Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie E55 AMG

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nici io nu ma pricep la bolizi de-astia, dar macar stiu sa citesc.
    "E55 has headers exhaust, M5 has rear sport exhaust. E55 is Naturally aspirated and tuned."
    "Stock Vs Stock = M5 will win. In this race my tuned E55 won, look at the video again"
    Asta scrie cel care a pus filmul.

Comment

Originally posted by OmBun View Post
      Si tu la fel sa vedem ce zici acum !
      http://www.youtube.com/watch?v=Qb1DsV3NhgA]
      Ce o sa zic? Daca te uiti atent, vei vedea niste specificatii sub acel video, si anume ca masinile respective sunt modificate.Si anume : "E55 is Naturally aspirated and tuned. Daca citesti si comenturile celui ce a postat,vei vedea o gramada de modificari, iar M5 doar finalele...ce practic fac doar diferenta de sunet. " Cel mai haios...a fost commentul de sub acel video: "okay, and now try cornering :P" daca intelegi ideea....... sau ce-a vrut sa zica respectivul. Hai sa vedem si alte video-uri. Uite aici o intrecere dintre aceeasi masina modificata ce a fost postata de tine si un M5 Cu ECU modificat: http://www.youtube.com/watch?v=etU8dN40lMY Ai vazut diferenta? Cam ce parere ai acum? Hai sa vedem si altele: http://www.youtube.com/watch?v=id9TN...eature=related in care se specifica mai multe aspecte despre cele doua masini.
      Pt ca stock, diferenta e totusi notabila in favoarea lui M5.Stii ce nu inteleg eu aici? Daca nu ai studiat fenomenul, de ce intri in discutii contradictorii fara sa cunosti subiectul. Ai cautat o gramada de filmulete si in singura in care ai gasit invingator E55-ul l-ai si postat. Very funny.....

Daca ne uitam pe alte site;uri, observam si timpii obtinuti de diverse alte publicatii. Hai sa le vedem:

M5 E39
      0 - 100 kph 5.1 s
      0 - 200 kph 16.9 s
      0 - 100 mph 11.2 s
      1/4 mile 13.1 s @ 109 mph

E55 AMG W210
      0 - 100 kph 5.7 s
      0 - 200 kph 21.9 s
      0 - 100 mph 12.6 s
      1/4 mile 13.8 s

Se vede clar diferenta mai ales de la 100 la 200km/h.Nu stiu de ce tot contesti superioritatea lui M5. Doar ca ai tu acel E55. Sau mergem pe zicala aia cu : fiecare cioara isi vede copii papagali?

Sper ca nu ai nevoie de un traducator !!!!!
      http://www.fantasycars.com/sedans/HT..._amg_w210.html
      Oare cine are nevoie de traducator. Prin logica, era simplu daca te uitai si la performantele lui M5 de pe acelasi site..si vedeai cine e mai rapid. )

Originally posted by Diesel View Post
      si eu tin minte dintr-un AMS (Auto Motor si Sport) ca E55 AMG a fost declarat cel mai rapid sedan la lansare. Probabil n-a ramas mult timp asa
      Eu imi aduc aminte ca BRABUS V12 a fost declarat cel mai rapid sedan, si nu E55 AMG ce era mult in urma lui M5 inca de la lansare in 1999.M5 fiind deja pe piata inca din 98.

Originally posted by doctoracu View Post
      "E55 has headers exhaust, M5 has rear sport exhaust. E55 is Naturally aspirated and tuned."
      "Stock Vs Stock = M5 will win. In this race my tuned E55 won, look at the video again"
      Asta scrie cel care a pus filmul.
      Multi mai stiu si sa citeasca....nu au ochelari de cal.
      Last edited by 300zxtt; 03-06-2012, 12:59 PM.

Comment

Ca de obicei jignesti pe cei ce nu-s de-acord cu tine, si n-au cum fi ca gresesti aproape tot timpul, ti-am mai spus asta.
        Tot cu superioritatea altora esti, mai ales BMW si japoneze.
        Mercedes E50 AMG si E55 AMG au aparut cu mult inaintea lui M5 si chiar si dupa fiind automate e mai agreabil de trait cu ele, si un kick-down din 4 in 2 nu se compara cu nici o manuala, mai ales ca nu alegi s-o faci de obicei, plus ca interiorul la M e jalnic.
        E55 lui Ljungwald i-o dat-o la ala si atat. Asa puneai si tu vs cu masini tunate, acuma nu-ti mai convine.

Cifrele alea le-ai luat sa fie cat mai opuse, cronometreaza aici un E55 stock:

0-100: 5,2 s
        0-160: 10.9 s
        0-200: 16,6 s
        0-240: 24.9 s

Si iarasi, ce tip de masina e, face diferenta. imi place citatul
        "The Mercedes E55 AMG is the ultimate 4-door AUTOMATIC sports car"

Si de cand SLS si E arata a cartof? macar ai vazut? oricum stiu ca zici numa sa enervezi dar cine te mai asculta? Pai E39 fix aduce a cartof cu 2 boabe de fasole in nas
        No sorry ca tre sa te corectez n-am vrut sa ma bag pe topicul tau, si nu ma bagam daca te purtai respectuos cu oamenii
        Last edited by STEFAN V8; 03-06-2012, 20:10 PM.
        BENZ G, altceva ce ?

