamt ce vrei? ca doar nui logan )

Comment

A dracu de nemtii ..cum de s-au gandit ei la toate.. )

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB

Comment

Inca 2 nelamuriri...

In primul rand ce este acest dispozitiv situat in partea stanga spate sub suportul bratului? Seamana cu ceva limitator ...

In al doilea rand care este denumirea exacta a acestui "suport" ? Eventual un cod MB ar fi foarte bun deoarece, dupa cum se vede si in poza, este rupt/fisurat si doresc sa-l schimb in cel mai scurt timp posibil (trebuie sa-l comand si sa astept dupa el)!

Comment

A126 350 00 38 - 6 euro bucata

Oricum, daca ajungi acolo, esti constient ca trebuie sa schimbi tot, nu ?

Cu asta isi bate capul si colegul @Sovieticool, iti da el detalii tehnice daca ai nevoie ...

Toate cele bune !

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF