Rulmentii sunt inca in garantie, se pare ca nu au fost inca centrati. Maine o sa mergem impreuna la firma la care are garantia sa ii centreze. Deci se scad de pe lista. Raman telescoapele cele mai scumpe, si schimbul de ulei la cutie (cu tot cu filtru si garnitura)
Puteti va rog sa-mi spuneti cam cat m-ar duce urmatoarele piese, care as vrea sa le schimb cat mai repede:
@paul1983: am obtinut un total pentru piese din lista aia si de la un magazin, si ei mi-au zis tot cam asa, 2000 si ceva de lei doar piesele, daca e sa mai pun manopera, o sa se adune...
Telescoapele le-as schimba cu tot cu arcuri, daca nu ma costa prea mult. Nu stiu cat sunt arcurile. Are cineva idee?
Puteti va rog sa-mi spuneti cam cat m-ar duce urmatoarele piese, care as vrea sa le schimb cat mai repede:
- ulei cutie + filtru ulei + garnitura
- cap de bara - am inteles ca preturile pleaca de al 50 de lei
- curea agregate - asta banuiesc ca nu ar trebui sa fie peste 100 de lei
- bascula superioara dreapta fata - asta am uitat sa o mentionez prima oara
@paul1983: am obtinut un total pentru piese din lista aia si de la un magazin, si ei mi-au zis tot cam asa, 2000 si ceva de lei doar piesele, daca e sa mai pun manopera, o sa se adune...
Telescoapele le-as schimba cu tot cu arcuri, daca nu ma costa prea mult. Nu stiu cat sunt arcurile. Are cineva idee?
Comment