Comment

Originally posted by STEFAN V8 View Post
          Ca de obicei jignesti pe cei ce nu-s de-acord cu tine, si n-au cum fi ca gresesti aproape tot timpul, ti-am mai spus asta.
          Tot cu superioritatea altora esti, mai ales BMW si japoneze.
          Mercedes E50 AMG si E55 AMG au aparut cu mult inaintea lui M5 si chiar si dupa fiind automate e mai agreabil de trait cu ele, si un kick-down din 4 in 2 nu se compara cu nici o manuala, mai ales ca nu alegi s-o faci de obicei, plus ca interiorul la M e jalnic.
          E55 lui Ljungwald i-o dat-o la ala si atat. Asa puneai si tu vs cu masini tunate, acuma nu-ti mai convine.

Cifrele alea le-ai luat sa fie cat mai opuse, cronometreaza aici un E55 stock:

0-100: 5,2 s
          0-160: 10.9 s
          0-200: 16,6 s
          0-240: 24.9 s

Si iarasi, ce tip de masina e, face diferenta. imi place citatul
          "The Mercedes E55 AMG is the ultimate 4-door AUTOMATIC sports car"

Si de cand SLS si E arata a cartof? macar ai vazut? oricum stiu ca zici numa sa enervezi dar cine te mai asculta? Pai E39 fix aduce a cartof cu 2 boabe de fasole in nas
          No sorry ca tre sa te corectez n-am vrut sa ma bag pe topicul tau, si nu ma bagam daca te purtai respectuos cu oamenii
          STEFAN V8 bine ai facut ca te ai bagat multumesc pentru suport la e55 eu zic ca cine jigneste nu intelege nimic la masini si am scris la un comenteriu de mai sus la 1999 utilizatorul 300zxtt era un adolescent care cand vedea un e55 spunea wow ce masine .....

Comment

STEFAN V8 bine ai facut ca te ai bagat multumesc pentru suport la e55 eu zic ca cine jigneste nu intelege nimic la masini si am scris la un comenteriu de mai sus la 1999 utilizatorul 300zxtt era un adolescent care cand vedea un e55 spunea wow ce masine .....
            @STEFAN V8 : video cu timpii aia afisati de tine nu merge.Vreau sa vad unde scrie ca W210 E55 AMG scoate 100km/h in 5.2s{tot ar fi in urma Bmw-ului}

@Ombun: Ce Dzeu ai vrut sa spui in postul asta de mai sus?Ce rau imi pare ca nu am un M5 ca te-as scapa de niste bani.Dar poate gasim unu si asa o sa plangi dupa banuti.Tine-i mai bine pentru benzina.

Eu inca cred ca glumesti

Bafta!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Ma enerveaza rahaturile astea cu Mercedes vs BMW pe forumul acesta. La cine ii place BMW asa mult sa isi vanda "steluta" si sa isi ia BMW.
              Eu cand am luat masina mea, aveam de ales intre bmw si Mercedes si am ales ce trebuie, nu imi pare rau. La calitate Mercedesul a mai scazut, intr-adevar, dar asta nu il face pe BMW mai bun, poate ca uneori e mai rapid, dar asta e pentru maniaci si pentru cine isi permite, nu zic ca e nici mai rau un Bmw ca Mercedes, fiecare cu + urile si - urile lor, eu de exemplu urasc design-ul si plasticul de 2 lei din interior, sa nu mai vorbim de ceasurile de bord care sunt oribile, de exemplu Audi la capitolul ceasuri de bord cam baga in buzunar orice alta nemteasca. Oricum tin sa precizez ca la drum, ori soferii sunt de vina ori nu stiu ce, dar cu bmw ce au 30'uri pe ele, de-o data cu a mea, nu prea am ce discuta cam dau vina pe cutiie sau soferi ca eu in depasire observ ca ia avant, incetinesc, si iar iau avant, acum nu stiu ce sa zic...
              55 AMG, 600 si altele v 8-uri sau v 12-uri nu imi permit la impozit, nici la consum, nici la intretinere si nici nu am nevoie. Un 320 CDI de 224 Cp il consider mai mult decat suficient pentru un om normal, asa cu 6,8 secunde de la 0 la 100, cu consumul lui foarte bun, cu un impozit aproximativ normal pentru un Mercedes.

M-am uitat pe Cars-data.com la 530 d si cel de 218 cp si cel de 231 cp sunt mai usoare ca a mea si totusi una mai lenesa si una la fel ca a mea, asa ca unii sa mai lase lauda asta de 2 bani ca nu numai ele sunt "spuma".
              Last edited by Dj Sky; 03-08-2012, 22:58 PM.

Comment

Omul s-a lamurit , masina s-a vandut , de ce nu s-a inchis topicu' ?
                Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Gata.Topicul se inchide.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF