Dupa mai multe sapaturi, m-am decis la un model ce imi place foarte mult, adica W211 55 AMG. E un model de vanzare pe autovit. Masina pare ok, si vroiam sa intreb colegii de forum daca o stie cineva mai bine sau are alte imformatii despre ea. Pretul pare ok , doar ca e mai veche de an. Dar nu am gasit altceva....
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Sfat achizitie E55 AMG
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
uaaaa ...
Pentru arhiva :
211.076 E 55 AMG
vin wdb2110761a537070
whc wdb
chassbm 211076
chass_ident 1a537070
type 211
subbm1 076
delivery_date 040309
engine 113990 60 028169
front_axle2 BE703941002974
interior 257A
order_num1 0356711114
paint1 744U
production_num1 8468342
production_order_ref N
release_date 040303
retarder 8 040309
transfer_case
transmission 722643 05 168158
Code
M55 Unknown
054 YEAR OF MODIFICATION 03/2
205 OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - ENGLISH
213 PARAMETER STEERING
242 FRONT SEAT RH ELECTRIC ADJUSTABLE WITH MEMORY
249 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR
265 LINES-NO.PLATE DISCONTINUED
275 MEMORY PACKAGE (DRIVER SEAT, STRG. COL., MIRROR)
297 Unknown
401 Unknown
404 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT LEFT
405 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT RIGHT
413 Unknown
419 Unknown
423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
481 UNDERSHIELDS
489 Unknown
500 OUTSIDE REAR VIEW MIRROR LH AND RH FOLDING
524 PAINTWORK - PRESERVATION
526 Unknown
540 ROLLER BLIND, ELECTRIC, FOR REAR WINDOW
543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
573 Unknown
581 AUTOMATIC AIR CONDITIONER
596 Unknown
600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
615 Unknown
669 Unknown
673 HIGH-CAPACITY BATTERY
682 FIRE EXTINGUISHER
772 AMG STYLING PACKAGE-FRONT SPOILER, SIDE SKIRT
804 AEJ 06/1/M/X
810 SOUND SYSTEM
819 CD CHANGER
881 Unknown
882 INTERIOR SAFEGUARD/TOWING PROTECTION
889 Unknown
910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
915 FUEL TANK WITH LARGER CAPACITY
926 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES
954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
983 VEH. TITLE OF OWNERSHIP-OMITTED AND W/O COC PAPERS
250A Unknown
260B Unknown
5XXL EUROPE
567L RUMANIA
744U BRILLIANT SILVER METALLIC
257A LEATHER, NAPPA - ANTHRACITE/HIGHLIGHT REDAttached Files- C21328049_1.jpg (63.9 KB, 309 views)
- C21328049_2.jpg (66.3 KB, 303 views)
- C21328049_3.jpg (63.5 KB, 297 views)
- C21328049_4.jpg (65.3 KB, 297 views)
- C21328049_9.jpg (60.1 KB, 295 views)
- C21328049_6.jpg (70.1 KB, 126 views)
- C21328049_7.jpg (52.8 KB, 126 views)
- C21328049_8.jpg (59.8 KB, 112 views)
- C21328049_10.jpg (56.8 KB, 123 views)
- C21328049_5.jpg (38.6 KB, 124 views)
Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
-
Originally posted by gavryus View PostSpuneai mai demult ca vrei un SL 65 AMG, cum se face ca te-ai razgandit?
Si in plus, 55AMG are un potential mult mai mare decat orice aspirat produs. Vad ca masina e de noua in Romania. Chiar nu mai sunt la curent cu taxa. Trebuie platita taxa?Last edited by 300zxtt; 01-22-2012, 21:27 PM.
Comment
-
Taxa de poluare se plateste la masinile inmatriculate pana in 2007 dar si DUPA 2007.
Explicatia este ca la cele inmatriculate pana in 2007 nu sa platit taxa la ele si in momentul vanzarii se plateste taxa de catre cumparator. Taxa de poluare se plateste si la cele inmatriculate DUPA 2007 chiar daca la ele sa platit taxa. De exemplu daca propietarul a adus o masina in tara DUPA 2007 si a recuperat taxa in instanta in momentul vanzarii cumparatorul trebuie sa plateasca din nou. Nu vei platii taxa daca cumperi o masina adusa dupa 2007 si propietarul nu a dat staul in judecata pentru recuperare.
De exemplu in cazul meu in 2008 am adus un W210 in tara l-am vandut dupa 2 ani am dat staul in judecata pentru recuperarea taxei la masina respectiva ea find deja vanduta de 2 ani mi-am recuperat bani , iar in momentul vanzarii cumparatorul va trebuii sa plateasca taxa din nou la ea pentru ca eu am recuperat-o. Asta mi-au zis de la fisc; o chestie pe care foarte putini o stiu.Asa ca mare atentie ce cumparati indiferent ca e pana in 2007 sau dupa 2007.
Comment
-
dark days are coming...
http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related
Comment
-
Originally posted by spike2002 View PostTaxa de poluare se plateste la masinile inmatriculate pana in 2007 dar si DUPA 2007.
Explicatia este ca la cele inmatriculate pana in 2007 nu sa platit taxa la ele si in momentul vanzarii se plateste taxa de catre cumparator. Taxa de poluare se plateste si la cele inmatriculate DUPA 2007 chiar daca la ele sa platit taxa. De exemplu daca propietarul a adus o masina in tara DUPA 2007 si a recuperat taxa in instanta in momentul vanzarii cumparatorul trebuie sa plateasca din nou. Nu vei platii taxa daca cumperi o masina adusa dupa 2007 si propietarul nu a dat staul in judecata pentru recuperare.
De exemplu in cazul meu in 2008 am adus un W210 in tara l-am vandut dupa 2 ani am dat staul in judecata pentru recuperarea taxei la masina respectiva ea find deja vanduta de 2 ani mi-am recuperat bani , iar in momentul vanzarii cumparatorul va trebuii sa plateasca taxa din nou la ea pentru ca eu am recuperat-o. Asta mi-au zis de la fisc; o chestie pe care foarte putini o stiu.Asa ca mare atentie ce cumparati indiferent ca e pana in 2007 sau dupa 2007.
Originally posted by gavryus View PostLast edited by 300zxtt; 01-22-2012, 22:03 PM.
Comment
-
-
Originally posted by 300zxtt View PostNu iau impozitul in considerare. Vreau acest motor.....crede-ma, merita fiecare banut
Sau ai deschis thread-ul asta numai asa...dark days are coming...
http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related
Comment
-
Originally posted by gavryus View PostSau ai deschis thread-ul asta numai asa...
Originally posted by 300zxtt View PostE un model de vanzare pe autovit. Masina pare ok, si vroiam sa intreb colegii de forum daca o stie cineva mai bine sau are alte imformatii despre ea. Pretul pare ok , doar ca e mai veche de an. Dar nu am gasit altceva....
http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C21328049.html
Multumesc pt informatiile legate de taxa auto...
Comment
Comment